Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Storby
Golf
Krydstogt
  • Alanya

    Alanya

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Alanya.
Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller i Alanya.
Se vores hoteller her >

Om Alanya

Alanya – Ferieparadiset lige ved Middelhavet


Alanya er et paradis, hvis man vil slappe af og nyde livet, men det er også nemt at finde masser af aktiviteter. Her finder I den perfekte kombination af storbyliv, ferieliv på stranden og gode oplevelser indenfor rækkevide.

Dejlige strande
Den store klippe midt i byen deler Alanya i to skønne strandområder, som strækker sig ud fra byens centrum. Kleopatra-stranden er kendt for sit fine sand, mens stranden mod øst er meget børnevenlig. De er begge perfekt til afslapning, og begge ligger højt på danskernes favoritliste over strandene. Kleopatra-stranden fik i øvrigt sit navn, fordi Kejser Marcus Antonius efter sigende gav selveste Kleopatra-stranden i bryllupsgave, da de på deres bryllupsrejse - som nogle af de første turister - gæstede Alanya.

De bedste hoteller til gode priser
Alanya har et bredt udvalg af gode hoteller. Her er både store resorts til jer, der gerne vil nyde livet med mange poolområder, vandrutsjebaner til børnene og underholdning for både store og små. Og så er der hoteller til jer, der vil nyde den familiære og hyggelige stemning i ro og mag. Samtidig får I rigtig meget for pengene i Tyrkiet. Rejs på en forholdsvis billig ferie eller til luksus og All Inclusive til en god pris.

Ferieliv ved marinaen

I den hyggelige marina skvulper bølgerne sagte mod de farverige fiskerkuttere, de mondæne sejlbåde og de luksuriøse motorbåde, hvorfra livet leves i luksus. Her er liv lige fra morgenstunden, hvor fiskerne lander nattens fangst, de første turister er på vej på bådudflugt, de gigantisk cruiseskib lægger til kaj og misser mod morgensolen. En ny dag er begyndt i Alanya, og vi gør klar til en skøn morgendukkert. 

Liv og glade feriedage
Der er masser af liv og glade dage i Alanya - specielt omkring havnen med alle de gode restauranter, basargader og strandbarer. Strandpromenaderne er ligeledes velholdte, og her afløser den ene hyggelige café og restaurant den anden. Mange danskere har de sidste år købt lejligheder i Alanya for ofte at kunne hygge i byen og nyde de lækre strande.

En oplevelsesrig ferie
Vil I ikke blot ligge ved stranden, har Tyrkiet og Alanya rigtig meget at byde på. Start ferien med en byrundtur, der giver en god start på ferien. Besøg markedet og lær at finde rundt. I kan også starte ferien med hammam – tyrkisk bad, der er ren selvforkælelse. Jeepsafarien og landsbyturen viser det ægte Tyrkiet, mens en bådtur byder på en hyggelig dag på havet. Alanya har oplevelser for en hver!

Vores service
Bravo Tours’ tilbyder på fleksible pakkerejser og charterferie med dansktalende rejselederservice hele døgnet til Alanya. På en charterrejse møder I vores dansktalende rejseledere allerede i lufthavnen, og har I bestilt transfer til hotellet, sørger de for, I kommer frem. I løbet af ferien kan I kontakte dem på servicetelefonen, møde dem på de fleste hoteller eller tage med på udflugt. Det er altid muligt at komme i kontakt med en rejseleder.

Vores fleksible pakkerejser er uden dansktalende rejselederservice og mulighed for transfer til/fra hotellet, men fortsat med fly, hotel og pakkerejsegaranti. I Alanya tilbyder vi fleksible pakkerejser før sæsonen starter, så I bl.a. har mulighed for besøge Alanya i årets første måneder.

I kan altid se, når I booker en rejse, om I bestiller en charter- eller fleksibelpakkerejse. 

Transfer
Det tager cirka to timer at køre fra lufthavnen til første hotelstop i Alanya.

