• vandreferie

    vandring

Vandreferier

Vandreferier

En vandreferie er en unik måde at opleve forskellige rejsedestinationer på. Her får I hvert enkelt rejsemål helt ind under huden, fordi I er tættere på både naturen, områdets seværdigheder og lokalbefolkningen.

Tempoet på en vandretur lader jer nemlig få det hele med. Alle de fremmede dufte, enhver lille detalje i de ting i møder på jeres vej – og ikke mindst lydene omkring jer. Når I er langt væk fra de store turistområder, sænker roen sig nemlig over omgivelserne. Og jer.

Den ro giver rum til fordybelse, fordi I kan have fuldt fokus på jeres vandring. På en vandrerejse får I derfor mulighed for at tanke jeres depoter op på en helt anden måde, end I måske er vant til fra traditionelle charterrejser.

Det kan godt være I er trætte i benene, når ferien er slut – men i tankerne vil I være fyldt med energi.

Vandrerejser for jer der elsker at være aktive

Vores vandreferier henvender sig især til jer, der er vant til at snøre vandrestøvlerne og bevæge jer ud i forskellige terræner. Niveauet på vores vandrerejser svinger en smule, især afhængigt af rejsemålet. Destinationer med store højdeforskelle og klippeområder vil derfor helt naturligt stille større krav til jeres fysik end mere jævne landskaber gør det.

På nogle vandrerejser vandres der 5 ud af 7 dage, andre kun hver anden dag. Nogle rejser har daglige vandreruter på 5 kilometer, men også længere ture på op til 30 kilometer dagligt.

Det er derfor en god idé at orientere jer om niveauet på den pågældende vandrerejse, inden I beslutter jer for, om I vil afsted. Der vandres generelt i et jævnt tempo og da vores rejsedeltagere bevæger sig i en samlet gruppe, er det vigtigt alle kan følge med. Der er dog naturligvis tid til at stoppe op undervejs, når der er noget særligt at iagttage og der er også indlagt både spise- og drikkepauser.

De fleste der har en god kondition, styrke og bevægelighed – og evnen til at gå i ujævne terræner – kan derfor sagtens deltage. Også selvom I ikke er vant til at vandre, men i stedet er kommet i god form på en anden måde.

En vandreferie med masser af indhold

Alle vandreferier er nøje tilrettelagt og ruterne både udvalgt og afprøvet af erfarne rejseledere.

På en vandrerejse bliver I derfor præsenteret for et i forvejen planlagt vandreprogram med forskellige ture fra dag til dag. Nogle ruter kan I vandre til, andre bliver I kørt ud til med bus, så I får set mest muligt af øen eller rejsedestinationen.

Det gør vores vandreferier til en oplagt rejse for jer, der elsker at vandre, men gerne vil slippe for den research og planlægning, der kan ligge i selv at finde de bedste vandreruter på feriestedet.

Nogle rejser har desuden yderligere fysiske aktiviteter på programmet, som morgengymnastik og fælles udstrækning, når dagens vandretur er til ende. Hvis I har lyst. Der er også masser af mulighed for at slappe af på hotellerne ved poolen eller på stranden og hvile benene, hvis I hellere vil det.

Tag på vandreferie i Europa

Vores vandrerejser arrangeres i samarbejde med en række forskellige rejsepartnere, der alle er kendt for deres store erfaring med vandring og en exceptionel service. Der er danske rejseledere på alle vandrerejser og I får samme høje kvalitet, som I er vant til, når I rejser med Bravo Tours.

Klik jer videre til de enkelte vandrerejser her på siden og find præcis den ferie, der passer til jer.

Har I spørgsmål sidder vi klar til at hjælpe på telefon 70 10 10 70 og chatten nederst til højre.

Vandreferier for jer, der elsker at vandre

Tag med Vandring for alle til Algarve

Afrejse 27. april 2024 fra Billund og København.
Bestil din vandreferie her >

Tag med Vandring for alle til Azorerne

Afrejse 11. juni 2024 fra Billund og København.
Bestil din vandreferie her >

Tag med Ruby Rejser på vandreferie

Kom på en vandre-pakkerejse med alt hvad du behøver.
Læs mere her >

Vandreferie på Mallorca - september 2024

Afrejse 21. september fra Billund og København.
Bestil din vandreferie her >

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt gruppeafdelingen

Kontakt gruppeafdelingen

Telefon                                 Mandag 09:00 - 16.00  
(+45) 9627 3777                                 Tirsdag 09:00 - 16.00  
                                  Onsdag 09:00 - 16.00  
Email                                 Torsdag 09:00 - 16.00  
gruppe@bravotours.dk                                 Fredag 09:00 - 15.00  
                                       

Del denne side via E-mail