Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Khao Lak

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Khao Lak.
Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller i Khao Lak.
Se vores hoteller her >

Om Khao Lak

Om Khao Lak

Khao Lak – ro, autenticitet og lækre strande


Drømmer I om at nyde en eksotisk badeferie ved skønne sandstrande, og hvor der er fred og ro til bare at nyde livet? Så er Khao Lak et perfekt valg til ferien!

Khao Lak ligger nord for Phuket, hvor I finder strande af Phukets kendte kaliber, men atmosfæren og livet er meget anderledes. Her er nemlig stille, mere autentisk og generelt bare mere roligt end i Phuket. Alligevel har I alt, hvad I behøver, når I holder ferie i Khao Lak – lige fra butikker til gode restauranter.

Dejlige strande og ferieliv
Khao Lak består af en lang sandstrand, der er inddelt i forskellige afsnit. Sandet er fint, og vandet er klart – præcis som man drømmer om. Om dagen er der ingen tvivl – her samles områdets gæster ved stranden, mens de om aftenen fortrækker til hotellerne eller den hyggelige vej, der løber parallelt med kysten. Her finder I nemlig alt fra restauranter, små markeder og gadekøkkenener – et ægte samlingspunkt!

Meget for pengene
Autenticiteten og det lokale liv skaber ikke kun en helt unik atmosfære, hvor man kommer tæt på det ægte Thailand. Det betyder også, at prisniveauet er meget rimeligt – ja, vi danskere vil nok endda kalde det billigt. I får kort sagt meget for jeres feriepenge, når I holder ferie i Khao Lak.

Lækre hoteller – for alle aldre
Hos Bravo Tours har vi gjort en dyd ud af at håndplukke de bedste hoteller i Khao Lak, der passer til dine ønsker og behov. For der er mange forskellige hoteller, der hvert år bliver besøgt af mange forskellige nationaliteter – og derfor er det rart at vide, at alt er i orden, når man når frem.

Koh Yao Noi - den perfekte kombination
Khao Lak er fantastisk, men endnu skønnere i kombination med ø-paradiset, Koh Yao Noi. På Koh Yao Noi har vi håndplukket to hoteller, der er helt ud over det sædvanlige. De ligger på den nordlige del af øen i sin helt egen bugt – og er ikke bare resorts, men en oplevelse i sig selv. Nyd livet på Paradise Koh Yao eller det endnu mere luksuriøse TreeHouse. Snup fx fire nætter på Paradise Koh Yao og hold så resten af ferien i Khao Lak – det er da en drømmeferie!

Masser af oplevelser
Der er masser af spændende oplevelser, I kan tage på, når I holder ferie i Khao Lak. Besøg lokale landsbyer og lær mere om lokallivet, oplev smukke templer eller sejl ud på det smukke hav til et utal af paradislignende øer bl.a. den berømte James Bond-ø eller de smukke Phi Phi-øer.

Vores service i Khao Lak
Når du rejser til Thailand, foregår rejsen på egen hånd. Bravo Tours i Danmark er selvfølgelig tilgængelig 24 i døgnet på telefon. Vi er der, hvis du har spørgsmål – og du kan altid få fat i os, hvis der sker noget uforudset på din ferie.

Få det bedste - bestil tidligt
Vi flyver med nogle af verdens bedste flyselskaber til vores oversøiske rejsemål bl.a. Thai Airways. Flere oversøiske flysæder bliver lukket ned for salg over en måned før afrejse. Vi anbefaler derfor, at I bestiller jeres rejse i god tid. 

FAKTA

Afrejse
Når du rejser til Khao Lak med Bravo Tours, har du mulighed for at vælge mellem flyselskaberne Thai Airways og Norwegian Airlines. Rejser du med Thai Airways, flyver du til Phuket, mens Norwegian Airlines flyver til Krabi - her fra kan du tilkøbe transport til Khao Lak.

