• Hoteller med vandrutsjebaner

Hoteller med vandrutsjebaner

Hvem vil ikke gerne vinde prisen som årets mor, far eller bedsteforælder? Ved at vælge et af vores hoteller med vandrutsjebaner, når I planlægger ferien sydpå, er der uden tvivl meget kortere til den ærefulde titel.

Vælger I samtidig et hotel, der også er børnevenligt på alle andre fronter, er både børn og voksne yderligere sikret en perfekt solferie.

På vores hoteller med vandrutsjebaner hersker nemlig liv og glade dage. Her stråler de glade smil om kap med solen og de farvestrålende rutsjebaners kulør er perfekt mod poolens lyseblå vand. Alt imens de kølende sprøjt fra børnenes leg i poolen er herligt forfriskende på den solvarme hud.


Børnevenlige hoteller med vandrutsjebaner

På vores hoteller med vandrutsjebaner er der generelt børnevenligt, uanset om børnene er små eller store. I forbindelse med rutsjebanerne finder I børnepools med en sikker vanddybde og ofte også øvrige legeredskaber. Det er derudover de fleste steder tilladt at medbringe sit eget badedyr eller sin egen luftmadras til endnu mere sjov vandleg.

På de fleste hoteller er der desuden mindre soppebassiner til de alleryngste, som her kan lege uforstyrret og trygt med forældrene lige ved pool-kanten. Og bliver børnene trætte af vandplask, er der også ofte legeområder på land.


Find det perfekte hotel for jeres familie

Selvom en vandrutsjebane måske er hovedkravet fra familiens yngste, er der oftest også nogle ønsker fra de voksnes side i forhold til den kommende ferie.

Udvalgte hoteller med vandrutsjebaner

Sirios Village

KRETA  | GRÆKENLAND
Populært og familievenligt lejlighedshotel med rigtig god service. Et ualmindelig dejligt og frodigt område med en skøn og afslappet Middelhavsstemning. 
Se Sirios Village her 

Caretta Paradise Hotel

ZAKYNTHOS  | GRÆKENLAND
Her har du en fantastisk beliggenhed tæt på både strand og by, og et vanvittigt poolområde med både børnepool og splashpark med intet mindre end fire vandrutsjebaner. .
Se Caretta Paradise Hotel her 

Hotel Globales Playa Estepona

COSTA DEL SOL  |  SPANIEN
Familieferie, når det er bedst! Hotellets vandland med de mange vandrutsjebaner indbyder alle legeglade børn som voksne til sjov
Se Hotel Globales Playa Estapona her 

Golden Odyssey Hotel

RHODOS  | GRÆKENLAND
I Kolymbia finder I det velindrettede og hyggelige Golden Odyssey Hotel. Med sit All Inclusive-koncept, de mange vandrutsjebaner og den fede splash zone er I sikre på, at I får en formidabel ferie. 
Se Golden Odyssey Hotel her 

Hotel Condesa

MALLORCA  |  SPANIEN
Nyd et væld af aktiviteter og faciliteter for hele familien, bl.a. et splashområde til børnene. Her gør personalet alt for, at alle får en dejlig ferie.
Se Hotel Condesa her 

Virginia Family Resort

RHODOS  |  GRÆKENLAND
Bravo Tours’ nye favorithotel på Rhodos, med dejligt poolområde og vandrutsjebaner. Her kan der garanteres for masser af sjove timer for hele familien 
Se Virginia Family Resort her 

Alfagar Alto da Colina Aparthotel

ALGARVE  |  PORTUGAL
Ideelle lejligheder til både familier og par. Her er hele seks pools, et vandland og en splash-pool, hvor børnene med garanti kan bruge timevis på at lege rundt. 
Se Alfargar Alto da Colina Aparthotel her 

Maspalomas Princess

GRAN CANARIA  |  SPANIEN
Stort 4-stjernet hotel med masser af faciliteter og aktiviteter for både børn og voksne, bla. en lille splash-park med vandrutsjebaner. 
Se Maspalomas Princess her 

Ferie med vandrutsjebaner

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7

Adgang til et eventuelt vandland er ikke altid inkluderet i prisen, enkelte steder skal der betales ekstra, og enkelte steder kan det inkluderes i ferien hvis man tilkøber All Inclusive, læs mere om dette på selve hotelsiden. Du er altid velkommen til at ringe til os på 70 10 10 77 ved eventuel tvivl eller spørgsmål.