• Azorerne

Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Find netop din rejse

Om Azorerne

Azorerne – naturoplevelser i verdensklasse


Midt i Atlanterhavet ligger den smukkeste ø-gruppe, Azorerne. Her venter et overflødighedshorn af smuk natur, naturfænomener og nogle af jordklodens fantastiske underfundigheder. Øgruppen har flere gange været kåret til de mest besøgsværdige øer af National Geographic, og det er ganske let at forstå. 

Natur, hvaler og smukke udsigter
I behøver ikke at rejse til verdens ende for at se paradis. I kan nøjes med at rejse til Azorerne. Det er vel nogle af de ord, der bedst beskriver Azorerne. Selv om hovedøen São Miguel ikke er særlig stor, så skifter naturen konstant karakter. Øen er rig på både flora og fauna samt varme kilder, og i havet omkring lever både hvaler og delfiner. Se de enorme kaskelothvalerne og delfiner danse. Det er en ubeskrivelig oplevelse. 

Aktiv ferie
Man kan nøjes med at nyde og opleve, men man har også rig mulighed for at være aktiv på Azorerne. Oplev naturen på allertætteste hold med smukke vandreture. I kan også tage en tur på mountainbike, ruterne er ubeskrivelige. Eller hvad med klatring eller en tur i kajak? Vil I selv fange fisken til aftensmaden, er havet omkring Azorerne den perfekte legeplads, og I har på samme tid rig mulighed for at spotte delfiner, spækhuggere og hvaler. Mulighederne er mange! 

To uspolerede ferieområder
Azorerne er stadig uspoleret og fri for masseturisme, hvilket bestemt også afspejles i et aldeles rimeligt prisniveau. Ø-gruppen består af ni øer med São Miguel som hovedø. Her vil I elske den smukke havnepromenade i den største by, Ponta Delgada, hvor I kan suge maritime indtryk til jer i de små idylliske, brolagte gader. Besøg også de mange restauranter og markeder, der bugner af frisk fisk i mange arter og smukke farver, og menukortet rummer alt for enhver smag af lækre fiske- og kødretter. Bravo Tours holder til i og omkring hovedbyen Ponta Delgada, samt i Furnas, som er en by omgivet af varme kilder, der strømmer op fra jordens indre.

På ferie med oplevelser
Azorerne har så meget at byde på, som man bare ikke må gå glip af. Bravo Tours har sammensat en lang række oplevelsespakker, hvor I allerede hjemmefra har oplevelserne inkluderet i rejsens pris. Rejs for eksempel med til Adventure, Smukkere end et postkort eller Det store Ø-hop. Find lige den oplevelsespakke, der passer bedst til jer. Der er både oplevelser til den eventyrlystne, livsnyderen og jer, der gerne vil kombinere oplevelser med afslapning. 

Ø-hop i Atlanterhavet
Hvorfor nøjes med at besøge en enkelt af den portugisiske ø-gruppe, når man kan besøge flere? Øerne byder på vidt forskellige oplevelser, men fælles er, at de er ubeskrivelig smukke. På det store ø-hop besøger vi fire øer – São Miguel, Terceira, Faial og Pico. Der er en dansk rejseleder med på hele rejsen. 

Spil golf på Azorerne
På hovedøen São Miguel ligger der to fremragende golfbaner med 18 og 27 huller. Banerne tilbyder spil i naturskønne og grønne omgivelser. Bestil jeres starttider hjemmefra, så er I sikre på, at I kan spille, når I har lyst. Kontakt Bravo Tours’ golfafdeling for mere information. 

Vejret på Azorerne
Det siges, at man kan opleve alle årstider på en dag på Azorerne, så pak en fornuftig kuffert med både badetøj og regnjakke. Gennemsnitstemperaturen ligger på ca. 25 grader i sommermånederne, og blot et par grader lavere i foråret og efteråret. 

Om Azorerne
Azorerne består af ni magiske vulkan-øer, der blev opdaget i 1427. Indtil da var øerne ubeboede, og i dag er de en del af Portugal. Azorerne er bl.a. kendt som verdens smukkeste sted (kåret i 2016 af National Geographic) og sin smukke natur. FAKTA OM AZORERNE

Afrejse
Med Bravo Tours kan I rejse til Azorerne fra:
- Billund
- København

Flyet lander på hovedøen São Miguel. 

