• Safarirejser med Bravo Tours

Med jer - hele vejen til savannen

Alle vores safarier

Blixens Kenya Safari og Det Indiske Ocean
0

Bravo Safari byder velkommen Blixens Kenya Safari, der siden starten af Bravo Safari i 2002, har været vores mest populære safari. Velkommen til Kenya, hvor safaribegrebet blev født, og hvor man stadig bliver bjergtaget af en uendelig stribe af vilde safarioplevelser.

Efter en smuk start ved foden af Aberdare bjergmassivet, kommer du herefter tæt på naturen og dyrelivet i smukke Samburus meget tørre landskab. Du oplever den berømte Lake Nakuru hvor der er gode chancer for at opleve næsehorn, leopard, løve og de lyserøde flamingoer, skal på bådsafari i Lake Naivasha, hvor du hilser på flodhestene og slutter safarien med fantastiske tre nætter blandt det ekstraordinære dyreliv på Masai Maras mægtige sletter.

Blixens Kenya Safari giver dig en rendyrket safarioplevelse med alt det bedste, Kenya har at byde på og med den mest pragtfulde indkvartering og fantastisk placering under hele safarien, man kan tænke sig.

Det Indiske Ocean

Efter safarien flyver du fra Nairobi direkte til Kenyas kysten, hvor du har seks dage direkte ved det varme Indiske Ocean og det gigantiske koralrev.

Har du ønsker før eller efter Blixens Kenya Safari fx andre kysthoteller, mere safari, ophold på Zanzibar, gorillasafari Uganda eller Rwanda kan du altid kontakte Bravo Safari på safari@bravotours.dk eller på 96 27 37 47 for en snak om mulighederne.

Ønsker du at flyve fra Aalborg, undersøger vi gerne mulige flyløsninger for dig. 

Program kan variere og safaristart kan ændres

15 Nætter 27.099 kr
Afrejse fra
  • Billund (BLL)
Geoffreys Kenya Safari
0

Bravo Tours byder jer velkommen til en vidunderlig safari i Kenya sammen med vores populære, dansktalende safariekspert, Geoffrey Sendeu.

Geoffrey bor og lever i Kenya til hverdag, ligesom han også har boet i Danmark. Han har arbejdet for Bravo Safari som chauffør og safariekspert gennem mange år. Hans store viden om dyrene, de lokale forhold og det faktum, at han taler dansk, gør Geoffrey til en af vores mest populære safariguide.

Safarien starter i det private safariområde, Ol Pejeta, efterfulgt af safari i Aberdare højlandet. Herfra er der sejltur på Naivasha søen og vandring i Hells Gate. Safarien afsluttes i Kenyas bedste safariområde, Masai Mara.

Det Indiske Ocean

Efter safarien er der ophold ved Kenya kysten på et af vores dejlige hoteller.

Har du ønsker før eller efter Geoffreys Kenya Safari fx andre kysthoteller, mere safari, ophold på Zanzibar, gorillasafari Uganda eller Rwanda kan du altid kontakte Bravo Safari på safari@bravotours.dk eller på 96 27 37 47 for en snak om mulighederne.


Ønsker du at flyve fra Billund eller Aalborg, undersøger vi gerne mulige flyløsninger for dig.

Program kan variere og safaristart kan ændres.

15 Nætter 26.899 kr
Afrejse fra
  • Billund (BLL)
Løvernes konge-safari
0

Løvernes Konge Safari er den ultimative oplevelse af safarilandet Kenya. Her opleves spændende kultur i Nairobi, flodheste på bådsafari og fantastiske natur og dyreoplevelser i verdensberømte Masai Mara, hvorfra vi kører til Nairobi for at flyve til Kenya kysten for badeferie med mulighed for valgt af hotel med All Inclusive.

Vi besøger det verdenskendte elefantbørnehjem Daphne Sheldrick’s Elephant Orphanage, fodrer giraffer i øjenhøjde ved Giraffe Centre og besøger Karen Blixens farm og får serveret frokost i baghaven. Ved Lake Naivasha sejler vi blandt rovfugle og flodheste og beundrer den smukke og frodige natur rundt om søen. Dyrene græsser ved vores lodge og kommer meget tæt på. De helt store dyreoplevelser venter os i mægtige Masai Mara som uanset årstid er et af verdens bedste safari reservater. Her er gode muligheder for at opleve the big five - løver, elefanter, næsehorn, bøfler og leoparder. Vi bor på berømte Keekorok Lodge, som ligger perfekt når vi skal ud at se på dyr. Efter safarien fortsætter eventyret ved Kenya kysten, vi kører til Nairobi og flyver direkte til Mombasa. Her venter os kridhvidt sand, vajende kokospalmer, azurblåt vand og verdens næst længste koralrev.

Hvorfor skal jeg vælge denne safari?
Løvernes Konge Safari er til dig, der søger den perfekte kombination af store safarioplevelser og efterfølgende badeferie, og hvor der er kræset for både oplevelser, indkvartering og komfort.

10 Nætter 22.599 kr
Afrejse fra
  • København (CPH)
Tsavos røde elefanter
0

Med denne kombination af strand og safari får du et indblik i, hvad safari er, når vi besøger Kenyas største nationalpark Tsavo, som er kendt for sine store flokke af elefanter. For dig, der vil have en fantastisk badeferie og prøve, hvad safari kan byde på, er det en god introduktion til Afrikas dyreliv og den magiske safaristemning. 


Indkvartering

For opholdet ved Det Indiske Ocean før og efter safarien, kan du vælge indkvartering på følgende hoteller: Jacaranda Indian Ocean Beach ResortDiani Sea Lodge, eller Southen Palm Beach Resort. 

Ønsker du at kombinere safarien med ophold på et af vores andre kysthoteller, som Swahili BeachLeopard Beach Resort & Spa eller The Sands at Nomad, laver vi gerne et skræddersyet tilbud til dig.

Kontakt Bravo Safari på tlf. 96 27 37 47 eller skriv til safari@bravotours.dk.

Program kan variere og safaristart kan ændres.

15 Nætter 17.099 kr
Afrejse fra
  • Billund (BLL)
  • København (CPH)
Drømmesafari i Kenya
0

Tag med på en pragtfuld kombination af safari og eksotisk badeferie langs Kenyas kyst. Dette er den perfekte safari for dig, der vil opleve Kenyas største Nationalpark med et flot og varieret dyreliv i områder, der også er kendt fra filmen ”Out of Africa” om Karen Blixens liv i Kenya.


Der venter fem uforglemmelige og oplevelsesrige dage; spis morgenmad på Lion Rock med udsigt over savannen, se Afrikas store dyr i Kenyas største nationalpark Tsavo, hvor især elefanter ses i stort antal, oplev flodheste og krokodiller under vand og skyl til sidst safaristøvet af dig på Kenya-kysten direkte ved Det Indiske Ocean. Vi kommer også forbi lige det sted, hvor det engelske imperium fik en ende – af to hanløver. Der er lagt op til en ægte drømmerejse – både på safarien og ved kystens skønne, eksotiske badestrande, hvor der bliver tid til at nyde livet og slappe helt af i de dejligste omgivelser. Glæd dig – det bliver en ferie og safari, du aldrig glemmer.


Program kan variere og safaristart kan ændres.

15 Nætter 21.499 kr
Afrejse fra
  • Billund (BLL)
  • København (CPH)
Masaiernes Kenya Safari
0

Bravo Safari byder velkommen til en vidunderlig safari i Kenya. Turen starter i Amboseli National Park – for foden af mægtige Kilimanjaro – og fortsætter herefter til Naivasha søen i The Great Rift Valley og slutter med det utrolige dyreliv på Masai Maras enestående savanne.

