Hoteller med spa & wellness

Hoteller med spa & wellness

Den ultimative afslapningsferie på et hotel med spa byder på mere end vidunderlige dage i liggestolen ved poolens lyseblå vand eller varme dage på stranden, hvor solen bruner huden, mens batterierne lades op og blikket drages af de smukke omgivelser.

Det luksuriøse i at tage en tur i spa og få forkælet alle sanser med skønne oplevelser i form af wellnessbehandlinger sætter for mange prikken over i’et, når rejsen går sydpå. Og det er da også fantastisk blot at skulle koncentrere sig om at være til, mens man bliver nusset om og forkælet.

Læs mere om hoteller med spa og wellness her.

Cerro Mar Garden & Spa

ALGARVE
Hotel med central beliggenhed og wellness-afdeling.
Se hotellet her >

Hotel Pedras do Mar Resort & Spa

AZORERNE
Nyt førsteklasses hotel med fantastisk udsigt og et væld af faciliteter.
Se hotellet her >

Hvad får man på et hotel med spa og wellness?

På hoteller med spa og wellness får du adgang til afslappende omgivelser, hvor du kan lade batterierne op, løsne de ømme muskler, eller bare slappe af og nyde tilværelsen. Hvilke muligheder der er afhænger af det pågældende hotel du vælger.

Men du kan typisk se frem til indendørs pool, jacuzzi, boblebad, forskellige ansigts- og kropsbehandlinger, sauna, tyrkiske bade og meget mere. Nogle hoteller med spa og wellness tilbyder også ekstra faciliteter, såsom fitnesscenter, så du kan motionere under ferien.

Hvilket hotel med spa og wellness skal jeg vælge?

Hvilket hotel du skal vælge, afhænger af hvilke kriterier du har til din ferie. Det kan være du har nogle bestemte krav til spa og wellness området, eller at der også skal være All Inclusive, børnepool eller noget helt andet.

Når du har defineret hvilke krav du har til hotellet, så kan du hurtigt danne dig et overblik over gode hoteller med spa og wellness på siden her.

Er der mulighed for at booke spa-behandlinger på forhånd?

Hvilke muligheder der er afhænger af hvilket hotel du vælger. Nogle hoteller tilbyder, at du kan booke spa behandlinger på forhånd, hvor du på andre hoteller først kan bestille når du er på hotellet.

Vær opmærksom på at nogle behandlinger kan være mod et gebyr, da det ikke er inkluderet i selve opholdet. Det er typisk ansigts- og kropsbehandlinger, samt massager.

Mange forskellige hoteller med spa og wellness

Når I rejser med Bravo Tours har I flere forskellige muligheder for at holde ferie på et hotel med spa og wellness.

Her er både hoteller med wellness som det centrale omdrejningspunkt for hele ferien og hoteller med tilhørende spa- og wellnessafdeling, hvor I som gæster kan tage en velfortjent stund med afslapning efter en dag med sightseeing eller få en velgørende ansigtsbehandling eller massage.

I finder også familiehoteller, hvor de voksne på skift kan nyde livet i de luksuriøse omgivelser, mens børnene leger i poolen. I forbindelse med mange hotellers wellnessområde findes også et fitnesscenter, hvor I inden behandlingen eller opholdet i hotellets spa kan få jer rørt, hvis I har lyst til det.

På den måde kan I kombinere jeres ferie, så den passer til præcis jeres feriedrømme. Uanset om de går i retning af en luksusferie med total afslapning, en ferie med oplevelser eller en tur sydpå med hele familien, med mulighed for at få lidt alenetid i løbet af opholdet.

Wellnessferie under varme himmelstrøg

Vores hoteller med spa og wellness befinder sig på nogle af vores i forvejen mest populære feriedestinationer i hele verden. I kan derfor opnå den ultimative forkælelse, uanset hvor I drømmer om at rejse hen – og samtidig være sikre på, at I har nogle vidunderlige feriedage foran jer, fyldt med alt det gode i livet.

Der er mulighed for at flyve på wellnessferie fra både Billund og København afhængigt af destinationen og I kan derfor komme ned til sol, spa og wellness fra den lufthavn, der passer jer bedst. Nogle af vores destinationer kan også nås via Aalborg eller Midtjyllands Lufthavn i Karup.

Gå derfor på opdagelse blandt alle, og find et hotel med spa & wellness her på siden, find jeres næste solrejse og sæt gang i forventningens glæde. Vi glæder os til at sende jer afsted på jeres drømmeferie.

Del denne side via E-mail