Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
 • Alanya

  Alanya

Find netop din rejse

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Alanya.
Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller i Alanya.
Se vores hoteller her >

Om Alanya

Om Alanya

Alanya – Ferieparadiset lige ved Middelhavet


Alanya er et paradis, hvis man vil slappe af og nyde livet, men det er også nemt at finde masser af aktiviteter. Her finder I den perfekte kombination af storbyliv, ferieliv på stranden og gode oplevelser indenfor rækkevide.

Dejlige strande
Den store klippe midt i byen deler Alanya i to skønne strandområder, som strækker sig ud fra byens centrum. Kleopatra-stranden er kendt for sit fine sand, mens stranden mod øst er meget børnevenlig. De er begge perfekt til afslapning, og begge ligger højt på danskernes favoritliste over strandene. Kleopatra-stranden fik i øvrigt sit navn, fordi Kejser Marcus Antonius efter sigende gav selveste Kleopatra-stranden i bryllupsgave, da de på deres bryllupsrejse - som nogle af de første turister - gæstede Alanya.

De bedste hoteller til gode priser
Alanya har et bredt udvalg af gode hoteller. Her er både store resorts til jer, der gerne vil nyde livet med mange poolområder, vandrutsjebaner til børnene og underholdning for både store og små. Og så er der hoteller til jer, der vil nyde den familiære og hyggelige stemning i ro og mag. Samtidig får I rigtig meget for pengene i Tyrkiet. Rejs på en forholdsvis billig ferie eller til luksus og All Inclusive til en god pris.

Ferieliv ved marinaen

I den hyggelige marina skvulper bølgerne sagte mod de farverige fiskerkuttere, de mondæne sejlbåde og de luksuriøse motorbåde, hvorfra livet leves i luksus. Her er liv lige fra morgenstunden, hvor fiskerne lander nattens fangst, de første turister er på vej på bådudflugt, de gigantisk cruiseskib lægger til kaj og misser mod morgensolen. En ny dag er begyndt i Alanya, og vi gør klar til en skøn morgendukkert. 

Liv og glade feriedage
Der er masser af liv og glade dage i Alanya - specielt omkring havnen med alle de gode restauranter, basargader og strandbarer. Strandpromenaderne er ligeledes velholdte, og her afløser den ene hyggelige café og restaurant den anden. Mange danskere har de sidste år købt lejligheder i Alanya for ofte at kunne hygge i byen og nyde de lækre strande.

En oplevelsesrig ferie
Vil I ikke blot ligge ved stranden, har Tyrkiet og Alanya rigtig meget at byde på. Start ferien med en byrundtur, der giver en god start på ferien. Besøg markedet og lær at finde rundt. I kan også starte ferien med hammam – tyrkisk bad, der er ren selvforkælelse. Jeepsafarien og landsbyturen viser det ægte Tyrkiet, mens en bådtur byder på en hyggelig dag på havet. Alanya har oplevelser for en hver!

Vores service
Bravo Tours tilbyder både fleksible pakkerejser og charterferie med dansktalende rejselederservice hele døgnet til Alanya. På en charterrejse møder I vores dansktalende rejseledere allerede i lufthavnen, og har I bestilt transfer til hotellet, sørger de for, I kommer frem. I løbet af ferien kan I kontakte dem på servicetelefonen, møde dem på de fleste hoteller eller tage med på udflugt. Det er altid muligt at komme i kontakt med en rejseleder.

Vores fleksible pakkerejser er uden dansktalende rejselederservice og mulighed for transfer til/fra hotellet, men fortsat med fly, hotel og pakkerejsegaranti. I Alanya tilbyder vi fleksible pakkerejser før sæsonen starter, så I bl.a. har mulighed for besøge Alanya i årets første måneder.

I kan altid se, når I booker en rejse, om I bestiller en charter- eller fleksibelpakkerejse. 

Transfer
Det tager cirka to timer at køre fra lufthavnen til første hotelstop i Alanya.

Mest ferie for pengene

All Inclusive hoteller

Hold ferie uden lommepenge – rejs med med All Inclusive.
Se All Inclusive hoteller her >

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter for hele året til din rejse.
Se vejret her >

Oplevelser

Tag med og få oplevelser for livet i Alanya.
Se oplevelser her >

Rejseguide

Læs vores store rejseguide med alt der er værd at vide.
Se rejseguide her >

Hoteller i Alanya

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Find din rejse til Alanya, Side og Belek

Find din rejse til Alanya, Side og Belek

FILTRER & TILPAS

Du er ved at bestille:


Pakkerejse med rutefly

 • Du vælger selv, hvornår og hvor længe du vil være afsted
 • Tryghedspakken
 • Udvalgte hoteller med god beliggenhed
 • Et stk. bagage indgår i prisen
 • Priserne er dynamiske og kan ændre sig frem til bestilling

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

 • 3
 • 4
 • 6
 • 7
 • 9
 • 10
 • 11
 • 13
 • 14
 • 16
 • 17
 • 18
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23

Oplevelser

Alanya bådtur

Med engelsktalende rejseleder

Tag med på en fantastisk bådtur, hvor der sejles fra Alanyas hyggelige, gamle fiskerhavn og ud på det skønne azurblå middelhav. På båden slapper vi af i skyggen eller slikker sol på dækket med en drink i hånden, mens musikken spiller fra højttalerne.