Flyvetid
Ca. 5 timer

Transfer
Transfertiden er tiden fra lufthavnen til første hotelstop.   
- Ponta Delgada: 15 minutter
- Furnas: 45 minutter

Er trafikken tæt, kan transferen tage længere tid.

Tidsforskel
-2 timer i forhold til Danmark.

Valuta
Euro.

Strande
Hovedøen har flere fine sandstrande med mørkt vulkansk sand, først og fremmest langs sydkysten. Der er også naturlige havbassiner flere steder langs kysten, og flere muligheder for at bade i varmtvandskilder.

Mad og drikke
Der er stort udvalg af restauranter i Ponta Delgada. Det portugisiske køkken er en spændende oplevelse til rimelige penge. Frisk fisk og skaldyr bliver serveret overalt, men der findes også spændende restauranter, der serverer gode kødretter til rimelige priser.

Transport
Det er let at komme rundt på São Miguel, hvor der er gode veje. Det nemmeste er at leje en bil eller tage en taxa. 

Elektricitet
220 volt. Adapter er ikke nødvendig.

Billeje
Azorerne er perfekt til oplevelser med en lejet bil, hvis I vil se øen i jeres eget tempo. I kan både leje bilen inden afrejse eller på rejsemålet gennem Bravo Tours’ rejseledere. Under corona har mange biludlejere solgt ud af deres vognpark. Det betyder, at øen hurtigt løber tør for udlejningsbiler – særligt i højsæsonen. Det er derfor en gode idé at være ude i god tid inden afrejse, hvis du vil opleve øen i lejebil.

Sport og aktiviteter
Man kan dyrke mange forskellige former for sport, blandt andet dykning (kun om sommeren), tennis, ridning, jetski, dybhavsfiskeri (kun om sommeren) og vandring.

Golf
Der er to spændende golfbaner på São Miguel. Starttider kan bestilles hjemmefra. I kan booke tider og få råd om banerne hos Bravo Tours’ golfafdeling.

Vores service
Bravo Tours’ dansktalende rejseledere er tilgængelige hele døgnet på rejsemålet. 
I møder dem allerede i lufthavnen, og har I bestilt transfer til hotellet, sørger de for, I kommer frem. 
I løbet af ferien kan I kontakte dem på servicetelefonen, møde dem på de fleste hoteller eller tage med på udflugt. Det er altid muligt at komme i kontakt med en rejseleder.

 

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Azorerne.
Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller på Azorerne.
Se vores hoteller her >

Oplev verdens mest besøgsrige ø-gruppe

Oplevelser

Tag med og få oplevelser for livet på Azorerne.
Se oplevelser her >

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter for hele året til din rejse.
Se vejret her >

Rejseguide

Læs vores store rejseguide med alt der er værd at vide.
Se rejseguide her >

Premiumrejser

Vælg en premiumrejse med oplevelser inkluderet.
Se premiumrejser her >

Områder på Azorerne

Hoteller på Azorerne

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Find rejse til Azorerne

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7
  • 14

Oplevelser på Azorerne

Obs! Ønsker du charterpakkens fordele på udflugter, skal du senest bestille dine udflugter 8 dage inden afrejse.
Ildsøen og tvillingesøerne

Med dansktalende rejseleder
I dag tager vi på opdagelse, når vi besøger to af øens højdepunkter, Ildsøen og Tvillingesøen. Vi starter dog dagen med et lokalt indblik i øens keramikproduktion, når vi besøger Ceramica Viera i Lagoa, hvor vi hører og ser mere til den traditionelle keramikfremstilling lige fra produktion og blanding af ler til formning og brænding, samt glasering og maling.

Vi fortsætter mod Lago do Fogo, Ildsøen, som af mange anses for at være den smukkeste af de tre store vulkankratersøer på øen. Vi finder den 947 meter over havets overflade, hvor vi nyder den flotte udsigt, inden vi kører til Ribeira Grande på nordkysten og spiser frokost, samt smager den lokale likør.

