Om Koh Samet

Om Koh Samet

Koh Samet er en gemt lille perle med beliggenhed i Siambugten, blot et par timer fra Bangkok.

 

Øen lokker mange turister til – og med god grund! Øen byder nemlig på ufattelig smuk natur, kridhvide sandstrande og krystalklart hav.

På øen finder du en bred vifte af spændende aktiviteter. Du kan eksempelvis prøve en af de mange vandsportsaktiviteter, som snorkling, dykning, paddleboard eller jetski. Er du til smuk natur og eventyr? Så kan du med fordel snøre vandrestøvlerne og udforske de smukke landskaber og de spændende vandreruter på øen.

På Koh Samet kan du holde en skøn ferie i afslappende omgivelser. Øen er det perfekte valg til dig, som ønsker en vaskeægte badeferie, langt væk fra hverdagens stress og jag.

Koh Samet er en del af de thailandske nationalparker. Derfor skal du ved ankomst købe adgang til dit ophold, hvilket koster ca. 200 Baht pr. person. Denne adgang kan ikke købes på forhånd, og er derfor ikke medregnet i prisen. Når du har betalt, får du en kvittering, som du skal have på dig hele tiden, så du ikke risikerer at skulle betale igen. 

Læs mere om Koh Samet her.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Find din rejse til Koh Samet her

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 14
  • 22

Mere om Koh Samet

Mere om Koh Samet

Turen går til Koh Samet

Godt 200 kilometer syd for Bangkok ligger naturskønne Koh Samet. For at komme til paradis-øen er der ca. 2,5 times transport til en lille fiskerby Ban Phe, hvorefter der er ca. 25 minutters sejlads til Koh Samet. På sejlturen kan du nyde udsigten, inden du ankommer. Afhængig af hvilket hotel, du skal bo på, er der ca. 10-15 minutters kørsel til hotellet.

Så er det bare om at nyde ferien på dit valgte hotel, så du kan slappe af og opleve smukke Koh Samet.

Ægte barfodsferie

Koh Samet er ikke et lige så kendt rejsemål i Thailand, som fx Hua Hin, Phuket eller Bangkok. Men hvad øen ikke har i popularitet, har den i skønhed. Koh Samets sandstrande er noget af det smukkeste og indbyder til en sand barfodsferie. Som et af de steder med flest solskinstimer, er vejret også helt i top til en magisk ferie.

Med en længde på ca. 6 km og en bredde på ca. 3 km er Koh Samet en lille ø. Grundet sin størrelse er der lagt op til fuldstændig afslapning, men der er også mulighed for aktiviteter. Lej fx en ATV, tag en tur på vandscooter eller tag på cykeltur. Du kan også nyde livet på en cocktailbar om aftenen og ellers bare dase på stranden.

Øens afslappende tempo står i skarp kontrast til hovedstaden Bangkok, som ligger godt 200 kilometer væk. Derfor kan det også være en oplagt mulighed at kombinere de to rejsemål, hvis du vil opleve to sider af Thailand.