Solferie
Rundrejser
Safari
Golf
Krydstogt
  • cykelferie mountainbike

    Cykelrejser

Cykelferie – oplev hele verden fra din cykel

Sus afsted på cykelrejse og oplev verden fra din cykel med Bravo Tours. Du skal kun koncentrere dig om at cykle og nyde livet – vi har drømmeferien til både kræsne cykelentusiaster og aktive motionister!


Uanset om du er til store rundrejser, selv vil planlægge din rute eller udfordres på en af vores mange træningslejre med rejseleder, så har vi cykelrejsen til dig. Vi står for fine indkvarteringsmuligheder, god infrastruktur og et varieret terræn. Du vælger selv, hvordan din cykelferie skal være – men uanset hvad du vælger, er du garanteret store oplevelser.

En cykelrejse er noget ganske særligt. Du kan cykle hele dagen eller kombinere din rejse, så der både er tid til at være aktiv om formiddagen og holde familieferie med spændende oplevelser om eftermiddagen.

Hele verden ligger åben for dig og din cykel – og vi har med garanti et rejsemål, der passer til dig. Oplev cykelparadiset Mallorca i Middelhavet, rejs til udfordrende hårnålesving på Gran Canaria eller Lanzarote, prøv kræfter med mountainbike på Azorerne eller i Side eller tag på en fantastisk rundrejse i smukke Andalusien. Fælles for alle destinationerne er, at de er skabt til cyklister – med varierede ruter og flotte udsigter undervejs.

Oplev friheden, det unikke sociale samvær og få fantastiske oplevelser med Bravo Cykling.

Kontakt os nu og få gode tips til din næste cykelferie 
Ring 96 27 37 77 eller mail gruppe@bravotours.dk 

Vores cykelrejser

Cykling på egen hånd

Rejs på ferie og tag cyklen med. Vi anbefaler – du vælger.
Læs mere her >

Træningsture med guide

Rejs med andre glade, danske cykelentusiaster.
Læs mere her >

 

Klubture

Få en skræddersyet løsning og lad os styre logistikken.
Læs mere her >

Praktisk information

Forslag til ruter, pakkeliste og transport af egen cykel.
Læs mere her >

Det siger vores gæster

Henning Johannesen
Grindsted Cykel Motion

Vi har rejst med Bravo Tours i mange år og altid været godt tilfreds – al personale er meget positive og de danske rejseledere er altid klar til at hjælpe.

Cyklede på Mallorca første gang i 1999 og er vendt tilbage lige siden.

Svend Erik Andersen
Formand for Roskilde Cykel Motion

Vi valgte hurtig Bravo Tours som arrangør – fordi de havde erfaring med store grupper og logistikken med både fly, hotel, cykler mm. Det fortrød vi ikke - planlægningen forløb til stor tilfredsstillelse og turen fejlfri.

På cykelrejse til Mallorca i 2016

Del denne side via E-mail