Bliv klogere på Bravo Deluxe

Bliv klogere på Bravo Deluxe

Hvis du ønsker det bedste af det bedste, er Bravo Deluxe det helt rigtige valg for dig! Her er det nemlig luksushoteller med udelukkende 5-stjernede hoteller med høj standard, sublim service og god komfort, som du kan vælge imellem. Din luksus-ferie starter allerede i lufthavnen, hvor du har adgang til loungen, uanset om du rejser fra Billund, Aalborg eller København. Luksushotellerne passer både til par, venner og familier, der ønsker en ferie med faciliteter og service ud over det sædvanlige.

På Bravo Deluxe-hoteller får du altid

  • 5-stjernet hotelstandard med luksus og komfort i særklasse
  • Flere restauranter med gastronomiske oplevelser
  • Mulighed for suiter eller luksusværelser
  • Loungeadgang ved afrejse fra Billund, København og Aalborg Lufthavn
  • Selvforkælelse med spa- og wellnessbehandlinger
  • Gratis poolhåndklæde til at lette pakningen
  • Gratis WiFi på hele eller dele af hotellet, så du ikke mister forbindelsen

Læs mere om luksushoteller her.

HER FINDER DU BRAVO DELUXE

*Deluxe-fordelene fås kun på ophold, der består af ren badeferie eller fleksible pakkerejser. Kan ikke kombineres med fx rundrejser, golfrejser, eller premium produkter mm.


Flere hoteller til jeres luksusferie

Voksenhoteller

På vores voksenhoteller er der kun adgang for voksne. Aldersgrænsen for hotellets gæster går typisk ved 16 år.
Se vores voksenhoteller her >

Bedst til par

Se her et udvalg af hoteller "Bedst til par" Det er ikke voksenhoteller, men udvalgt efter skøn beliggenhed, charmerende hotel eller luksus ved stranden. 
Se et udvalg af bedst til par her >

Hvad er luksushoteller?

Luksushoteller er eksklusive hoteller med fantastiske faciliteter, høj service og høj standard. Luksushotellerne er kendt for deres lækre rammer, hvor kvaliteten er i top hele vejen igennem. Det gælder både omgivelserne, komforten, servicen, maden osv.

Hvorfor vælge luksushoteller?

Du skal vælge luksushoteller, hvis du vil være sikker på at få en 5-stjernet ferieoplevelse. Luksushotellerne er til dig som ønsker en ferie, hvor alt spiller og du ikke skal gå på kompromis med hverken service, komfort eller faciliteterne.

Langt de fleste luksushoteller tilbyder typisk ekstra faciliteter, som fx spa og wellness områder, gastronomiske oplevelser, fantastiske poolområder, fitnesscentre, lounceområder og meget mere!

Du skal altså vælge et luksushotel til din næste rejse, hvis du ønsker at forkæle dig selv og dine nærmeste med en luksusferie i luksuriøse omgivelser,

Billige luksushoteller

Luksushoteller er som oftest dyrere sammenlignet med almindelige hoteller. Det skyldes den exceptionelle standard med høj service, eksklusive omgivelser, fantastiske faciliteter mv. For luksushotellerne betaler du altså lidt mere, men er til gengæld sikker på en luksuriøs ferie.

På siden her finder du forskellige luksushoteller, som alle lever op til kravene i Bravo Deluxe konceptet. Sammenlign priserne og find det billigste luksushotel, som passer til dine behov og ønsker til din næste drømmeferie.

Luksushoteller i Europa

Der findes mange luksushoteller rundt omkring i Europa. Hos Bravo Tours har vi fx luksushoteller i både Spanien, Portugal, Tyrkiet og Grækenland.

Så vil du have en luksuriøs ferie til fx Mallorca, Tenerife, Gran Canaria, Rhodos, Kreta, Side eller Azorerne? Så finder du dit luksushotel på siden her.

Luksushoteller med børn

Nogle luksushoteller er kun for voksne, men der findes også mange luksushoteller, hvor der er plads til hele familien – også børnene. Så hvis du ønsker en luksuriøs ferie for hele familien, så kan du med fordel overveje et luksushotel hvor børn er velkomne.

På disse luksushoteller er der typisk også mange skønne faciliteter for børnene. Det er fx børneklub, børnepool, splash zone, vandrutsjebaner og meget mere.

Luksushoteller med spa

Trænger du til lidt ekstra selvforkælelse? Så finder du mange luksushoteller, som har etableret et eksklusivt wellness og spa område. På disse hoteller venter der afslappende stunder, hvor du fx kan slappe af med en dejlig kropsmassage, en varm tur i sauna, eller en behagelig tur jacuzzi.

På siden her finder du flere forskellige luksushoteller, som har spa og wellness.

Hvordan kan man sikre, at man vælger det rigtige luksushotel?

For at vælge det helt rigtige luksushotel til din næste ferie kan du med fordel definere hvilke krav og ønsker du har til ferien. Er det All Inclusive, opvarmet poolområde, eller noget helt tredje? Så tag et kig på siden her, eller kontakt os, så vi sammen kan finde frem til det perfekte luksushotel for dig og dine medrejsende.

Del denne side via E-mail