Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Calabrien/Syditalien

Aktuelle kampagner

Om Calabrien/Syditalien

Calabrien

Rejs med til Calabrien i Syditalien. I mange år har vi danskere elsket Italien, når det kommer til ferie – og af gode grunde! Få lande i verden tilbyder nemlig så bred en vifte af rejseoplevelser, som det støvleformede land mod syd. Her kan I kombinere mindeværdige ferieoplevelser med hyggelige omgivelser, mange solskinstimer, kulturelle attraktioner, spændende historie og storslået natur! 

Drøm dig væk – uanset om du drømmer om kulinariske oplevelser, gode vine eller bare ren afslapning.
Bravo Tours tilbyder en bred vifte af hoteller og oplevelser på dette spændende rejsemål – inklusiv kystbyen, Tropea, der er kåret til Italiens smukkeste, historiske by (2021). 

Hvorfor Calabrien?
Der er mange gode grunde til at rejse til Calabrien. Det er nemlig et af italienernes egne favoritter, når det kommer til feriesteder – et af de største kvalitetsstempler et ferieområde kan få. Sammenligner man området med det nordlige Italien – som vi danskere ofte kender fra kør-selv-ferien – er Calabrien ca. 30 % billigere at leve i. Det er altså markant billigere end de rejsemål, vi kender bedst fra kør-selv-ferien. Derudover er området kendt for nogle af landets bedste strande og rigtig god snorkling. Her til kommer selvfølgelige alle Italiens øvrige fordele, der bl.a. tæller fantastisk gastronomi og skønne oplevelser.

Fantastiske strande og autentiske oplevelser
Calabrien er kendt i hele Italien for sine fantastiske sandstrande, der er blandt landets bedste. Langs kysten finder I den ene strand efter den anden – og I finder let jeres helt egen favorit. Men selv om strandene er fantastiske, så er de slet ikke så overrendte som mange andre steder i landet. Det betyder også, at regionen stadig har sine små, hyggelige og helt autentiske landsbyer, hvor livet går sin stille gang. Det er altså den perfekte kombination af ren afslapning og det ægte italienske liv.

Capo Vaticano og Tropea
Ca. 50 kilometer syd for Pizzo ligger Capo Vaticano. En fantastisk kyststrækning, der netop er kendt for sine lange strande, krystalklare vand og hovedbyen Tropea, der uden sammenligningen er juvelen blandt kystens byer. Byen har helt fortjent vundet æren som Italiens smukkeste borgo (historiske by) 2021. Komiteen begrunder blandt andet valget med byens fantastiske kombination af havet, solen, kunsten, kulturen, arkitekturen, gastronomien samt gæstfriheden.

I Tropea finder I et stort udvalg af restauranter, caféer og butikker. Byen blev grundlagt for mere ca. 2.000 år siden, og den ældste del er i dag vokset sammen med en 70 meter høj klippe i havet. Domkirken og katedralen er blot et par af de seværdigheder, I bør opleve. Men nyd også nogle dage, hvor I blot har tid til at gå en tur i de snoede gader – tag fx en is på isbaren Tätt, der er berømt for sin sublime italienske is.

Masser af oplevelser
Og der er masser at opleve, når I holder ferie i Calabrien. Besøg Tropea, der byder på hyggelige gader og den berømte italienske is. Sejl med ud til øerne i området og nyd en dag på havet eller tag med på en dagstur til Sicilien, der byder på masser af natur, kultur og historie.

Transport i Calabrien
Mange nyder at leje bil, når de holder ferie ved Calabrien. Det er nemlig ikke helt som herhjemme, og offentlig transport fx busser og taxaer eksisterer næsten ikke. I stedet kører der små tuk-tuk’er, som mange måske kender fra en rejse i Østen. De fungerer som en taxa, men aftal altid prisen på forhånd. Lejer I bil, har I den perfekte frihed – og I kan besøge de mange spændende udflugtsmål i området bl.a. regionens flotte nationalparker.

Vejret i Syditalien
I Calabrien er gennemsnitstemperaturen i sommermånederne ca. 28 grader, og havet er ca. 24 grader.

Om Calabrien
Regionen er den sydligste del af det italienske fastland. Her bor godt to millioner på ca. 15.000 km2. Hovedbyen hedder Catanzaro. 

Bravo Tours flyver direkte fra Billund.

FAKTA OM CALABRIEN


Afrejse
Med Bravo Tours kan I rejse til Calabrien fra:
- Billund

Flyvetid
Ca. 3 time

Transfer
Transfertiden er tiden fra lufthavnen til første hotelstop.
- Pizzo: 20 minutter
- Tropea: 1 time og 15 minutter

Er trafikken tæt, eller skal transferbussen til flere ferieområder, kan transferen tage længere tid.

Tidsforskel
Der er ingen tidsforskel i forhold til Danmark.

Valuta
Euro.

Strande
Der findes mange bugter med fine strande (sand og rullesten). Nogle steder kan badesko være en god ide.

Mad og drikke
Italien er uden tvivl kendt for sit fantastiske køkken, og det gælder også Calabrien. I området omkring Tropea finder I et rigt restaurantliv.

Morgenmaden på hotellerne består ofte af søde sager – det er dét, som italienerne foretrækker. Derfor kan udbuddet af brød, pålæg mm. være begrænset.

Transport
Der kører få taxaer og lokalbusser, men der kører tog langs kysten.

Elektricitet
220 volt. Adapter er ikke nødvendig.

Billeje
Det er en god ide at leje bil, hvis I gerne vil se landet i jeres eget tempo. Kontakt rejselederen, når I kommer frem, så hjælper de jer gerne.

