Solferie
Rundrejser
Safari
Golf
  • Hua Hin

Om Hua Hin

Hua Hin – Oplev kongefamiliens foretrukne badeby i luksuriøse omgivelser!

Da den thailandske kongefamilie valgte Hua Hin til deres foretrukne feriemål og byggede smukke paladser, forandrede byen sig for altid og fik en magisk mulighed for at forvandle sig til et feriemål med uanede muligheder.

Luksus i kongens ferieby
Drømmer I om afslapning på luksuriøse hoteller ved dejlige strande med rige muligheder for kulturelle udflugter i absolut topklasse – alt sammen omgivet af smuk natur og eksotisk dyreliv - bliver Hua Hin måske også jeres næste foretrukne feriemål.

Hua Hin er et anderledes thailandsk feriemål end de andre destinationer, Bravo Tours tilbyder. Den thailandske kongefamilie nyder en uhyre stor respekt blandt befolkningen, og indbyggerne i Hua Hin sætter en utrolig stor ære i at holde byen meget ren, velholdt og sikker til ære for kongeparret. Modsat mange andre områder i Thailand er her ingen synlig prostitution, og området er omgivet af respektfuld luksuriøs høj klasse.

Populært rejsemål - og med golf
Hua Hin er et af Thailands mest populære rejsemål og tilbyder en stor pallette af kulturelle og sportslige muligheder. Vil I kombinere jeres ferie i Thailand med golf, er Hua Hin uden sammenligning det bedste valg. På maksimalt 30 minutter i bil når I intet mindre end 7 golfbaner, alle fantastiske og utroligt velholdte. Flere af dem ligger i nationalparker, prøv bl.a. den ældste golfbane i Thailand fra 1924 ”Royal Hua Hin Golf Course”.

Oplevelser med dansktalende rejseleder
Tag med vores danske rejseledere til den smukke Buddha-statue på Buddha-bjerget syd for byen og oplev de mange sjove aber, som bor på bjerget, der også kaldes ”abebjerget”. Hold på hat og briller, så de legesyge aber ikke stikker af med dem! Vi tilbyder også elefanttrekking og skønne sejlture til ”Det flydende marked” og River Kwai. Fra Hua Hin er der også mulighed for at tage en dag til Bangkok og opleve den store, pulserende storby. Templerne i Hua Hin er ligeledes fantastisk smukke og meget velholdte. Gå på opdagelse og se de vidunderlige guldbelagte buddhastatuer i fint dekorerede omgivelser.

Høj hotelstandard i Hua Hin
Hotellerne i Hua Hin er en oplevelse i sig selv med pragtfulde swimmingpools, spacentre, mange aktiviteter, lækre restauranter og den velkendte høje thailandske service. I Hua Hin har Bravo Tours de bedste hoteller på programmet, og vi er stolte af at sende vores gæster ud til absolut fabelagtige luksusomgivelser.

Ønsker I thailandsk charme, høj kvalitet og skøn badeferie på lækre hoteller - skal I som kongefamilien vælge Hua Hin.

Dansktalende rejselederservice og transfer inkluderet
En rejse med Bravo Tours til Hua Hin er altid med dansktalende rejselederservice. Prisen inkluderer også altid transfer til og fra lufthavnen. Jeres dansktalende rejseleder møder jer på hotellet, og I har også mulighed for at deltage i spændende udflugter på dansk.    

Få det bedste - bestil tidligt
Vi flyver med nogle af verdens bedste flyselskaber til vores oversøiske rejsemål bl.a. Qatar og Thai Airways. Flere oversøiske flysæder bliver lukket ned for salg over en måned før afrejse. Vi anbefaler derfor, at I bestiller jeres rejse i god tid. 

Fakta
Hua Hin var Thailands første badested. På grund af jernbanen var det nemt for mange at komme dertil. Også kongefamilien faldt for denne skønne by, og i 1920’erne fik byen status af kongelig badeby, da Kong Rama 7. byggede sit palads ”Klai Klangwan”, som på dansk betyder ”Fjernt fra bekymringer”.

