Tilbagebetaling indenfor kun 5 hverdage

Tilbagebetaling indenfor kun 5 hverdage

Kun med Bravo Tours
Som de eneste i Danmark tilbyder Bravo Tours rejsens pris refunderet indenfor kun 5 hverdage*, hvis Udenrigsministeriet fraråder rejsen. Det betyder, at du trygt kan bestille din ferie allerede nu, for vi sender dig kun afsted, hvis myndighederne vurderer, at det er sikkert at rejse – ellers får du selvfølgelig pengene igen. Udenrigsministeriets fraråden træder tidligst i kraft 14 dage før afrejse.

24 timers råd og vejledning

24 timers råd og vejledning

Danske rejseledere på alle vores charterrejsemål
Når du befinder dig på ferien, er det altid rart at have nogen, man kan spørge. Det har du hos Bravo Tours! Her står vores dygtige, danske rejseledere klar til at tage imod dig. Du kan kontakte dem 24 timer i døgnet på servicetelefonen, og det gælder både, hvis du har brug for et godt ferietip eller et Corona relateret råd. De kender rejsemålet og de restriktioner, der måske måtte være, ud og ind – for de bor nemlig selv på rejsemålet og er nærmest en af de lokale.

Vent med restbetalingen

Vent med restbetalingen

Betal først hele din rejse 60 dage inden afrejse
Du behøver ikke betale hele din ferie ved bestilling, hvis der er mere end 60 dage til afrejse. Her betaler du blot et depositum på kr. 1.800 pr. person, når du køber en charterrejse, og restbetalingen forfalder først 60 dage inden afrejse. Indtil da har du også mulighed for at ændre i din rejse – se betingelserne nedenfor.

Vil du ændre din charterferie?

Vil du ændre din charterferie?

Ombooking af din ferie
Du kan ændre i din rejse, hvis der er mere end 60 dage til afrejse. Du kan frit ændre til en rejse blandt vores udbud på vores hjemmeside. En ændring koster 500 kr. pr. person. 

Vi gør opmærksom på, at du selv skal betale differencen, hvis du ombooker rejsen til en dyrere ferie. Ombooker eller ændrer du rejsen til en billigere ferie, refunderes differencen ikke.

*Gælder ikke rejser med rutefly. Almindelige rejsebetingelser er gældende: https://bravotours.dk/vard-at-vide/rejsebetingelser/ 
Vær opmærksom på at Udenrigsminiteriet på flere rejsemål ikke fraråder rejsen, hvis du er færdigvaccineret. Dette gælder bl.a. til Kenya, hvilket vores rejser også er betinget af.

Tryghedspakken med Bravo Tours

Tryghedspakken med Bravo Tours

Verden er lige så stor og vidunderlig, som den altid har været! Der er stadig uendelige mange strande, som skal besøges, ligesom der er udsigtspunkter, der skal nydes, og ferieminder der skal skabes. Alt det har tiden, vi lever i, ikke ændret på, men noget andet er forandret. Noget der handler om tryghed og vished – vished for at man er dækket, hvis rejsen skulle blive aflyst. Vished for, at man kan komme hjem før tid, hvis det skulle blive nødvendigt, og ikke mindst vished for, at der er én, der taler samme sprog som dig, når du får brug for det.

Det er dét, Bravo Tours handler om – og det har aldrig handlet om andet.

Din tryghed er sikret, når du rejser med Bravo Tours. Vores danske rejseledere står klar til at tage imod dig og guide dig igennem de internationale og lokale regler, samt anbefalinger, som du møder på din ferie.

Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet

Del denne side via E-mail