Efter frokost fortsætter vi mod Tvillingesøerne, hvor vi gør et stop ved ”Vista do Rei”, der byder på en panoramaudsigt over søerne. På en klar dag ser man let kontrasterne af den blå og grønne sø. Undervejs stopper vi også i Sete Cidades, hvor vi let kan se kraterets kanter.

Vi slutter dagen af ved en lokal ananasplantage, for på Azorerne er en ananas ikke bare en ananas. Her hører vi om produktionen og får de bedste tips med på vejen til at finde den bedste ananas.

Udflugten kan køres i omvendt rækkefølge.

Bemærk at der ikke er afhentning fra hotellerne i Furnas, Villa Franca Do Campo, Capela og Ribeira Grande. Bor du her, og ønsker du at deltage i udflugten, skal du møde op på Turismo i Ponta Delgada. Transport til og fra mødestedet er for egen regning.

Vejledende pris:
Voksne kr. 410 pr. person
Børn kr. 420 pr. barn

Øst ørundtur, Nordeste

Med dansktalende rejseleder
Udflugten til São Miguels nordøstlige distrikt, Nordeste, byder på storslåede naturoplevelser. På vores tur igennem dette meget gamle og traditionsrige distrikt indrammes vejen af blomster, en enorm frodighed og fantastiske vandfald.

De endemiske vækster trives godt i den uberørte natur på øens nordøstlige side. Vejene er snoede og udsigtspladserne mange og smukke. I løbet af dagen besøger vi bl.a. byen Povoação, hvor de første bosættelser på São Miguel startede i 1400-tallet. Undervejs bliver der fortalt om São Miguels historie, de sociale forhold på Azorerne den dag i dag, samt blomster og planter på denne frodige del af øen. På turen er det en god idé at medbringe: Kamera, en ekstra trøje, vand, snacks og evt. gode vandresko. Inklusive transport, frokost, 1 glas vin og vand.

Vi tager forbehold for manglende tilmelding og udsolgte udflugter.

Rigtig god fornøjelse!

Bemærk at der ikke er afhentning fra hotellerne i Furnas, Villa Franca Do Campo, Capela og Ribeira Grande. Bor du her, og ønsker du at deltage i udflugten, skal du møde op på Turismo i Ponta Delgada. Transport til og fra mødestedet er for egen regning.

Vejledende pris:
Voksne kr. 410 pr. person
Børn kr. 310 pr. barn.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

Smag på Azorerne

Med dansktalende rejseleder
Azorerne har et enestående køkken, der bærer præg af, at det ligger midt ude i Atlanterhavet, og i mange århundrede har været afskåret fra omverden. Der produceres rigtig mange, lækre produkter på de ni øer, hvor man udnytter, hvad man har og tryller delikate, traditionelle retter frem.

På ”Smag på Azorerne” introducerer vi dig til nogle af de retter, man kan finde rundt på de mange små og hyggelige restauranter på øerne. Når vi rejser nye steder hen, så er det en del af turen at prøve nye smage og sammensætninger, men vi ”tør” ikke altid bestille det, når vi sidder med menukortet. Men her får vi lov til at smage lidt af det hele og lære mere om maden også. Vi skal bl.a. smage lokale oste, traditionelle fiskeretter, kød samt smage på de lokale drikke som øl, vin og sodavand.

Vi tager forbehold for manglende tilmelding og udsolgte udflugter.

Rigtig god fornøjelse!

Bemærk at der ikke er afhentning fra hotellerne i Furnas, Villa Franca Do Campo, Capela og Ribeira Grande. Bor du her, og ønsker du at deltage i udflugten, skal du møde op på Turismo i Ponta Delgada. Transport til og fra mødestedet er for egen regning.

Vejledende pris:
Voksne kr. 150 pr. person
Børn kr. 150 pr. barn.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

Lagoa das Furnas

Med dansktalende rejseleder
På denne heldagstur besøger vi øens største vulkankrater, Furnas, hvor de boblende og kogende kilder, de såkaldte Caldeiras, vidner om den vulkanske aktivitet i området. Udsigtspunktet Pico do Ferro byder på en storslået udsigt ud over det store krater, som både indeholder by og sø. Ved søens bred forberedes dagens frokost Cozido, traditionel azorisk ret, og denne tilberedes i en gryde direkte i den varme, vulkanske jord. I Furnas by besøger vi desuden øens smukkeste park, den botaniske have Terra Nostra parken, og i den forbindelse vil der være mulighed at bade i det 35 grader lune vand i ungdommens kilde.