Hua Hin ligger 200 km syd for Bangkok, ca. 3 timers kørsel, og er et meget populært feriemål. Beboerne forguder deres kongefamilie og holder byen både ren og sikker at færdes i for at ære kongen.

Oplevelser

Oplev Bangkok - en overnatning

Oplev Thailands fortryllende hovedstad Bangkok. Vi tager en overnatning på hotel, så vi har to dage til at opleve den skønne by. Udflugten inkluderer transport til og fra Hua Hin og overnatning på Hotel Ramada Plaza i deluxeværelse (kat. 4) med morgenmad og flodudsigt. Hotellet har en perfekt beliggenhed, uanset om I vil shoppe, udforske templer eller blot nyde livet i storbyen.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

Cykeltur i Cha Am

Tag med på cykeltur i Cha Am og kom tæt den lokale kultur og hyggelige atmosfære. Vi cykler rundt i lokalområdet og langs strandpromenaden, og på vejen besøger vi den lokale skole og børnehave. Vi tager også forbi fiskerne, der er hjemvendt med dagens fangst, og besøger munkene i områdets templer.

Glæd jer til en spændende tur – hurtigt opdager man, hvor meget mere man ser, når man er på to hjul.

Vi benytter bycykler på turen, der er ca. 9,5 km. Turen foregår selvfølgelig i et moderat tempo, hvor alle kan være med. Terrænet på ruten er desuden meget fladt.

Udflugten er med dansktalende rejseleder og kan kun bestilles på destinationen.

Udflugten er gratis, hvis du bor på Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa ellers koster den ca. 160 kr. pr. person.

På Tuk-tur i Hua Hin

I Hua Hins baghave, væk fra store hoteller og resorts, gemmer der sig en oplevelsesrig hverdag. I de famøse Tuk Tuk’er bevæger vi os rundt i de små gader og kommer tæt på det lokale liv.

Vi starter dagen på den lokale togstation, hvor kongefamilien har sin egen ventesal. Vi besøger byens ældste, lokale marked. For bunden af byens abebjerg hilser vi på de lokale fiskere, der er i gang med at sælge dagens fangst. Vi kommer selvfølgelig også forbi et tempelområde, og vi slutter dagen af på bjerget Hin Lek Fai, hvorfra der er en fantastisk udsigt.

Udflugten er en halvdagsudflugt og med dansktalende rejseleder.

Udflugten kan bestilles på destinationen.
Pris: 240 kr. pr. person.

Vilddyrenes redningscenter

I dag står i naturens og dyrenes tegn. Vi starter dagen ved et landbrugsprojekt, der afspejler Kong Rama den 9.’s store inspiration fra sine mange besøg rundt om i verden.

Vi fortsætter videre til WFFT redningscenteret, der huser flere dyr, der på den ene elle anden vis har haft dårlige kår. Her bor både elefanter, krokodiller, orangutanger, aber og mange andre dyr – og centeret søger for, at dyrene igen får et godt liv.

Vi spiser frokost på centeret, inden vi kører til en stor drypstenshule. Vi oplever også tempelområdet Wat Huay Mongkol, der er opkaldt efter den enorme og betagende, sorte munk. Her ligger også kinesiske templer og andre buddhistiske tilbedningsområder.

Udflugten er med dansktalende rejseleder.

Udflugten kan bestilles på destinationen.
Pris: 600 kr. pr. person inkl. frokost.

Jeeptur til bjergstammerne i Kaeng Krachaen

Glæd jer til en begivenhedsrig, indsigtsfuld og unik dag!
Med jeep begiver vi os afsted til Thailands største nationalpark, Kaeng Krachaen. Hvis vi er heldige oplever vi både aber, fugle og flere andre af parkens dyr. Dybt inde i parken bor den Burmesiske stamme, Karen-stammen. Vi besøger stammen, ser hvordan de lever, som de oprindeligt gjorde i Myanmar. Vi ser også områdets skole, der både huser elever fra stammen og de thailandske familier, som har etableret sig herude – i noget, der mest af alt føles som ingenting og isolation.

