• Vinterferie

    Vinterferie

Vinterferie i uge 7 & 8

Vinterferie i uge 7 & 8

Vinterferien er en oplagt mulighed for at samle ny energi i sydens sol. Den danske vinter er både lang, kold og mørk. Mange danskere længes derfor efter sommerlige temperaturer og lysere dage. En solferie midt i den mørke danske vinter kan gøre godt for både krop og sjæl. Hold en uges ferie med sommerdage midt i vinterens mørke og kulde, mens resten af danskerne skovler sne og holder sig indendøre.

Golfferie

Bravo Tours tilbyder en række fantastiske Golf Packages i vinterferien. Gran Canarias milde og varme klima gør øen til et perfekt sted at spille golf midt i den danske vinter. Golfpakkerne henvender sig både til golfentusiaster, der nyder at bruge deres ferier på sporten, og til dig, der bare ønsker en aktiv ferie i sydens sol. Når du ikke spiller golf, kan du nyde de lokale restauranter, suge solen til dig eller tage dig en svømmetur i poolen. Nogle af golf-pakkerne er også kombineret med spa og wellness-ophold.

Familiens vinterferie

Skolernes vinterferie bruges af mange danskere til at få et afbræk fra den danske vinter. Bravo Tours arrangerer mange rejser, der giver børnefamilien de optimale vilkår for en uforglemmelig vinterferie. Mange af vores hoteller er indretter med børnepool, hvor børnene frit kan lege og tumle. Uanset om I foretrækker morgenmad, halv-pension eller All Inclusive, er der rig mulighed for at finde hotellet, der vil danne den perfekte ramme for jeres familieferie. Få overskud til nærvær, hygge og leg med en solrejse i vinterferien.

Bravo Tours til vinter

Hos Bravo Tours er kundetilfredsheden det parameter der vægtes højest. Vi sætter derfor en ære i at give dig den bedste ferieoplevelse. Derfor vælger vi blandt andet at rejselederne skal kunne tale dansk på alle vores destinationer.

Drøm dig væk!

Et af de bedste rejseråd er at bestille din ferie i god tid. Ikke bare får du flere muligheder at vælge imellem, du forlænger også ferieglæden med flere måneder. Allerede i det øjeblik du booker din ferie, kan du mærker sandet mellem tæerne og føle solen mod dit ansigt. Bestil derfor din næste vinterferie allerede nu.

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Faciliteter

Kategorier

Rejsende

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Alle vinterferie rejser

Vælg rejselængde

  • 7
Dato
Lufthavn
Rejsemål
Pris fra
2024 fredag 22 mar
Billund (BLL) BLL

Antal tilbud:

1 plads tilbage! Total pris fra Pris pr. person fra 4.999 kr 5.399 kr
2024 lørdag 23 mar
København (CPH) CPH

Antal tilbud:

1 plads tilbage! Total pris fra Pris pr. person fra 5.499 kr 7.099 kr
2024 søndag 24 mar
Aalborg (AAL) AAL

Antal tilbud:

1 plads tilbage! Total pris fra Pris pr. person fra 4.499 kr 5.799 kr
2024 søndag 24 mar
København (CPH) CPH

Antal tilbud:

1 plads tilbage! Total pris fra Pris pr. person fra 5.999 kr

Del denne side via E-mail