Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Storby
Golf
Krydstogt
  • Løb

Løberejser

Er I vilde med den taktfaste lyd af løbeskoene, der rammer asfalten eller gruset? Vinden der suser jer om ørene og fornemmelsen af kroppens puls, der rytmisk synger jer i mål – selv når ruten er hård og benene tunge?

Så er I helt sikkert de rigtige kandidater til vores løberejser. Her er løb nemlig det centrale aspekt i rejsen, som giver jer unikke løbeoplevelser i nye områder og fremmede terræner. Nogle I måske aldrig tidligere – eller kun sjældent – har prøvet kræfter med.


Løberejser for erfarne løbere

Vores løberejser henvender sig til jer, der løber regelmæssigt og er i god fysisk form. Som udgangspunkt skal I være i stand til at kunne løbe 10 kilometer i kuperet terræn med en gennemsnitshastighed på omkring 6.30 minutter pr. km.

Mest for jeres egen skyld, da jeres løberejse ellers kan føles unødigt hård – men også af hensyn til hele løberejsens forløb. På løberuterne følges alle rejsedeltagere nemlig som udgangspunkt ad og det er derfor vigtigt, alle kan holde det samme, jævne tempo.

De forskellige løberejser varierer i indhold og antal sammenlagte kilometer i løbet af rejsen. Som udgangspunkt løbes der dagligt i form af enten mindre distancer på 5 kilometer og længere på 15. De fleste løberejser har dog også én eller flere hviledage indlagt. De giver jer mulighed for også at fylde ferien med andre oplevelser end dem i får til fods.

Træningspassene ligger typisk i formiddagstimerne inden temperaturerne bliver alt for høje. Eftermiddagene kan I således bruge, som I har lyst til.

Fordi vores løberejser er aktive ferier, er der også ofte indlagt andre fysiske aktiviteter i løbet i dagen. Dem er I velkomne til at deltage i, hvis I har lyst. I bestemmer således helt selv, hvor aktiv jeres løbeferie skal være.

Altid danske rejseledere på vores løberejser

Når I tager på løberejse med Bravo Tours, får I samme gode rejseoplevelse, som I er vant til. Vi sørger for fly, transfer og hotel – og danske rejseledere under hele turen.

Derudover indeholder vores løberejser ofte også meget mere end det. Eksempelvis forplejning samt særlige arrangementer og aktiviteter undervejs. Eksklusivt for jer, der er på løberejse med Bravo Tours.

Vores rejseledere er selv erfarne løbere og kender en masse til kroppens fysiologi og løbeteknikker. Der er desuden altid mindst 2 løbeguider med på hver eneste løbetur, så både for- og bagtroppen føler sig trygge og motiverede.

Vil I med på en af vores løberejser? Så klik jer videre til hver enkelt rejse herunder og læs mere om, hvad den præcise rejse byder på af spændende løbeoplevelser.

Har I spørgsmål til den enkelte løberejse, sidder vi klar til at besvare dem på telefon 70 10 10 70 – eller via chatten nederst til højre.

Vil I med på en af vores løberejser?

Mallorca High 5 - oktober

Afrejse 20. oktober 2018 fra Billund - UDSOLGT
Bestil din løberejse her >

Kontakt gruppeafdelingen

Telefon                                 Mandag 09:00 - 16.00  
(+45) 9627 3777                                 Tirsdag 09:00 - 16.00  
                                  Onsdag 09:00 - 16.00  
Email                                 Torsdag 09:00 - 16.00  
gruppe@bravotours.dk                                 Fredag 09:00 - 15.00  
                                       

Del denne side via E-mail