Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Ferie med rutefly

Få en ferie, som du drømmer om

Få en ferie, som du drømmer om

Hos Bravo Tours tilbyder vi flere forskellige måder at rejse på, og med kombineret fly og hotel får du en fantastisk indgangsvinkel til en ferie, du kan glæde dig over både inden afgang, under ferien, og når du atter er hjemme på dansk jord.

En pakkerejse med rutefly inkluderer både fly og hotel, ligesom en almindelig charterrejse, men med en pakkerejse med rutefly er der ikke rejseleder på rejsemålet.

Når du vælger at købe en rejse med fly og hotel inkluderet, kan du nemlig i ro og mag læne dig tilbage med vished om, at vi har styr på det praktiske. Vi booker både flybilletter og hotelværelse til dig, så der er styr på det grundlæggende, mens du stadig har mulighed for på egen hånd at forme din rejse, som du ønsker.

Læs mere om pakkerejser med rutefly.

Hvornår vil du rejse?

Rejs i januar

Fly og hotel.
Se tilbud her >

Rejs i februar

Fly og hotel.
Se tilbud her >

Rejs i marts

Fly og hotel.
Se tilbud her >

Rejs i april

Fly og hotel.
Se tilbud her >

Rejs i maj

Fly og hotel.
Se tilbud her >

Rejs i juni

Fly og hotel.
Se tilbud her >

Rejs i juli

Fly og hotel.
Se tilbud her >

Rejs i august

Fly og hotel.
Se tilbud her >

Rejs i september

Fly og hotel.
Se tilbud her >

Rejs i oktober

Fly og hotel.
Se tilbud her >

Rejs i november

Fly og hotel.
Se tilbud her >

Rejs i december

Fly og hotel.
Se tilbud her >

Udvalgte kampagner

Skræddersy din egen ferie

Er en uge for lang tid?

Find din 4 dages rejse her >

Nyd en uges afslapning

Find din 7 dages rejse her >

Hvorfor nøjes med 7?

Find din 10 dages rejse her >

Tag 12 dage i sydens sol

Find din 12 dages rejse her >

Vælg din pensionsform

Pakkerejser med rutefly

Alanya

TYRKIET
Ferieparadiset lige ved Middelhavet.
Find din rejse her >

Algarve

PORTUGAL
Europas bedste strande!
Find din rejse her >

Bali

INDONESIEN
Fuldstændig fantastiske Bali.
Find din rejse her >

Bangkok

THAILAND
Spændende og kontrastfyldt storby.
Find din rejse her >

Costa del Sol

SPANIEN
Solkysten venter med sol og sommer.
Find din rejse her >

Cypern

CYPERN
Middelhavets mest solsikre ø.
Find din rejse her >

Dubai

EMIRATERNE
Luksus, storbyliv og lækre strande
Find din rejse her >

Gran Canaria

SPANIEN
Danskernes feriefavorit!
Find din rejse her >

Hua Hin

THAILAND
Kongefamiliens foretrukne rejsemål.
Find din rejse her >

Koh Yao Noi

THAILAND
Ubeskrivelig paradis-ø.
Find din rejse her >

Krabi/Ao Nang

THAILAND
Spektakulære klippeformationer.
Find din rejse her >

Kreta

GRÆKENLAND
Danskernes feriefavorit i Grækenland.
Find din rejse her >

Madeira

PORTUGAL
Sol, høj standard og smuk natur.
Find din rejse her >

Mallorca

SPANIEN
Rejs til Mallorca fra Aarhus Lufthavn
Find din rejse her >

Malta

MALTA
Fantastisk natur og landskaber!
Find din rejse her >

Phuket

THAILAND
Skønne strande og krystalklart vand.
Find din rejse her >

Side

TYRKIET
Ferieresorts i høj standard.
Find din rejse her >

Tenerife

SPANIEN
Oplevelser og dejlige strande.
Find din rejse her >

Hvad er fleksibel pakkerejse med fly og hotel

Hvad er fleksibel pakkerejse med fly og hotel

Det betyder:
• Du vælger selv, hvor længe du vil være afsted
• Rejsen er på egen hånd - der er ingen rejseledere på rejsemålet, men du kan altid kontakte os
• Priserne er dynamiske og kan ændre sig frem til bestilling
• Du betaler rejsens pris, når rejsen bookes
• Du kan i udgangspunktet ikke ændre, ombooke eller få rejsen refunderet
• Et stk. bagage indgår i prisen
• Transfer til hotellet er på egen hånd
• Se alle betingelser og uddybning af overstående i de gældende rejsevilkår for denne type rejse - Se her


Fly og hotel

Fly og hotel

Fleksibel pakkerejse med fly og hotel

Til forskel fra vores traditionelle charter-pakkerejser, får du større fleksibilitet, når du vælger en rejse med fly og hotel kombineret. Normalt har vores pakkerejser en fast rejselængde på syv eller 14 dage. Nogle ønsker dog ikke altid at rejse væk i en hel uge, mens andre synes syv dage er for lidt - og at 14 dage er for meget.