Vi ser Alanya fra søsiden og sejler rundt om bjerget, der skiller feriebyen i øst og vest. Fra havet ser vi den store flotte forsvarsborg, som sultanen fik udbygget tilbage i 1200-tallet. Vi sejler forbi de kendte grotter ved foden af klippehalvøen efterfulgt af flere badepauser.

Inklusive frokost

Vejledende pris:
Voksne kr. 270 pr. person
Børn kr 135 pr. barn (fra 7-12 år)
Børn under 6 år er gratis.

Turen køre fra maj til oktober

*Vær venligst klar ude foran hotellet ved opsamling.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen

Bravos favoritter

Med dansktalende rejseleder

Kom med og oplev den fantastiske natur og det traditionelle lokalliv Tyrkiet har at byde på.

Vi går gennem den dramatiske kløft, Sapadere Canyon, langs en 750 m. lang gangbro. Turen går hen over den vilde flod, og til sidst ender vi ved det fantastisk smukke vandfald, som giver et forfriskende sprøjt fra sig. Her kan du få nogle imponerende billeder af den smukke natur, som Tyrkiet gemmer på.

Efter en gåtur langs kløften, kører vi langs med floden, hvor vi oplever det lokale liv helt tæt på. En familie åbner deres hjem for os, og det er som at træde flere årtier tilbage i tiden. Vi oplever det lokale liv, og ser hvordan de vedligeholder deres traditioner.

Herefter er det tid til frokost ved floden, Dimçay. Vi nyder en frokost på en tømmerflåde over floden. Her er der også mulighed for at tage en dukkert i det forfriskende vand.

Nogle gode oplevelser rigere tager vi videre til en overvældende naturoplevelse, Dimcave – den mere end en million år gamle drypstensgrotte, Dim Mağarası, også kaldet Dimcave. I grotten kan du se fascinerende formationer lavet af drypsten, der er skabt af naturen gennem flere tusinde år. I grotten er der mulighed for at få taget nogle af feriens skønneste billeder.

Dimcave grotten strækker sig hele 310 meter ind i de store taurusbjerge og munder ud ved en smuk, lille sø, længst inde i drypstensgrotten. Har man fantasien med sig, kan man se selveste Jomfru Maria med Jesus barnet i armene i midten af den lille sø.

Inklusive frokost

Husk godt fodtøj, kamera, badetøj og håndklæde.

Vejledende pris:
Voksen kr. 340
Børn kr 170

Turen kører fra maj til oktober

*Vær venligst klar ude foran hotellet ved opsamling.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen

Manavgat - marked, flod og moské

Med dansktalende rejseleder

Tag med til Manavgat ved Side,  hvor vi i dag oplever tre seværdigheder, som kendetegner Manavgat-by. Først tager vi til det lokale marked i byens centrum. Her kan man finde alt, hvad hjertet begærer - lige fra frugt og grønt til souvenirs. Når vi er færdige med at prutte os frem til gode priser, går turen videre til Manavgatfloden, hvorfra vi fortsætter turen i båd.

På sejlturen gør vi et stop ved flodens udmunding, hvor der bliver tid på stranden. Her er det muligt både at bade i det iskolde flodvand eller i det dejlige, varme middelhav. Undervejs nyder vi den flotte natur samt en lækker frokost ombord på båden. Når vi igen lægger til i Manavgat, kører vi til den smukke Manavgat moské, hvor vi gør vores sidste stop, inden vi atter sætter kursen mod Alanya. 

Inklusive frokost

Vejledende pris:
Voksne kr. 270 pr. person
Børn kr. 135 pr. barn

*Vær venligst klar ude foran hotellet ved opsamling til udflugt med dansk rejseleder.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen

Praktiske oplysninger

I informationsmappen, på hotellet, er oplevelserne mere udførligt beskrevet. Du er altid velkommen til at henvende dig til din rejseleder, hvis du har spørgsmål.

Det er en god ide at tilmelde dig til oplevelserne på hotelservice tidligt på ugen, så pladsen er sikret. Derudover bedes tilmelding og betaling af oplevelser ske senest kl.12.00 dagen inden den pågældende oplevelse. Aftenarrangementer kan tilmeldes på dagen inden kl. 12:00.

Børn til og med to år deltager gratis, men er ikke berettiget til eget sæde i bussen. Børn mellem 3 og 12 år får børnepris.

Der kan betales med tyrkiske lira, euro og visa-kort.

Bemærk venligst at tilmelding er bindende. Ved sygdom kræves en lægeerklæring for at få refunderet billetprisen.

Bravo Tours tager forbehold for aflysning ved manglende tilmelding, udsolgte oplevelser og dårlige vejrforhold. Bemærk at drikkevarer er for egen regning, medmindre andet er anført.