Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Mallorca

Find netop din rejse til Mallorca

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Mallorca.

Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller på Mallorca.

Se vores hoteller her >

Om Mallorca

Om Mallorca

Mallorca – lange sandstrande, tapas og et utal af oplevelser

Det tager kun tre timer at flyve til Mallorca, men selv om flyvetiden er kort, er der meget at glæde sig til. Her finder I en ø, der for alvor rummer alle de elementer, vi drømmer om på en ferie. Langstrakte sandstrande, flot natur og masser af solskinstimer. Her finder I alt fra gode restauranter til hyggelige bjergbyer og storbyferie i Palma. Det er let at forstå, at mange har Mallorca som deres feriefavorit!

Mallorca har det hele…
Når man taler om ét feriemål, der har det hele, rangerer Mallorca højt på listen. Engang var Mallorca grisefester, i dag er Mallorca fornyet og fuld af spændende oplevelser. Her kan man alt – læn jer tilbage på de 14 kilometer lange strande, der regnes for at være nogle af Europas bedste. I behøver ikke køre langt væk fra kysten, hvis I vil opleve det ægte Mallorca. Her finder I hurtigt det lokale liv, der giver et godt indblik I, hvad Mallorca også er. Hovedbyen Palma er et godt bud, hvis I vil kombinere sol og strand med storbyoplevelser, shopping og kulturelle tilbud.

Mallorcas bedste områder
Det kan være svært at vælge, hvor man skal bo på Mallorca, for her er et utal af områder. Alcudia er særlig kendt for sin 14 kilometer lange og meget børnevenlige sandstrand. Puerto Pollensa er det elegante valg med spansk atmosfære og rigtig mange gode restauranter. Tæt på Palma ligger både Playa de Palma og Cala Mayor, mens Santa Ponsa er et hyggeligt område, men stadig rig på liv. Generelt er Mallorca rig på både All Inclusive, ferielejligheder, strandhoteller – ja, kort sagt har Mallorca hoteller til en hver smag.

Golf og aktiv ferie
Mallorca er perfekt til ren afslapning, men også aktiviteter dagen lang. Øen har mere end 20 golfbaner i topklasse og er absolut et golfrejsemål i en klasse for sig. Det samme gælder, hvis I vil nyde ferien på cykel – her er noget for alle niveauer, og øen er perfekt, uanset om I vil kombinere solferien med et par dages aktiviteter eller cykle hele ugen. Mallorca har også et bredt udvalg af vandreruter, der både har forskellige sværhedsgrader og udsigter.

Lej bil og kør på opdagelse
Mallorcas forening af skøn natur, spændende byer og lokale liv er perfekt til at leje bil. Bjergkæden Sierra de Tramuntana byder på smukke udsigter, mens de mange olivenlunde og citrusplantager er perfekte til flotte vandreture. Der er noget helt særligt over at smage friskpresset juice lige fra én af de mange appelsinlunde.

På vejen er det også en god ide at besøge de små, farverige kunstnerbyer nordvest for Palma. Kør væk fra alfarvej, find de uspolerede, lokale byer med fred og idyl – her er sommerstemning, så det basker. I stærk kontrast står storbyen Palma, hvor der er god shopping for selv den kræsne køber, hyggestunder ved marinaen og et hav af gode restauranter og tapasbarer.

Vejret på Mallorca
På Mallorca finder I skønt sommervejr året rundt. I de tidlige forårsmåneder er det især cykelryttere, der ankommer til øens lune forårsvejr, mens sommerens små 30 grader gør øen perfekt til en god sommerferie.

Om Mallorca
Mallorca er 3.640 km2 og på størrelse med Bornholm og Fyn tilsammen. Der bor 850.000, hvoraf Palma huser knap halvdelen. Øen tilhører De Baleariske Øer og ligger i Middelhavet som en del af Spanien.

FAKTA OM MALLORCA

 

Afrejse
Med Bravo Tours kan I rejse til Mallorca fra:
- Billund
- Aalborg
- København

Flyvetid
Ca. 3 timer

Transfer

Transfertiden er tiden fra lufthavnen til første hotelstop.   

- Alcudia: 1 time
- Cala Mayor: 30 minutter
- C’an Picafort: 1 time
- Palmanova: 30 minutter
- Playa de Palma: 20 minutter
- Puerto Pollensa: 1 time
- Santa Ponsa: 40 minutter

Er trafikken tæt, kan transferen tage længere tid.

