Solferie
Rundrejser
Safari
Golf
Krydstogt
  • Safari

Populære safarier lige nu

Blixens Kenya Safari

Rejs med Bravo Tours til Kenya, og bliv bjergtaget af en stribe vilde safarioplevelser. Kom tæt på naturen og dyrelivet i det kenyanske højland.
Læs mere om safarien her >

Løvernes konge-safari

Kom til Kenya med Bravo Tours og mærk på egen krop, hvorfor rejseformen safari blev fostret i netop dette østafrikanske land.
Læs mere om safarien her >

Masaiernes Tanzania safari

Vi besøger de bedste safarireservater og naturbeskyttede områder på denne enestående rejse i verdens bedste safarilande.
Læs mere om safarien her >

Østafrikas horisonter

Ta´med på denne enestående safari til to af verdens bedste safarilande, Kenya og Tanzania. Dyre- og naturoplevelser står i kø for at imponere os.
Læs mere om safarien her >

Her kan du opleve vores safarier

Kenya

Rejseformen safari blev fostret i netop dette østafrikanske land.
Se vores safarier her >

Tanzania

Tanzania er for mange synonym med safari.
Se vores safarier her >

Sydafrika

Sydafrika regnes for ét af verdens smukkeste lande.
Se vores safarier her >

Kenya-kysten

Kombinér din eksotiske drømmeferie på Kenya-kysten med safari.
Se vores muligheder her >

Privatsafari

Få større fleksibilitet med en skræddersyet safarirejse.
Læs mere om privatsafari her >

Find den rigtige safari

Ram plet, når du vælger din safari


Hvor vildt skal det være?
Det skal naturligvis være vildt, når vi taler om Afrika. For det er et vildt fascinerende kontinent med uendeligt mange muligheder. Derfor handler en succesfuld safari om at tage nogle valg og få afklaret, hvilken rejse som passer til dine ønsker, behov og krav. Tag afsæt i nogle af de nedenstående spørgsmål og oplev Afrika på netop dine betingelser.


Hvorfor vil du til Afrika?
Er det for den optimale safarioplevelse? Så er det oplagte valg som regel Kenya, Tanzania eller måske Botswana. Er det kombinationen af smukke landskaber, dejlige vine, fantastisk mad og lidt safari? Så er vinderen absolut Sydafrika. Lokker barske, smukke og evigt skiftende landskaber? Så skal du nok kigge efter Namibia. Og naturligvis kan du også vælge en rundrejse, hvor flere af disse lande er med.

Grupperejse eller individuelt?
Det spørgsmål kan du kun selv svare på. Bravo Tours tilbyder begge dele – altså rundrejser i grupper med eller uden dansk rejseleder eller din egen private tur. Eller en kombination af disse.

Kommer jeg til at bo godt?
Bliv bare overrasket over den høje standard i Afrika. Vi indkvarterer os på hoteller, lodges og telt-camps med en komfort, kvalitet og service, der tåler sammenligning med andre rejsemål verden over. Vælg mellem femstjernet luksus, enkel camping i mindre telte i Botswana og Namibia eller et sted midt i mellem. Safari er dog safari. Og netop stemningen under kanvas, hvor naturens lyde kommer tæt på, er en del af oplevelsen. Mulighederne er nærmest uendelige, og hos Bravo Tours gør vi alt menneskeligt muligt for at imødekomme dine forventninger. Spørg en rejsekonsulent om detaljerne eller klik ind på de forskellige safarier for at læse mere om indkvarteringen.


Safari-sæson året rundt

Med så mange safarilande og kolossale forskelle i landskaberne er klimaet også meget varieret. Fælles for landene er, at de ligger fra Ækvator og sydpå. Det betyder, at årstiderne er omvendt i forhold til hos os her i Norden. Vinter, når vi har sommer, og omvendt.

Om man befinder sig i højlandsområder eller i lavlandet kan have markant betydning for temperaturerne, ligesom beliggenheden - ved kysten eller inde på kontinentet - betyder meget for luftfugtigheden.

På Bravo Tours’ destinationer omkring Ækvator - Kenya, Tanzania, Uganda og Rwanda er forskellen på sommer og vinter ikke stor.

Den tid, vi kalder sommer i Danmark - maj til august - er de koldeste måneder, men der er ofte kun 10-15 graders forskel på sommer og vinter, så det er altid varmt om dagen i den koldeste tid. Luftfugtigheden er dog noget højere om sommeren.

Det er nogle gange en fordel med lidt lavere temperatur, når man er på safari, da dyr ofte er mere aktive, når det er køligt.

