Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
 • Bali

Om Bali

Om Bali

Fuldstændig fantastiske Bali

Bali er en af de mest spektakulære og gæstfrie øer i Det Indiske Ocean. Den lille grønne ø danner rammen om en perfekt eksotisk ferie for jer, der gerne vil slappe af, men også vil ud at se noget i jeres ferie. Når I holder ferie på Bali, vil I blive begejstret for den storslåede natur, men her er også fine kulturelle seværdigheder. Øen byder desuden på smukke templer, balinesisk dans og billig shopping. Her er fuldstændigt fantastisk – og så bliver I oveni købet budt velkommen af en smilende og gæstfri befolkning, som gerne giver jer en smagsprøve på deres lokale traditioner og ceremonier.

Det bedste område
Vi har udvalgt vores hoteller i  det bedste område bali, som vi synes, byder på alt det, I kan ønske jer på en eksotisk drømmeferie. I Sanur, der ligger på Balis sydøstlige kyst, er der en fantastisk dejlig og rolig kystlinje. Sanur ligger tæt ved øens største by Denpasar. 

Smuk, smukkere, Bali
På smukke Bali, som er nem at komme rundt på, er der en vidunderlig natur, som trods øens størrelse er meget varieret. Fra rismarker og frugtplantager til høje bjerge, imponerende vulkaner på op til tre kilometers højde og kratersøer. Nyd de frodige, grønne regnskove, romantiske laguner, dybe kratersøer, spændende huler, rislende floder og smukke vandfald. Læg hertil de uendelige, hvide sandstrande med dovne, blå bølger og svajende palmer. Tidligere levede der både tigre og elefanter på Bali. I dag er her det smukkeste fugleliv, masser af aber, råvildt og desmerkatte.

Templernes land
Her er hinduistiske templer på hvert et gadehjørne, og de lokale huse ligner til forveksling også små templer. Guder og ånder er en stor del af dagligdagen på Bali og har været det i århundrede. Gunung Agung – Balis hellige bjerg – er internationalt anerkendt som et af de otte mest hellige chakra-punkter i verden, og der findes mere end 20.000 templer her på Bali.

Liv og glade dage
Skal jeres ferie også indeholde en god portion fest og farver, så kan I sagtens finde det på Bali. Kuta Beach, som er et af de mest kendte strandområder på Bali, har masser af liv, puls og forlystelser. Her kan I nyde den eksotiske stemning, billig shopping og de hede, pulserende rytmer. Husk også at smage på de spændende lokale retter og tag for jer af de lækre eksotiske frugter, som bliver serveret på farvestrålende blomsterblade.

Vejret på Bali
Bali har tropisk klima med en høj luftfugtighed, og regn kan forekomme året rundt. Regnperioden er fra december til marts. Maj til september er tørrere, luftfugtigheden lavere og aftenerne lidt mere svale, bølgerne mindre og vandet klarere. Gennemsnitstemperaturen er 28°C i oktober-december og i april. I januar-marts er den 27°C. Luftfugtigheden er høj i regnperioden, hvilket gør, at det kan føles noget varmere. Vandtemperaturen er 25-26°C hele året.

Dansktalende rejselederservice og transfer til/fra hotellet
En rejse med Bravo Tours til Bali er altid med dansktalende rejselederservice. Jeres dansktalende rejseleder møder jer på hotellet, og I har også mulighed for at deltage i spændende udflugter på dansk. Har I bestilt rejsen før d.9/8 2018 er tranfer inkluderet, mens det er et tilkøb efterfølgende, så selv har mulighed for at vælge, om det er noget du ønsker. Transfer er altid inkluderet på rundrejser og premium-rejser. 

Få det bedste - bestil tidligt
Vi flyver med nogle af verdens bedste flyselskaber til vores oversøiske rejsemål bl.a. Qatar og Thai Airways. Flere oversøiske flysæder bliver lukket ned for salg over en måned før afrejse. Vi anbefaler derfor, at I bestiller jeres rejse i god tid. 

Om Bali
Smukke, frodige og eksotiske Bali er 90 km lang og 140 km bred. Der bor 3 millioner mennesker, og hovedparten af dem er hinduer. Muslimerne vinder dog mere og mere indpas på Bali. De fleste indbyggere bor i kystområderne mod syd, specielt i og omkring øens største by, Denpasar, med 370.000 indbyggere.

 

FAKTA OM BALI

Afrejse
Med Bravo Tours kan I rejse til Bali fra:
- København

Flyvetid
Ca. 16,5-20 timer - alt efter flyselskab.

