• Rejser til de Kanariske Øer

Om De Kanariske Øer

Om De Kanariske Øer

De Kanariske Øer – de lykkelige rejser

Ligesom fuglen, øerne deler navn med, synger De Kanariske Øer til de flere millioner af turister, som besøger dem årligt. Vi sender hvert år masser af feriegæster til De Kanariske Øer, og det forstår man godt. Vi danskere har altid fundet De Kanariske Øer særdeles tiltrækkende med de mange spektakulære strande, den betagende unikke natur og det solsikre klima. Det er ikke mærkeligt, at det er danskernes foretrukne rejsemål om vinteren.

Imponerende landskaber
Vi er særligt vilde med Fuerteventura, Gran Canaria, Lanzarote, La Palma og Tenerife, der ligger på samme breddegrad som Florida og Mexico og nyder godt af de varme vinde fra det afrikanske fastland. Denne paradisiske øgruppe har et vidunderligt klima med behagelige temperaturer hele året rundt. De Kanariske Øer er faktisk bjergspidserne af en vulkansk bjergkæde, hvilket forklarer den imponerende variation i landskaberne. Øerne har alt fra tropiske skove til måneagtige lavaørkener, gigantiske sandklitter, lyse hvide sandstrande og rå sorte strande. Hver af De Kanariske Øers unikke landskaber adskiller sig markant fra hinanden, hvilket gør det så spændende at besøge hver enkelt ø. Uanset hvilken af De Kanariske Øer man vælger, så har de alle deres enestående charme – find selv jeres egen fortrukne favorit.

Fuerteventura – strande som i Caribien
Den fremragende ø Fuerteventura er kendt for de smukke hvide sandstrande og de mørke ikoniske lavastrande, som absolut er et besøg værd. Disse unikke strande fås ganske ikke bedre, og de minder på mange måder om dem, man finder i Caribien, hvilket blandt andet gør dette til en populær rejsedestination for vindsurfere. Øen har oplevet stor fremgang indenfor sportsturisme med de flotte golfbaner, lækre sportsanlæg og gode muligheder for løb og cykling. Fuerteventura er en attraktiv destination for verdens bedste cykelryttere, så der er en chance for at støde på et kendt ansigt.

Gran Canaria – den mest populære vinterdestination
Spektakulære Gran Canaria er velsignet med et skønt klima, hvilket er særdeles populær blandt os danskere. Øen er kendt for de farverige blomster og de mange smukke buske. Når I kører rundt på øen, vil I se alt fra kaffeplanter til kaktusser. Gran Canaria er ikke blot én destination, men tværtimod mange samlet på en. Vi holder til på øens sydlige del i Maspalomas, Playa del Inglés, San Agustin og Puerto Rico, som er kendt for de mest fantastiske og betagende strande.  Glæd jer til at opleve øens vulkankratere, bjergbyer og bjergtinder, der med garanti vil efterlade et uforglemmeligt indtryk.

Lanzarote – den hyggeligste kanariske ø
Lanzarote er fyldt med magiske oplevelser og et betagende vulkansk landskab, hvilket ikke er til at overse. Øen er halvanden gange så stor som Bornholm, men selvom det ikke er en af de største af De Kanariske Øer, er øen særdeles tætbefolket. Der er derfor altid livligt i hovedbyen Arrecife og den populære ferieby, Puerto Carmen. Øens rå vulkanske landskab med kratere, søer og kuperede veje gennem utallige ufrugtbare stendynger, de indbydende strande og det overdådige solskin gør, at mange af øens turister instinktivt forelsker sig i øens charme.

La Palma – den smukkeste af De Kanariske Øer
La Palma er ubestridt den smukkeste samt frodigste af alle De Kanariske Øer og på mange måder en uspoleret perle. Hvis I ønsker en kombination af afslapning og oplevelser, så er La Palma skræddersyet til netop jer. Øens natur er mageløs og med mere end 1.000 kilometer af vandreruter, er der rig med muligheder for at udforske øen. De mange skønne områder på La Palma er absolut et besøg værd. Besøg blandt andet Tazacorte, hvilket er det sted i Spanien med flest soltimer om året.

Tenerife – imponerende oplevelser og dejlige strande
Fremragende Tenerife er hjemme for Spaniens højeste bjerg og vulkan, El Pico del Teide. Med sin højde på 3.718 meter er det det højeste punkt i Atlanterhavet og giver Tenerife sit unikke særpræg. Øens natur og de mange muligheder for aktiviteter tiltrækker hvert år utallige turister fra alle verdens afkroge, hvoraf mange vælger at vandre rundt i det spektakulære landskab. Vores nyeste område på Tenerife, Puerto de la Cruz, er en særdeles charmerende by med unikke ferieattraktioner. Tag på udflugt til Lago Martiánez, der er et af verdens smukkeste havbassiner. Oplev den naturskønne og smukke Orotava-dal eller besøg Loro Parque – Europas bedste zoologiske have. 

Vejret
Vejret på de Kanariske Øer er subtropisk og kendetegnes ved de lange varme somre og lune vintre. Temperaturerne ligger typisk i dagstimerne på over 30°C om sommeren og over 24°C om vinteren. Nattemperaturerne ligger gennemsnitlig på 19°C om sommeren og 14°C om vinteren. Det regner sjældent på De Kanariske Øer, men det forekommer dog i vinterhalvåret.

Om De Kanariske Øer
De Kanariske Øer er en spansk øgruppe, som består af 7 unikke, vulkanske øer i Atlanterhavet. De ligger ved Nordafrikas vestkyst, 100 kilometer fra Marokko. Navnets oprindelse kommer ikke fra kanariefuglen, som mange tror, men det er i stedet fuglen, der er opkaldt efter øgruppen.
Tenerife er både den største af øerne, men også den med flest indbyggere. Der bor ca. 2 millioner i alt på de 7 øer, hvilket udgør 4,5 % af Spaniens samlede befolkningsantal. De Kanariske Øer har i mange år været kendt for de mange skandinaviske turister, som rejser til ørerne år efter år.

De Kanariske Øer

Hotelstandard og strande som i Caribien
Danskernes solrige feriefavorit om vinteren
Den smukkeste og mest uspolerede Kanarie-ø
Imponerende oplevelser og dejlige strande

 

Find din rejse til De Kanariske Øer

Find din rejse til De Kanariske Øer

FILTRER & TILPAS

Du er ved at bestille:


Pakkerejse med rutefly

 • Du vælger selv, hvornår og hvor længe du vil være afsted
 • Tryghedspakken
 • Udvalgte hoteller med god beliggenhed
 • Et stk. bagage indgår i prisen
 • Priserne er dynamiske og kan ændre sig frem til bestilling

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

 • 3
 • 5
 • 7
 • 10
 • 12
 • 14
 • 17
 • 19
 • 21