Tidsforskel
Der er ingen tidsforskel i forhold til Danmark.

Valuta
Euro.

Miljøafgift
Fra 1. juli 2016 opkræver myndighederne en obligatorisk miljøafgift fra turister kaldet ECOTAX. Formålet er at kompensere for den CO2-udledning, som turismen medfører. Afgiften betales direkte til hotellet, når I checker ind. Prisen afhænger af hotellets officielle hotelkategori, men svarer til ca. 2-5 euro pr. person over 16 år pr. overnattende døgn. Beløbet tillægges desuden spansk moms (VAT) på 10 %.

Strande
Mallorca er kendt for at have nogle af Europas absolut bedste strande. Mod nord i Alcudia findes den 14 km lange, smukke og usædvanligt børnevenlige Alcudia-strand med krystalklart vand og hvidt sand. Strandene omkring Palmanova er dejlige og indbydende med finkornet sand. Strandene vedligeholdes konstant og bliver løbende forsynet med nyt, rent sand for at holde den høje standard. Derudover er der et utal af små, hyggelige bugter med azurblåt vand.

Mad og drikke
På Mallorca ligger der mange restauranter, der serverer både internationale og nationale retter i alle prisklasser. Vi anbefaler, at I prøver den lokale tapas på jeres ferie – det smager fantastisk!

Transport
Det er let at komme rundt på Mallorca både med offentlig transport og taxa, som er forholdsvist billigt.

Elektricitet
230 volt. Adapter er ikke nødvendig.

Billeje
Det er en god ide at leje bil på Mallorca, hvis I vil se øen i jeres eget tempo. I kan både leje bilen inden afrejse eller på rejsemålet gennem Bravo Tours’ rejseledere.

Sport og aktiviteter
Der er utallige sportsfaciliteter - fx tennis, ridning, go-cart, bowling, windsurfing, vandski, squash og meget mere.

Shopping
Der er mange mindre butikker og souvenirshops på hele Mallorca. Vil I shoppe, er det bedst at besøge Palma by, hvor der både er kendte mærkevarer- og eksklusive butikker.

Golf
Der findes mere end 24 golfbaner på Mallorca, og der er golf for enhver smag. Banerne er velplejede og af virkelig god standard. Det kan være svært at få gode starttider, så det anbefales at bestille disse i god tid inden afrejse. Kontakt Bravo Tours’ golfafdeling på 70 10 10 77.

Vores service
Bravo Tours tilbyder både fleksible pakkerejser og charterferie med dansktalende rejselederservice hele døgnet til Mallorca. På en charterrejse møder I vores dansktalende rejseledere allerede i lufthavnen, og har I bestilt transfer til hotellet, sørger de for, I kommer frem. I løbet af ferien kan I kontakte dem på servicetelefonen, møde dem på de fleste hoteller eller tage med på udflugt. Det er altid muligt at komme i kontakt med en rejseleder.

Vores fleksible pakkerejser er uden dansktalende rejselederservice og mulighed for transfer til/fra hotellet, men fortsat med fly, hotel og pakkerejsegaranti.

I kan altid se, når I booker en rejse, om I bestiller en charter- eller fleksibelpakkerejse. 

Mallorca har det hele...

All Inclusive hoteller

Hold ferie uden lommepenge.
Se All Inclusive hoteller her >

Oplevelser

Tag med og få oplevelser for livet.
Se oplevelser her >

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter.
Se vejret her >

Rejseguide

Læs vores store rejseguide med alt der er værd at vide.
Se rejseguide her >

Områder på Mallorca

Alcudia har en af Middelhavets absolut bedste strande
Indbydende fine sandstrande
En charmerende lille by, som ligger i Alcudia bugten
Mallorcas fantastiske hovedstad - oplevelser og strandliv
Strandpromenade med masser af restauranter
Fantastiske strande og tæt på storbyen Palma
Hvide sandstrande og smukke omgivelser
Herlige, brede hvide strande

Hoteller på Mallorca

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Find din rejse til Mallorca

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 14

Oplevelser

Den Gyldne Dal

Det er en oplevelse for alle sanser, når vi går en tur gennem plantagen ’Sa Vinyassa’ ligger i udkanten af byen Sóller. Her åbner ægteparret Juan og Sebastiana deres hjem op, så vi får lov til at komme bagom den 100% økologiske produktion af appelsiner, citroner og mange andre frugter. Udsigten er vidunderlig, blomsterduften himmelsk og farvespillet af grønne træer med blomster og frugter er bjergtagende. Efter en tur rundt på plantagen, slutter vi af med en hjemmelavet mallorcinsk måltid hos værtsparret.