Mest ferie for pengene

All Inclusive hoteller

Hold ferie uden lommepenge – rejs med med All Inclusive.
Se All Inclusive hoteller her >

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter for hele året til din rejse.
Se vejret her >

Oplevelser

Tag med og få oplevelser for livet i Alanya.
Se oplevelser her >

Rejseguide

Læs vores store rejseguide med alt der er værd at vide.
Se rejseguide her >

Kort

Find din rejse til Alanya, Side og Belek

FILTRER & TILPAS

Du er ved at bestille:


Fleksibel pakkerejse

  • Du vælger selv, hvornår og hvor længe du vil være afsted
  • Rejs på egen hånd - der er ingen rejseledere, men du kan altid kontakte os
  • Tryghed - dækket af pakkerejsegarantien
  • Udvalgte hoteller med god beliggenhed
  • Et stk. bagage indgår i prisen
  • Priserne er dynamiske og kan ændre sig frem til bestilling

Vis som

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Rejsende

Kalender

Vis resultater som
Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 14

Oplevelser

Byrundtur, bazar, marked og shopping

En god kombination af byrundtur og shopping. Vi besøger bazaaren, tirsdags- markedet samt prøver den nye svævebane.  Vi fortæller om byen samt viser de gode steder hvor man kan handle, spise eller bare gå en promenade. Find den indre købmand frem når vi er inde i basaren for, at få en masse lækre varer med hjem i bagagen. Dette i form af tasker, briller/solbriller, guldsmykker og andet godt fra Tyrkiet. Vi skal naturligvis også prøve Alanya´s nye svævebane hvor der er en fantastisk udsigt over hele området.

Vi slutter turen på tirsdags-markedet, som er et af de bedste markeder i Alanya her vil der være mulighed for at shoppe på egen hånd. Det er udflugten hvor du har mulighed for, at få et bedre overblik over byen og lære Alanya at kende. 

Inklusiv frokost

Vejledende pris og tidspunkt:
Voksne 18 € pr. person
Børn 9 € pr. barn

Tirsdag: kl. ca. 09:00 – 15:00  


*Vær venligst klar ude foran hotellet ved opsamling til udflugt med dansk rejseleder

Alanya bådtur

Tag med en af Bravo Tours’ dansktalende rejseledere på en fantastisk bådtur, hvor der sejles fra Alanyas hyggelige, gamle fiskerhavn og ud på det skønne azurblå middelhav. På båden slapper vi af i skyggen eller slikker sol på dækket med en drink i hånden. Vi ser Alanya fra søsiden og sejler rundt om bjerget, der skiller feriebyen i øst og vest. Fra havet ser vi den store flotte forsvarsborg, som piraterne byggede tilbage i 1200-tallet. Vi sejler forbi den mystiske fosforgrotte og den hemmelighedsfulde piratgrotte, som ligger lige ned til vandet og som siges at indeholde en skjult piratskat.

Inklusiv frokost

Vejledende pris:
Voksne 22 € pr. person
Børn 11 € pr. barn

*Vær venligst klar ude foran hotellet ved opsamling til udflugt med dansk rejseleder

Dim Cayi - de lokales yndlingssted

I dag tager vi  til det mest populære naturområde i Antalya-regionen, Dimcay. Dimcayi er områdets store ferskvandsfyldte flod og er stedet for afslapning og badning. Det er her,  de lokale søger ”ly” for varmen om sommeren. Det er også her vi får serveret en god frokost, mens vi dypper tæerne i den kølige flod eller får en frisk dukkert. På turen besøger vi også en frugtplantage samt en stor drypstenshule. Husk badetøj.

Inklusiv frokost

Vejledende pris:
Voksne 25 € pr. person
Børn 12,5 € pr. barn

Turen køres fra ca. 15. maj - 15. oktober.
*Vær venligst klar ude foran hotellet ved opsamling til udflugt med dansk rejseleder

Manavgat - marked, flod og moské

Tag med til Manavgat ved Side,  hvor vi i dag oplever tre seværdigheder, som kendetegner Manavgat-by. Først tager vi til det lokale marked i byens centrum. Her kan man finde alt, hvad hjertet begærer - lige fra frugt og grønt til souvenirs. Når vi er færdige med at prutte os frem til gode priser, går turen videre til Manavgatfloden, hvorfra vi fortsætter turen i båd. På sejlturen gør vi et stop ved flodens udmunding, hvor der bliver tid på stranden. Her er det muligt både at bade i det iskolde flodvand eller i det dejlige, varme middelhav. Undervejs nyder vi den flotte natur samt en lækker frokost ombord på båden. Når vi igen lægger til i Manavgat, kører vi til den smukke Manavgat moské, hvor vi gør vores sidste stop, inden vi atter sætter kursen mod Alanya. 

