Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Premium - ferie med flere oplevelser

Premium-rejser er rejser, der er lidt ud over det sædvanlige! Det er din garanti for at rejse hjem med de bedste ferieminder – vi har nemlig udvalgt rejsemålets bedste oplevelser til jer. 

En Premium-rejse er skræddersyet. I finder dem på flere af vores rejsemål, men fællesnævneren er klar: I får meget for pengene og ikke mindst en stribe indholdsrige oplevelser med i prisen. I bor godt og samme sted hele ferien, så I har et godt udgangspunkt til rejsemålets mange oplevelser. Samtidig kan I nyde de dage, hvor der ikke er oplevelser på programmet, i skønne omgivelser.

Bravo Tours dansktalende rejseledere følger med dig hele vejen. De kender rejsemålet og historien bag alle oplevelserne, der venter på netop jeres premium-rejse. De kan også nås på vores servicetelefon, der er åben 24 timer i døgnet, så du altid kan få svar på dine spørgsmål.

Vi bliver aldrig færdig med at lave Premium-rejser, fordi vi gerne vil have, at I kan finde netop jeres perfekte oplevelses-rejse hos os. Se, hvor vi i øjeblikket tilbyder Premium-rejser nedenfor. Under hver rejse kan I læse mere om, hvilke oplevelser den specifikt indeholder.

Premium er din garanti for lige præcis dét ekstra, der gør din næste rejse helt unik!

En Premium-rejse indeholder blandt andet:
-    Udvalgte udflugter, der giver jer de bedste oplevelser
-    Mange oplevelser for pengene – du sparer mange penge ved at rejse ”Premium” i forhold til at tilkøbe udflugterne på rejsemålet
-    God standard på dit hotel
-    Ingen ekstra omkostninger – alle skatter og obligatoriske afgifter er inkluderet i prisen

Populære Premium-rejser lige nu

Calabrien – Smagen af Syditalien

Syditalienerne er garvede livsnydere – og med hele paletten af lokale delikatesser er det ikke svært at forstå. Vi sætter smag på La Dolce Vita, når vores rejse går igennem billedskønne Calabrien!
Læs mere om Premium-rejsen her >

Gastronomiske oplevelser på Madeira

Indkvartering på Pestana Casino Park, Funchal - og tre gourmetoplevelser inkl. vinmenu.

Læs mere om Premium-rejsen her >

Det store Ø-hop i Atlanterhavet

Tag med til Azorerne på Ø-hop til Terceira, Faial og Pico + udflugt til Furnas på São Miguel.
Læs mere om Premium-rejsen her >

Smukkere end et postkort

Bo på Hotel Azoris Royal Garden inklusive velkomstmiddag, spændende og oplevelsesrige udflugter.
Læs mere om Premium-rejsen her >

Premium-rejser

La Palma

Rejs med til den smukkeste og mest uspolerede af De Kanariske Øer.
La Palma er udsmykket med imponerende lava landskaber, løvtætte skove og stejle kyster, som sammen danner rammerne for en eventyrlig ferie.

Læs mere om La Palma her >

Madeira

Madeira er en oplevelsesrig-ø ud over det sædvanlige. Den flotte ø byder på imponerende naturoplevelser, masser af sol og betagende smuk natur, men også både historie og kultur!

Læs mere om Madeira her >

Azorerne

Rejs med til Azorerne, der ud over sin fantastiske natur også byder på oplevelser for livsnyderen, som gerne vil forkæle sig selv. Oplev naturen på allertætteste hold med nogle af jordklodens ubeskrivelige underfundigheder.

Læs mere om Azorerne her >

Calabrien/Syditalien

Det billedskønne Calabrien er et af italienernes egne favoritter, når det kommer til feriesteder. Her er fantastiske naturoplevelser, et vidunderligt klima og stolte madtraditioner.

Læs mere om Calabrien/Syditalien her >

Lissabon

Der er ingen tvivl om, at Lissabon har et væld af spændende seværdigheder. Byen har flere bydele, der hver byder på sine unikke attraktioner.
I Cascais eller Estoril finder I skønne sandstrande og et mere roligt ferieliv.
Læs mere om Lissabon her >

Del denne side via E-mail