Som altid er der indkvartering af høj kvalitet med fremragende placering i forhold til dyreliv og omgivende natur.

Har du ønsker før eller efter Masaiernes Kenya Safari fx andre kysthoteller, mere safari, ophold på Zanzibar, gorillasafari Uganda eller Rwanda kan du altid kontakte Bravo Safari på safari@bravotours.dk eller på telefon 96 27 93 47 for en snak om mulighederne.

Ønsker du at flyve fra Aalborg, undersøger vi gerne mulige flyløsninger for dig. 

Program kan variere og safaristart kan ændres.

Udsolgt
Kenya Luksus Safari med Tom Buk-Swienty og Hanne Lindemann
0

Enestående chance for en eksklusiv safari til Kenya med forfatter Tom Buk-Swienty og vildtbiolog Hanne Lindemann.

Tom Buk-Swienty er historiker og journalist, og han har skrevet mange anmelderroste og prisbelønnede bøger. Heriblandt om Karen Blixen i Løvinden, om Karen Blixen og hendes bror Tommy i Tommy og Tanne og om Karen Blixens far i Kaptajn Dinesen.  Toms seneste bog, der nu er udkommet, Safari Fra Helvede, handler om sønderjyden Nes Kock, der blev sendt på en hemmelig mission til Tanzania under første verdenskrig.

Hanne Lindemann er vildtbiolog med speciale i store, afrikanske pattedyr. Hun har været farmerkone i Kenya og arbejdet med næsehorn i Sydafrika. Hun har rejst i Afrika i mere end 50 år, og hun er kendt blandt de lokale som ”Mama Safari”.

”Der er noget ved Safari-Liv, som gør at man glemmer alle Livets Sorger og føler hele Døgnet som om man havde en halv flaske Champagne i sig – ganske opfyldt af den mest inderlige Taknemlighed over, at man lever” Sådan skrev Karen Blixen til sin mor den 14. februar 1918, og sådan føles det stadig – nu hundrede år senere. Man bliver høj af at være på safari. Februar er en dejlig måned i Kenya, og så er det rart at være væk fra Danmark om vinteren.

Bemærk:
Prisen er beregnet ved flypriser fra og til København pr. 16. september 2022. Fly fra og til Billund eller Aalborg vil ofte være dyrere. Flypriser skifter fra dag-til-dag, så hurtig tilmelding kan kun anbefales. Turen gennemføres med højst 12 deltager og mindst otte deltagere, samt Tom Buk-Swienty og Hanne Lindemann.
Ønsker man ophold ved Det Indiske Ocean eller opgradering på flyrejsen er dette muligt. Ring til Bravo Safari på 96273747 for flere informationer.

Pris pr. person i delt dobbeltværelse er kr. 32.400
Tillæg for eneværelse er kr. 5.700

Udsolgt

Oplev savannen – med mere end 20 års erfaring i bagagen

Forestil dig at kunne opleve verden, som havde du boet, rejst og levet på dit rejsemål i årevis – og alligevel oplevede dets storhed for første gang? Det kan du, når du rejser på en safari med Bravo Tours!

For år efter år har vi udforsket vores fascinerende klode i vores umættelige jagt på de helt særlige oplevelser. Dem, der får dig til at tabe pusten – eller får hjertet til at springe et slag over. Oplevelser, der gør dig klogere. Oplevelser, der sikrer dig minder for livet. Verdens bedste oplevelser, så enkelt er det. Vi glæder os derfor hver eneste gang til at tage dig med på eventyr og vise dig vores verden af håndplukkede, forfinede og gennemtestede oplevelser! Alt sammen i selskab med vores dansktalende rejseledere, som indvier dig i alle rejsemålets fængslende hemmeligheder, og som altid sikrer det lille – men altafgørende – ekstra.

Opdag verden, som kun vi kender den og lad dine drømme blive til virkelighed på den afrikanske savanne.

