Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Krabi/Ao Nang

Om Krabi/Ao Nang

Om Krabi/Ao Nang

Krabi – det autentiske Thailand

Krabi er det perfekte feriemål for dem, der søger det autentiske Thailand i et afslappende område med natur i overflod. Lange fantastiske kyststrækninger, spektakulære klippeformationer og mere end 200 spændende paradis øer med fantastiske hvide sandstrande spredt rundt i det indbydende turkise-farvede vand. Læg dertil et frodigt bagland med jungle, tætte mangroveskove, tårnhøje kalkstensklipper, huler, vandfald, templer og et eksotisk dyreliv.

Læs mere om Krabi her.

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Krabi.
Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller i Krabi.
Se vores hoteller her >

Oplev Krabi/Ao Nang

Vejret

Find temperaturer og vejrudsigter for hele året til din rejse.

Se vejret her >

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Find din rejse til Krabi/Ao Nang

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 12

Oplevelser

Kom helt tæt på den smukke natur i Krabi

Med engelsktalende rejseleder
Denne udflugt er et oplagt valg til dig, som holder af naturen og ønsker oplevelser for livet. Du starter rejsen ved de naturlige stier i regnskoven. Her bevæger vi os mod den unikke og yderst smukke Emerald Pool Krabi, som ligger midt inde i regnskoven. Undervejs møder du synet af flotte omgivelser med både planter, pools og floder. Vi besøger også de varme kilder i Krabi, som typisk ligger mellem 40-50 grader. Kilderne egner sig til en velfortjent dukkert, hvor musklerne rigtig kan få lov til at slappe af – alt imens du nyder udsigten til den smukke natur. Senere skal vi opleve Tiger Cave templet, som er et buddhistisk og meget flot tempel. For at nå udsigtsposten, i templet, skal du have de gode travesko på. Udsigtsposten ligger nemlig 600 meter over havets overflade. Til gengæld venter der den smukkeste udsigt og synet af en stor guldbelagt buddha-statue. Omkring kl. 16.00 går turen tilbage til hotellet.

Vejledende pris

Voksne kr. 580 pr. person.

Børn kr. 410 pr. barn.

Udflugten er med engelsktalende rejseleder og inkluderer frokost, frugt og vand. Derudover er der også transport til og fra hotellet inkluderet i turen. Der er andre gæster fra andre selskaber og andre nationaliteter på turen.

Khao Sok Nationalpark og Cheow Lan Søen

Med engelsktalende rejseleder
På denne smukke udflugt besøges Khao Sok Nationalpark, som danner rammerne om den autentiske natur af Krabi-baglandet, hvor den smaragdfarvede Cheow Lan Sø virkelig forblænder med sine smukke omgivelser. Når du kommer frem til nationalparken, sejler du ud på søen i de berømte longtail-både. Søen er betagende smuk, hvor den ene klippeformation efter den anden pryder landskabet. Frokost er inkluderet i turen, og bliver serveret ved en flydende bambushytte på søen, hvor der efterfølgende er tid til at slappe af i de prangende omgivelser. Tag på kajak tur, en svømmetur i det smukke vand eller blot nyd roen ved søen. Om eftermiddagen er der mulighed for at tage en kort trekking tur i junglelandskabet, inden turen går tilbage mod Krabi, efter en dag fuld af de smukkeste naturoplevelser.

Ægte thai-mad

Med engelsktalende rejseleder
Er du klar til at lære en masse om det thailandske køkken? Så er denne oplevelse et oplagt valg for dig. Træn dine kokkeevner og lær at lave lækre retter fra det thailandske køkken. På madlavningskurset vil du lære om de thailandske grønsager, frugter og krydderier.

Du bliver undervist af en dygtig thailandsk kok, som også udleverer en opskriftsbog til dig. Opskriftsbogen må du tage med hjem, så du altid kan lave retterne igen efter kurset.

