• Calabrien/Syditalien

Om Calabrien/Syditalien

Calabrien

Om Calabrien/Syditalien

Calabrien: Italienernes egen feriefavorit

Calabrien er italienernes egen feriefavorit og med god grund! Calabrien er nemlig en smuk region i det sydlige Italien, som byder på naturskønne omgivelser, spændende kultur og historie. Calabrien er et af de områder i Italien, som stadig er uberørt af masseturisme, så du ikke behøver at kæmpe om pladserne på stranden, men kan nyde det gode ferieliv i rolige omgivelser.

Calabrien er det oplagte område for dig, som ønsker en afslappet ferie, søger autentiske italienske oplevelser og uforglemmelige øjeblikke i solen. Calabrien har noget for alle – uanset om du drømmer om afslapning på de maleriske strande, udforskning af de gamle arkæologiske skatte eller kulinariske eventyr.

Læs mere om Calabrien her.

Find din ferie på 3 uger i Calabrien her

Find din ferie på 3 uger i Calabrien her

Aktuelle kampagner

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Calabrien/Syditalien.
Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller i Calabrien/Syditalien.
Se vores hoteller her >

Oplev mere af Calabrien/Syditalien

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter for hele året til din rejse.
Se vejret her >

Fakta

Flyvetid, transfer og anden nyttig information.
Se mere her >

All Inclusive hoteller

Hold ferie uden lommepenge.
Se All Inclusive hoteller her >

Områder

Krystalklart vand, klipper og flotte hvide sandstrande
Fantastiske strande i naturskønne omgivelser

Hoteller i Calabrien/Syditalien

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Faciliteter

Kategorier

Rejsende

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Find din rejse til Calabrien/Syditalien

Vælg rejselængde

  • 7
  • 14
  • 21
Dato
Lufthavn
Rejsemål
Pris fra
2024 mandag 29 jul
Billund (BLL) BLL
Total pris fra Pris pr. person fra 9.198 kr
2024 mandag 5 aug
Billund (BLL) BLL
Total pris fra Pris pr. person fra 5.998 kr 8.598 kr
2024 mandag 9 sep
Billund (BLL) BLL
Total pris fra Pris pr. person fra 6.998 kr 8.198 kr
2024 mandag 16 sep
Billund (BLL) BLL
Total pris fra Pris pr. person fra 6.998 kr 8.198 kr
2024 mandag 23 sep
Billund (BLL) BLL
Total pris fra Pris pr. person fra 8.198 kr
2024 mandag 30 sep
Billund (BLL) BLL
Total pris fra Pris pr. person fra 7.998 kr
2024 mandag 14 okt
Billund (BLL) BLL
Total pris fra Pris pr. person fra 8.998 kr

Oplevelser

Reggio Calabria-provinsens herligheder

Med dansktalende rejseleder
Oplev ”Italiens tå” på denne tur, som går til Reggio Calabria-provinsen, hvor vi også besøger den fortryllende landsby Scilla. Vi starter med at køre til byen Reggio de Calabria, som ligger helt ude på ”tåspidsen” af Italien. Herfra er der en skøn udsigt over Messinastrædet. Du har tid på egen hånd, hvor du kan gå en tur langs den charmerende promenade og udforske byen, som er fuld af kultur og historie. Du kan fx besøge nationalmuseet eller gå en tur på den elegante gade ”Corso Garibaldi”, som er fuld af butikker, restauranter og barer.

Vi kører videre til den charmerende lille fiskerby Scilla. Her kan du indånde den skønne stemning ved den billedskønne strandpromenade, inden vi spiser middagsmad. Middagsmaden består af sværdfisk, som man spiser i disse egne. Herefter får vi en guidet gåtur gennem det lille fiskedistrikt ”Chianalea”. Vi kører tilbage mod hotellet, men på vejen stopper vi ved en oliemølle, hvor vi lærer om produktionen af olivenolie og smager på de lækre sager.

Vejledende pris
Voksne kr. 680 pr. person
Børn kr. 680 pr. barn

Som udgangspunkt kører udflugten lørdag.
Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Smag på Pizzo

Med dansktalende rejseleder
Denne udflugt tager dig til den charmerende kystby Pizzo, hvor du oplever byens højdepunkter og smager på den deliciøse tartufo is og lækker vin. Vi starter dagen med at køre til Pizzo, hvor første stop er kirken Piedigrotta. Piedigrotta er en imponerende kirke, som er hugget ind i en klippevæg lige ved kysten. Kirken er altså inde i en grotte, hvor der er mange interessante skulpturer. Vi kører videre til byen Pizzo, hvor de smalle gader og trapper fører os til det historiske centrum, hvor essensen af det sydlige Italien blomstrer op. Her kan du opleve butikkerne, og du må ikke gå glip af tartufo is. Om eftermiddagen går turen til en vingård, hvor vi bliver forkælet med en vinsmagning bestående af tre forskellige vine og appetizers. Herefter går turen tilbage til hotellet.

Vejledende pris
Voksne kr. 645 pr. person
Børn kr. 645 pr. barn

Som udgangspunkt kører udflugten torsdag.
Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Middelalderbyen Taormina

Med dansktalende rejseleder
I dag drager vi syd på, når turen går til øen Sicilien, hvor vi skal besøge den ikoniske by Taormina, som er en rejse gennem tiden. Efter afhentning på hotellet kører vi den sceniske vej langs kysten til Villa San Giovanni. Herfra krydser vi Messinastrædet med færge over til Sicilien og kører videre langs kysten og ankommer til Taormina. I middelalderbyen Taormina er der tid på egen hånd, hvor du kan opleve den sicilianske charme. En tur til det imponerende græsk-romerske teater er virkelig anbefalelsesværdigt. Fra det antikke teater er der en udsøgt udsigt til Calabriens kyst, og du kan også se den majestætiske vulkan, Etna. Tag også en gåtur i byens hyggelige, smalle gader og se de elegante pladser i byen. Her oplever du virkelig ”La Dolce Vita”.

Vi kører tilbage til Messina, hvor vi skal med færgen tilbage til fastlandet. Herefter kører vi tilbage til hotellet.

Vejledende pris
Voksne kr. 510 pr. person
Børn kr. 255 pr. barn

OBS: Entre til det græsk-romerske teater i Taormina er ikke inkluderet i prisen.

Som udgangspunkt kører udflugten onsdag.
Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Hvor ligger Calabrien?

Calabrien ligger i det sydlige Italien. Regionen er omgivet af det krystalblå Tyrrhenske hav mod vest og Det Ioniske Hav mod øst. Calabrien grænser op til Basilicata, som er naboregionen.

Rejs med Bravo Tours til Calabrien

Du kan rejse med Bravo Tours til Calabrien i Syditalien fra Billund Lufthavn. Flyveturen tager omkring tre timer, hvor du lander i Lamezia Terme Internationale Lufthavn. Når du lander står vores rejseleder klar til at tage imod dig i lufthavnen. Hvis du har bestilt, transfer bliver du kørt til dit ønskede hotel fra lufthavnen.

Vi har et stort udvalg af hoteller i Calabrien, så du nemt finder et der passer til dig – uanset om du ønsker at bo med All Inclusive, sportsfaciliteter, spa og wellness, børnepool eller noget helt femte.

Hvis du har brug for hjælp til at finde det hotel, som passer bedst til dig og dine behov for ferien, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvorfor rejse til Calabrien?

Calabrien er en perle i det sydlige Italien, som har alle de rigtige ingredienser, for at skabe en uforglemmelig ferie. Lad dig forføre af den imponerende kystlinje, de charmerende landsbyer, de enestående kulinariske oplevelser og meget mere!

Calabrien er et oplagt valg til en afslappet badeferie

Calabrien er kendt i hele Italien for sine fantastiske sandstrande, som er blandt landets bedste. Langs kysten finder du den ene strand efter den anden og du kan nemt gå på opdagelse efter jeres helt egen favorit. Selvom strandende er fantastiske, behøver du ikke kæmpe om pladserne. De er nemlig ikke lige så overrendte, som mange andre steder i Italien.

Calabrien er billigere end andre kendte rejsemål i Italien

Hvis man sammenligner Calabrien med det nordlige Italien, som vi danskere ofte kender fra kør-selv-ferien, er regionen omkring 30% billigere at leve i. Det skyldes blandt andet at turisterne ikke strømmer til, som de gør på andre kendte rejsemål i Italien.

Fantastisk madkultur i Calabrien

Når du rejser til Calabrien kan du se frem til fantastiske madoplevelser. Området ligger i Italien, som er kendt for gastronomi på højeste plan. Derfor må du heller ikke snyde dig selv for de kulinariske oplevelser, når du rejser til Calabrien.

Smag på de lækre oste, hvor udvalget er alt fra parmesan, mozzarella og gorgonzola eller forkæl smagssanserne med den velkendte parmaskinke og bresola. Du må selvfølgelig heller ikke glemme de himmelske desserter som eksempelvis panna cotta eller den klassiske italienske is i højeste kvalitet.

Hvorfor ikke pifte måltiderne op med fantastisk vin fra en af verdens førende vinproducenter. Det er jo ferie, ik?

Charmerende og autentiske landsbyer i Calabrien

Calabrien er ikke lige så turistpræget, sammenlignet med andre steder i Italien. Det betyder også at regionen stadig har sine små, hyggelige og helt autentiske landsbyer, hvor livet går sin stille gang.

Hos Bravo Tours har du mulighed for at finde hoteller i Tropea, Capo Vaticano og Zambrone, som alle ligger i regionen. Cirka 50 kilometer syd for Pizzo ligger Capo Vaticano, som er en fantastisk kyststrækning, der netop er kendt for sine lange strande, det krystalklare vand og hovedbyen Tropea, der uden sammenligning er juvelen blandt kystens byer. Byen har, helt fortjent, vundet æren som Italiens smukkeste borgo (historiske by) 2021. komiteen begrunder blandt andet valget med byens fantastiske kombination af havet, solen, kunsten, kulturen, arkitekturen, gastronomien, samt gæstfriheden.

I Tropea finder du et stort udvalg af restauranter, caféer og butikker. Byen blev grundlagt for mere end ca. 2.000 år siden, og den ældste del er i dag vokset sammen med en 70 meter høj klippe i havet. Domkirken og katedralen er blot et par af de seværdigheder, du bør opleve, når du rejser til byen. Men nyd også nogle dage, hvor du blot har tid til at gå en tur i de snoede gader.

I Zambrone kan du nyde ferien i rolige og fredelige omgivelser. Læn dig tilbage i naturskønne landskaber, hvor det turkisblå hav og de gode strande, får dig helt ned i gear.

Masser af oplevelser i Calabrien

Når du rejser til Calabarien står oplevelserne i kø og venter på dig. Besøg de charmerende byer, gå i de hyggelige gader, smag på den berømte is, sejl ud til øerne i området, nyd en dag ved havet eller tag på eventyr i naturen. Mulighederne er mange!

Transport i Calabrien

Mange nyder at leje bil, når de holder ferie ved Calabrien. Det er nemlig ikke helt som herhjemme, og offentlig transport f.eks. busser og taxaer eksisterer næsten ikke. I stedet kører der små tuk-tuk’er, som mange måske kender fra en rejse i Østen. De fungerer som en taxa, men aftal altid prisen på forhånd. Lejer du bil, har du den perfekte frihed – og du kan besøge de mange spændende udflugtsmål i området blandt andet regionens flotte nationalparker.

Vejret i Calabrien

I Calabrien er der varmest i juli og august, hvor der typisk er en temperatur på mellem 28-29 grader – ofte også mere end det. Her er der masser solskinstimer, perfekt til en skøn badeferie. Selvom de varmeste måneder er juli og august, er der også fine temperaturer i de andre måneder, hvor du stadig kan nyde en dejlig badeferie ved stranden - eksempelvis i juni og september.

Del denne side via E-mail