Om Kenya Kysten

Om Kenya Kysten

Kenya Kysten – Fantastisk badeferie ved Det Indiske Ocean

Kridhvide strande, vajende kokospalmer og turkisblåt hav. Din eksotiske badeferie bliver ikke bedre end langs Kenyas kyst. Her ligger en af Afrikas bedste strande, Diani Beach, lige ved Det Indiske Ocean, hvor der er mulighed for storslåede oplevelser under havets overflade.

Storslåede oplevelser kan du også få over havets overflade, for du kan kombinere din badeferie på Kenya Kysten med en af verdens bedste ferieoplevelser: safari. 

Læs mere om Kenya Kysten her.

Find din rejse til Kenya Kysten

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 10

Oplevelser

Mombasa
Byrundtur i Mombasa

Oplev Mombasas hjerte – den gamle bydel!

Mombasa er Kenyas anden største by. Her bor ca. 1,2 millioner indbyggere. Gennem århundreder har byen været et strategisk vigtigt punkt, og derfor har mange forskellige folkefærd sat deres præg på byen. De har ganske enkelt kæmpet om at have magten.

Vi oplever alle de forskellige folkefærd på vores vej gennem byen. Arkitekturen skifter fra sted til sted, og det er med til at gøre byen helt unik. Vi besøger også Mombasas meget populære frugt- og grøntsagsmarked. Vi går gennem de smalle gader i den gamle bydel til det portugisiske fort ”Fort Jesus”. Monumentet blev bygget i 1597 som knudepunkt for handel af varer og slaver. I dag er det en af de bedst bevarede fæstninger ved Det Indiske Ocean.

Vi kører naturligvis også forbi et af Mombasas mest berømte steder – den 14 meter høje byport, der er formet som elefantens stødtænder. Dagen slutter med et spændende besøg på byens træfabrik. Her arbejder mere end 3.000 arbejdere med at forarbejde træ og skabe lokal kunst.

Vejledende pris:
Voksne kr. 500 pr. person
Børn (2-11 år) kr. 360 pr. barn.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.Deep Sea Fishing

Kom med på havet og prøv kræfter med Deep Sea Fishing i Det Indiske Ocean!

Turen starter tidligt om morgenen fra hotellet, hvor der bliver kørt ned til en lille fiskerlandsby, som ligger ca. 25 minutter fra hotellerne i Diani Beach. Vi skal med en motorbåd med drikkevarer inkluderet (ingen alkohol) samt fiskeudstyr til 4 personer. Båden har plads til max 6 personer. Man kan vælge mellem 4, 6 og 8 timer på havet.

I havet omkring Diani Beach er der mulighed for at fange guldmakrel, blue marlin og den store barracuda. Bliver der fanget noget på turen, får man lov til at beholde fisken eller sælge den i landsbyen.
BEMÆRK: Turen bliver ikke gennemført fra Hotel Voyager Beach Resort.
Med engelsktalende personale.

Det autentiske Kenya - landsbytur

Tag med på en tur til området ved Ukunda, hvor vi besøger en af de små landsbyer og ser, hvordan de lokale lever. Besøget giver indsigt i og forståelse for, hvordan stammerne lever i små hytter.

De kenyanske stammer har en helt særlig kultur. Beboerne viser deres særlige dans, og vi møder deres høvding og medicinmand, der har helt særlige evner!

Et af højdepunkterne på turen er også et besøg på den lokale skole, hvor de forskellige alderstrin får undervisning. Børn i Kenya bliver lært, at det er vigtigt at gå i skole og få en uddannelse. Derfor ser man en stor udvikling i at bygge skoler rundt i landet. Desværre er det ikke alle skoler, der har råd til de daglige undervisningsting såsom blyanter, papir, stole og borde. Ved besøget er der mulighed for at donere medbragte ting til læreren eller donere penge til borde og stole.

En oplevelse der tager dig med bag facaden og væk fra kystens lækre hoteller. Det er ganske unikt!
BEMÆRK: Turen bliver ikke gennemført fra Hotel Voyager Beach Resort. Turen er ikke for gangbesværede. Med dansktalende rejseleder


Vejledende pris:
Voksne kr. 320 pr. person
Børn (2-11 år) kr. 160 pr. barn.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Landsbytur på cykel

Mærk det autentiske Diani Beach på cykel og mærk den lokale charme helt tæt på!

Lokalområdet Ukunda ligger kun en kort afstand fra det velbesøgte Diani Beach. Her venter en ægte lokal oplevelse med besøg på et lokalt marked. Mange af de lokale kommer og handler på dette marked, da priserne er væsentligt lavere end i området ved hotellerne. Her bliver der præsenteret frugter og meget mere fra Kenya.

Landsbyen byder velkommen med rundvisning i de lokale huse, der er bygget efter traditionel swahili stil. Der vil blive vist, hvor dan man laver mad uden brug af et moderne køkken og en smagsprøve kan fåes på stedet.

Skolen, der er tilknyttet folket i området, har forskellige klassetrin. Vi følger lige fra de mindste til de ældste, når der er rundvisning på skolen. Desværre er det ikke alle skoler, der har råd til de daglige undervisningsting såsom blyant, papir, stol og bord. Ved besøget er der mulighed for at donere medbragte ting til læreren eller donere penge til borde, stole m.m.

Turen foregår på almindelig cykel eller el-cykel, du vælger selv inden turens start.  Turen er enten om morgenen/formiddagen eller sent om eftermiddagen, da det kan være varmt midt på dagen. Turen er ca. 14 km. og nem at cykle, og der er vand inkluderet på turen.

BEMÆRK: Med engelsktalende personale. Der kan arrangeres barnesæde på cyklen, og der findes også børnecykler.

Vejledende pris:
Voksne kr. 320 pr. person
Børn kr 160 pr. barn

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Tamarind Dhow

Oplev en fortryllende aften på et af de mange arabiske Dhow-sejlskibe, som tager os rundt i bugten omkring den nordlige del af Mombasa.

Vi starter med at få en velkomst af personalet på skibet med en lokal velkomstdrink. Vi nyder udsigten over Mombasa by, mens vi lige så stille lægger fra kajen, og solen går ned.

Mens solen langsomt går ned og stjernerne kommer frem på himlen, får vi serveret en lækker 4-retters menu. I bestemmer selv, hvad I ønsker fra menukortet. Der er blandt andet salat, supper, steak, hummer og skaldyr, samt de retter kokken vælger på dagen.

Under hele middagen vil der være livemusik, som skaber en god stemning på skibet. Når hovedretten er serveret, bliver kokkens showkøkken fjernet, og der er mulighed for at få sig en dans under stjernerne.

Vi er tilbage ved kajen ca. kl. 22.30, hvorefter turen går tilbage til hotellerne.

OBS! Mad er inkluderet i turen, dog er drikkevarer med betaling.
Husk myggespray, kamera og en trøje.

Turen er uden dansktalende rejseleder.

Vejledende pris:
Voksne kr. 800 pr. person
Børn kr 400 pr. barn

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Snorkeltur

At mærke den friske havluft og nyde stilheden er en gave, så hvorfor ikke forkæle sig selv med en dag på havet?

Livet under vandoverfladen er betagende. Havet ud for kysten er fyldt med fisk i alle regnbuens farver, og havet selv har den flotte turkisblå farve, man ellers kun ser på film. Det gør derfor Kenya Kysten til et ideelt sted at snorkle – og alle kan være med. Nyd livet i havoverfladen og få oplevelser, du aldrig glemmer.

Turen starter på hotellet med opsamling om morgenen, hvor der køres ned til det sydlige område af Kenya, Shimoni Jetty, cirka en times kørsel fra Diani Beach. Ombord på båden laver kaptajnen forskellige stop ved de bedste snorkle steder!

Personalet ombord er med i vandet for at udpege de gode punkter. Der er frokost inkluderet, som nydes på øen Wasini Island, hvor der også er mulighed for afslapning efter de gode oplevelser i vandet. Efterfølgende sejles der ud på en mindre bådtur for at få de sidste indtryk med hjem.

BEMÆRK: Medbring gerne en lille taske/strandnet til dine personlige ejendele. Der er snorkeludstyr på båden.Turen bliver ikke gennemført fra Hotel Voyager Beach Resort. Turen er ikke for gangbesværede.
Med engelsktalende personale.

Vejledende pris:
Voksne kr. 850 pr. person
Børn kr 425 pr. barn


Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Tag med på havet

Diani Beachs indbydende strand og de flotte farver er noget som bringer de fleste ud til kysten.
Tag med, når tidevandet er lavest, og kom helt tæt på de mange farverige fisk og koraller, når vores båd med glasbund viser livet under havet frem!

Turen varer ca. 2,5 time, og der bliver mulighed for at snorkle og bade samt besøge de små tidevandsøer, hvor vandet går ca. til skinnebenet.

De bedste feriebilleder med palmer og det flotte vand kommer med hjem efter en tur på havet!

Golf

Langs kysten finder I flere gode golfbaner – så spiller du golf, kan det være en stor oplevelse at gå en runde i Kenya. De fleste baner er i høj klasse, og der er baner, der passer til alle niveauer. Kontakt rejselederen og find din favorit – men bliv ikke overrasket, hvis der kigger dyr forbi på banen.

Safari

Når man er på eksotisk badeferie langs Kenyas kyst, er det oplagt at kombinere ferien med safari. Bestil det allerede hjemmefra – Bravo Safari har både to, fem og syv dages safarier - eller kontakt din rejseleder på destinationen. Hør mere om de gode safarimuligheder i nærheden af Kenya eller læs mere her.

Luftballon i Masai Mara

En af de absolut største oplevelser!

Ved begyndelsen af solopgang letter ballonerne og svæver over de mægtige savannesletter i Masai Mara. Og den magiske følelse af at se Kenya fra himmelen er storslået! Der er plads til mellem 12 til 16 personer i kurven. Der bliver fløjet i ca. 1 time - 1 time og 15 minutter. Derefter vil der være morgenmad midt på savannen i ægte Karen Blixen stil.

Vejledende pris:
Voksne kr. 3.400 pr. person
Børn kr. 2.600 pr. barn.

BEMÆRK! Kan kun tilkøbes, hvis du er på safari i Masai Mara.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.” 

Safarier

Tsavos røde elefanter - inkl. 2 dages safari

Med denne kombination af strand og safari får du indblik i, hvad safari er, når vi besøger Kenyas største nationalpark Tsavo. Vælg frit mellem 4 hoteller.
Læs mere om safarien her >

Drømmesafari i Kenya - inkl. 5 dages safari

En enestående kombination af drømmesafari og eksotisk badeferie langs Kenya-kysten. Vælg frit mellem 4 hoteller.
Læs mere om safarien her >

Se alle vores safarier her

Opdag verden, som kun vi kender den og lad dine drømme blive til virkelighed på den afrikanske savanne.
Se alle safarier her >

En ægte drømmeferie

Kenya Kysten er 536 kilometer lang med endeløse strande og krystalklart vand. Kort fortalt er det et ægte bountyland! Læn dig tilbage under en af de vajende palmer og nyd livet – bedre bliver det ganske enkelt ikke. Kystens tropiske klima skaber de ideelle betingelser for en dejlig solferie med en gennemsnitstemperatur på omkring 30 grader. Ud for kysten ligger også et er verdens længste koralrev, der byder på mange smukke oplevelser. 

To lækre strandområder

I Bravo Tours har vi nøje udvalgt vores hoteller i to skønne strandområder langs Kenya Kysten. Vi har hoteller både nord og syd for Mombasa i henholdsvis Bahari Beach og Diani Beach. Begge steder finder du fantastiske strande til din ferie. Ved Kenya Kystens dejlige strande er der tidevand, og når tidevandet er lavt, kommer der ofte koralsten frem i sandbunden, som kan være ubehageligt at træde på. Derfor anbefaler vi, at du pakker badesko med, når du er på badeferie ved Kenya Kysten.

Safari og de vilde dyr

Man tror næsten ikke at ferien på Kenya Kysten kan blive bedre, men det kan den. En safari giver minder for livet – for Afrika går ganske enkelt i blodet på én. Se solen stå op over savannen, dyrene vågne og geparden løbe over sletten – det er ganske enkelt helt enestående. Når du holder ferie på Kenya Kysten, gør du det ved porten til verdens bedste safariområder. Med Bravo Tours kan du tilkøbe både 2-, 5- og 7-dages safarier, mens du holder ferie langs kysten. Glæd dig til uforglemmelige oplevelser sammen med elefanter, zebraer og mange andre vilde dyr i deres rette element. 

Byrundtur i Mombasa

Kun en kort køretur fra kysten ligger Mombasa. Byen er Kenyas næststørste og fuld af oplevelser. Tag med Bravo Tours på byrundtur, hvor vi bl.a. besøger det gamle marked, der tidligere var slavemarked. Vi fortsætter gennem den gamle bydel og forbi Fort Jesus, Præsidentens hus og den berømte byport. 

Koralrev og snorkling

Dyk under havoverfladen og oplev en ny verden fyldt af koralfisk i alle farver. Du kan også sejle ud, og er du heldig dukker delfinerne også op. På den rigtige årstid dukker havskildpadder og hvaler også op. Det er ubeskriveligt smukt.