Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
 • Aegina

Rejser til Aegina

Rejser til Aegina

Lille græsk ø – store autentiske oplevelser
15 km. sydvest for Athen ligger øen Aegina, som en grøn, frugtbar plet midt i den Saroniske Bugt. Øen er kendt for deres produktion af pistacienødder og er et yndet udflugtsmål for Athens storbyboere. Her kan de få skuldrene ned, spise uovertruffen mad og opleve det autentiske øliv. Du vil ikke fortryde at følge athenerne trop. Trods sin størrelse har Aegina nemlig rigtig meget at byde på. Du finder både fantastiske strande, hyggelige tavernaer med frisk fisk på menuen og en række kulturelle seværdigheder, som du ikke må forlade øen uden at have oplevet.

Når du rejser til Aegina, lander du i Athen Lufthavn og bliver kørt til Piræus havn. Køreturen tager ca. 50 min. Herfra venter en times færgetur til Aegina by, hvorfra du transporteres til dit valgte hotel.

Vi gør desuden opmærksom på, at vi ikke har nogle rejseledere på Aegina. Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp, kan du altid komme i kontakt med en rejseleder på servicetelefonen. 

Vestkystens kulturoplevelser
Agia Marina på østkysten er øens turistcentrum placeret i en idyllisk bugt, der byder på skøn, børnevenlig strand. Du finder her et rigt udvalg af restauranter, barer og hyggelige caféer i alle prisklasser. Agia Marina er en god base for øens øvrige oplevelser. På en bjergtop bag Agia Marina ligger Aphaia Templet, som blev bygget for en af Zeus’ døtre omkring 490 f.kr. Et absolut must-see. Mod syd findes Zeus’ Tempel - det ældste tempel i Europa placeret på Oros-bjerget med fantastisk udsigt over øen og det azurblå hav. Kører du ind i landet fra Agia Marina kan du ikke undgå den store kirke, Agios Nektarios, som også er et besøg værd.  

Østkystens perler
På vestkysten ligger hovedbyen, Aegina By. En enormt charmerende by med en havnepromenade, der bugner af spisesteder. Bag promenaden ligger et fiskemarked, der leverer frisk fangst til restauranterne, så her kan du virkelig nyde alt godt fra havet. I byen finder du både de klassiske turistbutikker, men søger du lidt længere væk fra havnepromenaden, ramler du ind i det mere autentiske, græske byliv. Du kan også leje en scooter og køre 5 km. sydpå gennem smukke pistacielunde til Perdika. Her finder du en god strand og et par tavernaer med appetitvækkende menukort. 

Områder på Aegina

 • Aegina by

  Aegina by

  Livlige havnepromenade med mange hyggelige caféer og gode spisesteder

 • Agia Marina

  Agia Marina

  Hyggelig badebysatmosfære med butikker og indkøbsmuligheder

 • Perdika

  Perdika

  Den græske charme og rummer en fin og oplevelsesværdig promenade

Oplev Athen

Med dansktalende rejseleder
Athen er en af Europas mest spændende hovedstæder. Glæd jer til en by, der byder på en fantastisk historie – ja, kort sagt er det bare en oplevelse, man ikke må gå glip af!

I Athen-by gør vi et foto-stop ved Panathinaiko-stadionet, hvor de første moderne olympiske lege fandt sted tilbage i 1896. Vi fortsætter forbi Zeus’ tempel og Zappeion.

Når vi ankommer til Athen, kører vi gennem den livlige by og får et indblik i, hvordan den morderne, græske kultur spiller sammen med unikke, antikke templer og konstruktioner. Vi kører bl.a. forbi byens triologi – universitetet, biblioteket og akademiet. Vi skal selvfølgeligelig også besøge hovedattraktionen Akropolis, der er uden tvivl kronen på værket.

I Athen bliver der mulighed for at nyde byens charme på egen hånd og nyde en god græsk frokost. I kan også vælge at tage med Bravo Tours’ dansktalende rejseleder op til Akropolis og høre meget mere om dens imponerende historie. Vi forsætter også ned til det nye Akropolis museum, hvor de udstiller mange af de oprindelige skulpturer og fortidslevn.

Dagen er fyldt med imponerende syn og oplevelser tæt på den græske kultur!

Heldagsudflugt.

Vejledende fra-priser:
Voksne kr. 630 pr. person
Børn kr. 480 pr. barn

Udflugten er med dansktalende rejseleder. 

Udflugten gennemføres ved min. 15 deltagere. 
Udflugten er eksklusive entréer og frokost, men inklusive færge til og fra Aegina. 

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Få et familietilbud på Aegina

Få et uforpligtende tilbud på din ferie til Aegina
Vælg lufthavn *

Del denne side via E-mail