• Rejser fra Aalborg lufthavn

    Rejser fra Aalborg Lufthavn

Hvornår vil du rejse fra Aalborg?

Rejs fra nord til syd

Rejs fra Aalborg til sydens sol eller flyv via København videre ud i verden. Bravo Tours har et stort udvalg af charterdestinationer og flyver direkte til alle de populære feriesteder ved Middelhavet og De Kanariske Øer.
Start ferien i Aalborg lufthavn og lad os tage os af resten. Afrejse fra og hjemkost til overskuelig og nem tilgængelig lufthavn, der hvor du bor – det er det, du får, når du booker en rejse med afgang fra Aalborg lufthavn.

Rejs med børn fra Aalborg lufthavn

Det kan være udfordrende at rejse med små børn gennem store lufthavne – vælg afgang fra Aalborg lufthavn og giv familien en tryg og afslappet afrejse. Bravo Tours tænker ikke kun på børnene på hotellet, også rejsen er børnevenlig med mulighed for afgange fra mindre lufthavne som Aalborg. En rejse for hele familien skal være for HELE familien også de små, så drag nytte af vores mange rejsetilbud til børnefamilier.

Gratis parkering i Aalborg Lufthavn

I Aalborg Lufthavn kan du parkere kvit og frit. På den måde får du mere luft i feriebudgettet og slipper for at bruge pengene på, at din bil bare står i lufthavnen, mens du holder ferie. Det er en klar fordel – for hvem vil ikke gerne slippe for at betale for parkering? Rejs på sommerferie, efterårsferie, vinterferie eller en bare-fordi-ferie direkte fra Aalborg Lufthavn og parker ganske gratis.

Vi flyver med det nordjyske flyselskab, Great Dane Airlines

I Bravo Tours er vi stolte af, at vi var det første charterselskab, der skrev kontrakt med det nordjyske flyselskab Great Dane Airlines – og vi er også dem, der benytter dem mest på forskellige flyvninger. Det gør vi fordi, at vi synes, deres og vores servicekoncept passer helt perfekt sammen. Vi er begge solidt plantet i den danske muld, og vi tror på, at dansk service både om bord og på ferien gør en forskel. Derfor flyver Great Dane Airlines, der er startet og har base i Aalborg, med dansktalende stewardesser og piloter ombord, ligesom Bravo Tours har dansktalende rejseledere på alle charterdestinationer. Så kan du altid spørge nogen til råds.

Ingen begrænsninger

Med daglige indenrigsflyvninger fra Aalborg Lufthavn til Kastrup og Amsterdam kan du nemt og billigt bestille et tilslutningsfly, når du gerne vil have lidt flere destinationer at vælge i mellem. Til destinationer inden for Europa kan du flyve direkte fra Aalborg, mens vi tilbyder tilslutningsmuligheder, hvis du gerne vil længere ud i verden. Det kan både være til Østen fx Thailand eller en safari Afrika, hvor du med et enkelt stop i København eller Amsterdam allerede er langt på en nem og bekvem rejse til ubeskrivelige oplevelser. Husk, der er gratis parkering uanset, hvor du drømmer dig hen, og du slipper endda for at kæmpe om P-pladserne. I lufthavnen er der ingen lange check-in køer, og du bestemmer selv, om du vil handle i taxfree-området, inden du går om bord eller måske købe dig adgang til Aalborgs Lufthavn lækre loungeområde. Få en rolig og overskuelig start på din rejse fra Aalborg lufthavn og flyv med Bravo Tours til sol og sommer.

VORES REJSEMÅL SOMMER 2021

Alanya

TYRKIET
Ferieparadiset lige ved Middelhavet.
Find din rejse her >

Azorerne

PORTUGAL
Naturoplevelser i verdensklasse.
Find din rejse her >

Costa del Sol

SPANIEN
Solkysten venter med sol og sommer.
Find din rejse her >

Golden Sands

BULGARIEN
Dejlige, brede sandstrande.
Find din rejse her >

Kreta

GRÆKENLAND
Danskernes feriefavorit i Grækenland.
Find din rejse her >

Mallorca

SPANIEN
Mallorca har det hele...
Find din rejse her >

Rhodos

GRÆKENLAND
Grækenlands mest alsidige rejsemål.
Find din rejse her >

VORES REJSEMÅL VINTER 2021/2022

Fuerteventura

SPANIEN
Strande som i Caribien.
Find din rejse her >

Gran Canaria

SPANIEN
Danskernes feriefavorit!
Find din rejse her >

Tenerife

SPANIEN
Oplevelser og dejlige strande.
Find din rejse her >

Hurghada

EGYPTEN
Sol og sommer ved Rødehavet.
Find din rejse her >

Find dit hotel

Hold ferie uden lommepenge
Bo med fødderne i vandkanten
Se vores store udvalg af familievenlige hoteller
For jer der rejser uden børn

Vil I gerne rejse sammen? – altså allesammen?

Er der noget bedre end at rejse og dele minder med dem, man holder af?


Lad Bravo Tours' eksperter sammensætte jeres næste ferie, for de ved, hvor I skal rejse hen, så alle får den perfekte ferie – og naturligvis til markedets skarpeste pris...

Uanset om I vil rejse med hele familien i flere generationer eller sammen med vennerne, så sammensætter vi den bedste rejse. Det gælder også uanset, om I vil fejre noget på rejsen eller bare hygge jer sammen. I får én rejsekonsulent fra start til slut, som sætter sig ind i jeres ønsker, og de finder lige præcis det hotel, der passer til alle – både store og små.

Det er din garanti for, at hele gruppen får en god og succesfuld ferie
(Festpakken er for min. 10 personer. Er I færre kan I udfylde denne formular )

* Gavekortet bliver tilsendt efter endt hjemrejse.

Få et uforpligtende tilbud
Få et uforpligtende tilbud ring direkte til vores gruppeeksperter på 70 10 10 77 eller send en mail på service@bravotours.dk – så ringer vi dig gerne op. 

Tilbuddet, der skræddersyes til dig, kan ikke kombineres med andre rabatter/kampagner eller benyttes med afrejse fre-, lør- eller søndag i uge 41. Din rejsekonsulent vil altid udregne, om det bedst kan svare sig at benytte festpakkens fordele eller udnytte andre rabatter/kampagnepriser.  
Fordelene gælder ikke oversøiske rejser. 

 

Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet