Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Hua Hin

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Hua Hin.
Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller i Hua Hin.
Se vores hoteller her >

Om Hua Hin

Hua Hin – nyd sommeren året rundt på Thailands royale riviera

Danskernes foretrukne rejsemål i Thailand er Hua Hin. Tæt på Bangkok, gode oplevelsesmuligheder, dejlige sandstrande og en autentisk thailandsk charme og atmosfære. Hua Hin er alt det bedste af Thailand samlet i én by.

Charmerende og royal ferieby for alle
Hua Hin er Thailands ældste ferieby beliggende ved Siambugten i provinsen Prachuap Khiri Khan i den centrale del af landet. I Hua Hin opførte Kong Rama IV i 1920’erne sommerpaladset Klai Kangwon, som på dansk betyder ”Fjernt fra bekymringer”. Navnet kunne ikke passe bedre på området, og det har gjort Hua Hin til et feriemål med fokus på ro, renhed og sikkerhed. I vil opleve den store respekt, thaierne har for deres konge, både den afdøde kong Bhumibol og hans søn og efterfølger, kong Maha Vajiralongkorn. Hua Hin er velegnet for alle, både børnefamilier og par. Hos Bravo Tours arrangerer vi også golf- og grupperejser til Hua Hin.

Den autentiske stemning
Hua Hin byder på alt det, vi drømmer om, når vi tænker på Thailand. Besøg de lokale markeder, hvor du kan købe alt fra mad, eksotiske frugter, lokalt kunsthåndværk og souvenirs til småpenge. Udvalget af gode lokale og internationale restauranter i Hua Hin er stort. Forkæl dig selv i de små massagesaloner eller hotellernes imponerende spacentre. Tag også en tur til det store shoppingscenter, der sælger alt, hvad hjertet begærer. Det er nemt at komme rundt, enten barfodet langs den kilometerlange sandstrand eller med tuk tuk i byens store og små gader.

Østens bedste golfdestination
Hua Hin er tidligere kåret som østens bedste golfdestination og byder på flere fremragende golfbaner. Thailands ældste golfbane, Royal Hua Hin Golf Course, er beliggende tæt ved den smukke gamle jernbanestation og udover Thailands ældste, finder du også nogle af Thailands bedste golfbaner – bl.a. Banyan Golf Club og Black Mountain. Ønsker du at spille golf i Hua Hin, er vi naturligvis behjælpelig både hjemmefra og på destinationen.

Dejlige sandstrande
Thailand er indbegrebet af dejlige badestrande. Hua Hin har kilometervis af dejlig sandstrand. Fra Cha Am i nord til Pranburi i syd. De fleste af Bravo Tours hoteller er strandhoteller, der ligger direkte på stranden. Stranden i Hua Hin er børnevenlig, og vi anbefaler at besøge stranden syd for byen, og dermed nord for abebjerget, hvor vandet er mest lavvande og roligt. Der er både solstole og parasoller på stranden i Hua Hin, og de fleste strandhoteller har deres eget strandafsnit i forlængelse af hotellets område. Hua Hin er kendt for sit store udvalg af luksushoteller beliggende direkte på stranden.

Hua Hin i kombination med flere oplevelser
Hos Bravo Tours kan du vælge mellem mange skønne hoteller i Cha Am og Hua Hin. Vi har også færdigpakkede rejser til Hua Hin i kombination med storbyen Bangkok, så du både oplever storby og strand på din ferie. Du kan også kombinere andre spændende rejsemål i Thailand på en individuel rundrejse eller tage med på én af vores populære rundrejser i Thailand med dansktalende rejseleder

Oplevelser i og omkring Hua Hin
Der er mange muligheder for gode oplevelser i og omkring Hua Hin. Du kan udforske området nemt og sikkert på egen hånd, eller du kan ta’ med vores dygtige og erfarne rejseleder på en af vores spændende udflugter. Vi tilbyder noget for alle aldre og interesser. Vi har præsenteret de mest populære oplevelser for dig her på hjemmesiden, men du har også mulighed for at søge råd og vejledning hos vores dansktalende rejseleder i Hua Hin, som vil være dig behjælpelig alle dage hele året rundt. Vi anbefaler bl.a. ”Det flydende marked” i landsbyen Damnoen Saduk, hvor der handles fra små longtail-både. Broen over River Kwai, som var kulisse i den berømte Hollywood film fra 1957. Nationalparken Khao Sam Roi Yot med Thailands mest fotograferede underjordiske grotte, eller tag med ud til vilde elefanter i deres naturlige omgivelser i Kuri Buri nationalpark.

Tryghed på din rejse – dansktalende rejseleder
Vores erfarne dansktalende personale i Hua Hin vil gøre alt for, at jeres ferie bliver en fuldendt oplevelse. Vi guider dig til de bedste oplevelser, gode råd, tips og anbefalinger, og vigtigst af alt skaber vi den tryghed, du har brug for. Vi er der, hvis du har spørgsmål – og du kan altid få fat i os, hvis der sker noget uforudset på din ferie.

Transfer til og fra lufthavnen
Hos Bravo Tours inkluderer din rejse altid fly og hotel, men du har også mulighed for at tilkøbe transfer hos os. Gør du det, sørger vi for, at der venter en chauffør/lokalguide på dig i lufthavnen, der kører dig til dit hotel. Ønsker du ikke at tilkøbe transfer hos os, er det dit eget ansvar at komme fra lufthavnen og til dit hotel, samt tilbage igen. Prisen varierer alt efter, hvor du skal hen, og hvor mange I er, men vi giver dig altid et godt tilbud. Her på siden finder du også et kort over lufthavnen i Bangkok, og hvor vi møder dig.

Hua Hin er beliggende ca. 200 km syd for Bangkok, og transfertiden til Cha Am er ca. 3 timer og til Hua Hin ca. 3,5 time.

Har du købt en rundrejse er alle dine transfer inkluderet i pakkeprisen. 

Velkommen til Hua Hin med Bravo Tours.

 

 

Vidunderligt varmt hele året rundt

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter for hele året til din rejse.
Se vejret her >

Oplevelser

Udflugtspakke Hua Hin

Vi har sammensat en udflugtspakke til jer, der holder ferie i Hua Hin. Denne indeholder tre spændende oplevelser:

· En hyggelig middag sammen med andre danskere på Hua Hins natmarked. Middagen byder på mange gode, thailandske specialiteter (eksklusive drikkevarer).

· Med tuk-tuk rundt i Hua Hin. En spændende halvdagstur, der tager jer med til Hua Hins højdepunkter bl.a. den lokale togstation, byens ældste marked og det berømte abebjerg. Vi kommer også tæt på det lokale liv. Udflugten er med dansktalende rejseleder.

· En times afslappende fod- eller thaimassage. Ren forkælelse!

Vejledende pris
350 kr. pr. person.
 
Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen. De tre udflugter kører på forskellige dage.

Cykeltur i Cha Am

Tag med på cykeltur i Cha Am og kom tæt den lokale kultur og hyggelige atmosfære. Vi cykler rundt i lokalområdet og langs strandpromenaden, og på vejen besøger vi den lokale skole og børnehave. Vi tager også forbi fiskerne, der er hjemvendt med dagens fangst, og besøger munkene i områdets templer.

Glæd jer til en spændende tur – hurtigt opdager man, hvor meget mere man ser, når man er på to hjul.

Vi benytter bycykler på turen, der er ca. 6 km. Turen foregår selvfølgelig i et moderat tempo, hvor alle kan være med. Terrænet på ruten er desuden meget fladt.

Udflugten er med dansktalende rejseleder og kan kun bestilles på destinationen.

Udflugten er gratis, hvis du bor på Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa ellers koster den ca. 160 kr. pr. person.

På Tuk-tur i Hua Hin

I Hua Hins baghave, væk fra store hoteller og resorts, gemmer der sig en oplevelsesrig hverdag. I de famøse Tuk Tuk’er bevæger vi os rundt i de små gader og kommer tæt på det lokale liv.

Vi starter dagen på den lokale togstation, hvor kongefamilien har sin egen ventesal. Vi besøger byens ældste, lokale marked. For bunden af byens abebjerg hilser vi på de lokale fiskere, der er i gang med at sælge dagens fangst. Vi kommer selvfølgelig også forbi et tempelområde, og vi slutter dagen af på bjerget Hin Lek Fai, hvorfra der er en fantastisk udsigt.

Udflugten er en halvdagsudflugt og med dansktalende rejseleder.

Vejledende pris:
Pris: 300 kr. pr. person.

