• Yoga og Qigong

    Yoga og Qigong

Yoga

Yoga

Kan man forestille sig noget smukkere end at dyrke yoga med det blå hav og en skyfrihimmel som baggrund, mens lune briser smyger sig om huden og solen bruner arme og ben?

Der er mange måder at holde aktiv ferie på og flere og flere vælger at tage på yoga rejser. Her er tid til fordybelse og at komme i kontakt med både krop og sjæl på bedst tænkelige måde.

Hvilestillinger og åndedrætsøvelser får jer til at glemme hverdagens stress og jag og med aktive stillinger får I styrket kroppen og tilført ny energi. Det hele skaber en fantastisk balance mellem krop og sjæl og med smukke omgivelser, langt fra hverdagen derhjemme, opstår en helt unik mulighed for at komme ned i tempo.

Kombineret sol- og yoga ferie
Yoga rejser kan både være en rendyrket yogaoplevelse eller en kombineret yoga- og solferie, som I måske allerede kender det fra tidligere rejser sydpå. En kombineret ferie er også en oplagt måde at starte jeres yogaeventyr på, hvis I er nybegyndere. Her kan I blive introduceret til yogaens spændende univers og starte i det små, men samtidig få andre oplevelser dagen igennem. På den måde kan hele ferien tilrettelægges ud fra jeres øvrige interesser – som sightseeing, shopping eller ganske enkelt at slappe af ved vandet. Flere af vores yoga rejser er nemlig sammensat, så morgen, eftermiddag eller aften er afsat til yoga, mens resten af dagen er jeres helt egen.

Hvis I ønsker endnu mere aktivitet på jeres ferie, tilbyder vi også yoga rejser, der indeholder meditation, vandreture og udendørs fitness i kombination med yogaen.

Vi har yoga rejser for både nybegyndere og de mere erfarne. På de forskellige destinationer er der endvidere mulighed for at dyrke flere forskellige typer yoga, som f.eks. iyengar og astanga.

Yoga rejser med professionelle instruktører
Aktiviteterne på vores yoga rejser er planlagt af dygtige, professionelle yoga instruktører med stor erfaring. Det er derfor veluddannede undervisere, der tager imod jer og de kan dermed også kan tage hensyn til præcis jer og jeres yogamæssige udgangspunkt.

Der er desuden plads til alle og programmerne tilpasses hver enkelt deltagers niveau. Der er også mulighed for at være med på trods af småskavanker og måske vil I endda opleve bedring i løbet af ugen.

Har I ikke samme erfaring indenfor yoga, eller er en af jer nybegynder, er der dermed ingen hindring for at tage på en fælles yoga rejse alligevel. Her er plads til alle – unge som ældre, mænd som kvinder.

Mange tager også alene afsted på yoga rejser og de fælles aktiviteter dagen igennem giver gode muligheder for at være social med andre i løbet af ugen, hvis man ønsker dette.

 

Yogarejse til Mallorca med Lotte Ebsen Sjøstedt

Afrejse den 23. - 30. september 2023

Bestil din yogarejse her >

Yogaferie på Kreta med Hanneloa Rose Jørgensen og Rikke Abel-Bache

Afrejse 24. september 2023 - 1 uge - fra Billund og København.
Bestil din yogarejse her >

Qigong-rejse til Zakynthos med Rosefine

Afrejse 2. oktober 2023 fra Billund og København. 
Bestil din yogarejse her >

Yoga ferie på Kreta med Eva Wessel 

Afrejse 8. oktober 2023 fra Billund og København.
Bestil din yogarejse her >

Yogaferie til La Palma med Eva Wessel

Afrejse 10. november 2023 fra Billund og København. 
Bestil din yogarejse her >

Yogaferie til La Palma med Eva Wessel

Afrejse 15. marts 2024 fra Billund og København. 
Bestil din yogarejse her >

Yogarejse til skønne Mallorca med Eva Wessel

Afrejse 25. maj 2024
Bestil din yogarejse her >

Yogaferie til Kreta 2024 med Eva Wessel

Afrejse 22.  og 29. september 2024
Bestil din yogarejse her >

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt gruppeafdelingen

Kontakt gruppeafdelingen

Telefon                                 Mandag 09:00 - 16.00  
(+45) 9627 3777                                 Tirsdag 09:00 - 16.00  
                                  Onsdag 09:00 - 16.00  
Email                                 Torsdag 09:00 - 16.00  
gruppe@bravotours.dk                                 Fredag 09:00 - 15.00  
                                       
Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Del denne side via E-mail