Shopping
Området har mange specialiteter bl.a. kunsthåndværk i træ, sten og keramik. Det gælder også krydderier, olivenolie og zucchini.

Turistskat
De italienske myndigheder opkræver en obligatorisk turistskat fra samtlige turister i Italien. Formålet er at kompensere for den CO2-udledning, som turismen medfører. Afgiften betales direkte til hotellet ved check-ind eller check-ud. Prisen afhænger af hotellets officielle hotelkategori, men svarer til ca. 0,5-2,0 euro pr. person pr. dag.

Vores service
Bravo Tours’ dansktalende rejseledere er tilgængelige hele døgnet på rejsemålet. I møder dem allerede i lufthavnen, og har I bestilt transfer til hotellet, sørger de for, I kommer frem. I løbet af ferien kan I kontakte dem på servicetelefonen eller møde dem på de fleste hoteller. Det er altid muligt at komme i kontakt med en rejseleder.

Oplev mere af Calabrien/Syditalien

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter for hele året til din rejse.
Se vejret her >

Fakta

Flyvetid, transfer og anden nyttig information.
Se mere her >

All Inclusive hoteller

Hold ferie uden lommepenge.
Se All Inclusive hoteller her >

Områder

Krystalklart vand, klipper og flotte hvide sandstrande
Fantastiske strande i naturskønne omgivelser
Hyggeligt og romantisk ferieparadis

Hoteller i Calabrien/Syditalien

Oplevelser

Oplev Tropea

Calabriens ferieperle er uden sammenligning byen Tropea. Her finder du den perfekte kombination af hyggelige gader og italienske specialiteter bl.a. den berømte is. Vi besøger et udsigtspunkt med en storslået udsigt over Capo Vaticano – her kan du opleve de stejle klipper over det turkise hav, smukke bugter og en hvirvelvind af lys og farver. Det er en af de mest romantiske udsigter over Calabrien samt en fantastisk udsigt over de Æoliske øer og Sicilien. Vi smager også nogle af områdets delikatesser.

Vejledende pris:
Voksne kr. 195 pr. person
Børn kr. 95 pr. barn

Ekskl. frokost.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Sejltur til de Æoliske øer

Glæd jer til en dag på havet, hvor vi sejler ud til de kendte Æoliske øer. Vi tager forbi Lipari, som er den største af de Æoliske øer. Her ser vi den livlige, farverige havn, der ligger ved foden af en høj klippe, hvor det gamle bycenter blev opført. Sejlturen fortsætter til Vulcano, der med sine svovldampe giver en unik oplevelse. Sidste stop er Stromboli, som er den fjerneste og nordligste ø, der er dannet af Europas mest aktive vulkan.

Alt i alt byder denne sejltur på flotte og spændende omgivelser og skaber den ideelle ramme for en fantastisk oplevelse.

Vi tager forbehold for i hvilken rækkefølge vi besøger øerne. 

Vejledende pris: 
Voksne kr. 485 pr. person
Børn kr. 315 pr. barn

Ekskl. frokost.
Ekskl. UNESCO gebyr på 2,5 euro pr. person som betales på udflugtsdagen.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Vulkanen Stromboli

På denne udflugt skal vi besøge hele to øer. Vi starter med en sejltur til skønne Panarea, der er beliggende nordøst for Sicilien. Den mindste af De Æoliske Øer men absolut en af de smukkeste. Her valfarter rige italiener til om sommeren og i havnen kan de mange luksus yachts beskues. Vi slentrer en tur i hovedbyen San Pietro, som summer af liv om sommeren. Der vil også være tid på egen hånd. 

Herefter sejler vi videre til øen Stromboli, den nordligste af De Æoliske Øer. Stromboli er dannet af Europas mest aktive vulkan. Vulkanen har konstante udbrud og gasdampende omkranser øen. 
Her har vi tid til at gå en tur byen og få noget at spise. 

Ved aftenstid når solen begynder at gå ned sejler vi mod vores næste og sidste stop - Sciara del Fuoco. Fra havet kan vi se det fantastiske syn af lava der sprutter fra vulkanen og dampene der stiger. Vulkanen er særlig beundringsværdig fra havet og helt unik – den har nemlig hyppige udbrud (cirka hvert 15. minut).

Vejledende pris:
Voksne kr. 485 pr. person
Børn kr. 315 pr. barn

Ekskl. middag.
Ekskl. Unesco gebyr på 1,5 euro pr. person som betales på udflugtsdagen.


Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Taormina/Sicilien

Tag med på dagstur til Sicilien, der både byder på smuk natur, kultur, historie.
Vi begiver os afsted langs Costa Viola, krydser Messinastrædet og når vores mål Taormina. En middelalderby, der fortryller med smukke udsigter, hyggelige caféer, små butikker og en helt særlig atmosfære. Her kan vi også nyde synet af det berømte teater med den velkendte vulkan Etna i baggrunden.

Vejledende pris:
Voksne kr. 420 pr. person
Børn kr. 210 pr. barn

Ekskl. frokost.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Faciliteter

Kategorier

Rejsende

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Find din rejse til Calabrien/Syditalien

Vælg rejselængde

  • 7
Dato
Lufthavn
Rejsemål
Pris fra
mandag 10 okt
Billund (BLL) BLL
Total pris fra Pris pr. person fra 1.598 kr 6.998 kr
mandag 17 okt
Billund (BLL) BLL
Total pris fra Pris pr. person fra 5.998 kr 8.198 kr

Del denne side via E-mail