Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
  • Safari

Populære safarier lige nu

Sydafrika og The big 5

Rejs med til Sydafrika, til nogle af landets største safarioplevelser, nemlig The Big 5! Vi bor på den fantastiske Boulders Safari Lodge i Kruger Nationalpark.
Læs mere om safarien her >

Jubilæumssafari - Kenya-kysten og Zanzibar

Smag på ordene Kenya-kysten og Zanzibar – de smager eksotiske og fremkalder øjeblikkeligt billeder af palmestrande, store krydderiplantager og ikke mindst savannens vilde dyr. 
Læs mere om safarien her >

Dubai og safari i Kenya

Få det bedste af begge verdner på denne fortryllende rejse, hvor vi både sørger for imponerende storbyoplevelser og uforglemmelige safariminder!
Læs mere om safarien her >

Drømmesafari i Kenya - inkl. 5 dages safari

En enestående kombination af drømmesafari og eksotisk badeferie langs Kenya-kysten. Ophold på Amani Tiwi.  
Læs mere om safarien her >

Blixens Kenya Safari

Rejs med Bravo Tours til Kenya, og bliv bjergtaget af en stribe vilde safarioplevelser. Kom tæt på naturen og dyrelivet i det kenyanske højland.
Læs mere om safarien her >

Løvernes konge-safari

Kom til Kenya med Bravo Tours og mærk på egen krop, hvorfor rejseformen safari blev fostret i netop dette østafrikanske land.
Læs mere om safarien her >

Masaiernes Tanzania safari

Vi besøger de bedste safarireservater og naturbeskyttede områder på denne enestående rejse i verdens bedste safarilande.
Læs mere om safarien her >

Østafrikas horisonter

Ta´med på denne enestående safari til to af verdens bedste safarilande, Kenya og Tanzania. Dyre- og naturoplevelser står i kø for at imponere os.
Læs mere om safarien her >

Her kan du opleve vores safarier

Kenya

Rejseformen safari blev fostret i netop dette østafrikanske land.
Se vores safarier her >

Tanzania

Tanzania er for mange synonym med safari.
Se vores safarier her >

Sydafrika

Sydafrika regnes for ét af verdens smukkeste lande.
Se vores safarier her >

Kenya-kysten

Kombinér din eksotiske drømmeferie på Kenya-kysten med safari.
Se vores muligheder her >

Privatsafari

Få større fleksibilitet med en skræddersyet safarirejse.
Læs mere om privatsafari her >

Find den rigtige safari

Ram plet, når du vælger din safari


Der er mange muligheder, når det kommer til safari. Hvor skal jeg rejse hen? Hvor længe skal jeg rejse? Hvor skal jeg bo? Hvilke områder er bedst, når jeg gerne vil rejse? Det er blot nogle af de spørgsmål, der melder sig banen, og det er spørgsmål, man kun kan svare på, hvis man kender savannen og områderne. Det gør vi. Vi har nemlig arrangeret safarirejser i snart 20 år.

Hvorfor skal du rejse på safari med Bravo Tours?
Det skal du i al beskedenhed, fordi du får den bedste safarioplevelse med os. I snart 20 år har vi håndplukket de bedste oplevelser – det gælder både i Øst- og Sydafrika. Det har vi gjort af én simpel grund: for at give dig de bedste safarioplevelser. For selvfølgelig kan man selv tage af sted, købe en flybillet og rejse ud, men når du rejser med os, ved du, at du rejse hjem med de største oplevelser.

Dansktalende ekspertviden fra start til slut
Den fulde oplevelse får du med dansktalende rejseleder. Fordi historien om dyrene er en vigtig del af en safari – og den bliver bare endnu bedre på dansk. Ligesom gode råd og vejledning inden afrejse er en af de vigtigste dele af en safari. Vores safarieksperter ved, hvor du skal rejse hen, for at få opfyldt dine ønsker. De har selv rejst i Afrika og kender både vores lodges, områder og udflugter, så de kan vejlede dig. I Afrika venter vores dansktalende rejseleder på at give dig dit livs oplevelse. Mange af dem bor i Afrika året rundt. Det gør din safari til en unik oplevelse.