På kurset skal du lave fire forskellige retter. Det kan være retter som fx Curry Paste, Pad Thai eller Spicy Prawn Soup. Du smager selvfølgelig på alle de retter du har lavet.

Vejledende pris

Voksne kr. 330 pr. person.

Børn kr. 330 pr. barn.

Udflugten er med engelsktalende rejseleder og inkluderer madlavningskurset, opskriftsbog og frokost i form af den mad du har lavet. Derudover er der også transport til og fra hotellet inkluderet i turen. Der er andre gæster fra andre selskaber og andre nationaliteter på turen.

Phi Phi-øerne

Med engelsktalende rejseleder
Turen går til Phi Phi-øerne, hvor vi rejser med speedbåd fra Nopparat Thara Pier til Phi Phi-øerne. På denne udflugt skal vi opleve nogle af de mest fantastiske naturomgivelser i verden. Vi skal fx besøge Monkey Bay, Maya Bay og Loh Samah Bay, som alle er kendt for det krystalklare vand, hvide sandstrande og smukke landskaber. Udover den smukke natur er Monkey Bay også kendt for sine frække og søde aber, hvor Maya Bay er kendt for at være lokationen bag ”The Beach” med Leonardo DiCaprio i hovedrollen. Vi skal også med speedbåd gennem Viking Cave, som er en populær attraktion blandt turister. Kort sagt står oplevelserne i kø og venter - og vi tør godt love, at du får minder for livet.

Generelt på hele turen har du mulighed for at bade og snorkle i det smukke hav. Her kan du udforske de smukke koralrev og de fascinerende fisk.

Vejledende pris

Voksne kr. 460 pr. person.

Børn kr. 410 pr. barn.

Udflugten er med engelsktalende rejseleder og inkluderer frokost, frugt, vand, redningsvest og snorkel. Derudover er der også transport til og fra hotellet inkluderet i turen. Der er andre gæster fra andre selskaber og andre nationaliteter på turen.

James Bond Island og en tur i den flydende by

Med engelsktalende rejseleder
På denne udflugt skal vi besøge Phang Nag Bay, som er særligt kendt som James Bond-øen fra ”The Man with the golden gun”. Området ligger en kort tur fra Krabi og Koh Lanta og er et must see, når man holder ferie i området. Området er populært blandt turister og med god grund! De smukke kalkstensklipper er omgivet af mangroveskove og det er virkeligt et fantastisk syn.

På udflugten besøger vi også en af de vigtigste templer i Phang Nga province også kaldet for Monkey Cave. Her venter der masser af historie og søde aber, som må fodres udenfor templet. Vi besøger også Kao Pinggun, som er en lille ø, som ligger ved udmundingen af Phang Nga bugten.

Udflugten afsluttes ved den ”flydende by”, hvor husene ligger på pæle. Her er der mulighed for at købe sjove souvenirs med hjem, som et evigt minde om denne fantastiske udflugt.

Vejledende pris

Voksne kr. 570 pr. person.

Børn kr. 510 pr. barn.

Udflugten er med engelsktalende rejseleder og inkluderer frokost, frugt, longtail boat, vand og redningsvest. Derudover er der også transport til og fra hotellet inkluderet i turen. Der er andre gæster fra andre selskaber og andre nationaliteter på turen.

Ø-hop og snorkeltur i Krabi

Med engelsktalende rejseleder
Fantastisk udflugt med både ø-hop og snorkeltur. Vi skal opleve fire smukke ø’er i Krabi området. Vi sejler med longtail både, så vi rigtigt kan nyde de flotte og betagende omgivelser. Øerne byder, hver især, på spændende oplevelser og uforglemmelige minder.

Rundt på vores forskellige stop ved øerne har du mulighed for at nyde det krystalklare vand med en dejlig dukkert, eller komme helt tæt på det fantastiske dyreliv under havets overflade. Du har nemlig mulighed for, at snorkle, så du kan udforske de betagende fisk eller de smukke koralrev.

På turen vil vi også nyde en dejlig Thai frokost på Poda Island.

