Rejser til Grækenland

Rejser til Grækenland

Historiske bygninger, cremet feta, dejlige strande og skønne varmegrader. Grækenland er kendt for lidt af alt dét, der gør ferien til noget særligt. Så uanset om du er interesseret i den græske mad, historie eller charme, så har Bravo Tours masser af dejlige hoteller på det græske fastland og de græske øer. Vælg mellem All Inclusive på populære hoteller, små og lokale lejligheder i afslappet atmosfære og overnatningssteder nær fantastiske strande og krystalklart vand. Rejsen til det græske øhav starter her - og vi er med hele vejen.

Læs mere om Grækenland her.

Hvornår kan du danse zorba i 2024?

Den perfekte ferie i Grækenland

Rejs når det passer dig med rutefly

Find din rejse til Grækenland

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Hvorfor booke rejser til Grækenland?

Mytologiens og tzatzikiens moderland, Grækenland, er for alle. Dels på grund af de idylliske øer, dels på grund af historien og dels på grund af den særlige charme. Book rejser til Grækenland for at opleve landets særlighed: Fra mageløs natur og antikke templer til ubekymret kultur, fantastisk mad og unik stemning.

Tag med Bravo Tours til Grækenland for den græske kultur

Bravo Tours tilbyder rejser til Grækenland af mange forskellige grunde. Hvis du eksempelvis gerne vil væk fra de største turistmagneter og tættere på en særlig kultur, så kan du komme på ægte græsk ferie med os. Flere af vores hoteller ligger blandt andet i kort afstand til små, lokale tidslommer indrammede af hvidkalkede huse, hvor du kan slå dig ned på en ægte græsk taverna eller besøge det lokale marked.

Overalt i Grækenland kan du finde perler, der er indbegrebet af landets stærke kultur. Tag for eksempel til det historiske og kulturrige Peloponnes, hvor du kan opleve det ægte Grækenland gennem maden, arkitekturen og stemningen. Her kan du tage på søndagstur til en af de små, hyggelige badebugter, mod den lokale olivenlund eller på spændende udflugter til områdets historiske seværdigheder.

Tag med Bravo Tours til Grækenland for de græske strande

Hvide sandstrande, solrige dage og milde vandtemperaturer er, hvad du får, når du rejser til Grækenland. Er du derfor en vandhund med hang til høje temperaturer? Så sætter du kursen mod en af de helt rigtige, solrige feriedestinationer. Med Bravo Tours kan du nemlig bo med udsigt til det ioniske hav og bruge dagene på nogle af Grækenlands smukke strande.

Hvis du gerne vil være, tæt på, sikret sol og sommer, kan du for eksempel booke ferien til den græske ø, Kreta. Her får du over 300 solskinsdage hvert eneste år, så der er stor mulighed for, at vejret arter sig. Her er der god mulighed for at kunne nyde det krystalklare vand og de vidunderlige strande hele ferien igennem.

Tag med Bravo Tours til Grækenland for den græske mad

Det græske køkken er simpelt, friskt og et af Europas ældste. Du er derfor ikke bundet til at spise græsk salat eller stegt Calamari ugen ud - med mindre du gerne vil, selvfølgelig. Grækenland har nemlig tradition for at have et blandet og forskelligartet madrepertoire, der tager udgangspunkt i få, friske råvarer - ofte dyrket lige i lokalområdet.

Tag for eksempel til Rhodos, og smag på de mange fiskeretter. Eller prøv friske auberginer, citroner og tomater på en af de mange små tavernaer rundt på Zakynthos. Uanset hvor du rejser hen i Grækenland, kan du glæde dig til små, lokale specialiteter, der breder sig over alt fra diverse oste og oliven til ouzo, vinbladsruller og forskellige variationer af gyros. Yamas!

Hvornår skal du rejse til Grækenland?

Når du rejser med Bravo Tours kan du besøge Grækenland fra slut marts til slut oktober. Det er nemlig i disse måneder, at både temperaturen og nedbøren viser sig fra sin bedste side: Temperaturen ligger fra 20 til 32 grader, mens regnen er minimal og nærmest ikke-eksisterende hele sommeren igennem. Derudover ligger nattemperaturerne i gennemsnit på 22 grader og vandtemperaturen på 24 grader.

Hvis du rejser til Grækenland i april, skal du sætte kompasset til de græske øer - blandt andet Rhodos og Kreta. Her vil du kunne nyde lune og milde temperaturer på omkring 20 grader, alt imens den fantastiske natur viser sig fra sin grønneste og allermest særlige side.

Hvis du rejser til Grækenland i maj, kan du booke hoteller på både øer og fastland. Her har temperaturen taget et nyk opad, så du kan nyde helt op til 24 grader. Det er det perfekte vejr til at udforske landets spændende kultur.

Hvis du rejser til Grækenland i juni, er der masser af mulighed for sol og sommer. Her kan du nyde de gyldne strande i op til 29 graders varme - og søge ly i skyggen hos en af destinationerne små tavernaer, der holder åbent i forbindelse med højsæsonen.

Hvis du rejser til Grækenland i juli, kan du se frem til høje temperaturer - helt op mod de 30 grader - der kalder på adskillige forfriskende dyp langs fastlandets og øernes smukke strande.

Hvis du rejser til Grækenland i august, er sommervejret på sit højeste. Her kan du med fordel tage til Grækenlands største ø, Kreta, hvor temperaturen er knap så høje som på nogle af de andre græske øer: Rhodos og Zakynthos.