Thai Airways
Bravo Tours flyver til Phuket fra København med Thai Airways.
Du flyver direkte til Phuket på udrejsen. Flyvetid ca. 10,5 time. Hjemrejsen flyver man via Bangkok, hvor det tager ca. en time at flyve fra Phuket til Bangkok. 

Norwegian Airlines
Bravo Tours flyver direkte til Krabi fra København med Norwegian Airlines. Flyvetid hver vej er ca. 10,5 timer.

Transfer
Transfertiden afhænger af, hvilket hotel I skal bo på i Khao Lak, men turen tager ca. 1 time og 20 minutter fra Phuket Lufthavn og ca. 2 timer og 20 minutter fra Krabi Lufthavn.

Tidsforskel
+ 6 timer om vinteren i forhold til Danmark

Pas og visum
Dit pas skal være gyldigt i mindst seks måneder fra hjemrejsedatoen fra Thailand. Er opholdet under 30 dage kræves der ikke visum. I flyet udleveres et ind- og afrejsekort, som I udfylder og afleverer i paskontrollen.

Valuta 
Thailandske Bath (THB). I kan også medbringe internationale betalingskort, som de accepterer i de fleste butikker og restauranter. 

Strande
Khao Lak er kendt for sine dejlige strande. Langs kysten finder I den primære strand, der er inddelt i flere afsnit.

De thailandske myndigheder har fjernet de fleste liggestole og strandbarer fra strandene. Derfor kan vores billeder give et fejlagtig indtryk, da nogle af dem er taget, da faciliteterne stadig fandtes. Strandene er naturligvis stadig lige så gode, som de ser ud! 

Mad og drikke
Der er adskillige restauranter i Khao Lak, og prisniveauet er yderst rimeligt. De fleste restauranter og gadekøkkener ligger på hovedvejen, der løber parallelt med kysten.

Transport
Der kører både tuk-tuk’er og taxier i Khao Lak. I kan også tage bussen, hvis I fx gerne vil på tur til Phuket.

Elektricitet
220 v. I Thailand benytter de ofte fladbenede stik, men de fleste hoteller har dog stik til europæiske stik også. Alternativt kan omformes købes i supermarkeder og kiosker.

Depositum på hotellet 
Mange hoteller i Thailand tager en sikkerhedsdeponering, når I checker ind på 500-1.000 kr. på jeres badeferie. I kan betale med kort eller kontanter. Bruger I betalingskortet, reserveres pengene på kortet. Da tilbagebetaling af depositum er via lokale banker, kan det tage 4-6 uger, inden beløbet igen er tilgængeligt på dit kort efter hjemrejse. Betaler du med kontanter, bliver beløbet refunderet i forbindelse med check-out, hvis alt er som det skal være.

Vores service
Bravo Tours’ dansktalende rejseledere er tilgængelige hele døgnet, men opholder sig i Krabi og Hua Hin. Der er derfor begrænset rejselederservice i Khao Lak, men I kan altid kontakte dem på servicetelefonen, hvis I har spørgsmål.  

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Find din rejse til Khao Lak

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 12

Oplevelser i Khao Lak

Cheowlan Lake – en smuk oplevelse

Med engelsktalende rejseleder
I dag tager vi til ”Cheow Lan Lake” – en sø, der virkelig forblinder med sine smukke omgivelser. Når vi kommer frem, går vi ombord på de berømte Long Tail-både og sejler ud. Turen bliver fyldt med unikke udsigtspunkter. Vi besøger også den berømte drypstensgrotte Pakarang Cave, ligesom vi sejler på en tømmerflåde af bambus. Efter en god frokost bliver der tid på egen hånd – prøv fx at sejle i kajak eller nyd livet med en svømmetur.

Vejledende pris:
Voksne kr. 720 pr. person.

Udflugten skal bestilles på destinationen.