 

Her kan du opleve vores safarier

Safari på Kenya-Kysten

Kridhvide strande, vajende kokospalmer og turkisblåt hav. Jeres eksotiske badeferie bliver ikke bedre end langs Kenyas kyst – og så kan det endda kombineres med en af verdens bedste ferieoplevelser: safari. 
Se mere om Kenya-kysten her >

Safari i Kenya

Masai Mara er nok det mest berømte område, der er den kenyanske del af Serengeti National Park, halvørkenen i Samburu, de røde elefanter i Tsavo, Amboseli med Kilimanjaro i ”baghaven”. Tøv ikke – tag med på safari Kenya! 
Se mere om Kenya her >

Privatsafari

Det behøver ikke være dyrere eller mere besværligt at få lige præcis den safari, du går og drømmer om. En privatsafari giver dig større fleksibilitet og friheden til at vælge både til og fra, men uden at gå på kompromis!
Læs mere om privatsafari her >

Inspiration til din safari

Hvor og hvornår?

Det er muligt, at rejse på safari året rundt, man skal bare vælge det rigtige område på det rigtige tidspunkt. Men hvordan gør man det?
Find svaret her >

De bedste safariråd

Vi har samlet de 5 bedste safariråd, så du har mulighed for at forberede dig til den bedst mulige safarirejse.
Find safarirådene her >

Pakkeliste til safari

Det kan være svært at vide, hvad man skal medbringe på en safari. Derfor har vi samlet en række gode pakkeråd til dig, der snart skal på safari.
Find pakkelisten her >

 

Kontakt os

Har du spørgsmål til en safarirejse, så kontakt vores safariafdeling, som glædeligt hjælper dig videre.
Find kontaktoplysninger her >

 

Rejseledere i Afrika

Bjarne Jensen
Rejseleder i Afrika

Bjarne Jensen har sat sit præg på den danske rejsebranche, lige siden han i starten af halvfjerdserne var rejseleder på danskernes første store rejser og verdensrundrejser til Østen, Asien og Sydamerika. Siden 1980 har han specialiseret sig mere og mere i Afrika, hvor han bl.a. har stået i spidsen for ekspeditioner til Kilimanjaro og til Mt. Kenya. Han har også kørt safari med gæster over det meste af kontinentet i mere end 40 år. Med Bjarne ”Verdensmester” Jensen på holdet, kan du godt glæde dig til at rejse på safari med Bravo Tours!

Hanne Lindemann
Rejseleder i Afrika

Vores mest rutinerede rejseleder med mere end 50 års færden i Afrika – en del af årene som fastboende i Kenya. Hanne er cand. scient., vildtbiolog, forfatter, fotograf og konsulent for zoologiske haver og tvstationer i Danmark og udlandet. Hanne ved alt, hvad der er værd at vide om safari, og deler rundhåndet ud af sin viden. 

Geoffrey
Rejseleder i Kenya

Geoffrey bor og lever i Kenya til hverdag, ligesom han også har boet i Danmark. Han har arbejdet for Bravo Safari som chauffør og safariekspert gennem mange år. Hans store viden om dyrene, de lokale forhold og det faktum, at han taler dansk, gør Geoffrey til en af vores mest populære safariguide.

Find den rigtige safari

Ram plet, når du vælger din safari


Der er mange muligheder, når det kommer til safari. Hvor skal jeg rejse hen? Hvor længe skal jeg rejse? Hvor skal jeg bo? Hvilke områder er bedst, når jeg gerne vil rejse? Det er blot nogle af de spørgsmål, der melder sig banen, og det er spørgsmål, man kun kan svare på, hvis man kender savannen og områderne. Det gør vi. Vi har nemlig arrangeret safarirejser i snart 20 år.

Hvorfor skal du rejse på safari med Bravo Tours?
Det skal du i al beskedenhed, fordi du får den bedste safarioplevelse med os. I snart 20 år har vi håndplukket de bedste oplevelser – det gælder både i Øst- og Sydafrika. Det har vi gjort af én simpel grund: for at give dig de bedste safarioplevelser. For selvfølgelig kan man selv tage af sted, købe en flybillet og rejse ud, men når du rejser med os, ved du, at du rejse hjem med de største oplevelser.

