Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
  • Side

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Side.

Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller på Side.

Se vores hoteller her >

Om Side

Side – charmerende havneby og en ægte familiefavorit


I Side er der ro, tid til eftertanke og tid til at være familie. Byen strækker sig smukt op i bjergene, og langs promenaderne skriver de oldgræske ruiner en helt særlig historie. Strandene er lækre, og I finder hoteller og restauranter i absolut topklasse.

Sol- og strandferie i Side
I Side får I solferie for alle pengene med masser af solskinstimer, skønne strande, dejlig udsigt, smukt hav og flotte pools. Strandene i Side er utroligt lækre, og de indbyder til mange timers afslapning og sjov for hele familien. Stik tæerne i det lune sand og tag en dyb indånding. Nu er ferien for alvor begyndt! 

Høj standard og virkelig gode hoteller
I Side er hotelstandarden højere end i de andre tyrkiske feriebyer. Sides placering på halvøen og den gennemtænkte bebyggelse, giver mange værelser med en helt unik udsigt over byen og havet. Servicen er helt i top, og vi har udvalgt de bedste hoteller til jer med mange faciliteter. I Side kan man let tilbringe hele ferien på hotellerne, for her er ganske enkelt så rart at være, men Side har så meget mere at byde på!

På marked med de lokale
Om lørdagen er byens marked et sjovt sted at opholde sig. De handlende presser priserne, og de lokale er ivrige efter at sælge deres smukke varer. Find dit handelstalent frem, prøv det af over for de lokale og få frisk muskat, peberkorn og spidskommen med hjem til vinterens gryderetter. Når larmen og indtrykkene bliver for meget, kan I følge med de lokale til den nærmeste café. Her er det tid til en forfriskning i skyggen.

Gastronomi i verdensklasse
Hvis I holder af at slutte en dejlig dag på stranden af hos en lille lokal restaurant, vil I elske Side. Den charmerende gamle bydel rummer masser af skønne barer, caféer og restauranter, og menukortet byder på lokale og vestlige retter, som I lyster. Prøv de lokale indbagte grøntsager eller et dejligt saftigt krydret grillspyd. De lokale fiskeretter er også at anbefale, og fisken landes naturligvis samme morgen i denne skønne lille havneby.

En by fuld af oplevelser
En ferie i Side er også en ferie i en spændend by, der byder på flere store seværdigheder. Én af dem er de majestætiske søjler i resterne af Apollo og Athenas templer, som stolt kendetegner byen. Tempelresterne ligger smukt ved kysten og er både fascinerende i morgensol og i aftensolens røde nuancer. Husk kameraet – årets foto kan snildt komme i hus med de beundringsværdige søjler i baggrunden og den smukke røde glød i ansigterne. Se også nærmere på det flotte amfiteater, som har plads til 20.000 gæster. At vandre mellem disse smukke gamle ruiner er romantisk og tankevækkende og helt perfekt til en dejlig ferie. 

Selvforkælelse i hammam
Har I lyst til at forkæle jer selv, anbefaler vi en dejlig tur i et vaskeægte tyrkisk hammam. I de dejlige tyrkiske bade og saunaer bliver kroppen vækket på ny, og behandlingen ligger bunden for at få en dejlig kulør med hjem fra ferien. Men pas på – hammam er stærkt vanedannende, og timerne flyver af sted.

Vores service
Bravo Tours’ tilbyder på fleksible pakkerejser og charterferie med dansktalende rejselederservice hele døgnet til Side. På en charterrejse møder I vores dansktalende rejseledere allerede i lufthavnen, og har I bestilt transfer til hotellet, sørger de for, I kommer frem. I løbet af ferien kan I kontakte dem på servicetelefonen, møde dem på de fleste hoteller eller tage med på udflugt. Det er altid muligt at komme i kontakt med en rejseleder.

Vores fleksible pakkerejser er uden dansktalende rejselederservice og mulighed for transfer til/fra hotellet, men fortsat med fly, hotel og pakkerejsegaranti. I Side tilbyder vi fleksible pakkerejser før sæsonen starter, så I bl.a. har mulighed for besøge Side i årets første måneder.

I kan altid se, når I booker en rejse, om I bestiller en charter- eller fleksibelpakkerejse. 

Transfer
Det tager cirka en time at køre fra lufthavnen til første hotelstop i Side.

Valuta
De fleste hoteller i Side fortrækker euro som betalingsform. Betaler I med Lira, er det ofte en dårligere kurs. 

Om Side
Side ligger på en halvø, der kun er en kilometer lang og 400 meter bred. Side er en hyggelig og charmerende havneby, der er mere end 2.000 år gammel. Byen er i dag moderne og rolig med masser af oplevelsesmuligheder, restauranter i topklasse og naturligvis endeløse pragtfulde badestrande.
Denne gamle havneby er en af Tyrkiets ældste, og rummer et usædvanligt stort antal seværdigheder - blandt andre ruinerne af et stort amfiteater med plads til 20.000 tilskuere og en imponerende byport, der tårner sig op mod den blå himmel.