Inklusiv frokost

Vejledende pris:
Voksne 29 € pr. person
Børn 14,5 € pr. barn

*Vær venligst klar ude foran hotellet ved opsamling til udflugt med dansk rejseleder

Jeep safari

Kom med på en dag med fart over feltet. Turen går op i Taurusbjergene, hvor udsigten er helt fantastisk. Der bliver selvfølgelig kørt off road. Undervejs besøger vi bl.a. et gammelt landsbyhus og et nomadetelt. Der er smukke udsigter og fantastisk natur på hele ruten. 

Turen er ikke for personer med dårlig ryg / hofte.

Med engelsktalende rejseleder.

Inklusiv frokost

Vejledende pris:
Voksne 35 € pr. person
Børn 17,5 € pr. barn

* Ved oplevelser på egen hånd, bliver du afhentet på dit hotel. Vær opmærksom på at vente ude foran hotellet. Der vil ofte være en engelsktalende guide med i bussen.

 

Quad safari

Har du lyst til fart over feltet over stejle bjergveje og mudrede vandhuller, så er quad safari lige noget for dig. Man kører på hurtige 4-hjuls crossere på aftegnede stier i bjergene og i skovene.
Oplev naturen helt tæt på, mens du bevæger dig op i terrænet med din crosser. Længst oppe på bjerget holdes der en lille pause, hvor du kan nyde den smukke udsigt over bjergene.

Med engelsktalende rejseleder.

Vejledende pris:
Voksne 39 € pr. person
(min. 18 år. 12 år for at sidde bagpå)

* Ved oplevelser på egen hånd, bliver du afhentet på dit hotel. Vær opmærksom på at vente ude foran hotellet. Der vil ofte være en engelsktalende guide med i bussen.

Hamam

”Hamam” er en særlig oplevelse, man ikke må snyde sig selv for, når man er i Tyrkiet. Mange mener, at en ferie i Tyrkiet altid bør starte med en tur i Hamam, eller Tyrkisk bad, som man kalder det på dansk. Her bliver du forkælet med sauna, dampbad og en dejlig massage.

Du bliver skrubbet fra top til tå, så du bliver helt klar til at holde på den flotte, solbrune farve. Varigheden af et tyrkisk bad kan svinge mellem 2-3 timer inklusiv transport.

Den Klassiske:
Vejledende pris:
Voksne 25 € pr. person (buspris 18 €)
Børn 12,5 € pr. barn (buspris 9 €)

* Ved oplevelser på egen hånd, bliver du afhentet på dit hotel. Vær opmærksom på at vente ude foran hotellet. Der vil ofte være en engelsktalende guide med i bussen.

VIP Hamam

”VIP Hamam” er en mere eksklusiv version af almindelig hamam. Her bliver du forkælet med sauna, dampbad og en dejlig massage, men du får også en ansigtsmaske, mens fødderne bliver forkælet med fiskespa. Varigheden af et tyrkisk bad kan svinge mellem 2-3 timer inklusiv transport.

VIP:

Vejledende pris:
Voksne 35 € pr. person (buspris 30 €)
Børn 17,5 € pr. barn (buspris 15 €)

* Ved oplevelser på egen hånd, bliver du afhentet på dit hotel. Vær opmærksom på at vente ude foran hotellet. Der vil ofte være en engelsktalende guide med i bussen.

Praktiske oplysninger

I informationsmappen, på hotellet, er oplevelserne mere udførligt beskrevet. Du er altid velkommen til at henvende dig til din rejseleder, hvis du har spørgsmål.

Det er en god ide at tilmelde dig til oplevelserne på hotelservice tidligt på ugen, så pladsen er sikret. Derudover bedes tilmelding og betaling af oplevelser ske senest kl.12.00 dagen inden den pågældende oplevelse. Aftenarrangementer kan tilmeldes på dagen inden kl. 12:00.

Børn til og med to år deltager gratis, men er ikke berettiget til eget sæde i bussen. Børn mellem 3 og 12 år får børnepris.

Der kan betales med tyrkiske lira, euro og visa-kort.

Bemærk venligst at tilmelding er bindende. Ved sygdom kræves en lægeerklæring for at få refunderet billetprisen.

Bravo Tours tager forbehold for aflysning ved manglende tilmelding, udsolgte oplevelser og dårlige vejrforhold. Bemærk at drikkevarer er for egen regning, medmindre andet er anført.