De berømte jomfruøer

Med engelsktalende rejseleder
Ved havnen i Nam Khem sejler vi ud – for vi har meget vi skal nå i dag. På vej til vores første stop nyder vi omgivelserne, for her vanvittigt smukt. På Koh Prathong ligger vi til, for her er perfekt til snorkling og en dejlig svømmetur. Vi fortsætter til øen Ra, hvor vi nyder livet på stranden, inden vi fortsætter til Koh Khai, hvor vi nyder en god frokost og ren afslapning på de flotte strande. Vi gør også et snorkelstop på vejen – hvor afhænger af dagen.

Vejledende pris:
Voksne kr. 640 pr. person

Udflugten skal bestilles på destinationen

Det lokale liv

Med engelsktalende rejseleder
Tag med til den gamle by Takuapa og lær mere om det autentiske, thailandske liv. Vi går en tur i de hyggelige gader og ser de næsten 200 år gamle huse, besøger et marked, en lokale skole og et bageri. Vi besøger også to templer, og efter en let frokost tager vi videre til Saori Foundation, hvor japanske munke lærte overlevende efter tsunamien, hvordan man væver – for at tjene penge.
Det er kort sagt en dag, hvor man kommer bag facaden og oplever, hvordan thaierne lever uden for turistområderne.

Vejledende pris:
Voksne kr. 500 pr. person.

Udflugten skal bestilles på destinationen.

Fantastisk snorkling ved Similan

Med engelsktalende rejseleder
Similan-øerne er verdensberømt for sine smukke snorkelmuligheder – det bliver en oplevelse, du aldrig glemmer.
Vi sejler afsted, og når vi ankommer til Similan-øerne, forstår du hvorfor, området er verdensberømt. Det er kort sagt som paradis med krystalklart vand – og det bliver kun endnu smukkere, når vi tager snorkelmasken på og ser ned i Neptuns rige. Her svømmer vi med farverige fisk, havskildpadder og ubeskrivelige koraller. I kan også nyde livet på de skønne strande.

Vejledende pris:
Voksne kr. 740 pr. person

Udflugten skal bestilles på destinationen

James Bond-øen og kajak

Med engelsktalende rejseleder
I dag sætter vi kursen mod en af de berømte øer ud fra Khao Lak, nemlig øen fra James Bond-filmen ”The man with the golden gun”. Vi sejler afsted i traditionelle Long Tail-både og efter et besøg på øen, fortsætter vi i kajakker til de smukke kalkstensgrotter. Vi besøger også Paniy-øerne, hvor vi lærer mere om livet i en flydende landsby. Efter frokost gør vi vores sidste stop i Wat Suwan Kuha-grotten, der er kendt for sine mange aber.

Vejledende pris:
Voksne kr. 600 pr. person

Udflugten skal bestilles på destinationen.

Phi Phi-øerne

Med engelsktalende rejseleder
Phi Phi-øerne er nogle af de meste berømte i Thailand – og dem besøger vi flere af i dag. Vi gør flere stop undervejs ved fantastiske og ubeskrivelige strande. Vi besøger bl.a. Loh Samah Bay og Pileh-lagunen, hvor der bliver rig mulighed for at svømme og snorkle. Vi nyder en god frokost, inden vi fortsætter til Monkey Beach, der, som navnet antyder, er hjemsted for flere aber. Sidste stop gør vi i tropiske omgivelser på Koh Khai Nok og Bamboo-øen.

Vejledende pris:
Voksne kr. 740 pr. person

Udflugten skal bestilles på destinationen

Thailandsk kokkeskole

Med engelsktalende rejseleder
Drømmer du også om at lære at lave de fantastiske thai-retter? – så de vel og mærke smager som en lokal har lavet dem? Så tag med på kokkeskole. Vi starter på det lokale marked, hvor vi køber ind til dagens retter. Her lærer vi om ingredienserne, inden vi går i køkkenet, hvor vi bl.a. skal lave chicken cashew nut og en karry-ret.

Vejledende pris:
Voksne kr. 400 pr. person

Udflugten skal bestilles på destinationen