Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Malta

Om Malta

Om Malta

Uimodståeligt blåt hav og solbeskinnede kyster! 

Maltas natur og landskaber er kort sagt fantastiske! Langs kysten har naturen virkelig vist sine kræfter og skabt utroligt klippeformationer direkte ud til det azurblå hav. Her finder I små bugter med rødbrune strande – den flotteste kontrast til kalkstensklipperne og det blå hav. Det har gjort området perfekt til afslapning, snorkling og dykning.

Læs mere om Malta her.

Find din rejse

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Kalender

Vælg rejselængde

  • 7

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Malta.

Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller på Malta.

Se vores hoteller her >

Varme briser, højt solskin og blå himmel

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter.
Se vejret her >

Områder på Malta

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Med Bravo Tours til Malta

Hos Bravo Tours har vi udvalgt en række gode hoteller i forskellige områder. I St. Julian finder I den perfekte kombination af shopping, underholdning og gode strandhoteller. I kan også bo i det populære ferieområde Sliema, der byder på en fantastisk strandpromenade og samtidig ligger tæt på hovedstaden Valletta. Bugibba og Qawra er to andre områder, der begge ligger i St. Pauls Bay, der særlig er kendt for dykning. Det mest rolige område er Mellieha, hvor I bl.a. finder Maltas bedste strande.

Maltas gode strande

Maltas strande er perfekte, men meget forskellige. De største og bedste strande ligger på nordsiden ved bl.a Mellieha Bay. I St. Julian og Sliema bader man ofte fra mindre, stenede strande eller direkte fra klipperne via stier. De største hoteller har dog ofte sin egen strand. Det er også en god ide at besøge den nærtliggende ø Gozo, der byder på en af de smukke, røde sandstrande, Ramla l-Hamra.

Masser af oplevelser

Selvom Malta er et lille land, byder det på enestående historiske skatte. Mange har styret øen gennem tiden, og de forskellige folkeslag har efterladt spændende monumenter. De har sat deres aftryk på både arkitektur og kultur. Nogle af de smukkeste bygninger finder du i hovedstaden Valletta eller den gamle hovedstad Mdina.

Smag på Malta

De mange forskellige folkefærd, der har boet på Malta, har sat hver sit præg på øen – også på maltesiske køkken. Miks Sicilien med Mellemøsten og du har et godt bud på, hvad der venter. Kaninsteak er en af de traditionsrige måltider eller prøv den lokale picnic-mad ħobż biż-żejt - en snack lavet af brød med tomater, mynte, hvidløg, fetaost, ansjoser og olivenolie – det er virkelig smagen af Malta!

En ø for den eventyrlystne!

Maltas overskuelige størrelse gør det let at udforske øen. Hovedstaden Valletta er en af Europas mindste, men har mange historiske seværdigheder. Byen er næsten bilfri, og byder på flotte bygninger og butikker. Slut dagen af med et glas vin ved kajen. Besøg også byen Mdina, der er den gamle hovedstad.

De seneste år er øen også blevet kendt i tv-serien Game of Thrones. På øen Gozo findes ”Azur Window”, der er med i serien og mange andre film. De naturlige pools blev desværre ødelagt af en storm i 2017, men der er stadig mange andre områder, du med garanti kan genkende.

Vores service

Rejsen foregår på egen hånd, og der er ikke dansktalende rejseledere på destinationen, men det er altid muligt at kontakte Bravo Tours i Danmark, hvis der opstår udfordringer eller spørgsmål.