• Italien

Om Italien

Om Italien

Italien er for mange pasta og fodbold – men støvlelandet er så meget mere end det! Når du besøger Italien, er du altid garanteret fuld forkælelse over hele linjen og derfor er det heller ikke så mærkeligt at ordene la dolce vita, ofte bruges til at beskrive den italienske kultur – det betyder nemlig det søde liv, som du er helt sikker på at opleve med en rejse til Italien.

Fra betagende natur med sneklædte bjerge i nord og tørre, varme sletter i syd til turkisblåt Middelhav i vest og grønt Adriaterhav i øst. Italien har noget for alle, uanset om du er på udkig efter skønne sandstrande, historiske seværdigheder, spændende kulturskatte, fristende gastronomiske oplevelser eller noget helt femte.

Læs mere om Italien her.

Rejser til Italien

Calabrien/Syditalien

Oplevelser og fantastiske strande.
Find din rejse her >

Find din rejse til Italien

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7

Velkommen til Italien: Hvor du kan nyde det søde liv

La dolce vita betyder det søde liv og det kan du være helt sikker på at opleve i Italien. Italien er et land der er berømt for sin kulturelle rigdom, sine smukke landskaber og sit velsmagende køkken – det er et sandt paradis for dig, som ønsker at fordybe sig i livets glæder.

En rejse til Italien er en oplevelse, som vækker alle sanser – lige fra bølgende vinmarker i Toscana til de historiske gader i Rom. Italien byder på et væld af skatte. Lad dig forføre af smagen, kulturen og skønheden, som kendetager dette vidunderlige land.

Rejs med Bravo Tours til Italien

Rejs med Bravo Tours til Italien og få en oplevelse for livet. Hos Bravo Tours tilbyder vi rejser til forskellige områder i landet og giver dig mulighed for at rejse fra både Billund.

På siden her har vi samlet alle vores rejser til Italien, så du nemt kan finde lige præcis det område og det hotel der passer til dig og dine ønsker for en god ferie.

Hvorfor rejse til Italien?

Der findes mange gode grunde til at rejse til Italien. Italien er det perfekte valg for dig, som gerne vil nyde en ferie i fantastiske omgivelser, samtidig med at du finder mange spændende oplevelser rundt i landet og de forskellige byer.

Oplev gastronomi på højeste plan i Italien

Maden i Italien er et kapitel for sig! Det italienske køkken er elsket verden over og er i sandhed drømmestedet for de madglade entusiaster. Noget af det landet er allermest kendt for er selvfølgelig deres vidunderlige pizza, pasta og lasagne – det elsker vi alle sammen.

Men Italien har også meget mere at byde på med alt fra lækre oste, som parmesan, mozzarella og gorgonzola til lækker parmaskinke, bresaola – ej at forglemme de himmelske desserter som Tiramisu, profiteroles, panna cotta og selvfølgelig den klassiske italienske is i højeste kvalitet.

Udover maden, så må vi heller ikke glemme de gode vine. Intet måltid vil være komplet uden et glas vin fra en af verdens førende vinproducenter. Sorterne er mange og smagen ligeså. Spørg din tjener, hvilken vin du bør smage for at få den bedste gastronomiske kombination.

En ting er sikkert! Når du rejser til Italien, må du ikke snyde dig selv for de gastronomiske oplevelser, som det italienske køkken kan tilbyde dig.

Slap af ved de vidunderlige sandstrande

Hvis du trænger til en badeferie med afslapning i højsædet, så sæt kursen mod en af landets mange strande. Nogle af italienernes egne favoritter er strandende i den sydligste del af landet ved regionen Calabrien. Calabrien er et populært område med skønne sandstrande, krystalklart vand og autentiske kystbyer. Strandende er, modsat mange andre strande i landet, ikke så overrendte, så der er rig mulighed for at komme helt ned i gear og bare nyde afslappende dage ved stranden.

Tag på eventyr i den betagende natur

Hvis du er en vaskeægte natur elsker, så kan du se frem til betagende landskaber og de smukkeste omgivelser, når du besøger landet. Snør vandreskoene og tag afsted på eventyr i naturen. Italien byder på mange forskellige landskaber med alt fra store søer, fascinerende bjerge og smukke kyster.