Der vil også være mulighed for at kunne handle i deres lille fine gårdbutik, hvor man vil kunne købe lækre specialiteter fra appelsinplantagen og fra Den Gyldne Dal. 

Vejledende pris:
Voksne kr. 405 pr. person
Børn kr. 230 pr. barn

Prisen varierer alt efter, hvilket hotel I vælger – se den nøjagtige pris ved bestilling. 

Som udgangspunkt kører udflugten torsdag.
Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Dragegrotterne

Vi kører gennem lavlands-området på øens midte for at komme til byen Sineu, her skal vi besøge et af Mallorcas største lokale markeder.

Sineu er kendt for sin rige kulturarv og mange arkitektoniske perler, som pryder byen. Hver onsdag morgen bliver gaderne i centrum af byen vakt til live med hundredvis af boder med alt fra frugt og grønt til sjaler, sæber og blomster. Sineu er især kendt for at være det eneste marked på øen, hvor man stadig må sælge levende dyr.

Efter markedet, hvor du forhåbentligt har fået en masse indtryk og måske gjort en god handel, kører vi mod en autentisk og lokal restaurant. Her spiser vi en skøn mallorcinsk frokost, som afsluttes med traditionel mandelkage og is. En sand smagsoplevelse.

Vi fortsætter over til Mallorcas berømte drypstenshuler, Dragegrotterne, som ligger lige uden for Porto Cristo. Her går vi ad smalle passager ned ad trapper, mens vi beundrer de oplyste drypstensformationer. Når vi er kommet 25 meter ned i grotten, kommer vi til Europas største underjordiske sø, Martell-søen. Her overværer vi en lille klassisk koncert til synet af et meget smukt lysshow, kaldet Solopgang. Fortryllelsen brydes, når vi går ad de ca. 119 trappetrin op til virkeligheden igen.

OBS: Besøg i grotterne er ikke anbefalet til gangbesværede. Fotografering med blitz i drypstenshulerne er ikke tilladt.

Vejledende pris:
Voksne kr. 620 pr. person
Børn kr 440 pr. barn

Prisen er inklusive frokost og entré til drypstenshulerne.
Som udgangspunkt kører udflugten onsdag.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Magiske Palma

Oplev Palma de Mallorca – i daglig tale kaldet Palma – fra de bedste sider. Vi starter dagen i den charmerende storby ved det ikoniske Bellver-slot og eftermiddagen byder på smukke udsigter i den lille bjergby, Valldemossa.

Bellver-slottet er en vigtig del af Palmas historie og kulturarv. Slottet er helt unikt og adskiller sig fra andre spanske slotte, idet det er rundt. Vi gør et stop ved slottet, hvor der er mulighed for at tage smukke billeder og nyde den storslåede udsigt ud over Palma-bugten, med havnen, katedralen og hele byen som kulisse.

I Palma skal vi rundt i de små brostensbelagte gader fyldt med smukke mallorcinske "patios" (gårdhaver) og nyder en kaffe på en af de mange små cafeer. Har du lyst til at opleve Santa Maria Katedralen (i daglig tale: La Seu), er der tid til et besøg i den 120 meter lange kirke.

Efter Palma kører vi mod Valldemossa, der er den højest beliggende by på Mallorca og samtidig en af de smukkeste. Byen ligger mellem Tramuntana-bjergene, og turen gennem den frodige dal med mandel- og citrontræer er et smukt syn.

De fleste huse i Valldemossa er restaurerede i oprindelig stil – det skønt at slentre gennem gaderne med turistbutikker, gallerier, butikker, bagerier, caféer og restauranter. Mange af husdørene er pyntet med blomster og billeder af helgeninden Catalina Tomás. Vi går en rundtur for at nyde den særlige Valldemossa-stemning.

På vejen tilbage går forbi et fotostop ved Sa Foradada-udsigtspunktet.

OBS: Prisen er eksklusiv entré til katedralen og frokost.