Hvor skal du rejse til i Afrika?
Drømmer du om storslåede sletter, dyr på savannen og lodges, hvor du nyder en solnedgang, mens dyrene enten går til ro eller starter deres jagt? Så er Østafrika et godt bud til din rejse! Både Kenya og Tanzania er safarilande med stort ”S”, og alt efter, hvornår du vil rejse, ved vores safarieksperter hvilket land, du skal vælge. Er det i stedet kombinationen, du går efter - med både smukke landskaber, dejlige vine, fantastisk mad og lidt safari – skal du rejse med til Sydafrika. Her finder du populært sagt lidt af det hele – eller som vi ynder at sige det: hele verden samlet i ét land.

Hvornår skal jeg rejse på safari?
Det korte svar er året rundt! Der er nemlig altid mange dyr – man skal bare vælge det rigtige område på det givne tidspunkt. Engang sagde man, at der var to regnperioder i Afrika, men ligesom mange andre steder i verden, har klimaforandringer også sat sit præg her. Det betyder, man ikke kan sige med sikkerhed, hvornår det starter. Helt overordnet kan man inddele året i fire perioder – og derfra vælge, hvornår man gerne vil rejse – eller hvor man skal rejse hen, hvis man ved, hvornår man gerne vil afsted. Læs mere om perioderne. 

Hvordan skal jeg bo?
Nogle drømmer om lodges eller hoteller andre om telt-camps og mad over bål. Det er individuelt, hvad der giver den største oplevelse. Det eneste vi vil sige er; gå ikke på kompromis med din indkvartering. Mange mener måske, at man er på savannen det meste af tiden – og det er man også, men en lige stor del af en safari er aftenerne, og bor man rigtig, kan man nyde en drink på terrassen, mens elefanten tager en tår vand i et nærtliggende vandhul. Det er da stort! Uanset, hvad du vælger, lægger vi vægt på komfort, kvalitet og service, og du bliver med garanti overrasket over den høje standard i Afrika. Fortæl en rejsekonsulenter om dine ønsker, for i Afrika kan alt lade sig gøre – og vi går gerne den ekstra mil for at finde det rigtige til dig!

Grupperejser eller individuelt og skræddersyet?
Det spørgsmål er der kun én, der kan svare på, og det er dig. Vi tilbyder nemlig begge dele – både safarier, hvor alt er planlagt med dansktalende rejseleder og individuelle safarier, hvor vi skræddersyer præcis efter dine ønsker! Fortæl dem til vores rejsekonsulent, så laver de gerne et bud på din safari. Du kan læse mere om dine muligheder for skræddersyede safarirejser her. 

Slut af med badeferie
Et rigtig godt råd er at prioritere tid til ren afslapning efter safarien på savannen. Det er nemlig først her, der rigtig er tid til at fordøje de mange indtryk. Det er her, du har tid til at tale med de andre om løven, der sov i skyggen eller de mange elefanter, du så på vejen. Lige præcis den del er en vigtig del af en safari!

Inspiration til din safari

Hvor og hvornår?

Det er muligt, at rejse på safari året rundt, man skal bare vælge det rigtige område på det rigtige tidspunkt. Men hvordan gør man det?
Find svaret her >

De bedste safariråd

Du får de bedste råd til din safari af Kenya-Claus, der er en ægte safariekspert, Bravo Tours’ destinationschef og bor i Kenya.
Find safarirådene her >

Pakkeliste til safari

Det kan være svært at vide, hvad man skal medbringe på en safari. Derfor har vi samlet en række gode pakkeråd til dig, der snart skal på safari.
Find pakkelisten her >

 

Rejseledere i Afrika

Mia Gammelgaard Hald
Rejseleder i Afrika

Forelskede sig hovedkulds i det afrikanske kontinent, da hun startede som rejseleder for Bravo Tours på Djerba i 2010.

Fortsatte karrieren som bl.a. rejseleder på Azorerne og rundrejseleder i Kina, men fandt hele tiden tilbage til der hvor det hele startede. Efter en sæson som destinationschef på Djerba, fandt hun længere syd på, først til paradiset Mombasa ved Kenyas kyst, og siden som helblods safari rejseleder i Sydafrika, Namibia, Zambia og Botswana.