Der er to regnperioder i Østafrika. Den lange i april og maj, den korte i november, men da der i Østafrika ligesom i resten af verden er store klimaændringer, har disse perioder ikke holdt stik de seneste år.

Uanset årstid og klima ser man altid mange dyr. Man kan rejse til Østafrika året rundt. Det gælder bare om at vælge de rigtige områder og parker til de rigtige årstider. Her kommer Bravo Safari-teamet ind i billedet. Vi er klar til at råde jer og planlægge jeres tur.

I det sydlige Afrika er sommer og vinter også byttet om. Men her er temperaturforskellene større. Fx kan Cape Town i juli være en kold fornøjelse. Det betyder ikke, at man ikke bør rejse til Sydafrika i de måneder, men den bedste tid at besøge Sydafrika er fra august til april. Men årstiderne bliver mindre markante, jo længere nordpå man rejser. I september ser man de flotteste hvaler i en god Sydhavs-storm på Kap Det Gode Håb, og i februar nyder man et glas dejlig sydafrikansk vin og en god middag på solterrassen på Cape Towns havnefront.

I Botswana er det varmt året rundt. Der kan være kraftige regnskyl i januar og februar. Det betyder, at hvis man besøger det berømte Okavango-delta i maj og juni, er det meget grønt og frodigt, men fra august til december er det meget tørt, men også meget smukt. Så man kan køre den samme tur to gange og få to helt forskellige oplevelser.

Namibia deler stort set vejr med Botswana, men de store ørkener er ret kolde i maj, juni og juli. Den bedste tid at rejse til denne del af Afrika er fra september til jul. Dog er her ganske varmt i december og januar. Men da en stor del af en safari til Namibia foregår i de enorme og smukke naturområder, betyder temperaturerne ikke så meget.Skræddersy din privatsafari

Med Bravo Tours kan du også skræddersy din helt egen safari

 

Inspiration til din safari

Hvor og hvornår?

Det er muligt, at rejse på safari året rundt, man skal bare vælge det rigtige område på det rigtige tidspunkt. Men hvordan gør man det?
Find svaret her >

De bedste safariråd

Du får de bedste råd til din safari af Kenya-Claus, der er en ægte safariekspert, Bravo Tours’ destinationschef og bor i Kenya.
Find safarirådene her >

Pakkeliste til safari

Det kan være svært at vide, hvad man skal medbringe på en safari. Derfor har vi samlet en række gode pakkeråd til dig, der snart skal på safari.
Find pakkelisten her >

 

Rejseledere i Afrika

Mia Gammelgaard Hald
Rejseleder i Afrika

Forelskede sig hovedkulds i det afrikanske kontinent, da hun startede som rejseleder for Bravo Tours på Djerba i 2010.

Fortsatte karrieren som bl.a. rejseleder på Azorerne og rundrejseleder i Kina, men fandt hele tiden tilbage til der hvor det hele startede. Efter en sæson som destinationschef på Djerba, fandt hun længere syd på, først til paradiset Mombasa ved Kenyas kyst, og siden som helblods safari rejseleder i Sydafrika, Namibia, Zambia og Botswana.

Hanne Lindemann
Rejseleder i Afrika

Vores mest rutinerede rejseleder med godt 40 års færden i Afrika – en del af årene som fastboende i Kenya. Hanne er cand. scient., vildtbiolog, forfatter, fotograf og konsulent for zoologiske haver og tvstationer i Danmark og udlandet. Hanne ved alt, hvad der er værd at vide om safari, og deler rundhåndet ud af sin viden.

Niels Mogensen
Rejseleder i Afrika

Som løveforsker i Masai Mara har Niels opnået en utrolig indsigt i Afrikas dyreliv. Han bor fast i Kenya og har siden 2007 arbejdet som en værdsat rejseleder i Kenya og Tanzania. Niels passer også sine studier og det kan følges på www.mnlp.org. Bravo Safari støtter bestræbelserne på at bevare Afrikas løver og er økonomisk involveret i hans projekter.

 

Lisbeth Norlyk
Rejseleder i Afrika

Har rejst med rygsæk i hele verden. I 2003 gjorde hun sin barndomsdrøm til virkelighed og drog ud på den storstilede Afrikatur fra Cape Town til Kilimanjaro. I 2005 vendte Lisbeth tilbage til Sydafrika for at arbejde på en dansk lodge som guide. Har boet og arbejdet i Thailand og Vietnam, men vendte i 2008 tilbage til sit elskede kontinent som rejseleder.

