Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Zakynthos

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Zakynthos.
Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller på Zakynthos.
Se vores hoteller her >

Om Zakynthos

Zakynthos - det gode liv, når det er allerbedst

Et utal af strande, uspolerede naturoplevelser og klart, blåt vand. Lige præcis sådan er Zakynthos! Læn jer tilbage, nyd livet og skønne feriebyer på stribe. Zakynthos er det gode ferieliv, når det er allerbedst.

Krystalklart hav og kridhvide sandstrande 
Zakynthos, der er den sydligst beliggende af De Ioniske øer, er noget af det smukkeste og frodige, I kan tænke jer. Mange af de vidunderlige drømmebilleder, I forestiller jer af små bugter med glitrende, krystalklart hav og kridhvide sandstrande kan I finde her. For på Zakynthos kan I finde lige præcis den strand, I synes er bedst. Langs Tsilivi og Kalamaki finder I langstrakte, hvide strande – nogle med vandsportsaktiviteter, andre med fuldstændig fred og ro.

Dejlige feriebyer
I feriebyerne Argassi, Kalamaki og Tsilivi finder I et bredt udvalg af gode restauranter og tavernaer. Fra nogle af dem kan I nyde havudsigten, det gode, græske køkken og feriestemning på én og samme gang. Besøg også hovedbyen Zakynthos, hvor hovedgaden følger havnen hele vejen. Her finder I små fine butikker, og i de små sidegader ligger der gode restauranter, hvor grækerne selv nyder et spil backgammon.

De blå grotter
Det Ioniske Hav byder ikke kun på endeløse hvide badestrande, det handler også om imponerende naturskabte seværdigheder, som eksempelvis de fantastiske blå grotter. Nyd en dag på en skøn båd, das på dækket og udforsk de blå grotter. Lyset er virkelig smukt.

Perfekt til børnefamilier
Zakynthos er perfekt til børnefamilier, der gerne vil nyde fred og ro, men også mange aktiviteter. På øen finder I fx et rigtig godt vandland, Water Village, hvor der er garanti for en god dag for alle aldre. Der er både rutsjebaner, hoppepuder og legeplads. Det er let at komme der til i bil, og der kører også shuttlebus fra flere områder på øen. 

Havskildpaddernes hjemland
At se havskildpadderne, Caretta Caretta, i deres naturlige element er en fantastisk oplevelse, I ikke må gå glip af, når I besøger Zakynthos. Havskildpadder er efterhånden i risiko for at blive udryddet, men her på øen er der fredede områder, hvor de kan yngle i fred og ro. Benyt lejligheden til at opleve disse imponerende havdyr på nært hold med en bådtur ud for kysten.

Gode oplevelser tæt på
På Bohali, der også bliver kaldt for Zakynthos’ balkon, er der en vidunderlig og stemningsfuld udsigt over Zakynthos’ havn og by. Stedet er aldeles betagende om dagen, men tager man derop om aftenen, når mørket er faldet på, og byen er helt oplyst, er udsigten fuldstændig eventyrlig. I Zakynthos by er den største og smukkeste seværdighed St. Dionysos kirke. Kirken ligger midt i centrum og er opkaldt efter byens helgen, Dionysos, hvis jordiske rester findes i kirken. Kirken er inden for de senere år blevet restaureret af russiske malere, så alle malerier fremstår smukke, farvestrålende og betagende.

Vejret på Zakynthos
I sommermånederne er vejret stort set altid godt på Zakynthos. Gennemsnitstemperaturen om dagen er 29°C, nattemperaturerne er 16°C og vandtemperaturen ligger lunt på ca. 22°C. Det perfekt vejr til din ferie.

Lej en bil og udforsk den græske ø
Det er en rigtig god idé at leje en bil og udforske området på egen hånd. Lej en bil inden I rejser hjemmefra, så står den klar på jeres hotel, når I ønsker det. Besøg fx Anafonitria-klostret, hvor Zakynthos’ skytsengel St. Dionysios var munk. Tag også en tur til Exo Hora, en lille landsby, hvor øens ældste og efter sigende 3.000 år gamle oliventræ står. Undervejs finder I med garanti jeres helt egne gemmesteder – afsidesliggende strande, smukke udsigter i bjergene eller en lokal café. Det er netop det, der gør Zakynthos til noget helt særligt.

Om Zakynthos
Zakynthos er en lille græsk ø i Det Ioniske Hav, som er en del af De Ioniske Øer, der ligger i det vestlige Grækenland. Øen ligger vest for den store halvø Peloponnes, den er ca. 410 km² stor og har omkring 41.500 indbyggere. I 1953 blev øen ramt af et jordskælv, der ødelagde store dele af hovedbyen Zakynthos med 13.000 indbyggere. Efter skælvet blev byen dog genopbygget.

