Solferie
Rundrejser
Safari
Golf
  • Om Bravo Tours

    Om Bravo Tours

”Vi glæder os til at tage ansvaret for din næste ferie”

Bravo Tours’ verden er din verden

- en verden fyldt med nye oplevelser og med gæsten i centrum

I Østergade i Herning åbnede Bravo Tours’ verden sig for første gang – i et lille kontor med bordbukke i træ og døre som borde. Det var primitivt, men det var lige meget – for det var ikke vigtig.

”I mine øjne forsvandt servicen ud af rejsebranchen – pludselig blev rejselederne svenske og norske, og kundetilfredsheden var lige meget” – Peder Hornshøj

Derfor opstod Bravo Tours, og dyderne gav næsten sig selv. Altid dansktalende rejseledere. Kundetilfredshed er vigtigere end økonomi, og produktet skal være det bedst mulige – så gæsten får den bedste oplevelse.

”Sådan lever vi stadig i dag – ’lille og vågen’ blev hurtigt vores motto, og selv om vi ikke længere er små, så er vi stadig vågne”

Der er stadig dansktalende rejseledere på alle rejsemålene, og kundetilfredsheden er stadig det parameter, der vægter allerhøjest. Selskabet gør en dyd ud af at agere, løse udfordringer og i sidste ende levere den bedst tænkelige service. For kun det bedste er godt nok.

 

 

En rejse gennem tiden

Peder Hornshøj er manden bag alle idéerne og tankerne. Han stiftede Bravo Tours og sidder stadig i ”Terminalen” på hovedkontoret i Herning– et tilnavn, som direktørens kontor har fået, for kontoret er lidt af et trafikknudepunkt. Hver dag lander både små og store beslutninger på skrivebordet.

Bravo Tours-rejsen startede i 1998 – dengang var de 7, i dag er de 70. Fordelt på fire kontorer i Herning, Aalborg, Odense og København. De første gæster fløj til Alanya, Mallorca, Golden Sands og Thailand.

”Det tog for alvor fart i 2004, da vi præsenterede rejser til Azorerne – det var et stort sats, men endte som en kæmpe succes”

To år senere rundede selskabet endnu en milepæl – nu præsenterede de rundrejser til hele verden. Stadig med dansktalende rejseledere, høj service og kundetilfredshed i højsædet.

”Gennem årerne udvidede vi Bravo Tours med safarirejser, golfferier, rundrejser, grupperejser og aktive ferier. Nye rejsemål kom løbende til – og verden blev større og større”.

I 2006 rundede selskabet 100.000 rejsende om året. I dag rejser mere end 150.000 gæster med Bravo Tours om året til selskabets mere end 60 destinationer – det gør Bravo Tours til Danmarks 3. største rejsebureau.  

Mød os her

Mere om Bravo Tours

Del denne side via E-mail