Vejledende pris

Voksne kr. 290 pr. person.

Børn kr. 240 pr. barn.

Udflugten er med engelsktalende rejseleder og inkluderer frokost, frugt, longtail boat, vand, snorkel og redningsvest. Derudover er der også transport til og fra hotellet inkluderet i turen. Der er andre gæster fra andre selskaber og andre nationaliteter på turen.

Oplev Krabi med Bravo Tours

Med sejlbåd eller longtail-båd når du hurtigt nogle af de mest eksotiske steder, du kan forestille dig. En af de smukkeste øer i Thailand er Phi Phi-øerne, der stikker op af havet med sine mange flotte klippeformationer og tilbyder smukke hvide sandstrande og indbegrebet af tropisk ferie. Det tager kun 40 minutter, at komme til Phi Phi-øerne med båd.

Både på de mange øer og langs kysten er der et bredt udvalg af aktiviteter for hele familien. Området indbyder til havkajak, sejlads, vandring i junglen, klatring, snorkling og dykning. Og er man interesseret i fugle, er der et rigt og spændende fugleliv at observere. Der findes også mulighed for at tage på et Sunset Cruise, hvor man spiser dejlig thai-mad om bord på båden, mens man nyder solnedgangen.

Ao Nang er Krabis pulserende turistcenter, men her er dog en helt afslappet atmosfære. Det er temmelig nemt at finde rundt i Ao Nang, da næsten alt er placeret langs strandvejen. Ao Nang stranden er ganske usædvanlig sammenlignet med de fleste sydlige thailandske strande, da der ikke er liggestole og parasoller her. Rundt i Ao Nang finder du masser af restauranter og barer, samt et væld af mindre butikker og skræddere. Det er også ved Ao Nang stranden, at de mange longtail-både ligger til, for at sejle til de omkring liggende øer, blandt andet Phi Phi.

Railay stranden ligger meget tæt ved Ao Nang og er en af Thailands mest eftertragtede strandområder. Denne strand kan du besøge, eller du kan vælge, at bo der på et af Bravo Tours’ mange hoteller. Ved Railay vil du opleve den uspolerede natur. På den lille halvø kan man opleve fire forskellige og fabelagtige hvide sandstrande, med kæmpe kalkstensklipper, der står i imponerende formationer. Blandt klipperne kan man finde en lille lagune, grotter og smukke udsigtsposter.

Selve Krabi by er som et knudepunkt for provinsen ikke kun afhængig at turisme. Det afspejler sig i en by, der er meget charmerende og afslappet og giver gæster en ægte oplevelse af Thailand og deres gæstfrihed.

Fakta

Transfer
Transfer til/fra hotellet er et muligt tilkøb, så du selv har friheden til at vælge.

Flyrejse
Bravo Tours flyver med nogle af verdens bedste flyselskaber til Krabi. Du vælger selv, hvem du vil flyve med, og hvor lang tid du vil holde ferie i Krabi. Alle flydetaljer fremgår af din billet og denne kan ikke ændres efter din bestilling.

Depositum på hotellet
Mange hoteller i Thailand tager en sikkerhedsdeponering på 500-1.000 kr., når du tjekker ind på din badeferie. Du kan betale med kort eller kontanter. Bruger du betalingskortet, reserveres pengene på kortet. Da tilbagebetaling af depositum er via lokale banker, kan det tage 4-6 uger, inden beløbet igen er tilgængeligt på dit kort efter hjemrejse. Betaler du med kontanter, bliver beløbet refunderet i forbindelse med check-out, hvis alt er som det skal være.

Fakta om Krabi
Krabi er placeret ved Andaman Havet på det sydlige Thailands vestkyst, 66 km øst for Phuket. Sæsonen i Krabi er delt ind i to, den varme sæson og regntid. Den varme sæson og højsæsonen varer fra november til april, hvor temperaturen er mellem 30-34 grader, og der falder meget lidt regn.