Her er vores rejser med fly og hotel det perfekte valg. Denne type rejse kan nemlig planlægges, så den passer til dine ønsker. På den måde kan du holde badeferie som forlænget weekend og nøjes med fire eller fem dage i dydens sol. Du kan også forlænge de traditionelle syv dage med tre ekstra, så du får lidt længere tid i varmen uden at nå op på to hele uger.

Vores rejser med fly og hotel er især populære blandt de af vores feriegæster, der gerne vil opleve rejsedestinationerne mere indgående på egen hånd. Rejsetypen er nemlig det oplagte valg, når du gerne selv vil være guide. Mange af vores gæster booker derfor allerede hjemmefra en lejet bil, der holder klar i lufthavnen. Herfra har du så alle muligheder for at transportere dig rundt i området, tage længere væk på dagsture eller blot tage på en køretur ud i det blå.

Meget mere end fly og hotel

Når du bestiller fly og hotel sammen, har du naturligvis også mulighed for at foretage flere forskellige tilvalg, så alting bliver endnu nemmere.

Du kan fx vælge at tilkøbe rejseforsikring og afbestillingsforsikring. Der er også på flere hoteller og i flere lejlighedskomplekser mulighed for at købe hel- eller halvpension - og er du mere til All Inclusive, er der også mulighed for at kombinere flyrejsen med et ophold på et hotel af denne type.

Derudover er der naturligvis en masse forskellige hoteller at vælge imellem – lige fra børnevenlige hoteller med aktiviteter til familiens yngste til voksenhoteller, hvor der hersker fred og ro dagen lang.

Ægte charterferie med fly, hotel og rejseleder

I ægte charterstil kan vi naturligvis også sørge for det hele på én gang, så din rejse ikke blot indeholder fly og hotel, men også alt det andet, man forbinder med en charterrejse.

På den måde får du både fly og hotel samt rejseleder med 24 timers service, hvis der skulle opstå problemer undervejs. På nogle rejsemål er det nemlig muligt at få rejselederservice, selvom du bestiller en pakkerejse med rutefly. Så kan du også deltage i velkomstmøder og forskellige udflugter i løbet af ferien – guidet af eksperter i netop din feriedestination.

Her kan du blive budt velkommen af vores danske rejseleder allerede i lufthavnen og fulgt direkte til den bus, der kører dig til hotellet. Rejselederen tager desuden med i bussen og fortæller på vejen til hotellet lidt om din forestående ferie og selve destinationen. Det skaber tryghed allerede fra første skridt på fremmed jord, hvilket lader dig nyde ferien fra det sekund I lander i lufthavnen – klar til sol og sommer.

Vil du vide, om du kan få rejselederservice på din pakkerejse med rutefly, så kan du kontakte os.

Hvordan ved jeg, om jeg rejser på charter eller på fleksibel pakkerejse med rutefly?

Hos Bravo Tours har vi rejsemål, hvor vi kun flyver på charterferie med rejselederservice døgnet rundt, og vi har rejsemål, hvor man kun kan rejse på en fleksibel pakkerejse. Men vi har også rejsemål, hvor man kan begge dele alt efter, hvad man ønsker. Det kan være, det er vigtigst for dig at rejse til et bestemt hotel, at have servicen med på rejsen eller måske selv vælge rejselængden. Det er helt op til dig, men du vil altid blive gjort opmærksom på det, når du bestiller rejsen, hvis du har valgt en rejse, der er en fleksibel pakkerejse (fly og hotel).

Med en fleksibel pakkerejse med rutefly kan du komme til nogle rejsemål, som vi ikke tilbyder på en almindelig charterrejse. Det er fx Malta og Cypern.

Hvis du ringer og bestiller, kan du spørge, om det er en pakkerejse med rutefly eller en charterrejse, du bestiller. Bestiller du på vores hjemmeside, så vil det fremgå nederst, når du er i gang med at booke, at det er en fleksibel pakkerejse.

Rejser med fly og hotel fra flere danske lufthavne

Hos Bravo Tours flyver vi glade og forventningsfulde danskere ned i varmen fra fire forskellige lufthavne: Aalborg LufthavnAarhus LufthavnBillund Lufthavn og Københavns Lufthavn.

Det er forskelligt fra lufthavn til lufthavn, hvilke rejsemål der er mulige, ligesom det også er afhængigt af sæson. Du har dog mulighed for udelukkende at få vist de rejser med fly og hotel, der tager udgangspunkt i den lufthavn, du ønsker at rejse fra.

Det gør du ved hjælp af sorteringsfunktionen i venstre side når du søger efter rejser. Her kan du også vælge, hvilke faciliteter på hotellet du drømmer om. Er du ude efter en pakkerejse med rutefly her og nu, så kan du tjekke vores afbudsrejser med rutefly for at finde en ferie med snarlig afgang.

Har du spørgsmål om vores rejser med fly og hotel, sidder vi klar til at hjælpe på telefon 70 10 10 77. Du er også velkomne til at sende en mail på service@bravotours.dk.

Del denne side via E-mail