Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Storby
Golf
Krydstogt
  • Rundrejser på Cuba

Om Cuba

Velkommen til Cuba

Republikken Cuba er en ø-stat i det nordlige Caribien. Den ligger på grænsen mellem Det Caribiske Hav og Atlanterhavet. Klimaet er tropisk, men temperaturerne modereres af det omgivende hav, og derfor har Caribiens største ø en smuk og spændende natur. Landbrugsjorden er rigelig og særdeles frugtbar. Bl.a. dyrkes tobak under ideelle vilkår, og cubanske cigarer fastholder en førende rolle på verdensmarkedet. Det, der kendetegner Cubas natur og som gør øen til et paradis for økoturister, er dens rigt varierede flora og fauna, dens tropiske regnskovsklima, dens mange øer og dens særlige geologiske beskaffenhed, som danner grundlag for de mest pragtfulde naturlandskaber.

Overalt i landet forundres man over den fascinerende mosaik og uforudsigelighed, øen rummer, hvad enten det drejer sig om arkitekturen, naturen eller de lokale cubanere i farvestrålende guayaberas.

Rundrejser på Cuba

Castros Cuba og de caribiske paradisøer
0

Krydstogt fra Cuba

Høj cigarføring, pastelfarvede huse og gamle amerikaner biler. Det er Cuba – og nu bliver det muligt at opleve det enestående land i kombination med krydstogt til flere unikke caribiske øer. Med Bravo Tours får du forrygende oplevelser med dansktalende rejseleder – og du vælger selv, om du vil flyve fra Billund eller København.

Oplev pulserende Havana, hvor 50’er-stemningen stadig strømmer gennem gaderne. Fortsæt til den frodigste af de caribiske øer, Jamaica, det ekstravagante og skattefri Cayman Islands og slut af med manér i Mexico på den kulturelle og stemningsfulde ø, Cozumel – inden du igen vender tilbage til et par afslappende dage på Cubas kridhvide strande.

På hele krydstogtet følger Bravo Tours’ dansktalende rejseleder. Det giver dig mulighed for at opleve alle stops med én, der kender rejsemålene. Samtidig foregår det hele på dansk – så du får mest mulig ud af din ferie.

Den ideelle rejse for dig, der både vil opleve det ægte Cuba og Det Caribiske Øhav. Der er både udflugter og afslapning på programmet – der er dømt ren drømmeferie.

Enestående mulighed
USA og Cuba har begravet stridsøksen, og nu bliver det muligt at tage på krydstogt i og omkring Caribiens mest sagnomspundne ø, Cuba. Bravo Tours har fået plads på skibet Opera, der er de eneste større skibe af international standard, der sejler i cubansk farvand. Skibene tilhører krydstogtsselskabet MSC, der er det første af de store internationale selskaber, der har fået base i Havana på Cuba.

Fra både Billund og København
Bravo Tours flyver med Air France til Cuba – og du vælger selv, om du vil flyve fra Billund eller København med flyskifte i Paris. 

Faciliteter og afslapning i særklasse
Nyd din ferie til søs på et førsteklasses krydstogtsskib med rigtig mange faciliteter. Om bord kan du fx prøve minigolfbanen eller tage en løbetur på løbebanen. Der er også SPA afdeling, wellness, forskellige barer, internet cafe, casino og diskotek. Du kan også slappe af og nyde livet om bord på dækket ved skibets store pool. Kort sagt er der et væld af muligheder, når du opholder dig om bord.

Afrejsedatoer og skib
8. januar 2019 - MSC Opera - UDSOLGT

 

11 Nætter Udsolgt
Cuba Libre
0

I Cuba er der fokus på sansefyldt livsglæde med salsarytmer i gaderne, prangende amerikanerbiler, tropiske badestrande, verdensberømte cigarer og rom fra egen hylde. Cuba er også lig med kommunistisk styre, revolutionshelte, grønne plantager med sukkerrør og historiske kolonibyer med en fantastisk stemning. Legendariske byer som Havana og Trinidad er oven i købet erklæret for verdensarv af UNESCO. Kom på sporet af Cubas sjæl på denne rundrejse, der giver dig en fuldendt oplevelse af dette caribiske ferieparadis. 

Rejsen gennemføres ved minimum 17 deltagere.
Vi tager forbehold for ændringer i programmet.


14 Nætter 21.198 kr
Afrejse fra
  • Billund (BLL)
  • København (CPH)

Hovedstad: Havana Valuta: Cubansk peso Tidsforskel: -5 Sprog: Spansk Befolkningstal: Ca. 11,2 mio.
Gennemsnitstemperatur
26° januar
26° februar
28° marts
29° april
30° maj
31° juni
32° juli
32° august
31° september
30° oktober
28° november
27° december

Del denne side via E-mail