Hanne Lindemann
Rejseleder i Afrika

Vores mest rutinerede rejseleder med godt 40 års færden i Afrika – en del af årene som fastboende i Kenya. Hanne er cand. scient., vildtbiolog, forfatter, fotograf og konsulent for zoologiske haver og tvstationer i Danmark og udlandet. Hanne ved alt, hvad der er værd at vide om safari, og deler rundhåndet ud af sin viden. 

Lisbeth Norlyk
Rejseleder i Afrika

Har rejst med rygsæk i hele verden. I 2003 gjorde hun sin barndomsdrøm til virkelighed og drog ud på den storstilede Afrikatur fra Cape Town til Kilimanjaro. I 2005 vendte Lisbeth tilbage til Sydafrika for at arbejde på en dansk lodge som guide. Har boet og arbejdet i Thailand og Vietnam, men vendte i 2008 tilbage til sit elskede kontinent som rejseleder.

Lucky Momanyi
Rejseleder i Afrika

Født i Mombasa, Kenya. Hun arbejder på vores kontor i netop Mombasa, hvor hun tager sig af Bravo Tours’ gæster på kysthotellerne nord og syd for den store havneby og leder de fleste af vores udflugter. Lucky lærte dansk på et studieophold i Vojens i 2005 og 2006, og hun taler sproget meget flot.

Frederik Nyborg
Rejseleder i Afrika

Frederik Nyborg har rejst verden tynd og bl.a. arbejdet i både Spanien, Portugal, Grækenland og Indien. Nu er han safariekspert i Afrika og glæder sig til at tage dig med ud på savannen. Han har en stor passion for natur og kultur – og det er svært ikke at lade sig rive med af Frederiks entusiasme og indlevelse.

Gitte Skov Andersen
Rejseleder i Afrika

Gitte Skov Andersen har været vidt omkring, men der er ingen tvivl om, at hun har en stor forkærlighed for Afrika og savannens mange dyr. Det giver – når hun selv skal sige det – hende et adrenalin-kick, som intet andet kan. Udover flere safarier i Sydafrika har Gitte også været rejseleder på bl.a. De Dansk Vestindiske Øer, Azorerne, La Palma og i Portugal.

Christina Larsen
Rejseleder i Afrika

Christina Larsen trak i Bravo Tours-uniformen i 2014 og har siden boet på både Tenerife, Santorini, Kreta, Koh Chang og ikke mindst Kenya ad flere omgange. Særlig Afrika har fået en unik plads i hjertet – og hun elsker kort sagt at se de vilde dyr i naturlige omgivelser, kulturen og de eksotiske rammer. I år er hun supervisor på Kenya-kysten for tredje gang – og når hun ikke er hjemme i Kenya, arbejder hun på hovedkontoret i Herning.

Kenya-Claus
Destinationschef i Afrika

Vores destinationschef i Afrika. Fynbo, farvehandler og farverig fortæller, der har boet i Mombasa siden 1998. Som globetrotter og naturelsker har han erhvervet den viden og indsigt, der får ham til at arrangere spændende safarier og rundrejser i Afrika. Glæd dig til at møde ”Kenya-Claus”, der medrivende præsenterer sit andet hjemland.

Safari kalender

Dato   Land   Rundrejse   Lufthavn  
22/6 2019   Kenya   Løvernes konge-safari   BLL/CPH/AAL  
27/6 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Tsavos røde elefanter - ophold på Amani Tiwi   CPH  
27/6 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Drømmesafari i Kenya - ophold på Amani Tiwi   CPH  
4/7 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Tsavos røde elefanter - ophold på Amani Tiwi   CPH  
4/7 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Drømmesafari i Kenya - ophold på Amani Tiwi   CPH  
6/7 2019   Kenya   Løvernes konge-safari   BLL/CPH/AAL  
11/7 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Tsavos røde elefanter - ophold på Amani Tiwi   CPH  
11/7 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Drømmesafari i Kenya - ophold på Amani Tiwi   CPH  
13/7 2019   Kenya   Blixens Kenya safari    BLL/CPH/AAL  
18/7 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Tsavos røde elefanter - ophold på Amani Tiwi   CPH  
18/7 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Drømmesafari i Kenya - ophold på Amani Tiwi   CPH  
25/7 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Tsavos røde elefanter - ophold på Amani Tiwi   CPH  
25/7 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Drømmesafari i Kenya - ophold på Amani Tiwi   CPH  
1/8 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Tsavos røde elefanter - ophold på Amani Tiwi   CPH  
1/8 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Drømmesafari i Kenya - ophold på Amani Tiwi   CPH  
8/8 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Tsavos røde elefanter - ophold på Amani Tiwi   CPH  
8/8 2019   Kenya/ Kenya-kysten   Drømmesafari i Kenya - ophold på Amani Tiwi   CPH  
5/9 2019   Kenya   Masai Maras mægtige migration   BLL/CPH/AAL   
14/9 2019   Kenya   Blixens Kenya safari    BLL/CPH/AAL  
17/9 2019   Kenya   Karen Blixen i Afrika med Tom Buk-Swienty   BLL/CPH/AAL  
21/9 2019   Kenya   Løvernes konge-safari   BLL/CPH/AAL  
5/10 2019   Kenya   Løvernes konge-safari   BLL/CPH/AAL  
12/10 2019   Kenya   Løvernes konge-safari   BLL/CPH/AAL  
12/10 2019   Kenya   Blixens Kenya safari    BLL/CPH/AAL  
16/10 2019   Kenya   Dubai og Kenya   CPH  
19/10 2019   Kenya   Løvernes konge-safari   BLL/CPH/AAL  
23/10 2019   Sydafrika   Sydafrika - Cape Town, Garden Route og Vinlandet   BLL/CPH  
26/10 2019   Kenya   Blixens Kenya safari    BLL/CPH/AAL  
8/11 2019   Sydafrika   Sydafrika og The Big 5   BLL/CPH  
9/11 2019   Kenya   Løvernes konge-safari   BLL/CPH/AAL  
16/11 2019    Kenya    Blixens Kenya safari     BLL/CPH/AAL  
7/1 2020    Kenya/ Kenya-kysten    Langtidsferie på Kenya-kysten med 2 dages safari   BLL/CPH  
7/1 2020   Kenya/ Kenya-kysten   Langtidsferie på Kenya-kysten med 5 dages safari   BLL/CPH  
7/1 2020   Kenya/ Kenya-kysten   Langtidsferie på Kenya-kysten med 7 dages safari   BLL/CPH  
8/1 2020    Sydafrika    Sydafrika - Cape Town, Garden Route og Vinlandet    BLL/CPH   
9/1 2020    Kenya/ Kenya-kysten   Drømmesafari i Kenya - ophold på Amani Tiwi    BLL/CPH    
9/1 2020   Kenya/ Kenya-kysten   Eventyrsafari i Kenya - ophold på Amani Tiwi    BLL/CPH    
9/1 2020   Kenya/ Kenya-kysten    Tsavos røde elefanter - ophold på Amani Tiwi    BLL/CPH   
9/1 2020    Kenya/ Kenya-kysten    Jubilæumssafari - Kenya-kysten og Zanzibar    BLL/CPH    
11/1 2020    Kenya    Blixens Kenya safari     BLL/CPH/AAL   
11/1 2020    Tanzania    Østafrikas horisonter   BLL/CPH/AAL   
16/1 2020    Kenya/ Kenya-kysten    Drømmesafari i Kenya - ophold på Amani Tiwi     BLL/CPH   
16/1 2020    Kenya/ Kenya-kysten    Tsavos røde elefanter - ophold på Amani Tiwi     BLL/CPH   
18/1 2020    Kenya    Løvernes konge-safari    BLL/CPH/AAL   
               
               

BLL = Billund
CPH = København
AAL = Aalborg

Få de bedste råd til din safari


Ring direkte til vores safarieksperter! 

De sidder klar til at hjælpe dig på 70 10 10 77, tast 2

Del denne side via E-mail