Lucky Momanyi
Rejseleder i Afrika

Født i Mombasa, Kenya. Hun arbejder på vores kontor i netop Mombasa, hvor hun tager sig af Bravo Tours’ gæster på kysthotellerne nord og syd for den store havneby og leder de fleste af vores udflugter. Lucky lærte dansk på et studieophold i Vojens i 2005 og 2006, og hun taler sproget meget flot.

Kenya-Claus
Destinationschef i Afrika

Vores destinationschef i Afrika. Fynbo, farvehandler og farverig fortæller, der har boet i Mombasa siden 1998. Som globetrotter og naturelsker har han erhvervet den viden og indsigt, der får ham til at arrangere spændende safarier og rundrejser i Afrika. Glæd dig til at møde ”Kenya-Claus”, der medrivende præsenterer sit andet hjemland.

Safari kalender

Dato   Land   Rundrejse   Lufthavn  
1/6 2018   Kenya-Kysten   Badeferie og safaridage i Tsavo, Kenya   CPH/AAL  
18/6 2018   Kenya-Kysten   Badeferie og safaridage i Tsavo, Kenya   CPH/AAL  
8/7 2018   Kenya   Løvernes konge-safari   BLL/CPH/AAL  
15/7 2018   Kenya   Blixens Kenya safari   BLL/CPH/AAL  
7/9 2018   Kenya   Løvernes konge-safari   BLL/CPH/AAL  
20/9 2018   Sydafrika   Sydafrika - vin, hvaler og the big five   CPH  
21/9 2018   Kenya   Blixens Kenya safari   BLL/CPH/AAL  
5/10 2018   Kenya   Løvernes konge-safari   BLL/CPH/AAL  
12/10 2018   Kenya   Blixens Kenya safari   BLL/CPH/AAL  
12/10 2018   Kenya   Løvernes konge-safari   BLL/CPH/AAL  
17/10 2018   Kenya   Løvernes konge-safari   BLL/CPH/AAL  
19/10 2018   Kenya   Blixens Kenya safari   BLL/CPH/AAL  
26/10 2018   Kenya   Blixens Kenya safari - vinter   BLL/CPH/AAL  
2/11 2018   Kenya   Løvernes konge-safari   BLL/CPH/AAL  
8/11 2018   Sydafrika   Sydafrika - vin, hvaler og the big five   BLL  
9/11 2018   Kenya   Blixens Kenya safari - vinter   BLL/CPH/AAL  
16/11 2018   Kenya   Løvernes konge-safari   BLL/CPH/AAL  
4/1 2019   Kenya   Løvernes konge-safari   BLL/CPH/AAL  
8/1 2019   Kenya-kysten   Langtidsferie inkl. 2 dages safari   BLL/CPH  
8/1 2019   Kenya-kysten   Langtidsferie inkl. 5 dages safari   BLL/CPH  
8/1 2019   Kenya-kysten   Langtidsferie inkl. 7 dages safari   BLL/CPH  
10/1 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Tsavos røde elefanter - ophold på Amani Tiwi   BLL/CPH  
10/1 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Tsavos røde elefanter - ophold på Leopard Beach   BLL/CPH  
10/1 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Tsavos røde elefanter - ophold på Swahili Beach   BLL/CPH  
10/1 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Drømmesafari i Kenya - ophold på Amani Tiwi   BLL/CPH  
10/1 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Drømmesafari i Kenya - ophold på Leopard Beach   BLL/CPH  
10/1 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Drømmesafari i Kenya - ophold på Swahili Beach   BLL/CPH  
10/1 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Eventyrsafari i Kenya - ophold på Amani Tiwi   BLL/CPH  
10/1 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Eventyrsafari i Kenya - ophold på Leopard Beach   BLL/CPH  
10/1 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Eventyrsafari i Kenya - ophold på Swahili Beach   BLL/CPH  
11/1 2019   Kenya   Blixens Kenya safari - vinter   BLL/CPH/AAL  
11/1 2019   Kenya og Tanzania   Østafrikas horisonter   BLL/CPH/AAL  
17/1 2019   Sydafrika   Sydafrika - vin, hvaler og the big five   BLL/CPH  
17/1 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Tsavos røde elefanter - ophold på Amani Tiwi   BLL/CPH  
17/1 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Tsavos røde elefanter - ophold på Leopard Beach   BLL/CPH  
17/1 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Tsavos røde elefanter - ophold på Swahili Beach   BLL/CPH  
17/1 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Drømmesafari i Kenya - ophold på Amani Tiwi   BLL/CPH  
17/1 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Drømmesafari i Kenya - ophold på Leopard Beach   BLL/CPH  
17/1 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Drømmesafari i Kenya - ophold på Swahili Beach   BLL/CPH  
17/1 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Eventyrsafari i Kenya - ophold på Amani Tiwi   BLL/CPH  
17/1 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Eventyrsafari i Kenya - ophold på Leopard Beach   BLL/CPH  
17/1 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Eventyrsafari i Kenya - ophold på Swahili Beach   BLL/CPH  