Udflugten er med dansktalende rejseleder og kan kun bestilles på destinationen.
Turen er ikke egnet, hvis man har nakke-, ryg- eller lændeproblemer, da det er meget ujævnt terræn.

Udflugten kan bestilles på destinationen.

Pris: 650 kr. pr. person inkl. frokost.

Det flydende marked

I dag besøger vi Damnoen Saduak – et af de sidste, større flydende markeder, der er tilbage i Thailand. Vores første hold gør vi i flotte omgivelser i en kokosplantage, hvor vi ser nærmere på, hvordan palmesukkeret udvindes. Vi fortsætter mod det fascinerende kanalsystem, hvor vi går ombord på de autentiske langhalebåde. Her sejler vi ud i kanalerne, og senere skifter vi til mindre robåde, som sejler os igennem det levende marked - eventuelt et par gode køb rigere. På udflugten besøger vi også de Thailandske kongers forhenværende sommerresidens, samt tempelgrotten Khao Luang med flere budhha-figurer end vi kan nå at tælle under vores besøg.

Vejledende pris:
Voksne 2200 bath pr. person
Børn 1800 baht pr. barn

Ca. kl. 06.30 – 17.00

Lokale oplevelser

Tag med sydpå til lokale oplevelser. Vi oplever bl.a. ananasplantager, en lille fiskerlandsby ved Pranburi og et større marked med de skønne orkideblomster, smykker, tøj, boligartikler og meget mere ved den Thai- Burmesiske grænse. Frokosten nyder vi i smukke omgivelser med tid til en dukkert i Au Manao bugten. Som afrunding på den dejlige dag, hilser vi på de skønne Leaf Monkeys også omtalt som brilleaber.

Vejledende pris:
Voksne 1800 bath pr. person
Børn 1500 baht pr. barn

Ca. kl.07.00-17.00

River Kwai – 2-dagstur

Vi tager afsted på en 2-dagstur til Kanchanaburi, hvor den berømte bro over floden River Kwai ligger. Den blev bygget af krigsfanger under 2.verdenskrig, da Japan byggede en jernbane gennem Thailand og Burma for at komme til Indien. Vi oplever Hell Fire Pass – en af de sværeste passager at bygge på Dødens Jernbane, som den blev døbt, da mange krigsfanger omkom her. Overnatning på hotel tæt på junglen og floden.

Obs. Lukkede sko/fastsiddende sandaler er påkrævet på denne udflugt.

Vejledende pris:
Voksne 7500 bath pr. person
Børn 6000 baht pr. barn

Ca. kl.06.30-17.00

Kort

Sådan finder du vores rejseleder i Bangkok Lufthavn

Ankomst til Bangkok Lufthavn - sådan finder du rundt…

Når du ankommer til lufthavnen i Bangkok, er der skilte, der viser vej til paskontrollen (på engelsk Immigration) og til bagageudlevering (på engelsk Luggage Claim). Når du har passeret både paskontrol (immigration) og fået din bagage, går du til EXIT B – se kortet herunder.

Det er meget vigtigt, at du går til EXIT B – også selv om du eventuelt får udleveret din bagage ved en anden udgang end denne.

Ved EXIT B står vores lokalguider med et Bravo Tours’ skilt. Du kontakter blot lokalguiderne, som viser dig vej til den bus, du skal med.

Bravo Tours’ dansktalende rejseledere møder dig, når du ankommer til hotellet med din bus.

Rejser du på rundrejsen ’Det Farverige Thailand’ eller ’Det Klassiske Thailand’, så møder rejselederen dig i lufthavnen. Blot gå til Exit B som beskrevet.

Ønsker du ikke at benytte vores bustransport/transfer, beder vi dig alligevel melde din ankomst til vores lokalguider ved EXIT B. Det giver nemlig lang ventetid for vores gæster, hvis vi venter på nogle, som ikke kommer.

Har du spørgsmål, mens du er i lufthavnen, kan du ringe til servicetelefonen på +66 859186329.

Download en printvenlig PDF her

Del denne side via E-mail