• Rejser fra Aalborg lufthavn

  Rejser fra Aalborg Lufthavn

FILTRER & TILPAS

Du er ved at bestille:


Pakkerejse med rutefly

 • Du vælger selv, hvornår og hvor længe du vil være afsted
 • Tryghedspakken
 • Udvalgte hoteller med god beliggenhed
 • Et stk. bagage indgår i prisen
 • Priserne er dynamiske og kan ændre sig frem til bestilling

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

 • 4
 • 5
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13

Rejs fra nord til syd

Rejs fra Aalborg til sydens sol eller flyv via København videre ud i verden. Bravo Tours har et stort udvalg af charterdestinationer og flyver direkte til alle de populære feriesteder ved Middelhavet og De Kanariske Øer.
Start ferien i Aalborg lufthavn og lad os tage os af resten. Afrejse fra og hjemkost til overskuelig og nem tilgængelig lufthavn, der hvor du bor – det er det, du får, når du booker en rejse med afgang fra Aalborg lufthavn.

Rejs med børn fra Aalborg lufthavn

Det kan være udfordrende at rejse med små børn gennem store lufthavne – vælg afgang fra Aalborg lufthavn og giv familien en tryg og afslappet afrejse. Bravo Tours tænker ikke kun på børnene på hotellet, også rejsen er børnevenlig med mulighed for afgange fra mindre lufthavne som Aalborg. En rejse for hele familien skal være for HELE familien også de små, så drag nytte af vores mange rejsetilbud til børnefamilier.

Gratis parkering i Aalborg Lufthavn

I Aalborg Lufthavn kan du parkere kvit og frit. På den måde får du mere luft i feriebudgettet og slipper for at bruge pengene på, at din bil bare står i lufthavnen, mens du holder ferie. Det er en klar fordel – for hvem vil ikke gerne slippe for at betale for parkering? Rejs på sommerferie, efterårsferie, vinterferie eller en bare-fordi-ferie direkte fra Aalborg Lufthavn og parker ganske gratis.

Vi flyver med det nordjyske flyselskab, Great Dane Airlines

I Bravo Tours er vi stolte af, at vi var det første charterselskab, der skrev kontrakt med det nordjyske flyselskab Great Dane Airlines – og vi er også dem, der benytter dem mest på forskellige flyvninger. Det gør vi fordi, at vi synes, deres og vores servicekoncept passer helt perfekt sammen. Vi er begge solidt plantet i den danske muld, og vi tror på, at dansk service både om bord og på ferien gør en forskel. Derfor flyver Great Dane Airlines, der er startet og har base i Aalborg, med dansktalende stewardesser og piloter ombord, ligesom Bravo Tours har dansktalende rejseledere på alle charterdestinationer. Så kan du altid spørge nogen til råds.

Ingen begrænsninger

Med daglige indenrigsflyvninger fra Aalborg Lufthavn til Kastrup og Amsterdam kan du nemt og billigt bestille et tilslutningsfly, når du gerne vil have lidt flere destinationer at vælge i mellem. Til destinationer inden for Europa kan du flyve direkte fra Aalborg, mens vi tilbyder tilslutningsmuligheder, hvis du gerne vil længere ud i verden. Det kan både være til Østen fx Thailand eller en safari Afrika, hvor du med et enkelt stop i København eller Amsterdam allerede er langt på en nem og bekvem rejse til ubeskrivelige oplevelser. Husk, der er gratis parkering uanset, hvor du drømmer dig hen, og du slipper endda for at kæmpe om P-pladserne. I lufthavnen er der ingen lange check-in køer, og du bestemmer selv, om du vil handle i taxfree-området, inden du går om bord eller måske købe dig adgang til Aalborgs Lufthavn lækre loungeområde. Få en rolig og overskuelig start på din rejse fra Aalborg lufthavn og flyv med Bravo Tours til sol og sommer.

Find dit hotel

Hold ferie uden lommepenge
Bo med fødderne i vandkanten
Se vores store udvalg af familievenlige hoteller
For jer der rejser uden børn
Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet