Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Charterrejser

    Charterrejser

Oplev charterrejser med Bravo Tours

Oplev charterrejser med Bravo Tours

Bravo Tours har i mange år været blandt danskernes foretrukne feriepartner, når der bestilles charterrejser, grundet vores kompromisløse tilgang til kvalitet og service. Vi arbejder hårdt for, at vores charterrejser skal være mere end blot en ferie, hvor du kan slippe væk fra hverdagen og koble af.

Det er selvfølgelig en del af ferien, men vi ønsker at tage ferier til nye højder og skabe oaser i livet, hvor I kan nyde hinandens selskab, slappe af, omfavne nye kulturer, samt skabe oplevelser og minder for livet.

Samtlige vores medarbejdere har en daglig mission om at danne de bedste rammer for glade og tilfredse gæster. Det er i orden og naturligt at have høje forventninger til din charterrejse med Bravo Tours. Dette gælder lige fra den første service ved bestilling til det sidste farvel i lufthavnen og alle begivenheder herimellem, hvor vi og vores dygtige rejseledere vil yde en helhjertet indsats for at indfri dine forventninger.

Charterrejser med fantastiske destinationer, skønne hoteller og dygtige rejseledere

Hos Bravo Tours finder du et bred udvalg af charterrejser til de mest fantastiske destinationer. For at gøre din ferie så behagelig som muligt, har vi nøje udvalgt de skønneste hoteller, hvor kvalitet og service lever op til vores egne høje standarder. Med Bravo Tours ender du ikke et sted hvor vi ikke selv ville overnatte. Under ferien vil du nemt kunne komme i kontakt med vores dygtige rejseledere, som alle taler dansk, har et indgående kendskab til området og vil gøre alt i deres magt for at din rejse bliver så god som overhovedet muligt.

Ønsker du charterrejser, der fuldt ud lever op til dine forventninger?

Vi vil gøre alt for at give dig en mindeværdig rejse, der sørger for at du kommer hjem med ny energi og med oplevelser for livet. Kig rundt på hjemmesiden, kig ind eller ring til os for at høre om mulighederne.

Når du bestiller hos Bravo Tours, er du selvfølgelig dækket af Rejsegarantifonden.

Læs mere om charterrejser her.

Hvor rejser du fra?

Billund Lufthavn

Rejser fra Billund (BLL).
Find din rejse her >

 

Københavns Lufthavn

Rejser fra København (CPH).
Find din rejse her >

Aalborg Lufthavn

Rejser fra Aalborg (AAL).
Find din rejse her >

 

Hvad er en charterrejse?

En charterrejse er en rejse, hvor alt er planlagt for dig, og alt er inkluderet i din pris. Charterrejser er nemlig pakkerejser, hvor både transport, hotelophold, rejseleder og også ofte udflugter og måltider på forhånd er tilrettelagt af dit rejsebureau. Ofte går charterrejser til det sydlige Europa.

Oplev de mange fordele ved at tage på charterrejser

Charterrejser har længe været en populær måde at rejse på, og det er ikke særlig svært at forstå hvorfor. En af de største fordele ved at tage på en charterrejse er den nemme og bekvemme planlægning. Med en charterrejse behøver du nemlig slet ikke at bekymre dig om at booke flybilletter eller hotellet, du skal bo på din rejse. Det betyder også, at du ikke behøver at bekymre dig om uforudsete udfordringer eller overraskelser undervejs.

En anden stor fordel ved at tage på en charterrejse er, at det giver dig mulighed for at få mest muligt ud af din ferie. Med en sådan rejsepakke kan du nemlig fokusere på at slappe af og nyde ferien, uden at skulle bekymre dg om at planlægge hver enkelt detalje. Samtidig er der ofte mulighed for at tilkøbe aktiviteter eller udflugter på din charterferie, hvilket betyder at du kan skræddersy din ferieoplevelse efter dine egne ønsker og behov.

Charterrejser er en overkommelig måde at rejse på. Og selvom det kan være fristende at booke transport og indkvartering separat, så kan det ofte blive en dyrere og mere tidskrævende proces. Med en charterrejse kan du nemlig tit få en mere økonomisk pakkepris, og du behøver ikke at bekymre sig om ekstra udgifter eller skjulte omkostninger undervejs.

Der er med andre ord mange gode grunde til at vælge en charterrejse, hvis du drømmer om at rejse og opleve verden. Fra den nemme og bekvemme planlægning, til muligheden for at få mest muligt ud af ferien med afslapning og aktiviteter, til den mere overkommelige pris, kan en charterrejse være den perfekte måde at opfylde dine rejsedrømme på. Book din ferie her hos Bravo Tours. Vi har den perfekte charterrejse for dig.