I løbet af dagen besøger vi også en af de sidste teplantager i Europa, Chá Gorreana fra 1883, hvor de den dag i dag endnu bruger de gamle og oprindelige maskiner til deres teproduktion. Husk badetøj. På turen er det også en god idé at medbringe: Kamera, en ekstra trøje, vand, snacks og evt. gode vandresko. Inklusive transport, indgang til botanisk have, frokost, 1 glas vin og vand.

Vi tager forbehold for manglende tilmelding og udsolgte udflugter.

Rigtig god fornøjelse!

Bemærk at der ikke er afhentning fra hotellerne i Furnas, Villa Franca Do Campo, Capela og Ribeira Grande. Bor du her, og ønsker du at deltage i udflugten, skal du møde op på Turismo i Ponta Delgada. Transport til og fra mødestedet er for egen regning.

Vejledende pris:
Voksne kr. 515 pr. person
Børn kr. 400 pr. barn.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

Byrundtur i Ponta Delgada

Med dansktalende rejseleder
Smukt skrående over en bred bugt ligger São Miguels hovedstad Ponta Delgada. En af de bedste måder at opdage og udforske denne dejlige by på er til fods. I løbet af turen lærer vi Ponta Delgada at kende, idet vi bl.a. besøger 2 af byens smukke kirker. Den ene af dem, Santo Cristo kirken er en af Portugals rigeste!

Vi ser også nærmere på byens spændende frugt- og grønsagsmarked i den østlige del af byen. Mens vi går på de dekorative fortove bliver vi fortalt om de små ting der igennem tiden har formet byen til det den er i dag. På turen er det en god idé at medbringe: Kamera, en ekstra trøje, vand, snacks og evt. gode vandresko. Udflugten er eksklusiv transport.

Vi tager forbehold for manglende tilmelding og udsolgte udflugter.

Rigtig god fornøjelse!

Bemærk at der ikke er afhentning fra hotellerne i Furnas, Villa Franca Do Campo, Capela og Ribeira Grande. Bor du her, og ønsker du at deltage i udflugten, skal du møde op på Turismo i Ponta Delgada. Transport til og fra mødestedet er for egen regning.

Vejledende pris: 
Voksne kr. 90 pr. person
Børn kr. 60 pr. barn.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

Byrundtur i Ponta Delgada & Smag på Azorerne

Med dansktalende rejseleder
Smukt skrående over en bred bugt ligger São Miguels hovedstad Ponta Delgada. En af de bedste måder at opdage og udforske denne dejlige by på er til fods. I løbet af turen lærer vi Ponta Delgada at kende, idet vi bl.a. besøger 2 af byens smukke kirker. Den ene af dem, Santo Cristo kirken er en af Portugals rigeste!

Vi ser også nærmere på byens spændende frugt- og grønsagsmarked i den østlige del af byen. Mens vi går på de dekorative fortove bliver vi fortalt om de små ting der igennem tiden har formet byen til det den er i dag. På turen er det en god idé at medbringe: Kamera, en ekstra trøje, vand, snacks og evt. gode vandresko. Der vil der blive budt på lette smagsprøver af azoriske specialiteter bla. lokale oste, fiske og kødretter, øl, vin og sodavand. Udflugten er eksklusiv transport

Vi tager forbehold for manglende tilmelding og udsolgte udflugter.

Rigtig god fornøjelse!

Bemærk at der ikke er afhentning fra hotellerne i Furnas, Villa Franca Do Campo, Capela og Ribeira Grande. Bor du her, og ønsker du at deltage i udflugten, skal du møde op på Turismo i Ponta Delgada. Transport til og fra mødestedet er for egen regning.Vejledende pris: 
Voksne kr. 190 pr. person
Børn kr. 150 pr. barn.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

Vandring tværs over øen

Med dansktalende rejseleder
På denne vandretur ser vi nærmere på São Miguels midterste stykke - det mindre besøgte, men utrolig flotte område.