Dansktalende ekspertviden fra start til slut
Den fulde oplevelse får du med dansktalende rejseleder. Fordi historien om dyrene er en vigtig del af en safari – og den bliver bare endnu bedre på dansk. Ligesom gode råd og vejledning inden afrejse er en af de vigtigste dele af en safari. Vores safarieksperter ved, hvor du skal rejse hen, for at få opfyldt dine ønsker. De har selv rejst i Afrika og kender både vores lodges, områder og udflugter, så de kan vejlede dig. I Afrika venter vores dansktalende rejseleder på at give dig dit livs oplevelse. Mange af dem bor i Afrika året rundt. Det gør din safari til en unik oplevelse.

Hvor skal du rejse til i Afrika?
Drømmer du om storslåede sletter, dyr på savannen og lodges, hvor du nyder en solnedgang, mens dyrene enten går til ro eller starter deres jagt? Så er Østafrika et godt bud til din rejse! Både Kenya og Tanzania er safarilande med stort ”S”, og alt efter, hvornår du vil rejse, ved vores safarieksperter hvilket land, du skal vælge. Er det i stedet kombinationen, du går efter - med både smukke landskaber, dejlige vine, fantastisk mad og lidt safari – skal du rejse med til Sydafrika. Her finder du populært sagt lidt af det hele – eller som vi ynder at sige det: hele verden samlet i ét land.

Hvornår skal jeg rejse på safari?
Det korte svar er året rundt! Der er nemlig altid mange dyr – man skal bare vælge det rigtige område på det givne tidspunkt. Engang sagde man, at der var to regnperioder i Afrika, men ligesom mange andre steder i verden, har klimaforandringer også sat sit præg her. Det betyder, man ikke kan sige med sikkerhed, hvornår det starter. Helt overordnet kan man inddele året i fire perioder – og derfra vælge, hvornår man gerne vil rejse – eller hvor man skal rejse hen, hvis man ved, hvornår man gerne vil afsted. Læs mere om perioderne. 

Hvordan skal jeg bo?
Nogle drømmer om lodges eller hoteller andre om telt-camps og mad over bål. Det er individuelt, hvad der giver den største oplevelse. Det eneste vi vil sige er; gå ikke på kompromis med din indkvartering. Mange mener måske, at man er på savannen det meste af tiden – og det er man også, men en lige stor del af en safari er aftenerne, og bor man rigtig, kan man nyde en drink på terrassen, mens elefanten tager en tår vand i et nærtliggende vandhul. Det er da stort! Uanset, hvad du vælger, lægger vi vægt på komfort, kvalitet og service, og du bliver med garanti overrasket over den høje standard i Afrika. Fortæl en rejsekonsulenter om dine ønsker, for i Afrika kan alt lade sig gøre – og vi går gerne den ekstra mil for at finde det rigtige til dig!

Grupperejser eller individuelt og skræddersyet?
Det spørgsmål er der kun én, der kan svare på, og det er dig. Vi tilbyder nemlig begge dele – både safarier, hvor alt er planlagt med dansktalende rejseleder og individuelle safarier, hvor vi skræddersyer præcis efter dine ønsker! Fortæl dem til vores rejsekonsulent, så laver de gerne et bud på din safari. Du kan læse mere om dine muligheder for skræddersyede safarirejser her. 

Slut af med badeferie
Et rigtig godt råd er at prioritere tid til ren afslapning efter safarien på savannen. Det er nemlig først her, der rigtig er tid til at fordøje de mange indtryk. Det er her, du har tid til at tale med de andre om løven, der sov i skyggen eller de mange elefanter, du så på vejen. Lige præcis den del er en vigtig del af en safari!

Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Del denne side via E-mail