18/1 2019   Kenya   Løvernes konge-safari   BLL/CPH/AAL  
18/1 2019   Tanzania   Masaiernes Tanzania safari   CPH/AAL  
24/1 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Tsavos røde elefanter - ophold på Amani Tiwi   BLL/CPH  
24/1 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Tsavos røde elefanter - ophold på Leopard Beach   BLL/CPH  
24/1 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Tsavos røde elefanter - ophold på Swahili Beach   BLL/CPH  
24/1 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Drømmesafari i Kenya - ophold på Amani Tiwi   BLL/CPH  
24/1 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Drømmesafari i Kenya - ophold på Leopard Beach   BLL/CPH  
24/1 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Drømmesafari i Kenya - ophold på Swahili Beach   BLL/CPH  
24/1 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Eventyrsafari i Kenya - ophold på Amani Tiwi   BLL/CPH  
24/1 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Eventyrsafari i Kenya - ophold på Leopard Beach   BLL/CPH  
24/1 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Eventyrsafari i Kenya - ophold på Swahili Beach   BLL/CPH  
25/1 2019   Kenya   Blixens Kenya safari - vinter   BLL/CPH/AAL  
25/1 2019   Kenya og Tanzania   Østafrikas horisonter   BLL/CPH/AAL  
29/1 2019   Kenya-kysten   Langtidsferie inkl. 2 dages safari   BLL/CPH  
29/1 2019   Kenya-kysten   Langtidsferie inkl. 5 dages safari   BLL/CPH  
29/1 2019   Kenya-kysten   Langtidsferie inkl. 7 dages safari   BLL/CPH  
31/1 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Tsavos røde elefanter - ophold på Amani Tiwi   BLL/CPH  
31/1 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Tsavos røde elefanter - ophold på Leopard Beach   BLL/CPH  
31/1 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Tsavos røde elefanter - ophold på Swahili Beach   BLL/CPH  
31/1 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Drømmesafari i Kenya - ophold på Amani Tiwi   BLL/CPH  
31/1 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Drømmesafari i Kenya - ophold på Leopard Beach   BLL/CPH  
31/1 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Drømmesafari i Kenya - ophold på Swahili Beach   BLL/CPH  
31/1 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Eventyrsafari i Kenya - ophold på Amani Tiwi   BLL/CPH  
31/1 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Eventyrsafari i Kenya - ophold på Leopard Beach   BLL/CPH  
31/1 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Eventyrsafari i Kenya - ophold på Swahili Beach   BLL/CPH  
1/2 2019   Tanzania   Masaiernes Tanzania safari   BLL/CPH  
7/2 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Tsavos røde elefanter - ophold på Amani Tiwi   BLL/CPH  
7/2 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Tsavos røde elefanter - ophold på Leopard Beach   BLL/CPH  
7/2 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Tsavos røde elefanter - ophold på Swahili Beach   BLL/CPH  
7/2 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Drømmesafari i Kenya - ophold på Amani Tiwi   BLL/CPH  
7/2 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Drømmesafari i Kenya - ophold på Leopard Beach   BLL/CPH  
7/2 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Drømmesafari i Kenya - ophold på Swahili Beach   BLL/CPH  
7/2 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Eventyrsafari i Kenya - ophold på Amani Tiwi   BLL/CPH  
7/2 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Eventyrsafari i Kenya - ophold på Leopard Beach   BLL/CPH  
7/2 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Eventyrsafari i Kenya - ophold på Swahili Beach   BLL/CPH  
8/2 2019   Kenya   Løvernes konge-safari   BLL/CPH/AAL  
8/2 2019   Kenya   Blixens Kenya safari - vinter   BLL/CPH/AAL  
8/2 2019   Kenya og Tanzania   Østafrikas horisonter   BLL/CPH/AAL  
14/2 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Tsavos røde elefanter - ophold på Amani Tiwi   BLL/CPH  
14/2 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Tsavos røde elefanter - ophold på Leopard Beach   BLL/CPH  
14/2 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Tsavos røde elefanter - ophold på Swahili Beach   BLL/CPH  
14/2 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Drømmesafari i Kenya - ophold på Amani Tiwi   BLL/CPH  
