Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Storby
Golf
Krydstogt
  • Calabrien/Syditalien

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Calabrien/Syditalien.
Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller i Calabrien/Syditalien.
Se vores hoteller her >

Om Calabrien/Syditalien

Calabrien

Rejs med til Calabrien i Syditalien. I mange år har vi danskere elsket Italien, når det kommer til ferie – og af gode grunde! Få lande i verden tilbyder nemlig så bred en vifte af rejseoplevelser, som det støvleformede land mod syd. Her kan I kombinere mindeværdige ferieoplevelser med hyggelige omgivelser, mange solskinstimer, kulturelle attraktioner, spændende historie og storslået natur! 

Drøm dig væk – uanset om du drømmer om kulinariske oplevelser, gode vine eller bare ren afslapning.
Bravo Tours tilbyder en bred vifte af hoteller og oplevelser på dette spændende, nye rejsemål. 

Hvorfor Calabrien?
Der er mange gode grunde til at rejse til Calabrien. Det er nemlig et af italienernes egne favoritter, når det kommer til feriesteder – et af de største kvalitetsstempler et ferieområde kan få. Sammenligner man området med det nordlige Italien – som vi danskere ofte kender fra kør-selv-ferien – er Calabrien ca. 30 % billigere at leve i. Det er altså markant billigere end de rejsemål, vi kender bedst fra kør-selv-ferien. Derudover er området kendt for nogle af landets bedste strande og rigtig god snorkling. Her til kommer selvfølgelige alle Italiens generelle fordele, der bl.a. tæller fantastisk gastronomi og skønne oplevelser.

Fantastiske strande og autentiske oplevelser
Calabrien er kendt i hele Italien for sine fantastiske sandstrande, der er blandt landets bedste. Langs kysten finder I den ene strand efter den anden – og I finder let jeres helt egen favorit. Men selv om strandene er fantastiske, så er de slet ikke så overrendte som mange andre steder i landet. Det betyder også, at regionen stadig har sine små, hyggelige og helt autentiske landsbyer, hvor livet går sin stille gang. Det er altså den perfekte kombination af ren afslapning og det ægte italienske liv.

Capo Vaticano og Tropea
Ca. 50 kilometer syd for Pizzo ligger Capo Vaticano. En fantastisk kyststrækning, der netop er kendt for sine lange strande, krystalklare vand og hovedbyen Tropea, der uden sammenligningen er juvelen blandt kystens byer. Her finder I et stort udvalg af restauranter, caféer og butikker. Byen blev grundlagt for mere ca. 2.000 år siden, og den ældste del er i dag vokset sammen med en 70 meter høj klippe i havet. Domkirken og katedralen er blot et par af de seværdigheder, I bør opleve. Men nyd også nogle dage, hvor I blot har tid til at gå en tur i de snoede gader – tag fx en is på isbaren Tätt, der er berømt for sin sublime italienske is. 

Masser af oplevelser
Og der er masser at opleve, når I holder ferie i Calabrien. Besøg Tropea, der byder på hyggelige gader og den berømte italienske is. Sejl med ud til øerne i området og nyd en dag på havet eller tag med på en dagstur til Sicilien, der byder på masser af natur, kultur og historie.

Transport i Calabrien
Mange nyder at leje bil, når de holder ferie ved Calabrien. Det er nemlig ikke helt som herhjemme, og offentlig transport fx busser og taxaer eksisterer næsten ikke. I stedet kører der små tuk-tuk’er, som mange måske kender fra en rejse i Østen. De fungerer som en taxa, men aftal altid prisen på forhånd. Lejer I bil, har I den perfekte frihed – og I kan besøge de mange spændende udflugtsmål i området bl.a. regionens flotte nationalparker.

Vejret i Syditalien
I Calabrien er gennemsnitstemperaturen i sommermånederne ca. 28 grader, og havet er ca. 24 grader.

Om Calabrien
Regionen er den sydligste del af det italienske fastland. Her bor godt to millioner på ca. 15.000 km2. Hovedbyen hedder Catanzaro. 

Bravo Tours flyver direkte fra København fra d. 5. juni – 24. juli 2018.

FAKTA OM CALABRIEN


Afrejse
Med Bravo Tours kan I rejse til Calabrien fra:
- København

Flyvetid
Ca. 3 timer

Transfer
Transfertiden er tiden fra lufthavnen til første hotelstop.
- Pizzo: 20 minutter
- Tropea: 1 time og 15 minutter
Er trafikken tæt, eller skal transferbussen til flere ferieområder, kan transferen tage længere tid.