Turen er delt op i tre dele. Først vandrer vi på stier omgivet af de flotte, sorte lavastengærder, man før i tiden brugte som hegn for at beskytte sine afgrøder mod den til tider stærke Atlanterhavs vind. På den næste del bevæger vi os ind i naturreservatet Pinhal da Paz, der er et skovlignende område, hvor lokalbefolkningen nyder at tilbringe weekender med familie og venner. Her bliver der også mulighed for at bestige et mindre bjerg og nyde den fascinerende udsigt over øen.

Fra Pinhal da Paz bevæger vi os ned på den anden side gennem markområder til gården Pico da Cruz. Hernede bliver vi taget imod af familien Soares, der ejer gården og har gjort det gennem mange generationer. De byder os velkomne, og vi får lov at smage på nogle af Azorernes mange forskellige vine og lækre oste.

En fantastisk tur gennem mere ukendte områder, der viser Azorernes alsidige og smukke natur.

Vær opmærksom på, at vejret på São Miguel kan skifte ret hurtigt. Tag derfor tøj med til al slags vejr og gode vandresko. Hvis vejret er dårligt, for eksempel ved kraftig vind og regn, kan turen enten blive ændret eller aflyst. Denne besked gives af rejselederen ved turens start.

Bemærk at der ikke er afhentning fra hotellerne i Furnas, Villa Franca Do Campo, Capela og Ribeira Grande. Bor du her, og ønsker du at deltage i udflugten, skal du møde op på Turismo i Ponta Delgada. Transport til og fra mødestedet er for egen regning.

Turen er inklusive ost og vinsmagning.

Vejledende pris: 
Voksne kr. 265 pr. person
Børn kr. 190 pr. barn.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

Hval- og delfinsafari (Katamaran)

Med engelsktalende rejseleder
I havet omkring São Miguel finder du mange af verdens hvalarter og ikke mindre end 8 ud af 12 delfinarter. Tag med på et uforglemmeligt eventyr og oplev havets mest imponerende dyr! Kaptajnen får via radiokontakt til hvalobservatorierne langs kysten besked om, hvor hvalerne og delfinerne befinder sig. Delfinerne opholder sig ofte i store stimer med ca. hundrede i hver – og derfor er der gode chancer for at se dem.

Følelsen, når en gigantisk kaskelothval befinder sig bare nogle få meter fra båden, kan ikke beskrives – den skal opleves! Over naturlovene råder imidlertid ingen, derfor kan det ikke garanteres, at vi får disse dyr at se, men chancerne er store. Det kan også ske at turen indstilles, hvis vejret ikke tillader sejlads. Denne beslutning tages på mødestedet, før turen starter. Turene varer ca. tre timer.

Bemærk at der ikke er afhentning fra hotellerne i Furnas, Villa Franca Do Campo, Capela og Ribeira Grande. Bor du her, og ønsker du at deltage i udflugten, skal du møde op på Turismo i Ponta Delgada. Transport til og fra mødestedet er for egen regning.

Vejledende pris: 
Voksne kr. 450 pr. person
Børn kr. 225 pr. barn.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

Svøm med delfiner

Med engelsktalende rejseleder
Vi sejler i speedbåde ud på det store Atlanterhav. Vi suser af sted på det store ocean for at finde de legesyge delfiner, som elsker at svømme om kap med båden. Udstyret med snorkel, maske og svømmedragt vil vi fra overfladen betragte de fantastiske pattedyrs leg i vandet. En mageløs oplevelse, hvor I kommer tæt på de vilde og meget nysgerrige dyr.

Denne udflugt er uden dansk rejseleder.

Vi tager forbehold for manglende tilmelding og udsolgte udflugter.

Rigtig god fornøjelse!

Bemærk at der ikke er afhentning fra hotellerne i Furnas, Villa Franca Do Campo, Capela og Ribeira Grande. Bor du her, og ønsker du at deltage i udflugten, skal du møde op på Turismo i Ponta Delgada. Transport til og fra mødestedet er for egen regning.

Vejledende pris:
Voksne kr. 640 pr. person
Børn kr. 320 pr. barn.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

Video fra Azorerne