• Rundrejser på Cuba

Om Cuba

Velkommen til Cuba

Republikken Cuba er en ø-stat i det nordlige Caribien. Den ligger på grænsen mellem Det Caribiske Hav og Atlanterhavet. Klimaet er tropisk, men temperaturerne modereres af det omgivende hav, og derfor har Caribiens største ø en smuk og spændende natur. Landbrugsjorden er rigelig og særdeles frugtbar. Bl.a. dyrkes tobak under ideelle vilkår, og cubanske cigarer fastholder en førende rolle på verdensmarkedet. Det, der kendetegner Cubas natur og som gør øen til et paradis for økoturister, er dens rigt varierede flora og fauna, dens tropiske regnskovsklima, dens mange øer og dens særlige geologiske beskaffenhed, som danner grundlag for de mest pragtfulde naturlandskaber.

Overalt i landet forundres man over den fascinerende mosaik og uforudsigelighed, øen rummer, hvad enten det drejer sig om arkitekturen, naturen eller de lokale cubanere i farvestrålende guayaberas.

Rundrejser på Cuba

Cuba Libre
0

I Cuba er der fokus på sansefyldt livsglæde med salsarytmer i gaderne, prangende amerikanerbiler, tropiske badestrande, verdensberømte cigarer og rom fra egen hylde. Cuba er også lig med kommunistisk styre, revolutionshelte, grønne plantager med sukkerrør og historiske kolonibyer med en fantastisk stemning. Legendariske byer som Havana og Trinidad er oven i købet erklæret for verdensarv af UNESCO. Kom på sporet af Cubas sjæl på denne rundrejse, der giver dig en fuldendt oplevelse af dette caribiske ferieparadis. 

20/1 og 24/2 - rundrejsen køres med dansktalende rejseleder, men der er hovedsaglig svenske gæster med på rundrejsen, 


14 Nætter 23.998 kr
Afrejse fra
  • Billund (BLL)
  • København (CPH)
  • Aalborg (AAL)

Hovedstad: Havana Valuta: Cubansk peso Tidsforskel: -5 Sprog: Spansk Befolkningstal: Ca. 11,2 mio.
Gennemsnitstemperatur
26° januar
26° februar
28° marts
29° april
30° maj
31° juni
32° juli
32° august
31° september
30° oktober
28° november
27° december

Del denne side via E-mail