Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
 • Portugal

Om Portugal

Om Portugal

Portugal – Europas bedste strande og storslåede naturoplevelser 

Velkommen til et af Europas allerbedste ferierejsemål, Portugal. Portugal rummer alt, hvad du har brug for, til at holde en fantastisk ferie. Portugal har nemlig nogle af Europas bedste strande på Algarvekysten. På øgruppen Azorerne i Atlanterhavet finder du natur, som du ikke finder andre steder i verden. Her kan du også komme på enestående udflugter eller få et adrenalinsus. Øgruppen er udråbt til at være verdens førende Adventure-rejsemål ved World Travel Awards 2023. Ved Algarvekysten er der også mulighed for at være aktiv på hoteller med fx tennisbaner eller på en golfrejse. Og så finder du i hele landet lækker mad, som forkæler dine smagsløg.

Læs mere om Portugal her.

 

Hvornår vil du opleve uforglemmelig natur?

Den perfekte ferie i Portugal

REJS NÅR DET PASSER DIG MED RUTEFLY

Find din rejse til Portugal

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 7
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 14
 • 16
 • 17
 • 18

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

De bedste strande i Europa

Portugal – Sydeuropas port mod Atlanterhavet. Den perfekte beliggenhed lige ved kysten i en unik natur. Her får du ren afslapning på hvide sandstrande - Algarves sandstrande er kåret til Europas bedste – fuld rekreation og helt enestående naturscener, der møder havet. 

Mest ferie for pengene

Portugal er ”value for money” og ”mest kvalitet for pengene” (kåret af Lonely Planet). For Portugal emmer af både kultur, gastronomi, gode vine, strande, golf og meget, meget mere til særdeles gode priser. I kommer med garanti ikke til at kede dig i Portugal. Rund dagen af med et glas lækker og verdensberømt portvin og nyd brisen af de varme vinde, der strømmer mod dig fra Afrikas kyst. Portugal er til dig, der vil forkæle både krop og sjæl.

Sol og sommer

Portugals majestætiske bjerge møder Atlanterhavet på en breddegrad, som tilbyder sol og sommer året rundt. Landet ligger perfekt for solelskere og tilbyder en unik kombination af frodigt bjergliv og skønne sandstrande. Her står den på afslapning og eventyr i en skøn kombination.

Algarvekystens fine strande

Rejs med Bravo Tours direkte til Algarvekysten, der har Europas bedste strande. Kysten er mere solrig end Californien, og dermed perfekt til solferie. Samtidig ligger kystens hoteller ikke langt fra landets store oplevelser – lej en bil eller tag med på udflugt, for der er meget at opleve.

Azorerne – uforglemmelige naturoplevelser

Ud for kysten ligger Azorerne. Øgruppen er flere gange kåret til den smukkeste og mest besøgsværdige øgruppe i Europa. Her er de største seværdigheder den frodige natur, de smukke bakkedale, det turkisblå hav, de barske kystlinjer, dybe vulkankrater og varme kilder. Glæd dig til masser af eventyr, vandreruter og ganske enestående oplevelser.

Storbyoplevelser i Lissabon og Oporto

Er du til pulserende rytmer, farvestrålende pladser og historiens vingesus, anbefaler vi at besøge to af fastlandets største byer, Lissabon og Oporto. Her finder du moderne multietnisk byliv med teater- og musikopførsler på gaden i gamle historiske rammer med alt, hvad du elsker af sirlige søjlegange, royale kongeslotte og skæve brosten. Sug til dig af livet i de maleriske bydele mellem Lissabons syv høje og oplev et skønt virvar af mangfoldige restauranter, moderigtige butikker og multietniske markedspladser. Der bor 10 millioner mennesker i Portugal med en fjerdedel i Lissabon. Netop i befolkningen ser man allertydeligst sporene efter en tidligere stormagt med mange forskellige etniske ansigtstræk og det portugisiske sprog, der også høres i verdensdele som Sydamerika og Afrika.

Pragtfuld portvin og idyl

I Dourodalen mod nord kan du besøge hyggelige vingårde og smage på landets kraftfulde vine og verdensberømte portvine. De hyggelige vinsmagninger kan også indeholde gourmetbesøg, og de landlige vingårde ligger i smukke omgivelser. I den fredfyldte Dourodal tikker uret bare en lille smule langsommere, når man læner sig tilbage og nyder synet af de mange vinstokke på skråninger langs floder og søer. Her kan du nyde stilheden og lade alle batterier op på ny i absolut idylliske omgivelser med citrus- og figenfrugter, mandler og oliven. 

Afbudsrejser og tilbud til Portugal

Hvis du er lidt sent ude og gerne vil til Portugal, så kan du måske stadig nå det. Tjek vores afbudsrejser, og se om du kan nå at finde en rejse.

Om Portugal

Portugal er en republik på Den Iberiske Halvø. Landet har – udover fastlandet – også øgrupperne Azorerne og Madeira. Portugal er historisk kendt som en søfartsnation, men i dag lever store dele af landet også af turisme. Algarvekysten er kåret til at have Europas bedste strande. 

Turistskat

I Portugal skal man betale en turistskat til hotellet. Afgiften betales direkte til hotellet ved check-in eller check-ud. Prisen er ca. 2 € pr. person pr. nat (betales dog kun de første syv nætter).