Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Julerejser hos Bravo Tours

    Julerejser

rejs i juleferien 2020/2021

Julerejser til varme destinationer er blevet populære blandt danskerne. Slip alle bekymringer om madlavning, rengøring, stress og aftaler, og brug i stedet juleferien på at slappe af og få ladet batterierne op. Tag på en afslappende julerejse, hvor fokus er på, hvad julen egentlig bør fyldes med: Glæde, afslapning, hygge og lækker mad til enhver smag. Bliv gerne nytåret over for at få en uforglemmelig nytårsaften. En luksuriøs julerejse i varme og sol er en oplevelse, der huskes og gentages.

Hyggelige julerejser med børn

Juleferie med familiens yngste er en tid til glæde og nærvær. Juleferie leder normalt tankerne hen mod sne, mørke og kulde, men en varm og solrig julerejse kan give hele familien ekstra energi. Grundpillerne i den perfekte julerejse med børn er afslappende samvær uden hverdagens opgaver, leg og sjov i poolområdet, aftensmad fra en lækker buffet, en fodboldkamp før børnene lægges i seng og stille aftener med snak og hygge. Med en julerejse er der tid og overskud til opmærksomhed, hygge og nærvær som kommer alle familiens medlemmer til gode. Uanset om man rejser to eller flere generationer sammen, bliver en julerejse en uforglemmelig oplevelse for hele familien.

Afslappende voksenferier i varmen

Julerejser er ideelle rejser for dem, der ønsker at have en afslappende og rolig juleferie. Både par, vennepar og rejsende, der holder ferie på egen hånd, kan nyde solen og varmen midt i den danske vinter. Mens dagene er på sit korteste og mørkeste i Danmark, kan man på varmere destinationer suge lyset til sig og vende veloplagt tilbage efter en jul og et nytår med selvforkælelse. Afstressende dage i luksus, lækker mad fra buffeten og hyggelige aftener med et glas rødvin gør en solrejse til en fantastisk juleferie. Uanset om man er til udflugter og shopping uden for hotellets område, eller om man foretrækker at nyde en god bog ved poolen, er en julerejse den perfekte flugt fra julens stress og jag.

En jul du altid vil huske!

Julen er en magisk tid, og i sydens sol og varme bliver den endnu mere fortryllende. Uanset om du rejser selv, som par eller børnefamilie, kan en julerejse blive en uforglemmelig oplevelse. Sæt afslapning og nærvær i højsædet, når du planlægger din næste juleferie!

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Faciliteter

Rejsende

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Find din julerejse her!

Vælg rejselængde

  • 13
  • 14
Dato
Lufthavn
Rejsemål
Pris fra
søndag 20 dec
København (CPH) CPH

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 31.598 kr 34.598 kr
søndag 20 dec
København (CPH) CPH

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 32.798 kr 34.798 kr

Del denne side via E-mail