Transfer
Transfertiden er tiden fra lufthavnen til første hotelstop:
- Sanur: 30 minutter

Er trafikken tæt, kan transferen tage længere tid.

Tidsforskel
+6 timer, når der er sommertid i Danmark. +7 timer, når der er vintertid i Danmark.

Valuta
Indonesisk Rupiah (IDR). 1 dansk krone svarer cirka til 2029 IDR (forår 2018). Det er svært at veksle danske kroner på Bali - medbring i stedet US-dollars eller Euro. MasterCard og Visa kan benyttes de fleste steder.

Visum
I skal ikke søge visum, hvis I er danske statsborgere. Passet skal dog være gyldigt seks måneder ud over opholdet.

Strande
Bali er verdensberømt for sine gode strande, som I finder over hele øen.

Klima og rejsetidspunkt
Bali har tropisk klima med en høj luftfugtighed, og regn kan forekomme året rundt. Fra maj til september er klimaet tørrere, luftfugtigheden lavere og aftenerne lidt mere svale, bølgerne mindre og vandet klarere. Det er et af de bedste tidspunkter at besøge øen.

Regnperioden er fra december til marts. Luftfugtigheden er høj i regnperioden, hvilket gør, at det kan føles noget varmere.

Mad og drikke
På Bali finder I både nationale og internationale retter i alle prisklasser. Det er forholdsvist billigt at gå ud at spise. Prøv fx nogle af de lokale retter:
- Nasi goreng (stegte ris med grøntsager, kylling, svinekød og æg)
- Satay (små trækulsgrillede spyd med kød, der serveres med jordnøddesauce)
- Mee goreng (stegte nudler med grøntsager og kød)

Nattelivet i Sanur er meget roligt. Ønsker I et livligt natteliv, bør I besøge Kuta.

Transport
I kan både komme rundt på Bali med bus og taxa. Det er meget billigere end i Danmark.

Elektricitet
220 volt. Adapter er ikke nødvendig.

Billeje
Vi anbefaler ikke, at I lejer bil på Bali, da trafikken er meget anderledes end i Danmark.   

Sport og aktiviteter
Der er rig mulighed for at være aktiv på Bali. Ud over golf kan I også dyrke forskellige vandsportsaktiviteter, tennis, dykning, snorkling, windsurfing og meget mere.

Shopping
I Sanur er der mange hyggelige og lokale butikker, hvor I kan shoppe souvenirs. Vil I shoppe mærkevare eller besøge større butikker, kan I med fordele tage til Kuta, der ligger ca. en halv times kørsel fra Sanur.

Vores service
Bravo Tours’ dansktalende rejseledere er tilgængelige hele døgnet på rejsemålet. I møder dem allerede i lufthavnen, og har I bestilt transfer til hotellet, sørger de for, I kommer frem. I løbet af ferien kan I kontakte dem på servicetelefonen, møde dem på de fleste hoteller eller tage med på udflugt. Det er altid muligt at komme i kontakt med en rejseleder.

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Bali.
Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller på Bali.
Se vores hoteller her >

En magisk eventyrø

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter for hele året til din rejse.
Se vejret her >

 

Rundrejser

Tag med og få nogle fantastiske oplevelser for livet.
Se rundrejser her >

Parigata Resort and Spa

Bravo Tours' beseller på Bali. Et godt centralt hotel i Sanur.
Se hotellet her >

Områder på Bali

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Find din rejse til Bali

FILTRER & TILPAS

Du er ved at bestille:


Pakkerejse med rutefly

 • Du vælger selv, hvornår og hvor længe du vil være afsted
 • Tryghedspakken
 • Udvalgte hoteller med god beliggenhed
 • Et stk. bagage indgår i prisen
 • Priserne er dynamiske og kan ændre sig frem til bestilling

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27

Oplevelser

Det autentiske Bali

Ta’ med rundt på Bali. Vi starter i landsbyen Pelaga, hvor vi ser en af de højeste broer i Asien. Broens højde giver en fantastisk udsigt til de grønne omgivelser. Vi fortsætter videre til Catur, hvor vi besøger de lokale kaffemarker. Alt efter sæson ser vi nærmere på, hvordan de dyrker en af danskernes favoritdrikke.

I Batur besøger vi det smukke Ulun Danu-tempel – det næst vigtigste tempel på øen. Pagoden i templet tilbedes af buddhister - og ikke hinduister som på resten af øen. Vi nyder en god frokost, inden vi sejler til Trunyan, der er byen, man kun kan besøge med båd. Trunyan er særlig kendt for sin unikke måde at begrave sine indbyggere på. Det hører vi meget mere om, når vi ankommer.