 

Oplev charmerende Side

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter for hele året til din rejse.
Se vejret her >

Rejseguide

Læs vores store rejseguide med alt der er værd at vide.
Se rejseguide her >

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Find din rejse til Alanya, Side og Belek

FILTRER & TILPAS

Du er ved at bestille:


Fleksibel pakkerejse

  • Du vælger selv, hvornår og hvor længe du vil være afsted
  • Tryghed - dækket af pakkerejsegarantien
  • Udvalgte hoteller med god beliggenhed
  • Et stk. bagage indgår i prisen
  • Priserne er dynamiske og kan ændre sig frem til bestilling

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7
  • 14

Oplevelser

Antik Side og shopping

Med dansktalende rejseleder
Vi starter med at sætte kursen mod læderforretningen, som sælger super flotte læder- og pelsvarer i høj kvalitet og til gode priser. Derefter sætter vi kursen mod Antik Side, hvor man finder de nye butikker og lokale restauranter blandt de gamle romerske ruiner. Vi går en tur langs ruinerne og ind til centrum, hvor vi hører mere om Sides historie. Smykker og briller er andre varer, der med stor fordel kan købes i Tyrkiet. Derfor kigger vi forbi en guldsmed og en optiker inde i centrum, som vi med glæde kan anbefale, og hvor vi ved, at kvaliteten og servicen er helt i top. Vi går en tur ned mod Sides smukke havneområde, hvor man kan mærke den hyggelige stemning fra de lokale butikker og restauranter. Et rigtig godt sted, hvis man også vil sidde og nyde en øl eller et koldt glas hvidvin i varmen. Vi benytter selvfølgelig også lejligheden til at vise, hvor vores yndlingsrestauranter ligger, og til slut bliver der tid på egen hånd til at udforske denne smukke del af byen. 


Vejledende pris:

Voksne 4 € pr. person
Børn 2 € pr. barn

Vær venligst klar ude foran hotellet ved opsamling til udflugt med dansk rejseleder

Manavagt - marked, flod og moske

Med dansktalende rejseleder
Tag med til Manavgat ved Side,  hvor vi i dag oplever tre seværdigheder, som kendetegner Manavgat-by. Først tager vi til det lokale marked i byens centrum. Her kan man finde alt hvad hjertet begærer - lige fra frugt og grønt til souvenirs. Når vi er færdige med at prutte os frem til gode priser, går turen videre til Manavgatfloden, hvorfra vi fortsætter turen i båd. På sejlturen gøre vi et stop ved flodens udmunding, hvor der vil være tid på stranden. Her er det muligt både at bade i det iskolde flodvand eller i det dejlige varme middelhav. Undervejs nyder vi den flotte natur samt en lækker frokost ombord på båden. Når vi igen lægger til i Manavgat, kører vi til den smukke Manavgat moské, hvor vi gør vores sidste stop.

Inklusive frokost

Vejledende pris:
Voksne 29 € pr. person
Børn 14,5 € pr. barn

Vær venligst klar ude foran hotellet ved opsamling til udflugt med dansk rejseleder

Dykning

Med engelsktalende rejseleder
Tag ud og nyd en dejlig dag under havoverfladen. Her kan man finde flotte fisk og et undervandsmuseum med 110 statuer, der er blevet sat herned til eventyrlystne dykkere. En fantstisk mulighed for at nyde solen, havet og roen under havets overflade.
Der er muligheder for både erfarne dykkere eller førstegangsdykkere.


Vejledende pris:

Voksne 60 € pr. person (min. 15 år)

*Udflugten er på egen hånd og kan købes direkte på rejsemålet.

**Ved oplevelser på egen hånd, bliver du afhentet på dit hotel. Vær opmærksom på at vente ude foran porten ved  hotellet. Der vil ofte være en engelsktalende guide med i bussen. 

Jeep Safari

Med engelsktalende rejseleder
Følg med på en oplevelsesrig dag i Tyrkiets fascinerende natur. Med fart over feltet kører vi mod de smukke Taurusbjerge. Der bliver masser af off-road kørsel, alt i mens du kan opleve både gamle ruiner, en moske og meget andet.

Vejledende pris:
Voksne 35 € pr. person
Børn 17,5 € pr. barn

*Udflugten er på egen hånd og kan købes direkte på rejsemålet.

**Ved oplevelser på egen hånd, bliver du afhentet på dit hotel. Vær opmærksom på at vente ude foran porten ved  hotellet. Der vil ofte være en engelsktalende guide med i bussen. 

Quad Safari

Med engelsktalende rejseleder
Har du lyst til fart over feltet over stejle bjergveje og mudrede vandhuller, så er dette lige noget for dig. Man kører på hurtige 4-hjulscrossere på aftegnede stier i bjergene og i skovene (husk tøj og sko, der må blive beskidt)

Vejledende pris:
Voksne 39 € pr. person (min. 15 år)
Børn 20 € pr. barn (6-14 år)
Børn under 15 år skal sidde bagpå

*Udflugten er på egen hånd og kan købes direkte på rejsemålet.

**Ved oplevelser på egen hånd, bliver du afhentet på dit hotel. Vær opmærksom på at vente ude foran porten ved  hotellet. Der vil ofte være en engelsktalende guide med i bussen. 

Tyrkisk bad - Hamam

Med engelsktalende rejseleder
Her får du en helt særlig, tyrkisk oplevelse for alle sanser. Først bliver din krop varmet igennem, inden du bliver skrubbet fra top til tå, sæbet ind og afvasket. Afslutningsvis får du en dejlig oliemassage. Husk badetøj og forbered dig på ca. 2 timers luksus for krop og sjæl. İnkl. transport


Vejledende pris:

Voksne 25 € pr. person
Børn 12,5 € pr. barn

*Udflugten er på egen hånd og kan købes direkte på rejsemålet.

**Ved oplevelser på egen hånd, bliver du afhentet på dit hotel. Vær opmærksom på at vente ude foran porten ved  hotellet. Der vil ofte være en engelsktalende guide med i bussen.