FAKTA OM ZAKYNTHOS

Afrejse
Med Bravo Tours kan I rejse til Zakynthos fra:
- Billund
- København

Flyvetid
Ca. 3 timer og 15 minutter

Transfer
Transfertiden er tiden fra lufthavnen til første hotelstop.

- Argassi: 15 minutter
- Kalamaki: 10 minutter
- Tsilivi: 30 minutter

Er trafikken tæt, eller skal transferbussen til flere ferieområder, kan transferen tage længere tid.

Tidsforskel
+1 time i forhold til Danmark.

Valuta
Euro.

Miljøafgift
Fra 1. januar 2018 opkræver myndighederne en obligatorisk miljøafgift fra turister kaldet ECOTAX. Formålet er at kompensere for den CO2-udledning, som turismen medfører. Afgiften betales direkte til hotellet ved check-ind eller check-ud. Prisen afhænger af hotellets officielle hotelkategori, men svarer til ca. 0,5-4,0 euro pr. værelse pr. nat.

Strande
Tsilivi og Kalamaki er kendt for at have nogle af øens bedste strande. I Kalamaki er stranden hele ni kilometer lang. Strandene er også gode i Argassi, men nogle steder kan der her forekomme sten og den kan være for smal til liggestole. Under 10 kilometer derfra ligger der dog brede og børnevenlige strande, Porto Zoro og Ionio. Er I til vandsportsaktiviteter, kan I med fordel besøge Vasilikos-halvøen og stranden St. Nicholas.

Mad og drikke
På Zakynthos finder I et væld af restauranter, der serverer både internationale og nationale retter i alle prisklasser. Restauranterne ligger primært i feriebyernes hovedgader og i Zakynthos by. Den græske nationalret er mousaka, og består af aubergine, grøntsager og hakket oksekød. Meget velsmagende. Også frisk fisk og skaldyr hører til de gode kulinariske oplevelser på Zakynthos.

Transport
Det er let at komme rundt på Zakynthos både med offentlig transport og taxa. Taxa er forholdsvist billigt sammenlignet med Danmark.

Elektricitet
230 volt. Adapter er ikke nødvendig.

Billeje
Det er en god ide at leje bil på Zakynthos, hvis I vil se øen i jeres eget tempo. I kan både leje bilen inden afrejse eller på rejsemålet gennem Bravo Tours’ rejseledere.

Sport og aktiviteter
Der er mange aktivitetsmuligheder på Zakynthos. Prøv for eksempel at køre go-cart, at spille tennis eller minigolf.

Shopping
Der er gode muligheder for shopping i Zakynthos by, mens feriebyerne har mange souvenirbutikker. Her kan I også købe forskellige specialiteter.

Vores service
Bravo Tours tilbyder både fleksible pakkerejser og charterferie med dansktalende rejselederservice hele døgnet til Zakynthos. På en charterrejse møder I vores dansktalende rejseledere allerede i lufthavnen, og har I bestilt transfer til hotellet, sørger de for, I kommer frem. I løbet af ferien kan I kontakte dem på servicetelefonen, møde dem på de fleste hoteller eller tage med på udflugt. Det er altid muligt at komme i kontakt med en rejseleder.

Vores fleksible pakkerejser er uden dansktalende rejselederservice – medmindre vi alligevel har rejseledere på destinationen i den periode, I er der - og mulighed for transfer til/fra hotellet, men fortsat med fly, hotel og pakkerejsegaranti. Du kan altid kontakte vores rejsekonsulenter i Danmark, hvis du har brug for hjælp.

I kan altid se, når I booker en rejse, om I bestiller en charter- eller fleksibelpakkerejse. 

Oplev fantastiske Zakynthos

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter for hele året til din rejse.
Se vejret her >

Rejseguide

Læs vores store rejseguide med alt der er værd at vide.
Se rejseguide her >

Oplevelser

Tag med og få oplevelser for livet på fantastiske Zakynthos.
Se oplevelser her >

Områder på Zakynthos

Børnevenlige sandstrande med krystalklart vand
Ligger lige ved én af Zakynthos’ mest lækre strande
Gode restauranter og en herlig atmosfære

Hoteller på Zakynthos

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Find rejse til Zakynthos

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7
  • 14
  • 21

Oplevelser

Kystens perler

Med dansktalende rejseleder
Nyd en dejlig afslappende halvdagstur til havs, ved Grækenlands længste bugt; Laganasbugten. Det Ioniske hav omkring Zakynthos er et paradis for hav-skildpadderne; Caretta Caretta. Stranden omkring Laganas er en storfavorit for skildpadderne at ligge æg ved. Bådturen starter i Laganasbugten, hvor vi langsomt sejler hen over det bølgende hav, mens kaptajnen leder efter de fredede havskildpadder. Personalet om bord har stor erfaring i at lede efter disse skildpadder og gør sit bedste for at finde dem. Det krystalklare hav gør det let at spotte disse smukke dyr. Derefter sejler vi ud til skildpadde øen Marathonisi, hvor båden ligger til for at have turen første badestop. Her får vi mulighed fra at springe fra båden og ned i det flotte turkisblå vand.