Spændende udflugter i Italien

Italien byder på spændende udflugter, hvor du kan komme ud og se spændende seværdigheder eller flotte omgivelser. Du kan også tage med Bravo Tours på udflugt flere steder i landet.

Du kan eksempelvis tage med ud og opleve byen Tropea eller med på en spændende sejltur til de Æolisk øer.

Spændene byer i Italien

Rundt i Italien ligger flere spændende byer, som byder på masser gode oplevelser, gode restauranter, fantastiske strande og meget mere. Her kan det være en fordel at leje en bil, så du nemt kan kører rundt til de byer, du ønsker at opleve.

Alt afhængig af hvor du befinder dig i landet er der selvfølgelig også mulighed for at tage offentlig transport mellem byerne. Det kan også være du hellere vil opleve landet og byerne fra cykelsædet, så du kan suge alle oplevelserne helt ind.

Hvornår er det bedst at besøge Italien?

Italien har et vidunderligt mildt klima takket være halvøens placering midt i den tempererede zone, hvor landet beskyttes mod de kolde vintre fra Alperne i nord og opvarmes af de varme havstrømme i Middelhavet. Temperaturerne i sommerhalvåret ligger i gennemsnit på 25 grader i hele Italien, men er dog i perioder også højere end det, hvor det kan blive helt op til 35-40 grader.

Hvor er det bedst at rejse hen i Italien?

Der findes mange fuldstændigt fantastiske steder i Italien. Landet er ikke bare én feriedestination, her er mange steder, som er et besøg værd. Derfor kan det også være svært at vælge, hvor i landet, turen skal gå hen.

Hos Bravo Tours hjælper vi dig gerne med at finde det rigtige område for dig og som passer til dine behov og ønsker for ferien.

Vi har hoteller forskellige steder i landet – lige fra livlige storbyer med underholdning og forlystelser til hyggelige og afslappende byer med mindre hast. Vælg mellem disse områder:

Er det dyrt at holde ferie i Italien?

Om det er dyrt at holde ferie i Italien, afhænger lidt af hvilke områder du befinder dig i og hvilke ønsker du har for ferien. Vil du gerne spise ude hver aften, så koster det selvfølgelig mere end, hvis du bor med eksempelvis All Inclusive, hvor du spiser på hotellet. Dog findes der også flere restauranter i Italien, hvor du kan nyde god mad til budgetvenlige priser.

Når det kommer til oplevelser på ferien, er der også forskellige prisklasser. Nogle seværdigheder koster mere end andre, mens andre er gratis.

Derudover kommer det også an på hvilket hotel du ønsker at bo på. Vi har flere hoteller, som kommer i forskellige prisklasser. Her kan du finde hoteller med alt fra 3 stjerner til hoteller med 4 stjerner.

Nyttige ting at vide inden din afrejse til Italien

Nedenfor har vi samlet en række informationer, som kan være gode at vide inden du rejser til Italien:

Afrejse

Med Bravo Tours kan du rejse til Italien på omkring tre timer fra både Billund, København og Aalborg Lufthavn.

Tidsforskel

Der er ingen tidsforskel i Italien i forhold til Danmark.

Valuta

Euro.

Elektricitet

230 volt. Adapter er ikke nødvendig.

Billeje

Det er muligt at leje en bil flere steder i Italien. Det er en god ide at leje en bil, hvis du ikke ønsker at være afhængig af offentlig transport.

Vores service

Bravo Tours’ dansktalende rejseledere er tilgængelige hele døgnet på rejsemålet.

Du møder dem allerede i lufthavnen, og har du bestilt transfer til hotellet, sørger de for, at du kommer frem til dit ønskede hotel. I løbet af ferien kan du kontakte dem på servicetelefonen, møde dem på de fleste hoteller eller tage med på udflugt. Det er altid muligt at komme i kontakt med en rejseleder.

Mere om Italien
Italien eller støvlelandet som vi alle kender det, har længe været et af danskernes favoritrejsemål i Europa. Beliggende i det sydlige Europa ved Middelhavet grænser landet op til Frankrig i vest, Schweiz og Østrig i nord og Slovenien i øst. Med en kystlinje på ca. 7.600 km og et indbyggertal på godt 61 mio. beregnes Italien for at være et gammelt land, idet det først blev til en samlet nation i 1860-1870. Landet omslutter desuden småstaterne Vatikanstaten og San Marino, og hovedstaden er Rom.