Tidsforskel
Der er ingen tidsforskel i forhold til Danmark.

Valuta
Euro.

Strande
Der findes mange bugter med fine strande (sand og rullesten). Nogle steder kan badesko være en god ide.

Mad og drikke
Italien er uden tvivl kendt for sit fantastiske køkken, og det gælder også Calabrien. I området omkring Tropea finder I et rigt restaurantliv.
Morgenmaden på hotellerne består ofte af søde sager – det er dét, som italienerne foretrækker. Derfor kun udbuddet af brød, pålæg mm. være begrænset.

Transport
Der kører få taxaer og lokalbusser, men der kører tog langs kysten.

Elektricitet
220 volt. Adapter er ikke nødvendig.

Billeje
Det er en god ide at leje bil, hvis I gerne vil se landet i jeres eget tempo. Kontakt rejselederen, når I kommer frem, så hjælper de jer gerne.

Shopping
Området har mange specialiteter bl.a. kunsthåndværk i træ, sten og keramik. Det gælder også krydderier, olivenolie og zucchini.

Turistskat
De italienske myndigheder opkræver en obligatorisk turistskat fra samtlige turister i Italien. Formålet er at kompensere for den CO2-udledning, som turismen medfører. Afgiften betales direkte til hotellet ved check-ind eller check-ud. Prisen afhænger af hotellets officielle hotelkategori, men svarer til ca. 0,5-2,0 euro pr. person pr. dag.

Vores service
Bravo Tours’ dansktalende rejseledere er tilgængelige hele døgnet på rejsemålet.
I møder dem allerede i lufthavnen, og har I bestilt transfer til hotellet, sørger de for, I kommer frem.
I løbet af ferien kan I kontakte dem på servicetelefonen eller møde dem på de fleste hoteller. Det er altid muligt at komme i kontakt med en rejseleder.

Tørre somre i Syditalien

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter for hele året til din rejse.
Se vejret her >

Hoteller i Calabrien/Syditalien

Kort

Find din rejse til Calabrien/Syditalien

FILTRER & TILPAS

Vis som

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Rejsende

Kalender

Vis resultater som
Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7
  • 14

Oplevelser

Oplev Tropea

Calabriens ferieperle er uden sammenligning byen Tropea. Her finder I den perfekte kombination af hyggelige gader og italienske specialiteter bl.a. den berømte is. Vi besøger et fantastisk udsigtspunkt med en storslået udsigt over Capo Vaticano og smager nogle af områdets delikatesser.

Ca. pris
Voksne kr. 305 pr. person
Børn kr. 155 pr. barn

Ekskl. frokost.

Udflugten bestilles direkte på rejsemålet.

Sejltur til det Æoliske øer

Glæd jer til en dag på havet, hvor vi sejler ud til den kendte Æoliske øer. Vi tager bl.a. en tur forbi to af de aktive vulkanøer i øgruppen, der byder på flotte omgivelser.

Ca pris:
Voksne kr. 395 pr. person
Børn kr. 200 pr. barn

Ekskl. frokost.
Ekskl. Unesco gebyr på 2,5 euro pr. person som betales på udflugtsdagen.

Udflugten bestilles direkte på rejsemålet.

Stromboli by night

Når solen begynder at gå ned, begiver vi os langs kysten til aftens udflugtsmål, vulkanen Stromboli. Vulkanen er særlig beundringsværdig fra havet, men vi besøger selvfølgelig også byen, hvor vi går en aftentur, og der bliver mulighed for at nyde en god middag.

Ca pris:
Voksne kr. 335 pr. person
Børn kr. 175 pr. barn

Ekskl. middag.
Ekskl. Unesco gebyr på 1,5 euro pr. person som betales på udflugtsdagen.

Udflugten bestilles direkte på rejsemålet.

Taormina/Sicilien

Tag med på dagstur til Sicilien, der både byder på smuk natur, kultur, historie.
Vi begiver os afsted langs Costa Viola, krydser Messinastrædet og når vores mål Taormina. En middelalderby, der fortryller med smukke udsigter, hyggelige caféer, små butikker og en helt særlig atmosfære. Her kan vi også nyde synet af det berømte teater med den velkendte vulkan Etna i baggrunden.

Ca pris:
Voksne kr. 475 pr. person
Børn kr. 240 pr. barn

Ekskl. frokost.

Udflugten bestilles direkte på rejsemålet.