Vi sejler derefter videre mod halvøen Keri og her ligger båden til ved kyst-grotterne. Her har den eventyrlystne mulighed for at svømme ind i grotterne, mens de som bare vil nyde solen stråler og havbriser kan sidde på bådens dæk. Turen er, som navnet også fortæller, nemlig en rigtig perle hvor man får set Zakynthos fra den bedste side.

OBS: Transport er inkluderet.

Vejledende pris:
Voksne kr. 290 pr. person
Børn kr. 165 pr. barn.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Oplev Zakynthos by

Med dansktalende rejseleder
Under denne aftenudflugt skal vi opleve Zakynthos med alle vores sanser. Vi besøger blandt andet Skt. Dionysios Kirken i Zakynthos by, hvor helgenen, som kirken er dedikeret, stadig hviler. Vi oplever den magiske, græsk-ortodokse udsmykning i kirken, som endda er kendt for at være den smukkeste på hele øen.

Undervejs bliver dørene også åbnet hos den største vingård, Solomos Wines, på øen, og her skal vi ind til en vinsmagning og rundvisning på den berømte vingård. Vi bliver en del klogere på de dejlige vine og får sågar lov til at smage på de udsøgte dråber.

En anden sans vi skal teste denne aften, er vores lugtesans. Lugtesansen skal vi bruge på øens helt eget parfumeri; Razi. Her skal vi boltre os i et væld af forskellige dufte og møde noget af familien bag parfumeriet.

Undervejs skal vi selvfølgelig også stimulere synet og i denne sammenhæng vil vi gerne vise jer, det smukke udkigspunkt Bohali, hvor man nemt kan danne sig et overblik over Zakynthos by fra over og nyde denne helt fabelagtige udsigt.

Vi slutter turen af med at bevæge os ned i Zakynthos by og her vil vi opleve det smukke oplyste landskab. Der vil være mulighed for at se nærmere på Solomos Torv og den fantastiske havn, som byen har. Her vil I have tid på egen hånd til at nyde noget lækkert mad på en af de mange hyggelige restauranter som byen har. 

OBS: Vinsmagning og transport er inkluderet.

Vejledende pris:
Voksne kr. 250 pr. person
Børn kr. 145 pr. barn.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Det ægte Zakynthos

Med dansktalende rejseleder
Tag med på en spændende tur rundt på Zakynthos. Dagen begynder med at tage op til Katastari hvor vi stopper for et fotostop med udsigt ud over kysten og den gamle saltby Alykes. Bussen kører derefter videre igennem det smukke landskab til havnen Agios Nikolaos. Her tager Dimitris og hans mandskab med ud på en privat bådtur langs kysten til Navagio ”The Shipwreck”. Ved Navagio går vi i land på stranden, som er en af Grækenlands flotteste og mest fotograferede steder. Her får vi mulighed for at svømme i det krystalklare vand og se skibsvraget på helt tæt hold.

På vejen tilbage sejler vi, hvis muligt, helt ind i de blå grotter, for at se en natur man sent vil glemme. Derefter går turen ind i baglandet, hvor vi virkelig får oplevet det ægte Zakynthos!

Vi passerer her Dimitris’ hyggelige butik og fortsætter herefter videre ud, hvor vi kommer forbi Anafonitria klosteret, som er her hvor helgen St. Dionysios levede sit liv som munk. Her får du en unik chance for at komme tæt på den græske historie og religion. Når det så er ved at være tid til frokost, stopper vi ved restaurant Galaxy, for at nyde en græsk middag, som selv vælges fra deres menu. Restauranten er en rigtig familie restaurant, hvor moderen står ved gryderne i køkkenet og resten af familien hjælper til med serveringen. Når vi er mætte, fortsætter vi videre i dagens program.

Vi kører herefter til Zakynthos’ ældste oliventræ og besøger olivenfabrikken i Agios Leon. Her får vi mulighed for at få et indblik i hvordan produktionen på olivenolie foregår fra jord til bord. Turen afsluttes med et besøg hos St. Mavras flotte kirke.

På turen giver din dansktalende rejseleder dig en indblik i historien og livet på Zakynthos.

OBS: Frokost, vand, transport samt bådtur er inkluderet.

Vejledende pris:
Voksne kr. 540 pr. person
Børn kr. 270 pr. barn.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.