Pris ca. 675 kr. pr. person
Udflugten er med dansktalende rejseleder og gennemføres ved minimum to deltagere. Den bestilles direkte på destination.

Balis storslåede naturoplevelser – vandretur

I dag besøger vi den nordlige del af øen. Vi starter i Bencingah. Her går vi igennem dele af en beskyttet regnskov, der både byder på smuk natur og dyr som aber, kæmpe-egern og masser af fugle. Der er også flere ældre, hellige templer, ligesom det er muligt at sejle en tur på søen i en traditionel Pedau-kano - en ubeskrivelig smuk naturoplevelse.

I bil fortsætter vi til en kaffeplantage, hvor vi lærer mere om både dyrkningen og høsten af de skønne bønner. Vi ser også, hvordan de bearbejder bønnerne, ligesom vi smager på flere forskellige typer af indonesisk kaffe.

Vi slutter af med en god frokost – med en utrolig smuk udsigt!

Pris ca. 890 kr. pr. person
Udflugten er med dansktalende rejseleder og gennemføres ved minimum to deltagere. Den bestilles direkte på destination.

Det østlige Bali og Besakih-templet

Glæd jer til en dag tæt på det autentiske, balinesiske liv. Vi starter i Sidemen - byen der ligger på Balis højeste bjerg, og derfor har en ubeskrivelig flot udsigt. Her ser vi nærmere på en af øens stolte traditioner, nemlig håndvæveri.

Vi fortsætter vores dag på landet mellem de smukke rismarker. I en lille landsby gør vi et stop og går med byens kvinder i køkkenet, hvor vi lærer at lave en traditionel dessert. Vi smager også på den lokale likør og ser, hvordan indbyggerne gør sig klar til dagens ceremoni, hvor de ofrer til guderne. Vi spiser frokost i landsbyen.

Sidste stop gør vi ved øens vigtigste, største og helligste tempel, Besakih. Templet har intet mindre end 23 mindre sammenhængende templer, der er bygget i seks niveauer.

Pris ca. 580 kr. pr. person
Udflugten er med dansktalende rejseleder og gennemføres ved minimum to deltagere. Den bestilles direkte på destination.

Regnskov og rismarker

Nyd Balis imponerende natur, når vi tager på vandretur i regnskoven og blandt rismarker.

Vi ankommer til Sang Giri Rainforest Camp ved de kølige bjergsider. Her gør vi os klar til en tur gennem de flotte krydderiområder, hvor krydderierne vokser omkring os som hylder i et supermarked. Undervejs hører vi mere om flora og fauna.

Vi fortsætter gennem de berømte rismarker i Jatiluwih, der er en del af Unescos verdensarvsliste. Vi hører om risplanten, og hvordan den brødføder millioner af landmænd verden over. Vi spiser frokost på en lokal restaurant.

Pris ca. 675 kr. pr. person
Udflugten er med dansktalende rejseleder og gennemføres ved minimum to deltagere. Den bestilles direkte på destination.

Uspolerede Bali – på to hjul

Tag med på cykeltur i Balis uspolerede natur. Vi cykler på elektriske cykler, så alle kan være med – og de to hjul giver os muligheder for at se nye, anderledes og mere lokale sider af Bali.

Vi cykler bl.a. gennem Jatiluwah-området, der er et af de smukkeste oplevelser på turen. Risterrassen er blandt UNESCOs verdenarv og virkelig en oplevelse for livet. Vi spiser frokost på en lokal restaurant.

Pris ca. 400 kr. pr. person
Udflugten er med dansktalende rejseleder og gennemføres ved minimum to deltagere. Den bestilles direkte på destination.

Kunstnerbyen Ubud

Oplev en to-dags tur til Balis kulturelle centrum, Ubud. Stedets harmoniske stemning virker tillokkende på kunstnere og kreative sjæle, og byen er fyldt med gallerier og museer.
Vi besøger også en balinesisk familie på landet, ser lokale templer, rismarker og cykler forbi de frække makakaber i abeskoven, ser byens royale palads og gæster byens spændende marked.

Efter et flot danseshow og en god middag går vi til ro. Vi står op til en ny dag, hvor vi besøger Arma Museum. Her ser og lærer vi meget mere om kunsten i byen.

Pris ca. 1.700 kr. pr. person inklusive al transport, en nat på Hotel Pertiwi Resort – (Bravo Tours-kategori 3), morgenmad, to frokoster og en middag. Evt. eneværelse ca. kr. 235.

Udflugten er med dansktalende rejseleder og gennemføres ved minimum to deltagere. Den bestilles direkte på destination.