Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Rundrejser til hele verden

Populære rundrejser lige nu

Jubilæumsrundrejse i Thailand

Vi fejrer vores 20-års jubilæum med en helt unik jubilæumsrundrejse i det fantastiske rejseland, der byder på oplevelser og kontraster, man aldrig glemmer!
Læs mere om rundrejsen her >

Siams store oplevelser og badeferie i Hua Hin

Bravo Tours’ bedst sælgende rundrejse gennem tiden, og nu er den tilbage med masser af oplevelser på programmet – og samtidig til en knivskarp pris.
Læs mere om rundrejsen her >

Vietnams eventyrlige vandveje

Oplevelserne står i kø i dette fascinerende land. Med sine 3.450 km lange kystlinje er Vietnam et af Asiens mest spændende og rejsevenlige lande.
Læs mere om rundrejsen her >

Kinas mange ansigter

Tag med Bravo Tours og oplev Kinas mange ansigter på en fantastisk rundrejse. Vi har fundet alle de store højdepunkter frem, så du har mulighed for at opleve alt det bedste, som Kina byder på.
Læs mere om rundrejsen her >

Vores rundrejser

En rundrejse med Bravo Tours er ikke bare en rejse rundt i verden...

Det er en rejse fyldt med oplevelser og ekspertviden, du ikke kan læse om i en bog eller søge dig til. Det er oplevelser, du kun kan få, fordi vores rejseledere bor ude i verden og kender rejsen bedre end deres egen bukselomme.

Vi garanterer dig en rejseoplevelse for livet uanset hvilken af disse oplevelser du begiver dig ud på. Vi gennemtestet og kvalitetssikret alle rejser og tør derfor godt at sige, at du kommer hjem med minder for livet.

Hvorfor skal du vælge Bravo Tours?
I al beskedenhed fordi du får den bedste rundrejse! Vi har finpudset, justeret og gennemtestet vores rundrejser i snart 20 år. Nogle rundrejser har næsten været med fra starten og er stadig en succes, mens andre, spændende nyheder er kommet til. Fællesnævneren er dog klar; du har en garanti for at rejse hjem med de bedste oplevelser!

Dansktalende rejseledere – hvorfor er de vigtige?
Ja, hvorfor egentligt? Kan man ikke bare få en engelsktalende rejseleder? Muligvis, men vi mener ikke, det er den fulde oplevelse. Man får nu engang bare mest ud af en rundrejse, når den foregår på dansk. På den måde får man alle detaljerne med. Men rejselederne taler ikke bare dansk – de ved også, hvad der er vigtigt for dig. Det kan fx være en sjov historie om Karen Blixen i Afrika eller et ekstra stop ved ØK’s gamle hovedkvarter i Thailand. Det er noget af det, der gør din rundrejse til ekstraordinær oplevelse.   

Ekspertviden fra start til slut
En rundrejse med Bravo Tours er din garanti for ekspertviden – lige fra du begynder at overveje en rundrejse til den er slut. Hos Bravo Tours finder du en række rundrejseeksperter, der selv har rejst med på vores rundrejser. Flere af dem har været med lige siden begyndelsen, og kan derfor både vejlede dig, så du vælger rigtig og give det sidste gode tip inden afrejse. Ude i verden møder du vores dansktalende rundrejseleder, der hver især kender ”deres” del af verden bedre end mange andre! Flere vil betegne dem som en af de lokale.

Gennemtestet og kvalitetssikret
Det er to vigtige begreber for os! Samtidig med, at verden er blevet mere gennemskuelige, er den også på mange måder blevet mere uoverskuelig. Det er blevet let at købe en flybillet og et hotel, men hvordan ved man, at man rejser hjem med de bedste oplevelser? Det er jo ikke sikkert, man kommer på en lignende rejse igen? Overlad det trygt til os, for vi ved, hvor de oplevelser er! Det gør vi, fordi en rundrejse med Bravo Tours ikke bare er en rejse, men en gennemtestet og kvalitetssikret rejse. En rundrejse, hvor vi ved, at du rejser hjem med bagagen fuld af de minder, du får mest ud af. Det gælder både de højdepunkter, du sikkert har læst og hørt om, men også de hemmeligheder, man kun ved, hvor er, hvis man rejser med en af erfaren rundrejseleder – og det er vores rundrejseledere.  

Rundrejser i hele verden – men nøje udvalgte!
Hos Bravo Tours kan du opleve hele verden, men vi går aldrig på kompromis, når vi sætter en ny rundrejse på programmet. I Østen bor og lever Martin, der er vores kontrahent, og han vender nok aldrig ”hjem”. Det giver os et helt særligt kendskab til Østen og Asien, og her står vi ekstra stærkt. Det samme gør sig gældende i Afrika, hvor Kenya-Claus bor året rundt. Det er også med til at kvalitetssikre din rejse. Fælles for alle vores rundrejser er, at vi kun har dem på programmet, hvis vi kan stå inde for dem – ellers findes de ganske enkelt ikke blandt vores store udvalg. 

Kenya-Claus
Destinationschef i Afrika

Vores destinationschef i Afrika. Fynbo, farvehandler og farverig fortæller, der har boet i Mombasa siden 1998. Som globetrotter og naturelsker har han erhvervet den viden og indsigt, der får ham til at arrangere spændende safarier og rundrejser i Afrika. Glæd dig til at møde ”Kenya-Claus”, der medrivende præsenterer sit andet hjemland.

Her kan du opleve vores rundrejser

Bali

Oplev balinesisk kultur, farverige templer og dejlige badestrande.
Se rundrejser til Bali her >

Cuba

Oplev det autentiske Cuba, inden det er for sent.
Se rundrejser til Cuba her >

Indonesien

Tag med og få nogle fantastiske oplevelser for livet.
Se rundrejser til Indonesien her >

Jordan

Jordan er fyldt med oplevelser, du med garanti aldrig glemmer.
Se rundrejser til Jordan her >

Kina

Rejser til Kina byder på nogle af verdens allerstørste rejseoplevelser.
Se rundrejser til Kina her >

Portugal

Europas bedste strande og storslåede naturoplevelser.
Se rundrejser til Portugal her >

Sydafrika

De storslåede oplevelser står i kø i Sydafrika.
Se rundrejser til Sydafrika her >

Thailand

Smilets land byder på store oplevelser.
Se rundrejser til Thailand her >

Vietnam

Vietnam er fyldt med betagende oplevelser og øjeblikke.
Se rundrejser til Vietnam her >

Uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud på en rundrejse
 

Del denne side via E-mail