Find mange forskellige destinationer

Hos Bravo Tours finder du et bred udvalg af charterrejser til de mest fantastiske destinationer. Lige fra eksotiske destinationer til historiske byer og pulserende metropoler. Vi har det hele. Og for at gøre din ferie så behagelig som muligt, har vi nøje udvalgt de skønneste hoteller, hvor kvalitet og service lever op til vores egne høje standarder.

Med Bravo Tours ender du ikke et sted, hvor vi ikke selv ville overnatte. Under ferien vil du nemt kunne komme i kontakt med vores dygtige rejseledere, som alle taler dansk, har et indgående kendskab til området og vil gøre alt i deres magt for at din rejse bliver så god som overhovedet muligt.

Thailand

For dem der søger en eksotisk oplevelse, så er Thailand en oplagt destination. Dette smukke land byder både på fantastisk mad, spændende kultur og smukke landskaber. Hovedstaden Bangkok er en populær destination blandt turister, som blandt andet byder på spændende markeder, templer og paladser. Derudover er øerne Hua Hin og Phuket populære blandt turister, på grund af deres smukke strande og krystalklare vand.

Tyrkiet

En af de mest populære destinationer blandt vores mange charterrejser er til det skønne land, Tyrkiet. Dette fascinerende land har en rig historie og kultur, og byder på smukke strande, livlige markeder og lækker mad. Kystbyen som Antalya er altid utrolig populær blandt turister –særligt på grund af deres smukke strande og afslappede atmosfære.

Spanien

Spanien er også en utrolig populær destination blandt vores charterrejser. Det solrige land byder på smukke strande, fantastisk mad og spændende kultur. Malaga City er en populær destination blandt turister, og byder på en livlig atmosfære, et væld af oplevelser og selvfølgelig udsøgt tapas. Derudover er kystbyer som Costa del Sol og Mallorca populære blandt turister, på grund af deres smukke strande og gode vejr.

Hvorfor vælge Bravo Tours, når du skal booke en charterrejse?

Bravo Tours har i mange år været blandt danskernes foretrukne feriepartner, når der bestilles charterrejser, særligt på grund af vores kompromisløse tilgang til kvalitet og service. Vi arbejder hårdt for, at vores charterrejser skal være mere end blot en ferie, hvor du kan slippe væk fra hverdagen og koble af.

Det er selvfølgelig en del af ferien, men vi ønsker faktisk at tage ferier til helt nye højder og skabe oaser i livet, hvor I kan nyde hinandens selskab, slappe af, omfavne nye kulturer, samt skabe oplevelser og minder for livet.

Samtlige af vores medarbejdere har en daglig mission om at danne de bedste rammer for glade og tilfredse gæster. Det er i orden og naturligt at have høje forventninger til din charterrejse med Bravo Tours. Dette gælder lige fra den første service ved bestilling til det sidste farvel i lufthavnen og alle begivenheder herimellem, hvor vi og vores dygtige rejseledere vil yde en helhjertet indsats for at indfri dine forventninger.

Hvor vil du flyve fra?

Der er mange populære feriedestinationer i syden, og vi rejser til dem alle direkte fra de forskellige lufthavne i Danmark. Så når du bestiller en charterferie hos os, så behøver du ikke køre særlig langt for at komme på flyet. Vi har nemlig afgange fra både Billund Lufthavn Aalborg Lufthavn og København Lufthavn.

Leder du efter en billig charterrejse? Find en afbudsrejse hos Bravo Tours

Hvor kan jeg finde de billigste charterrejser? Det er et spørgsmål, vi har fået rigtig tit. Og det korte svar er, at det kan du finde blandt vores mange afbudsrejser. Hvis du drømmer om at komme afsted på en charterferie, men du også godt kunne tænke dig at spare nogle penge, så kan du altså sagtens blive her hos os. Vi har løbende tilbud på last minute-rejser og afbudsrejser. Det er billige rejser til samme gode kvalitet.

Afbudsrejser har i mange år været en populær rejseform blandt alle danske ferieentusiaster. Og det forstår vi sådan set godt. For når du vælger en afbudsrejse fra Bravo Tours, så er der rigtig mange penge at spare. Alle vores afbudsrejser bliver nemlig solgt til en noget lavere pris end vores andre populære rejsemål, som for eksempel charterferier og ferier med All Inclusive. Til gengæld behøver du ikke at vente længe på at komme afsted.

Når du bestiller hos Bravo Tours, er du selvfølgelig dækket af Rejsegarantifonden. Det gælder uanset om du bestiller en afbudsrejse, en tilbudsrejse eller en almindelig charterferie.

Del denne side via E-mail