• Petanquerejser

Petanquerejser

Petanquerejser

Banker jeres hjerter for både petanque og spændende rejser til varmere himmelstrøg? Så er vores petanquerejser helt sikkert noget for jer!

Her får I det bedste fra to verdener, når petanque møder azurblåt hav og varme briser. Her er masser af mulighed for at spille petanque med både gamle og nye bekendtskaber og samtidig opleve en masse. Vores petanquerejser går nemlig til nogle af de mest populære rejsemål i Europa.

Rejseprogrammet sammensættes løbende og udvalget af rejser varierer derfor - men vi har tidligere sendt vores rejsegæster på petanquerejser til både Mallorca, Costa del Sol og en række fantastiske græske feriedestinationer.

Sådan foregår en petanquerejse

På vores petanquerejser er der dagligt mulighed for at deltage i petanqueturneringer. De finder sted på forskellige baner i løbet af ferien. Alle hoteller er nemlig nøje udvalgt, så de ligger i tæt afstand til en række petanquebaner i området.

I får derfor rig mulighed for at spille på både grus, sand, jord og græs, så jeres spilleevner bliver udfordret mest muligt.

Når I ikke spiller petanque, er rejsen præcis som enhver anden klassisk rejse sydpå. I bor på hoteller i områder med masser af seværdigheder I kan gå på opdagelse i – og et væld af spændende restauranter og caféer. Nogle hoteller på vores petanquerejser har desuden All Inclusive, så I kan blive vartet op fra morgen til aften, mens I nyder livet både på og udenfor petanquebanen.

I bestemmer selv, hvor meget petanque I ønsker at spille på jeres ferie og hvad rejsen skal indeholde af aktiviteter derudover. Vores petanquerejser giver jer derfor masser af mulighed for at forene glæden ved petanque og glæden ved at rejse på jeres egne præmisser.

Petanquerejser som gruppe

Måske vil I som petanqueklub gerne afsted på en samlet petanquerejse? Det kan sagtens lade sig gøre. Vi tilbyder nemlig også individuelt tilrettelagte grupperejser med petanque som omdrejningspunkt.

På den måde får I jeres helt egen petanquerejse med netop jeres ønsker i fokus. Det kan især være oplagt, hvis I har deltagere i gruppen, som har særlige ønsker til hotelindkvarteringen eller I udover petanque også har andre drømme om indholdet på jeres petanquerejse.

Vil I gerne høre mere om muligheden for individuelle petanquegrupperejser, sidder vi klar til at hjælpe i vores særlige afdeling for netop grupperejser. Vi kan enten fanges på telefon 96 27 37 77 eller på mail gruppe@bravotours.dk.

Tag på petanquerejse med Bravo Tours

Vores petanquerejser er arrangeret i fællesskab med en række samarbejdspartnere, der ved alt om petanque. På nogle petanquerejser er det tidligere landsholdsspillere, der har planlagt rejsen. Andre rejser er arrangeret af forskellige danske petanqueklubber – og enkelte også af DGI.

Det er jeres garanti for en petanquerejse af høj kvalitet. Alle rejseledere er danske og der er afgang fra flere danske lufthavne.

I kan se alle vores petanquerejser her på siden og læse mere om hver enkelt af dem ved at klikke jer videre.

Har I brug for hjælp sidder vi klar på telefon 96 27 37 77.

Spil petanque i skønt vejr på et af vores mange rejsemål

Petanque på Rhodos med Benny Sewerin

Afrejse den 7. eller 14. september fra Billund eller København.
Bestil din petanquerejse her >

Tag med Frederikssund Petanqueklub til Mallorca

Afrejse 28. september 2024
Bestil din petanque-rejse her >

DGI-Petanque Sydøstjylland og Karen Pedersen tager til La Palma

Afrejse 25. oktober 2024 fra Billund og København
Bestil din petanquerejse her >

Petanque på La Palma v/Benny Sewerin

Afrejse 8. eller 15. november 2024 fra Billund og København.
Bestil din petanquerejse her >

Petanque på La Palma med Benny Sewerin

Afrejse 10. eller 17. januar 2025 fra Billund og København.
Bestil din petanquerejse her >

 

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt gruppeafdelingen

Kontakt gruppeafdelingen

Telefon                                 Mandag 09:00 - 16.00  
(+45) 9627 3777                                 Tirsdag 09:00 - 16.00  
                                  Onsdag 09:00 - 16.00  
Email                                 Torsdag 09:00 - 16.00  
gruppe@bravotours.dk                                 Fredag 09:00 - 15.00  
                                       

Del denne side via E-mail