Hvis du rejser til Grækenland i september, får du det varmeste badevand og gennemsnitstemperaturer på omkring 30 grader. Det giver en skøn ramme, hvori du kan nyde det charmerende Grækenland fuldt ud på de skønne strande og hyggelige tavernaer.

Hvis du rejser til Grækenland i oktober, kan du vælge at besøge både øer og fastland. Er du til en gennemsnitstemperatur på 24 grader, kan du sætte kursen mod Rhodos, mens blandt andet Kreta som oftest byder dig velkommen med minimum 21 grader.

Skønne hoteller på græske øer

Nogle af danskernes feriefavoritter, blandt Bravo Tours’ rejser, er de græske øer. Og det er ikke uden grund. På de græske øer finder du nemlig afslappende strande, spændende oplevelser, uspoleret græsk natur og skønne feriebyer - hvilket gør dem til velkendte rejsemål, der år efter år giver turister fra nær og fjern gode sommerferieminder.

Er du til nogle af landets bedste strande, kan du tage med Bravo Tours til den største græske ø, Kreta. Vil du derimod gerne opleve mere uspoleret kultur, kan du sætte kursen mod Zakynthos. Og er du til lidt af det hele, hvor attraktioner og spisesteder altid er indenfor rækkevidde? Så hop på flyet til Rhodos. Fælles for alle Bravo Tours’ rejser til de græske destinationer er, at vi er med dig hele vejen, for at gøre turen så tryg som muligt.

Populære rejsemål til det græske fastland

Når I rejser mod til det græske fastland, har I alle muligheder for at præge ferien præcis, som I har lyst. I kan vælge at bo i eller tæt på Athen eller i en af de nærliggende ferie- og badebyer, hvor I på fineste vis kan kombinere et afslappende strandliv med muligheden for masser af oplevelser.

Tag flyet til Tolo eller den gamle hovedstad Nafplio, hvor ferien foregår lige i vandkanten. Eller hvad med at nyde det hyggelige og helt særlige byliv i det sydlige Peloponnes, Kalamata? Begge områder byder på store oplevelser i intime rammer på blandt andet lokale restauranter og i små, hyggelige afkroge.

Vil du - modsat - gerne opleve en græsk storby med særlig puls? Så kan du rejse til Athen med Bravo Tours. Her venter de store oplevelser lige udenfor døren, hvor blandt andet Akropolis, gode restauranter og et væld af butikker er at finde. Og uanset hvor du vælger at rejse hen, er din sikkerhed altid i højsædet hos os.

Alt det vigtige om Grækenland

Grækenland er en republik i det sydøstlige Europa, der er fyldt med imponerende oplevelser. På grund af sin beliggenhed i Middelhavet har Grækenlands fastland og øer altid et dejligt klima, hvor de højeste temperaturer ligger på 30 grader - og de laveste på 10 grader.

Der bor ca. 10 millioner indbyggere i Grækenland, hvoraf godt én million bor på halvøen Peloponnes, som Bravo Tours også har rejser til. De græske øer består af mange øgrupper i det græske øhav. I alt er der mere end 2.000 øer, hvoraf 800 er navngivet, men kun 140 er beboet. Samlet set har øerne omkring 1,5 millioner indbyggere, og øerne udgør tilsammen 19 procent af Grækenlands areal.

Den græske kultur har siden oldtiden været præget af havet. Frem til slutningen af 1900-tallet var maritim handel den primære indtægtskilde og havet den vigtigste transportvej. Tag med Bravo Tours til landet og se, hvordan havet, øerne og klimaet udgør rammerne for en fantastisk ferie.

Når du rejser til Grækenland: 4 tips til den græske kultur

Er det første gang, du rejser til Grækenland? Så er der en masse nye og spændende oplevelser, der venter. Og her indgår også en helt anden kultur. I Grækenland er der nemlig en masse skikke, vaner og traditioner, som adskiller sig fra, hvad vi er vant til i Danmark. Derfor har vi fundet fire tips, du sandsynligvis vil finde gavnlige i løbet af ferien og rejsen til Grækenland.

1. Del ikke din mad op. Det traditionelle græske køkken er ikke delt op i forret, hovedret og dessert - til gengæld kan et græsk måltid sagtens bestå af en blanding af forskellige små retter, hvor spisningen kan strække sig over flere timer.

2. Vær ekstra opmærksom, hvis du spiser alene. Grækerne spiser normalvis ikke alene, og derfor vil mange tjenere tro, at du venter på nogen. Faktisk vil det være meget uhøfligt og pågående af tjeneren at spørge, hvorvidt du spiser alene, og derfor skal du selv gøre opmærksom på det.

3. Vær klar på at betale for strandstolen. I Grækenland koster det noget for caféejere, restauratører og andre godtfolk at sætte liggestole og parasoller op på stranden. Det er derfor et job i Grækenland at "have en strand", og derfor skal alle betale for at benytte liggestole og parasoller. Det er ikke bare en turistfælde - det er lov.

4. Betal ikke, hvis du bliver inviteret ud. Det er en stærk tradition, at grækere betaler, hvis de inviterer ud. Derfor vil det blive anset som respektløs, hvis du foreslår at betale eller dele regningen. Nyd i stedet gæstfriheden.

Vil du gerne vide endnu mere om Grækenland? Bare rolig. Bravo Tours har altid danske rejseledere, du kan spørge til råds, når du rejser til Grækenland. Så får du det hele med.


Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet