• Gran Canaria

Om Gran Canaria

Gran Canaria

Om Gran Canaria

Lad solens stråler varme dig op - året rundt. Gran Canaria er nemlig kendt for sit solrige og skønne klima uanset årstiden. Så når vinteren kommer til Danmark, er der ét favoritrejsemål over dem alle: Gran Canaria. Tag derfor med Bravo Tours til den spanske ferieø, hvor der venter fantastisk feriestemning, dejlig sol, skøn varme og gyldne strande - altid med os på sidelinjen. Din rejse til Gran Canaria starter her!

Læs mere om Gran Canaria her.

Find netop din rejse

Rejs med hele familien

Rejs med hele familien

Bliv inspireret til din næste rejse

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Gran Canaria.

Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller på Gran Canaria.

Se vores hoteller her >

Oplev danskernes feriefavorit Gran Canaria

All Inclusive hoteller

Hold ferie uden lommepenge.
Se All Inclusive hoteller her >

Oplevelser

Tag med og få oplevelser for livet.
Se oplevelser her >

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter.
Se vejret her >

Billeje

Oplev Gran Canaria på farten.
Læs mere om billeje her >

Rejseguide

Læs vores store rejseguide med alt der er værd at vide.
Se rejseguide her >

Områder på Gran Canaria

Hyggelig, charmerende og brede sandstrande
Øens mest eksklusive og luksuriøse område
Populær og livlig ferieby med lange sandstrande
Gran Canarias egen lille ”Venedig”
Det varmeste og mest solrige område på Gran Canaria
Fred og ro, dejlige strande og hyggelig atmosfære
Førsteklasses ferie i afslappende omgivelser

Hoteller på Gran Canaria

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Find din rejse til Gran Canaria

FILTRER & TILPAS

Du er ved at bestille:


Pakkerejse med rutefly

 • Du vælger selv, hvornår og hvor længe du vil være afsted
 • Tryghedspakken
 • Udvalgte hoteller med god beliggenhed
 • Et stk. bagage indgår i prisen
 • Priserne er dynamiske og kan ændre sig frem til bestilling

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

 • 3
 • 5
 • 7
 • 10
 • 12
 • 14
 • 17
 • 19
 • 21

Oplevelser

Det ægte Gran Canaria

Tag med og oplev Gran Canarias historie med dine egne øjne, og hør hvordan den har udviklet sig gennem årene. Dagen starter ved Aloe Vera-fabrikken Finca Canarias, som ligger i den smukke dal, der hedder Fataga - også kaldet for de tusinders palmers dal. Her er der både mulighed for flotte billeder af dalen og for at gøre et godt køb af lækre Aloe Vera-produkter. Efter besøger fortsætter vi videre til bjergbyen Santa Lucia, som ligger i 680 meters højde. Derefter tager vi forbi Guayadequedalen, hvor mennesker den dag i dag stadig lever i grotter.

Her spiser vi en dejlig, kanarisk frokost, inden vi kører videre til den lokale landsby Agüimes, hvor vi går en lille tur gennem de smalle, middelalderlige gader, mens vi nyder den hyggelige atmosfære.

Udflugten kan købes hjemmefra og på destinationen.

Vejledende pris:
Voksne kr. 550
Børn kr. 430


Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

Delfinsafari med Multiacuatic

Er du til oplevelser på havet, har du mulighed for at komme med Multiacuatics katamaran ud og lede efter legesyge delfiner. De facinerende og nysgerrige dyr holder til ud for Gran Canarias kyst året rundt og netop derfor er der stor sandsynlighed for, at opleve delfinerne i deres frie natur, når vi nyder de forskellige syn fra båden i Atlanterhavet.

På turen vil der være mulighed for at nyde solen fra det øverste dæk, mens kaptajnen sætter kursen. Efter du forhåbentligt har hilst på vores venner i havet, kan du nyde udsigten samt en forfriskning om bord på båden, inden kursen sættes mod Puerto Rico igen.

Udflugten kan købes hjemmefra og på destinationen.

Vejledende pris:
Voksne kr. 315 
Børn kr. 160

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

Oplev Mogán by Multiacuatic

Udflugten er på egen hånd

Tag med på en hyggelig udflugt. Oplev dyrelivet i Atlanterhavet og Puerto de Mogán.

De smukke delfiner, som lever i flok, er ikke menneskesky – tværtimod er de meget nysgerrige og opleves derfor ofte helt tæt på båden, hvor de tit springer lystigt omkring og boltrer sig i bølgerne. De holder til ud fra Gran Canarias kyst året rundt og netop derfor er der stor sandsynlighed for at opleve delfinerne i deres frie natur.

Gran Canaria har over 300 solskinsdage om året, så der er rig mulighed for at nyde solen fra øverst dæk, mens besætningen sætter kursen fra havnen i Puerto Rico mod Atlanterhavets dyreliv. Her venter en delfinsafari på ca. 2 timer.

Efter delfinsafarien har du tid på egen hånd i Puerto de Mogán. Her kan du opleve den hyggelige havneby, som også er kendt for at være Gran Canarias helt eget Venedig. Hver fredag er der marked i byen, som der også er tid til at besøge inden bussen kører tilbage til hotellet.

Vejledende pris
Voksne kr. 355
Børn kr. 195

Turen er en halvdagstur.

OBS: Inklusive transport til og fra hotellet, samt drikkevarer (sodavand og vand). Turen er med engelsktalende besætning.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Exclusive bådtur

Udflugten er på egen hånd

Kaptajnen og crewet på den luksuriøse katamaran yacht fra Exclusive Boat starter fra havnen i Puerto Rico, lige når solens første stråler begynder at varme. Her er en fanta-stisk afslappende dag langs Gran Canarias kyst i vente.

Den luksuriøse katemaran yacht med plads til max 22 personer har soldæk med ma-drasser og barområde med skygge. Den indbyder til en smuk sejltur med ren afslap-ning. Når kursen er sat og båden har sejlet lidt smides ankeret i en lille bugt med glit-rende vand, hvilket er perfekt til solbadning og en svømmetur i Atlanterhavet. Med ombord er der også paddle boards og kajak til fri benyttelse når der er badestop. Hvis du er til fart over feltet, så er der mulighed for en tur på jetski (imod gebyr).

Ombord på båden vil der blive serveret frokost, samt drikkevarer i form af øl, vand og sangria på hele turen.

Glæd dig når Exclusive Boat og deres besætning sætter kursen mod en afslappede feriedag langs Gran Canarias sydkyst.

Vejledende pris
Voksne kr. 625 
Børn kr. 470

Turen er en halvdagstur. Ca. 4,5 time. Båden sejler fra Puerto Rico havn kl. 10.30

OBS: Inklusive transport til og fra hotellet. Frokost, samt drikkevarer (øl, sangria, sodavand og vand) er inkluderet. Turen er med engelsktalende besætning.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Rejs ned til varmen til vinter

Rejs ned til varmen til vinter

Hvor og hvornår er det bedst at rejse til Gran Canaria?

Gran Canarias vejr er skønt året rundt. Men især er rejser til Gran Canaria populære i vinterhalvåret, da du her får over 22 grader. Rejser du til Gran Canaria for at forlænge sommeren, er det en god idé at tage til sydkysten eller sydvestkysten, som er de varmeste områder.

Velkommen til Gran Canaria: Den 3. største af de kanariske øer

Fra rå klippevægge til frodige skove og krystalklart vand. For ikke at tale om velbevarede landsbyer og charmerende storbyfornemmelser med spanske twists. Gran Canaria er en del af de kanariske øer - og den tredje største af dem. Kun overgået af Tenerife og Fuertventura. Derfor har Gran Canaria et hav af oplevelser, der både dækker over naturoplevelser, kulturoplevelser, livlige oplevelser i byen og helt rolig dasen i skyggen.

Foruden at være kendt for sine dejlige temperaturer og gode feriestemning kan Gran Canaria også tilbyde fantastiske cykelruter, gode vandreture og et byliv, der kombinerer både charme og moderne tendenser. Det gør øen perfekt til både afslappende ferie og aktiv ferie. Det er blandt andet også derfor, at der hvert år er millioner af turister, der besøger den populære ferieø.

Vil du være en af de mange turister? Med Bravo Tours kan du booke rejser til Gran Canarias sydlige, sydøstlige og sydvestlige kyst, som kun ligger et stenkast fra den store øs mange oplevelser. Er din interesse derfor vakt, kan du læse mere om alle rejsemål på Gran Canaria samt Bravo Tours’ hoteller og øens mange, skønne områder herunder.

Vælg jeres favoritområde på Gran Canaria

Playa del Inglés, Playa del Cura, San Augustïn og mange flere. Gran Canaria er ikke bare én feriedestination - her er flere forskellige destinationer og områder samlet på én ø. Derfor kan det også være svært at vælge, hvor turen skal gå til. Bravo Tours hjælper således gerne med at vælge det område, der passer bedst til jeres ferie.

Vi har hoteller fordelt over seks forskellige områder – lige fra livlige feriebyer med underholdning og forlystelser til hyggelige og afslappende oaser med langt mindre hast. Vælg mellem disse områder:

Bo på Gran Canarias sydkyst

På Gran Canarias sydkyst finder du øens mest solsikre områder. Derfor har Bravo Tours udvalgt flere områder og hoteller til jer her. Blandt andet er det på sydkysten, at du finder Playa del Inglés, som er øens største ferieområde. I dag er byen næsten vokset sammen med hyggelige Maspalomas, lokale San Agustín og eksklusive Meloneras.

Lidt længere væk finder du Puerto Rico, der omtales som øens mest solsikre by. Længere mod øens sydvestlige hjørne ligger Playa Taurito - en charmerende ferieby med - intet mindre end - den bedste udsigt over Atlanterhavet. Her er naturen i højsædet, og derfor kan du opleve mørke klippehuler, smukke grotter og flot, grøn natur. Kontrasterne i området er ikke til at tage fejl af.

Besøg det nordlige Gran Canaria

Bravo Tours tilbyder desværre ingen rejser til det nordlige Gran Canaria - til gengæld kan du let komme hertil fra vores hoteller. Blandt andet er i den nordlige ende af øen et besøg værd på grund Gran Canarias hovedstad: Las Palmas. Her finder du charmerende og intens atmosfære til trods for det pulserende byliv.

Derudover ligger den charmerende kystby, Puerto de las Nieves, på den østlige del af nordøen, hvor du bør sætte kursen mod byens berømte strand. Lidt mere mod nord finder du den historiske by, Gáldar, der med sin smukke katedral og imponerende seværdigheder er et must for dig med svaghed for arkitektoniske særligheder.

Du kan nemt rejse til Gran Canaria med Bravo Tours

Er du i tvivl om, hvorvidt du kan rejse til Gran Canaria fra der, hvor du bor? Bare rolig: med Bravo Tours kan du rejse fra både nord, syd og vest. Vi tilbyder nemlig rejser til Gran Canaria fra både:

Uanset om du befinder dig i Jylland eller på Sjælland, kan du regne med, at fra flyet letter, til du kan sætte dine ben på Gran Canarias varme jord, går der cirka fem timer.

Bravo Tours’ forskellige rejsetyper

Bravo Tours tilbyder både fleksible pakkerejser om sommeren og charterferie med dansktalende rejselederservice om vinteren til Gran Canaria.

Vores fleksible pakkerejser er uden dansktalende rejselederservice men med mulighed for transfer til/fra hotellet. Pakkerejserne indeholder både fly, hotel og pakkerejsegaranti. Har I i stedet bestilt charterrejse? Så vil I møde vores dansktalende rejseledere i lufthavnen. Og har I bestilt transfer til hotellet? Så sørger de for, I kommer frem. I løbet af ferien kan I kontakte dem på servicetelefonen, møde dem på de fleste hoteller eller tage med dem på udflugt. Det er altid muligt at komme i kontakt med en af vores rejseleder.

I kan altid se, når I booker en rejse, om I bestiller en charter- eller fleksibelpakkerejse.

Hvad skal du opleve på Gran Canaria?

Gran Canaria er fuld af oplevelser. Ved stranden og i feriebyerne er der rig mulighed for at være aktiv – her er masser af vandsportsaktiviteter, minigolf og tennisbaner. Tager I lidt væk fra solkysten, venter der jer et hav af kontraster og spændende udflugtsmuligheder. Oplev naturen, bjergene og de autentiske landsbyer - og ud for kysten kan I endda spotte hvaler og delfiner på bådsafari.

Svøm en tur på Gran Canarias mange strande

Er du kommet til Gran Canaria for at nyde en afslappende ferie? Så sæt kursen mod en af øens mange strande, hvor sandet er fint, mørkt og nogle gange importeret. Øen har en lang strandpromenade, der strækker sig helt fra San Agustín til Meloneras og indbyder til lange gåture - herfra kan du finde dén strand, der passer jer bedst.

I Playa del Inglés, Puerto Rico og områderne omkring er der aldrig langt til den nærmeste strand. Her kan i både opleve ”sanddynerne” i Maspalomas og Playa del Inglés’ børnevenlige strand, samt Playa de Amadores’ sand, der er importeret direkte fra Caribien. I alle byerne er strandpromenaden er fyldt med gode restauranter, så I nemt kan få fyldt depoterne op efter en god svømmetur.

Vil I gerne væk fra turistmylderet? Så har Gran Canaria også flere lokale strande. På den vestlige del af øen finder du blandt andet Playa de Veneguera, som er en rolig strand med klippevægge, der skærmer og gør stedet ideelt til afslapning. Vil du gerne være lidt aktiv under din strandtur? Så kan du tage til maleriske Playa de Sardina på den nordvestlige del af øen, hvor det klare vand er et yndet tilflugtssted for dykkere og folk med snorkel. Den mest populære strand blandt de lokale kanarier er Playa de Las Nieves i den nordvestlige del af øen, som er fyldt med spansk karakter. Stranden er kendt for sit sorte sand, sin udsigt til de store klipper og sit lokale hverdagsliv. Udforsk selv området, og giv dig hen til den særlige stemning!

Mad og drikke: Prøv de kanariske specialiteter

Uanset hvor I bor på Gran Canaria, finder I mange gode restauranter, der serverer både internationale og nationale retter i alle prisklasser. Restauranterne er nemlig placeret i både byområderne, i shoppingcentrene - men også langs strandpromenaden. Her er det altså muligt at prøve den kanariske mad, lige dér hvor der passer bedst for jer.

Slå dig ned på en af byens mange terrasse, og nyd en lille portion Papas arrugadas, når den lille sult melder sig. Du kan også tage den store frokost indendørs med kanarisk mojo-sauce på en af de helt lokale restauranter, hvor du er omkranset af mørkt træ, keramik, farverige fliser og planter. Vi anbefaler, at I prøver den lokale tapas på jeres ferie med udsigt til enten havet eller bjergene – det smager fantastisk og giver de bedste kanariske rammer!

Golf og andre aktiviteter

Vil du gerne være aktiv under din ferie på Gran Canaria? Så er der også rig mulighed for det. Golf er en af øens største turistaktiviteter, da klimaet er perfekt til det teknisk-hårde spil. På øen er der hele seks baner, og de fleste ligger tæt på hotellerne. Så uanset hvor I bor, ligger der en golfbane i nærheden af jer. Vi anbefaler, at I booker starttider hjemmefra - så I er sikret de gode tider. I kan booke tider og få råd om banerne hos Bravo Tours’ golfafdeling. Her er det selvfølgelig også muligt at bestille en golftid under selve ferien, hvis lysten pludselig skulle opstå.

Udover golf kan I også dyrke forskellige vandsportsaktiviteter, tennis, dykning, snorkling, minigolf, ridning, vandring og meget andet. Gran Canaria er også kendt for sine surfsteder og -skoler samt dykkercentre og tennisbaner.

Vil I gerne ud på landevejen? Så er øens mange cykelruter en helt særlig oplevelser, da lavaen gør landskabet helt unikt. Netop derfor er Gran Canaria er også et populært træningssted for professionelle cykelhold - så måske du spotter Tourens næste vinder under ferien?

Slip shopping-genet løs

På Gran Canaria kan I shoppe løs. Især i ferie- og turistområderne finder I et væld af souvenirbutikker, kiosker og mindre supermarkeder - og er I heldige, kan I også finde enkelte mærkevarebutikker. I hovedstaden, Las Palmas, er der et endnu større udvalg.

I kan også shoppe på nogle af øens lokale markeder, hvor boderne byder på alt fra frisk frugt og kanariske specialiteter til brugskunst og souvenirs. Nogle af øens mest populære markeder er blandt andet:

 • Sunday Market nær Maspalomas, som er et af øens største markeder. Her kan I købe alt fra frugt og grøntsager til tøj, smykker og lokalt håndværk.
 • Mogán Market finder I hver fredag i Puerto de Mogán. Her skal I prøve de friske fødevarer og udforske det lokale håndværk - til lyden af livemusik - som markedet er kendt for.
 • Vil I gerne smage på lokale oste og vine? Så besøg Teror Market på nordøen, der bugner af lokale specialiteter og souvenirs.

Alt, I skal vide, inden rejsen går til Gran Canaria

Transfer

Transfertiden er tiden fra lufthavnen til første hotelstop. Er trafikken tæt, kan transferen tage længere tid.

 • Playa del Inglés: 25 minutter
 • San Agustín: 25 minutter
 • Maspalomas: 30 minutter
 • Meloneras: 35 minutter
 • Puerto Rico: 45 minutter
 • Taurito-dalen: 1 time

Tidsforskel: 1 time i forhold til Danmark.

Valuta: Euro

Transport: Det er let at komme rundt på Gran Canaria både med offentlig transport og taxa, som er forholdsvist billigt.

Elektricitet 220 volt. Adapter er ikke nødvendig.

Billeje: Det er en god ide at leje bil på Gran Canaria, hvis I vil se øen i jeres eget tempo. I kan både leje bilen inden afrejse eller på rejsemålet gennem Bravo Tours’ rejseledere.