Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Storby
Golf
Krydstogt
  • Julerejser hos Bravo Tours

    Julerejser

rejs i juleferien 2018/2019

Julerejser til varme destinationer er blevet populære blandt danskerne. Slip alle bekymringer om madlavning, rengøring, stress og aftaler, og brug i stedet juleferien på at slappe af og få ladet batterierne op. Tag på en afslappende julerejse, hvor fokus er på, hvad julen egentlig bør fyldes med: Glæde, afslapning, hygge og lækker mad til enhver smag. Bliv gerne nytåret over for at få en uforglemmelig nytårsaften. En luksuriøs julerejse i varme og sol er en oplevelse, der huskes og gentages.

Hyggelige julerejser med børn

Juleferie med familiens yngste er en tid til glæde og nærvær. Juleferie leder normalt tankerne hen mod sne, mørke og kulde, men en varm og solrig julerejse kan give hele familien ekstra energi. Grundpillerne i den perfekte julerejse med børn er afslappende samvær uden hverdagens opgaver, leg og sjov i poolområdet, aftensmad fra en lækker buffet, en fodboldkamp før børnene lægges i seng og stille aftener med snak og hygge. Med en julerejse er der tid og overskud til opmærksomhed, hygge og nærvær som kommer alle familiens medlemmer til gode. Uanset om man rejser to eller flere generationer sammen, bliver en julerejse en uforglemmelig oplevelse for hele familien.

Afslappende voksenferier i varmen

Julerejser er ideelle rejser for dem, der ønsker at have en afslappende og rolig juleferie. Både par, vennepar og rejsende, der holder ferie på egen hånd, kan nyde solen og varmen midt i den danske vinter. Mens dagene er på sit korteste og mørkeste i Danmark, kan man på varmere destinationer suge lyset til sig og vende veloplagt tilbage efter en jul og et nytår med selvforkælelse. Afstressende dage i luksus, lækker mad fra buffeten og hyggelige aftener med et glas rødvin gør en solrejse til en fantastisk juleferie. Uanset om man er til udflugter og shopping uden for hotellets område, eller om man foretrækker at nyde en god bog ved poolen, er en julerejse den perfekte flugt fra julens stress og jag.

En jul du altid vil huske!

Julen er en magisk tid, og i sydens sol og varme bliver den endnu mere fortryllende. Uanset om du rejser selv, som par eller børnefamilie, kan en julerejse blive en uforglemmelig oplevelse. Sæt afslapning og nærvær i højsædet, når du planlægger din næste juleferie!

Rejs 2 uger over jul og nytår

Drømmer du dig langt væk fra kulde og julestress? Hvorfor nøjes med en uge i sydens sol, når man kan tage to uger med sol, afslapning og masser af spændende oplevelser.

Se tilbuddene og bestil direkte her >

Jul på De Kanariske Øer

De Kanariske Øer er en spansk øgruppe med subtropisk vejret. Øgruppen kendetegnes ved de lange varme somre og lune vintre og er danskernes foretrukne rejsemål om vinteren.
Se tilbuddene og bestil direkte her >

Jul i London eller Paris?

Se Eiffeltårnet, Mona Lisa og meget mere i Paris og Big Ben er selvfølgelig et must-see i London.
Bestil direkte her >

Lad op til julen, rejs billigt før jul!

Rejs billigt i perioden 1/12 - 16/12 fra Aalborg, Billund og København.
Bestil direkte her >

Luksus-jul i Egypten!

Bestil din julerejse til Egypten, og bo på et af vores luksushoteller - kategori 4, 4+ eller 5.
Bestil direkte her >

Eksotisk juleferie!

Når vinteren raser i Danmark, lokker eksotiske badeferier med skønne sandstrande og krystalklart badevand.
Bestil direkte her >

Flere fantastiske julerejser - se dem her

Pris fra kr. 2.998 pr. pers.

Se alle tilbud her >

Pris fra kr. 3.198 pr. pers.

Se alle tilbud her >

Pris fra kr. 3.498 pr. pers.

Se alle tilbud her >

Pris fra kr. 3.998 pr. pers.

Se alle tilbud her >