Vejledende pris:
Voksne kr. 350 pr. person
Børn kr. 270 pr. person

Som udgangspunkt kører udflugten mandag og kun for gæster der bor i nord.
Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.


Udflugten kan bestilles når du ankommer til Mallorca. Henvend dig til vores rejseledere.

Det ægte Mallorca m. Purowool - Nord

Vi begynder dagen med en fantastisk gåtur rundt i gaderne af den charmerende og historiske by Pollensa. Her kan man opleve en god blanding mellem bylivet i de charmerende stenbelagte gader og den uspolerede natur, der pakker området ind i de smukkeste rammer af bjerge og kyster.

Dernæst går turen mod Purowool i Pollensa, hvor vi får en underholdende og inspirerende præsentation om sund søvn og kigger nærmere på de økologiske produkter. Her vil der blive serveret en god brunch med vin.

Derefter tager vi videre mod Port de Pollença, hvor vi skal opleve Mallorcas storslåede naturscener. Vi sejler ud på Middelhavet og glider langsomt forbi den golde bjergkæde – et fantastisk syn med det azurblå vand som kulisse. Husk at medbringe kamera.

Efter ca. 30 minutters sejlads lægger vi til ved Formentor-stranden. Her venter bussen, der kører os til udsigtspunktet Mirador des Colomer, hvor I vil opleve en af øens smukkeste udsigter.

Hen på eftermiddagen kører vi tilbage til hotellet, hvor vi ankommer sidst på eftermiddagen mættet med indtryk fra den nordlige del af Mallorcas fantastiske natur.

Fyldt med betagende naturscener!

Vejledende pris:
Voksne kr. 210 pr. person
Børn kr 150 pr. barn

OBS: Prisen er inklusive sejlturen og en let brunch med vin hos Purowool.

Som udgangspunkt kører udflugten tirsdag. 
Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Det ægte Mallorca m. Purowool - Syd

Fra morgenstunden er kursen sat mod det nordlige Mallorca. Vi skal op og udforske den historiske by Alcudia, hvor man i dag stadig ser en del af den gamle bymur, som beskyttede byen. Herefter fortsætter vi mod Purowool i Pollensa, hvor vi får en underholdende og inspirerende præsentation om sund søvn og kigger nærmere på de økologiske produkter. Her serveres også en god brunch med vin.

Derefter tager vi videre mod Port de Pollença, hvor vi skal opleve Mallorcas storslåede naturscener.

Vi sejler ud på Middelhavet og glider langsomt forbi den golde bjergkæde – et fantastisk syn med det azurblå vand som kulisse. Husk at medbringe kamera.

Efter ca. 30 minutters sejlads lægger vi til ved Formentor-stranden. Her venter bussen, der kører os til udkigspunket Mirador des Colomer, hvor I vil opleve en af øens smukkeste udsigter.

Hen på eftermiddagen kører vi tilbage til hotellet, hvor vi ankommer sidst på eftermiddagen mættet med indtryk fra den nordlige del af Mallorcas fantastiske natur.

Fyldt med betagende naturscener!

Vejledende pris:
Voksne kr. 210 pr. person
Børn kr 150 pr. barn

OBS: Prisen er inklusive sejlturen og en let brunch med vin hos Purowool.

Som udgangspunkt kører udflugten tirsdag.
Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Startpakke Mallorca

Er du også træt af lige at være ankommet på ferie og så skal du ud og have fyldt køleskabet op?

Vi har gjort det nemt for dig. Hvis du køber denne startpakke er den der når du tjekker ind på dit hotelværelse og ferien kan begynde i ro og mag.

Pakken kan bestilles hos en af vores rejsekonsulenter på tlf. 70 10 10 77, eller når du bestiller rejsen på vores hjemmeside – dog senest 10 dage før afrejse.

Pris for denne startpakke - kr. 350

Startpakken indeholder:

• Sandwichbrød
• Smør
• Pålægs skinke
• Serrano skinke
• Havarti ost
• Marmelade
• Nescafé
• Te breve
• 4 Spanske øl
• 4 Coca colaer
• 1 Fl. Vand
• Juice
• Spanske oliven
• 1 Fl. Rødvin

DIREKTØR PEDER HORNSHØJ GIVER TIPS TIL EN FANTASTISK FERIE PÅ MALLORCA

DIREKTØR PEDER HORNSHØJ GIVER TIPS TIL EN FANTASTISK FERIE PÅ MALLORCA