Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Grækenland

Om Grækenland

Grækenland – intet mindre end betagende!


Blændende hvidkalkede huse med azurblå vinduer og døre. Små hvide kirker, hvis fine kupler runder op mod den blå, blå himmel. Jomfru Maria i vejkanten alle vegne og små fiskerlejer med både, der hver morgen lander de friskeste fisk i alle størrelser og farver. Og så er der grækerne, et smukt folkefærd i både ånd og form. Smilende, kædedansende, syngende, nysgerrige og ikke mindst gæstfrie. Selvom det græske øhav og fastland har været et kært rejsemål for millioner af mennesker i de sidste 35 år, har både befolkningen og naturen formået at holde fast i sin autenticitet. Du kommer altid rigere hjem fra en rejse til Grækenland.

Det vidunderlige Grækenland
De græske øer og det græske fastland byder på en masse fantastiske og fascinerende landskaber, spændende kultur og historie, mytologi og antikke templer med meget mere. Rejsemålene er blandt de mest populære turistmål for danskerne, og det er der god grund til! Der er for eksempel sørget for de smukkeste og mest romantiske solnedgange, du kan forestille dig, mens du sidder dér på en taverna og siger farvel til dagen.

Originale smagsoplevelser
At grækerne stadig holder fast i meget af det originale, kan du smage på maden og ikke mindst i retzina’en - denne mærkelige harpiksagtige drik, som simpelthen kræver, at du har duften af blomster og øhavets helt specielle tørre, varme luft i næsen for at få den fulde smagsoplevelse. 
Glæd dig til græsk mad og drikke på din ferie.

Vi har udvalgt flere rejsemål på Det Græske Fastland, hvor man flyver til Athen samt store og små græske øer:

Det autentiske græske fastland
Når I rejser med til det græske fastland, har I alle muligheder for at præge ferien præcis, som I har lyst. I kan selvfølgelig vælge at bo i eller tæt på Athen eller en af de nærtliggende ferie- og badebyer, hvor I på fineste vis kan kombinere et afslappende strandliv med muligheden for masser af oplevelser. Det gælder både i Tolo, Nafplio, Attica og Loutraki.

Tolo – ægte græsk feriestemning
Tolo er klassisk græsk og feriestemning, når det er bedst. Nyd livet på hovedgaden med mange tavernaer, og bo bogstavelig talt lige i vandkanten. Samtidig ligger Tolo kun 10 kilometer fra den gamle græske hovedstad, Nafplio. En spændende og hyggelig oplevelsesby.

Nafplio - historie, storhed og unik stemning
Engang var Nafplio hovedstad i Grækenland, og selv om det nu er Athen, så emmer byen af kultur, historie og storhedstid. Den hyggelige havn, de dejlige, små gader og gode caféer er indbegrebet af Nafplio. Ved poolen kan I kombinere de mange indtryk med ren afslapning.

Loutraki – tæt på mange oplevelser
Vest for Athen ligger Loutraki – en fantastisk kystby med en helt unik stemning. Strandpromenaden byder på masser af restauranter, og om aftenen er der en helt særlig loungestemning. Samtidig bor I ikke bare tæt på Athen, men også et væld af spændende oplevelser bl.a. Mykene, Delfi og Korinthkanalen.

Athen og Athens Riviera – storbyferie i en af Europas mest spændende storbyer
Det er selvfølgelig også muligt at holde ferie i storbyen Athen. Her venter de store oplevelser lige uden for døren – og Akropolis er selvfølgelig højdepunktet over dem alle. I kan også nyde Athens Riviera og Glyfada-området, hvor I bor tæt på dejlige strande, men samtidig kun et kort togtur fra hovedstaden.

Attica-kysten – kun 40 kilometer fra Athen
Kun 40 kilometer øst for Athen ligger Attica-kysten. Her finder I skønne hoteller helt ude ved kysten, hvor I kan nyde ferielivet på fineste vis. Det er altså let at nyde en afslappende resortferie netop her – og samtidig er det let at besøge Athen, hvis I gerne vil opleve storbyen på én og samme ferie.