Det flydende marked

I dag besøger vi Damnoen Saduak – et af de sidste, større flydende markeder, der er tilbage i Thailand. Vores første hold gør vi i flotte omgivelser i en kokosplantage, hvor vi ser nærmere på, hvordan palmesukkeret udvindes. Vi fortsætter mod det fascinerende kanalsystem, hvor vi går ombord på de autentiske langhalebåde. Her sejler vi ud i kanalerne, og senere skifter vi til mindre robåde, som sejler os igennem det levende marked - eventuelt et par gode køb rigere. På udflugten besøger vi også de Thailandske kongers forhenværende sommerresidens, samt tempelgrotten Khao Luang med flere budhha-figurer end vi kan nå at tælle under vores besøg.

Vejledende pris:
Voksne 520 kr. pr. person
Børn 360 kr. pr. barn

Ca. kl. 06.30 – 17.00

River Kwai – 1-dagstur

Vi tager afsted på en 1-dagstur til Kanchanaburi, hvor den berømte bro over floden River Kwai ligger. Den blev bygget af krigsfanger under 2. verdenskrig, da Japan byggede en jernbane gennem Thailand og Burma for at komme til Indien. Vi oplever Hell Fire Pass – en af de sværeste passager at bygge på Dødens Jernbane, som den blev døbt, da mange krigsfanger omkom her. 

Obs. Lukkede sko/fastsiddende sandaler er påkrævet på denne udflugt.

Vejledende pris:
Voksne 600 kr. pr. person
Børn 500 kr. pr. barn

Ca. kl.06.00-19.00

Vana Nava Jungle Water Park

Hvis du er en vaskeægte vandhund med trang til fart over feltet, skal du tage med til Vana Nava Jungle Water Park. Her er der lagt op til mange timer med sjov og vandspas for både børn og voksne. I Vana Nava Jungle Water Park kan du prøve de mange forskellige vandrutsjebaner, som kan rumme lige fra 1 til 6 personer på én og samme tid. Skulle du have lyst til at finde din indre surfer frem, kan du prøve kræfter med vandlandets bølge-surf-simulator, og for familiens mindste er der selvfølgelig også et børne-vandland og et lille legeland. Efter flere timer med højt tempo, kan det være rart med en pause. På Coconut-beach, som er en kunstig sandstrand, kan du læne dig tilbage i en af de mange liggestole og bare nyde solens varme stråler. 

Frokostbuffet er inkluderet i udflugten.

Vejledende pris.
Voksne: 500 kr. pr. prs.
Børn: 400 kr. pr. prs.

(Hoteller, der ligger i udkanten af Hua Hin, kan koste ekstra pga. længere transport)

Den gemte grotte

I dag besøger vi en af de nationalparker, der ligger tæt på Hua Hin, nemlig Sam Roi Yot National Park. Her finder vi Phraya Nakhon grotten, som er en meget populær og velbesøgt. Vi går en smuk tur over bjergene og nyder de flotte udsigter. Konditionen kommer på prøve, men det er det hele værd, for inde i grotten gemmer der sig en lille pavillon ved navn Kuha Karuha. Denne pavillon blev bygget i slutningen af 1900-tallet til Kong Rama d. 5., og han har selvfølgelig sat sit helt eget præg på stedet. Man får ikke smukkere billeder end her.

I løbet af dagen besøger vi også en ananasplantage.

OBS! Turen er ikke for gangbesværede, da der er mange ujævne trin op og ned.

Vejledende pris:
Voksne kr. 700 pr. person
Børn kr. 500 pr. barn.

Thailands vilde dyr

Ta’ med på tur og oplev Thailands vilde dyr. I dag besøger vi bl.a. dusky leaf-aberne (på dansk brilleaberne), der lever ved det smukke område Ao Manao. Vi nyder udsigten over kalkstensbugten, og håber, at aberne kigger forbi – men det gør de som regel, når vi har lækkerier med til dem. Er vi heldige, møder vi også deres unger, der er helt gule indtil de bliver et halvt år gamle.

Efter besøget hos brilleaberne, begiver vi os til nationalparken Kui Buri, der er kendt for sit vilde dyreliv og store sandsynlighed for at se vilde elefanter. Ud over elefanter er der også gode chancer for at se forskellige fuglearter og gauren, der er den største nulevende okseart.

Ca. kl.13.00-19.30

Vin i Monsoon Valley

Udflugter på egen hånd.
Denne eftermiddag skal vi ind i landet og høre mere om thailandsk vin – der både er berygtet og berømt. For vin har ikke et historisk godt ry, men det er en skam, for i dag finder du fantastisk vin i Thailand. Ta’ med, når vi besøger flotte vinranker og hører om de druer, der bliver brugt til at lave en lækker thailandsk vin. Efter vi har været en tur rundt blandt druerne, skal vi på restaurant ”The Sala”, hvor vi smager på de lækre vine, som vi nyder med en tilpasset snack og en fantastisk udsigt over vinrankerne med bjergene i baggrunden.

