Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Palma

Om Palma

Om Palma

Palma – fantastiske oplevelser og strandliv

Rejs til Mallorcas fantastiske hovedstad Palma, som har masser af oplevelser til alle aldre med middelalderlige attraktioner, hyggelige, smalle stræder, lystbådehavn, katedraler, strande og shopping.

Læs mere her

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Mallorca har det hele...

All Inclusive hoteller

Hold ferie uden lommepenge.
Se All Inclusive hoteller her >

Oplevelser

Tag med og få oplevelser for livet.
Se oplevelser her >

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter.
Se vejret her >

Rejseguide

Læs vores store rejseguide med alt der er værd at vide.
Se rejseguide her >

Storbyliv og spansk atmosfære
Den skønne storby Palma byder på en farverig blanding af alt fra smarte internationale restauranter, barer og diskoteker til middelalderstræder med kunsthåndværk, tapasbarer og små, hyggelige caféer. Palma er kåret til verdens bedste by at bo i, og det er da heller ikke uden grund. I Palma kommer du helt tæt på de lokales hverdagsliv og oplever straks den autentiske, spanske atmosfære og stemning. Byens mange shoppinggader, historiske bygninger og dens beliggenhed er alt sammen med til at gøre Palma til en utrolig oplevelsesrig og forførende by for både turister og lokale spaniere.
Udenlandske besøgende bliver ofte forbavset over byens mange seværdigheder og kulturelle tilbud, når de besøger Palma. Byens gamle bydel Casco Antiguo byder på et væld af butikker, museer og kulturelle skatte, og her ligger også byens vartegn - den imponerende gotiske La Seu Katedral, hvorfra der er en fantastisk udsigt ud over byen. Katedralen er både betagende udefra som indefra og er bestemt et besøg værd. Er benene blevet trætte, kan du med fordel slå dig ned her og skue ud over pladsen, imens springvandet plasker i baggrunden og hestevognene trasker forbi. Det er også her, de fleste guidede dagsture og ekspeditioner afgår fra, hvis du ikke vil vandre rundt på egen hånd hele tiden. Som et afbræk kan du også tage en tur rundt i byen i hestevogn, som også holder til ved den store plads. På det eksklusive butiksstrøg Jaime III er der gode shoppemuligheder, og i udkanten af byen finder du Miró-museet, hvor du får indblik i den kendte kunstner Joan Mirós liv og arbejde.

Gastronomiske oplevelser
Palma kan desuden prale af at være en fremragende gastronomisk by. Der er rig mulighed for at nyde middelhavskøkkenet, når det er allerbedst med friskfangede fisk, skaldyr, lækre pølser, olivenolie og friske grøntsager. Tapasbarerne ligger desuden side om side langs de hyggelige stræder og byder på delikate spanske specialiteter, som du selvfølgelig skal afprøve, når du besøger byen. På gaden Apuntadores, der ligger tæt på La Seu katedralen, får du nærmest fornemmelse af at være havnet i en teaterkulisse med kæmpe porte, antikke gadelamper og blyindfattede ruder. Her ligger til gengæld en række særligt gode tapasbarer, som du bør prøve.

Indbydende havnepromenade og badestrande
Havnepromenaden i Palma er fire kilometer lang og strækker sig fra byens centrum til shoppingcenteret Porto Pi. I sommerperioden finder du indtil flere barer og diskoteker langs promenaden, hvor du kan nyde forfriskninger eller nyde dine aftener under palmerne. Tager du mod øst, finder du byens dejlige strand, og i forstaden Portitxol ligger der en lille, malerisk fiskerihavn. Er stranden i Palma ikke nok, kan du med fordel hoppe på den lokale bus til Mallorcas populære badestrande som Playa de Palma, Palma Nova eller Cala Mayor.

Oplevelser udenfor Palma
Har du udforsket alle afkroge af den skønne storby, kan du med fordel leje en bil og tage på dagstur til nogle af de mere uberørte strande rundt langs østkysten, eller du kan besøge nogle af de hyggelige landsbyer og opleve det bjergrige landskab langs Mallorcas vestkyst.
Kører du 20-25 min. sydvest på, finder du det flamboyante feriested Portals Nous med sine dejlige sandstrande og hyggelige bugter, omkredset af smukke klippeformationer. Her kan du også opleve den berømte marina Puerto Portals, hvor de store yachts ligger side om side og venter på at blive betragtet. I områderne nær Palma er der desuden gode muligheder for at prøve vinsmagning på nogle af de lokale vingårde, eller tage på sejlture i luksuriøse katamaraner med sol, badning og god mad.

Oplagt til golf
Spiller du golf, er der gode muligheder for dette på din ferie i Palma. Lidt udenfor byen kan du finde Golf Son Muntaner, som er en af de absolut flotteste og mest velholdte golfbaner i området. I nærheden ligger også Golf Son Vida, som er en vældig populær golfbane. Nær badebyen Portals Nous, finder du desuden den førsteklasses golfbane Real Golf de Bendinat, og herudover ligger der seks andre fine golfbaner i nærheden.

Transfer
Det tager ca. 50-55 min. at køre fra lufthavnen til det første hotel i Palma.

Del denne side via E-mail