14/2 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Drømmesafari i Kenya - ophold på Leopard Beach   BLL/CPH  
14/2 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Drømmesafari i Kenya - ophold på Swahili Beach   BLL/CPH  
14/2 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Eventyrsafari i Kenya - ophold på Amani Tiwi   BLL/CPH  
14/2 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Eventyrsafari i Kenya - ophold på Leopard Beach   BLL/CPH  
14/2 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Eventyrsafari i Kenya - ophold på Swahili Beach   BLL/CPH  
15/2 2019   Tanzania   Masaiernes Tanzania safari   BLL/CPH/AAL  
21/2  2019   Kenya/ Kenya-kysten   Tsavos røde elefanter - ophold på Amani Tiwi   BLL/CPH  
21/2  2019   Kenya/ Kenya-kysten   Tsavos røde elefanter - ophold på Leopard Beach   BLL/CPH  
21/2  2019   Kenya/ Kenya-kysten   Tsavos røde elefanter - ophold på Swahili Beach   BLL/CPH  
21/2  2019   Kenya/ Kenya-kysten   Drømmesafari i Kenya - ophold på Amani Tiwi   BLL/CPH  
21/2  2019   Kenya/ Kenya-kysten   Drømmesafari i Kenya - ophold på Leopard Beach   BLL/CPH  
21/2  2019   Kenya/ Kenya-kysten   Drømmesafari i Kenya - ophold på Swahili Beach   BLL/CPH  
21/2  2019   Kenya/ Kenya-kysten   Eventyrsafari i Kenya - ophold på Amani Tiwi   BLL/CPH  
21/2  2019   Kenya/ Kenya-kysten   Eventyrsafari i Kenya - ophold på Leopard Beach   BLL/CPH  
21/2  2019   Kenya/ Kenya-kysten   Eventyrsafari i Kenya - ophold på Swahili Beach   BLL/CPH  
22/2 2019   Kenya   Blixens Kenya safari - vinter   BLL/CPH/AAL  
22/2 2019   Kenya og Tanzania   Østafrikas horisonter   BLL/CPH/AAL  
23/2 2019   Sydafrika   Sydafrika - vin, hvaler og the big five   CPH  
28/2 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Tsavos røde elefanter - ophold på Amani Tiwi   BLL/CPH  
28/2 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Tsavos røde elefanter - ophold på Leopard Beach   BLL/CPH  
28/2 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Tsavos røde elefanter - ophold på Swahili Beach   BLL/CPH  
28/2 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Drømmesafari i Kenya - ophold på Amani Tiwi   BLL/CPH  
28/2 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Drømmesafari i Kenya - ophold på Leopard Beach   BLL/CPH  
28/2 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Drømmesafari i Kenya - ophold på Swahili Beach   BLL/CPH  
28/2 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Eventyrsafari i Kenya - ophold på Amani Tiwi   BLL/CPH  
28/2 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Eventyrsafari i Kenya - ophold på Leopard Beach   BLL/CPH  
28/2 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Eventyrsafari i Kenya - ophold på Swahili Beach   BLL/CPH  
1/3 2019   Kenya   Løvernes konge-safari   BLL/CPH/AAL  
1/3 2019   Tanzania   Masaiernes Tanzania safari   BLL/CPH/AAL  
5/3 2019   Kenya-kysten   Langtidsferie inkl. 2 dages safari   BLL/CPH  
5/3 2019   Kenya-kysten   Langtidsferie inkl. 5 dages safari   BLL/CPH  
5/3 2019   Kenya-kysten   Langtidsferie inkl. 7 dages safari   BLL/CPH  
7/3 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Tsavos røde elefanter - ophold på Amani Tiwi   BLL/CPH  
7/3 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Tsavos røde elefanter - ophold på Leopard Beach   BLL/CPH  
7/3 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Tsavos røde elefanter - ophold på Swahili Beach   BLL/CPH  
7/3 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Drømmesafari i Kenya - ophold på Amani Tiwi   BLL/CPH  
7/3 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Drømmesafari i Kenya - ophold på Leopard Beach   BLL/CPH  
7/3 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Drømmesafari i Kenya - ophold på Swahili Beach   BLL/CPH  
7/3 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Eventyrsafari i Kenya - ophold på Amani Tiwi   BLL/CPH  
7/3 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Drømmesafari i Kenya - ophold på Leopard Beach   BLL/CPH  
7/3 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Drømmesafari i Kenya - ophold på Swahili Beach   BLL/CPH  
8/3 2019   Kenya   Blixens Kenya safari - vinter   BLL/CPH/AAL  

BLL = Billund
CPH = København
AAL = Aalborg

Få de bedste råd til din safari


Ring direkte til vores safarieksperter! 

De sidder klar til at hjælpe dig på 70 10 10 77, tast 2

Del denne side via E-mail