• Tennisrejser

    Tennisrejser

Tennisrejser

Tennisrejser

Lad dagen begynde med tanken om, at du resten af dagen kan spille tennis på gode baner, nyde livet og vejret – og måske endda vende hjem som en endnu bedre tennisspiller. Hos Bravo Tours arrangerer vi tennisrejser for alle, og vi har også drømmeferien til dig!

Hos Bravo Tours har vi gennem årene sendt et væld af tennisentusiaster og tennisgrupper sydpå til varmere himmelstrøg. Her har vi gennem årene fundet et stort og bredt udvalg af hoteller med gode tennisfaciliteter og træningsmuligheder, og vi tør godt love, at vi også har et hotel til din næste tennisferie.

Vi matcher dine ønsker
Uanset, om du gerne vil rejse afsted med tennisklubben, familien eller vennerne – og uanset gruppens størrelse og ønsker, finder vi et rejsemål, hotel og baner til jer. Vi kender vores hoteller og destinationer, så vi er sikre på, at de matcher jeres ønsker og feriebehov. Det gælder også, hvis nogle gerne vil spille meget tennis og træne, mens andre måske hellere vil hygge sig ved poolen eller opleve rejsemålet. Den kombination har vi også!

Vi skræddersyer rejsen til dig
For os er dine eller jeres ønsker, det vigtigste. Derfor skræddersyer vi rejserne fra start til slut. Vi ved, hvor I kan spille hele dagen, og hvor I bedst kombinerer tennis med udflugter eller afslapning ved poolen. Det eneste, I selv skal stå for, er tennisudstyr (ketcher og bolde) og en træner – med mindre I selvfølgelig vælger en af vores tennisture med instruktør, hvor vi bl.a. samarbejder med DGI Tennis. Det har vi gjort i mere end 10 år, og hvert år sender vi mere end 600 gæster afsted. Det er vi i al beskedenhed ret stolte af.

Tennis i hele verden
Hos Bravo Tours arrangerer vi tennisrejser til hele verden. Vi har nemlig håndplukket de bedste tennishoteller på vores rejsemål, så I får den bedste ferie – uanset ønsker.
På Mallorca finder I flere gode hoteller med gode tennisbaner, og samtidig er øen perfekt til masser af oplevelser og ren strandferie. La Palma er en af de mest unikke og autentiske af De Kanariske Øer. Samtidig er La Palma Princess det perfekte hotel til en tennisrejse – det har nemlig hele seks tennisbaner. Det er det perfekte rejsemål om vinteren, når I gerne vil holde formen og spillet ved lige – og det gælder uanset, om I gerne vil med på en af vores rejser med instruktør eller vil rejse alene eller sammen med familien.
Når det kommer til klubture og grupperejser er Side i Tyrkiet også værd at fremhæve. Det er høj standard – både når det gælder tennis, hoteller og rejsemålets mange oplevelser.

Vi står for resten
Vi skræddersyer pakken ud fra dine eller jeres behov. Vi kan stå for alt fra fly, hotel, transport, måltider, booking af baner og meget mere. Vil I gerne selv planlægge nogle dele, kan vi også bare hjælpe med resten – eller det, som I ønsker hjælp til. Det er helt op til jer, men sammen finder vi selvfølgelig den bedste løsning!

Få et uforpligtende tilbud
Kontakt os nu og få gode tips til din næste tennisrejse 
Ring 96 27 37 77 eller mail gruppe@bravotours.dk 

Vores tennisrejser

Tennis på egen hånd

Rejs på ferie og tag ketcherne med. Vi anbefaler – du vælger.
Læs mere her >

Tennisrejser med instruktør

Rejs med andre glade, danske tennisentusiaster.
Læs mere her >

Klubture

Få en skræddersyet løsning og lad os styre logistikken.
Læs mere her >

Det siger vores gæster

Det siger vores gæster

Mogens Spangenberg
DGI Tennis

I mere end 10 år har vi haft et perfekt samarbejde med Bravo Tours. Vi startede med 20 gæster, men nu sender vi 5-600 glade og tilfredse tennisspillere på tur hvert for- og efterår. Gennem årene har vi rejst til mange forskellige rejsemål, og Bravo Tours i Danmark og personalet på destinationerne er bare noget helt særligt.

Vi bliver behandlet som VIP-gæster - det bliver ikke bedre!

Grethe og Erling
Vordingborg Tennisklub

Her er 24 solbrune og glade 60+-tennisspillere, der er på vej ind til den afsluttende middag efter syv forrygende tennisdage på den smukke Kanarieø: La Palma.
I år havde vi deltagelse af spillere fra Rudersdal, Gentofte, Rødovre, Glumsø, Fakse, Nykøbing og selvfølgelig: Vordingborg.
Grethe og jeg havde en utrolig let opgave som tovholdere for disse positive deltagere.

Alt klappede på denne rejse. Tak til alle deltagere.
Vi arbejder allerede på at gentage successen i uge 4 2024
Med taknemmelig og sportslig hilsen

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt gruppeafdelingen

Kontakt gruppeafdelingen

Telefon                                 Mandag 09:00 - 16.00  
(+45) 9627 3777                                 Tirsdag 09:00 - 16.00  
                                  Onsdag 09:00 - 16.00  
Email                                 Torsdag 09:00 - 16.00  
gruppe@bravotours.dk                                 Fredag 09:00 - 15.00  
                                       

Del denne side via E-mail