Kreta – danskernes feriefavorit
Kreta er den største af de græske øer, og danskernes græske favorit om sommeren i Grækenland. Kreta er afslappende, gode strande og spændende oplevelser. Vi har udvalgt flere skønne feriebyer langs Chania-kysten mod nord. Her finder I de bedste strande.

Rhodos – Grækenlands alsidige rejsemål
Rhodos har uendeligt mange attraktioner, selv om øen kun er 70 km lang. Her finder I en ualmindelig gæstfri befolkning, Rhodos by der er rig på historie, men også rigtig gode strande. Med mere end 300 solskinsdage om året og gode spisesteder er Rhodos et rigtig godt valg.

Zakynthos – ferieliv med krystalklart vand
Zakynthos, der er den sydligst beliggende af De Ioniske Øer, er noget af det yndigste og frodige, man kan tænke sig. Uspoleret græsk natur og kultur er det, der mest af alt kendetegner Zakynthos. Strandene er hvide og kilometerlange, og på de mange små tavernaer kan I nyde havudsigten og det gode, græske traditionelle køkken.

Kos – charmerende og hyggelig
Kos betager hurtigt. Den lille, græske ø charmerer sig ind på de fleste med blomster i gaderne og små caféer. Det er det ægte Grækenland, når det er bedst. Øen er kendt for sin hyggelige, gamle bydel og ikke mindst gode cykelstier, så I let kan komme rundt på øen.

Afbudsrejser og gode tilbud til Grækenland
Kan I rejse her og nu eller leder I efter et godt tilbud til en af vores græske destinationer, kan I se alle vores afbudsrejser her.

Vejret i Grækenland
Gennemsnitstemperaturen på de græske øer og på fastlandet ligger typisk på over 30°C i juli og august, mens juni og september byder på temperaturer i omegnen af 28°C. Nattemperaturerne ligger i gennemsnit på 22°C, og vandtemperaturen på 24°C. Der falder sjældent regn i sommermånederne.

Om Grækenland
Grækenland er en republik i det sydøstlige Europa, der er fyldt med imponerende oplevelser. Landet har grundet sin beliggenhed et dejligt klima. Der bor ca. 10 millioner indbyggere i landet, hvoraf ca. én million bor på halvøen Peloponnes. De græske øer består af mange øgrupper i det græske øhav. I alt er der mere end 2.000 øer, hvor af ca. 800 er navngivet, men kun 140 er beboet. Samlet set har øerne omkring 1,5 mio. indbyggere, og øerne udgør tilsammen 19 % af Grækenlands areal.
Den græske kultur har siden oldtiden været præget af havet. Frem til slutningen af 1900-tallet var maritim handel den primære indtægtskilde og havet den vigtigste transportvej.

Rejser til Grækenland

Kreta

Danskernes feriefavorit i Grækenland.
Find din rejse her >

Rhodos

Grækenlands mest alsidige rejsemål.
Find din rejse her >

Zakynthos

Det gode liv, når det er allerbedst.
Find din rejse her >

Athen/Athens Riviera

En af Europas spændende storbyer.
Find din rejse her >

Korfu

En af Grækenlands grønneste øer.
Find din rejse her >

Kos

Ægte græsk charme.
Find din rejse her >

Peloponnes

En juvel på det græske fastland
Find din rejse her >

Find din rejse til Grækenland

FILTRER & TILPAS

Du er ved at bestille:


Fleksibel pakkerejse

  • Du vælger selv, hvornår og hvor længe du vil være afsted
  • Tryghed - dækket af pakkerejsegarantien
  • Udvalgte hoteller med god beliggenhed
  • Et stk. bagage indgår i prisen
  • Priserne er dynamiske og kan ændre sig frem til bestilling

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 4
  • 7
  • 11
  • 14

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed