Solferie
Rundrejser
Safari
Golf
  • Kenya-Kysten

Om Kenya-Kysten

Kridhvide strande, vajende kokospalmer og turkisblåt hav. Jeres eksotiske badeferie bliver ikke bedre end langs Kenyas kyst – og så kan det endda kombineres med en af verdens bedste ferieoplevelser: safari. 

En ægte drømmeferie
Kenya-kysten er 536 kilometer lang med endeløse strande og krystalklart vand. Kort fortalt er det et ægte bountyland! Læn dig tilbage under en af de vajende palmer og nyd livet – bedre bliver det ganske enkelt ikke. Kystens tropiske klima skaber de ideelle betingelser for en dejlig solferie med en gennemsnitstemperatur på omkring 30 grader. Ud for kysten ligger også et er verdens længste koralrev, der byder på mange smukke oplevelser. 

Safari og de vilde dyr
Man tror næsten ikke at ferien på Kenya-kysten kan blive bedre, men det kan den. En safari giver minder for livet – for Afrika går ganske enkelt i blodet på én. Se solen stå op over savannen, dyrene vågne og geparden løbe over sletten – det er ganske enkelt helt enestående. Når du holder ferie på Kenya-kysten gør du det ved porten til verdens bedste safariområder. Med Bravo Tours kan du tilkøbe både 2-, 4-, 5- og 7-dages safarier, mens du holder ferie langs kysten. Glæd dig til uforglemmelige oplevelser sammen med elefanter, zebraer og mange andre vilde dyr i deres rette element. 

Byrundtur i Mombasa
Kun en kort køretur fra kysten ligger Mombasa. Byen er Kenyas næststørste og fuld af oplevelser. Tag med Bravo Tours på byrundtur, hvor vi bl.a. besøger det gamle marked, der tidligere var slavemarked. Vi fortsætter gennem den gamle bydel og forbi Fort Jesus, Præsidentens hus og den berømte byport. 

Koralrev og snorkling
Dyk under havoverfladen og oplev en ny verden fyldt af koralfisk i alle farver. Du kan også sejle ud, og er du heldig dukker delfinerne også op. På den rigtige årstid dukker havskildpadder og hvaler også op. Det er ubeskriveligt smukt. 

Oplevelser

Mombasa
Byrundtur i Mombasa

Oplev Mombasas hjerte – den gamle bydel!

Mombasa er Kenyas anden største by. Her bor ca. 1,2 millioner indbyggere. Gennem århundreder har byen været et strategisk vigtigt punkt, og derfor har mange forskellige folkefærd sat deres præg på byen. De har ganske enkelt kæmpet om at have magten.

Vi oplever alle de forskellige folkefærd på vores vej gennem byen. Arkitekturen skifter fra sted til sted, og det er med til at gøre byen helt unik. Vi besøger også Mombasas meget populære frugt- og grøntsagsmarked. Vi går gennem de smalle gader i den gamle bydel til det portugisiske fort ”Fort Jesus”. Monumentet blev bygget i 1597 som knudepunkt for handel af varer og slaver. I dag er det en af de bedst bevarede fæstninger ved Det Indiske Ocean.

Vi kører naturligvis også forbi et af Mombasas mest berømte steder – den 14 meter høje byport, der er formet som elefantens stødtænder. Dagen slutter med et spændende besøg på byens træfabrik. Her arbejder mere end 3.000 arbejdere med at forarbejde træ og skabe lokal kunst.

Vejledende pris:
Voksne kr. 400 pr. person
Børn kr. 200 pr. barn.Det autentiske Kenya - landsbytur

Tag med en tur på landet, hvor vi besøger en af de små landsbyer og ser, hvordan de lokale lever. Besøget giver indsigt og forståelse for, hvordan stammerne lever i små hytter.
De kenyanske stammer har en helt særlig kultur. Beboerne viser deres helt særlige dans, vi møder deres høvding og medicinmand, der har helt særlige evner!

Et af højdepunkterne på turen er også et besøg på den lokale skole. Her ser vi, hvordan børnene bliver uddannet til at klare hverdagen i landsbyen.

En oplevelse, der tager dig med bag facaden og væk fra kystens lækre hoteller. Det er ganske unikt!

Vejledende pris:
Voksne kr. 200 pr. person
Børn kr. 100 pr. barn.

Rejser til Kenya-kysten

FILTRER & TILPAS

Vis som

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Rejsende

Kalender

Vis resultater som
Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 22