Eftermiddagstur med et glas champagne, tre glas vin og snacks inkluderet.

Voksne: 2900 Baht,
Børn: 2500 Baht

Wildlife – redningscenter for vilde dyr

Udflugter på egen hånd.
Glæd dig – for i dag besøger vi et redningscenter for vilde dyr, der ikke kan klare sig selv. Her bor over 600 dyr, og vi hører om deres historie og ikke mindst, hvorfor de er på centeret. Vi får også muligheden for at komme helt tæt på flere af dem bl.a. centerets elefanter, ligesom vi er med, når dyrene bliver fodret.

Heldsagsudflugt: Frokost er inkluderet.

Vejledende pris:
Voksne: 335 kr. 
Børn: 230 kr.
(Hoteller, der ligger i udkanten af Hua Hin, kan koste ekstra pga. længere transport)

Thailandsk kokkeskole

Udflugter på egen hånd.
Få inspiration og lær at lave ægte thaimad, når vi tager på kokkeskole for en dag. Vi starter dagen på et marked, hvor vi handler ind til dagens retter. Her hører vi også mere om de forskellige krydderier, som vi kender fra det store, asiatiske køkken. Senere lærer vi at lave maden, som kun de lokale kan. Vi nyder selvfølgelig vores retter til sidst.

Halvdagstur inkl. frokost.

Voksne: 1500 Baht
Børn: 750 Baht
(Hoteller, der ligger i udkanten af Hua Hin, kan koste ekstra pga. længere transport)

Snorkelparadiset Koh Talu

Udflugter på egen hånd.
Syd for Hua Hin ligger øen Koh Talu, som er kendt for sine fantastiske snorkelmuligheder. Vi kører til havnen og tager en båd ud mod øen. I løbet af turen er der rig mulighed for at snorkle i det turkisblå vand, og hvis heldet er med os, ser vi måske en havskildpadde. Glæd dig også til en kølig brise og masser af sol.

Heldsagsudflugt: Frokost er inkluderet (madpakke).

Voksne: 2800 Baht
Børn: 2400 Baht

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Find din rejse til Hua Hin

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 14
  • 21

Ankomst til Bangkok Lufthavn og transfer videre på din rejse

Ankomst til Bangkok Lufthavn og transfer videre på din rejse

Når du ankommer til lufthavnen i Bangkok, er der skilte, der viser vej til paskontrollen (på engelsk: Immigration) og til bagageudlevering (på engelsk: Luggage Claim).

Når du har passeret både paskontrol (immigration) og fået din bagage, går du til EXIT B – se kortet herunder. Det er meget vigtigt, at du går til EXIT B – også selv om du eventuelt får udleveret din bagage ved en anden udgang.

Ved EXIT B skal du finde vej til Meeting Point / Door 3, hvor din chauffør eller rejseleder venter på dig – se mere info nedenfor alt efter, hvilken rejse du skal på.

Skal du på rundrejse med dansktalende rejseleder?
Skal du på en af vores rundrejser med dansktalende rejseleder, er transfer og rejselederservice inkluderet i din rejse. Her møder du din rejseleder og lokalguide ved Exit B – Meeting Point / Door 3. De vil stå med et Bravo Tours-skilt.


Skal du på individuel rundrejse?
Her er transfer inkluderet i rejsen, og du møder din lokalguide ved Exit B – Meeting Point / Door 3. Lokalguiden vil stå med et skilt, hvor der enten står Bravo Tours eller dit efternavn.


Skal du på badeferie i Hua Hin?
Har du købt badeferie/strandophold i Hua Hin, er din transfer privat og det vil være din chauffør der henter dig. Her skal du holde øje med dit navn på skiltet.

Køreturen fra Bangkok Lufthavn til Hua Hin tager 3-3,5 time inkl. ét stop undervejs. Du kan selv aftale med chaufføren, hvis du har brug for flere stop. Ved hjemrejse afhentes du på hotellet ca. 7 timer før planlagt flyafrejse fra Bangkok. Endelig tidspunkt modtager du ca. 4-5 dage før afrejse i receptionen på dit hotel.


Har du brug for hjælp?
Har du spørgsmål, eller har du brug for hjælp, når du står i lufthavnen, kan du ringe til vores servicetelefon på +66 859186329 eller i nødstilfælde +66 859186324

Download en printvenlig PDF her