Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
 • Dubai

Om Dubai

Om Dubai

Nyd luksuslivet i en af verdens mest oplevelsesrige metropoler

Dubai er på alles læber!  Og vi kan godt forstå lysten til at se nærmere på denne skønne ørkendiamant. For bare 200 år siden var Emiraterne en ørken med fattige nomader – i dag er landet og i særdelshed Dubai fyldt med store oplevelser. Her lander mere end 6.000 fly om ugen i Dubais eftertragtede lufthavn. Stig om bord og få en stor oplevelse ud over det sædvanligt. 

Læs mere om Dubai her.

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Dubai.

Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller i Dubai.

Se vores hoteller her >

Hoteller i Dubai

Find din rejse til Dubai

FILTRER & TILPAS

Du er ved at bestille:


Pakkerejse med rutefly

 • Du vælger selv, hvornår og hvor længe du vil være afsted
 • Tryghedspakken
 • Udvalgte hoteller med god beliggenhed
 • Et stk. bagage indgår i prisen
 • Priserne er dynamiske og kan ændre sig frem til bestilling

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 14
 • 21
 • 28

Luksus, storbyliv og lækre strande

Dubai er en unik kombination af storbyliv og kridhvide sandstrande. Fra første sekund bliver I budt velkommen af byens imponerende skylines og spektakulære bygninger, der får selv de mest berejste til at spærre øjnene op. Højest er Burj Khalifa, der rejser sig midt i byen med sine 828 meter. Tag op på toppen og nyd det betagende syn af en by i den vildeste udvikling fra 124. etage. I et af byens shoppingcentre kan I også stå på ski – naturligvis, hvis I spørger en af byens mange indbyggere, mens vi danskere bliver overrasket over synet. De har nemlig bygget verdens største indendørs skianlæg midt i en ørken – for sådan er Dubai!

Oplev det hele i skønne sommertemperaturer, der næsten konstant ligger mellem 20 og 30°C. Så sig farvel til sjap og slud – og goddag til sol og sommer i verdensmetropolen Dubai. Mindre end en halv times kørsel fra centrum finder I betagende kridhvide sandstrande og det indbydende turkisblå hav.

Spændende seværdigheder

Det er ikke uden grund, at der er rift om pladserne til Dubai – oplevelserne er ganske enkelt unikke. Tag med ud i den smukke ørken, læn jer tilbage på de lækre strande, nyd de fantastiske hoteller og det moderne byliv. Der er også mange unikke oplevelser, og der er nogle seværdigheder, man bare må se - det gælder bl.a.: 

 • Burj Khalifa, verdens højeste bygning på 828 meter
 • Springvandet ved Dubai Mall, verdens største springvand med musik
 • Krydderi- og guldsouk i Dubais gamle bydel Deira
 • Kamelvæddeløb, der er én af vintermånedernes største attraktioner
 • Dykkerparadiset, Dibba Rock Island, der ligger ud for Fujairah i Oman-bugten

En skattekiste fuld af oplevelser

Dubai er også kontrasternes by. Vi viser rundt og åbner for skattekisten fyldt med skønne, arabiske traditioner og kulturelle oplevelser. Kom med, når vi kører ind i den gamle bydel og besøger Dubai Museum, som giver et spændende indblik i landets vilde historie og kolossale udvikling på bare 200 år.
Vi krydser floden i båd og besøger de gamle souk-markeder, hvor der handles med guld, krydderier og tekstiler i en magisk stemning. Måske finder I Aladdins magiske lampe lige her! Med moderne shopping og souk-markedernes skjulte skatte rejser de fleste gæster hjem med tungere kufferter fra Dubai, end da de rejste på ferie. Det er ikke for ingenting, at Dubai kaldes verdens shopping-paradis, så pak let, så I kan få jeres skønne indkøb med hjem.

Én gang Dubai – altid Dubai

Når shopping-lysten er stillet og alle oplevelserne krydset af listen, kan I nyde resten af ferien på hvide sandstrande, hvor der venter skøn afslapning og dejlige sol. Hos Bravo Tours glæder vi os til at dele alle Dubais herligheder med jeres rejsefæller. Når I først én gang har været her, vender I med stor sandsynlighed tilbage igen og igen. Kun seks timers flyvetur fra Danmark ligger dette kæmpe eventyr og venter. Og tro os – fremover vil den grå danske vinter bringe minder om de lune sommervinde i Dubai og give lyst til at hoppe på en flyver.

Fakta om Dubai

Dubai er det næststørste Emirat, og det bedst kendte af de syv emirater. Når I ankommer til Dubai, mærker I straks pulsen og fornemmer allerede i lufthavnen den lokkende stemning af et moderne 1001 nats eventyr. En atmosfære, som opstår, når den farverige og magiske arabiske kultur blandes med kosmopolitisk urban livsstil. Byen er i konstant udvikling. Her bygger man ikke bare hoteller – man anlægger også nye, kunstige øer, hvorpå de fantastiske hoteller rejser sig i solen.

Fakta om Emiraterne

Afrejse 
Med Bravo Tours kan I rejse til Emiraterne fra:
- København

Flyvetid 
Ca. 6 timer.

Transfer 
Transfer foregår på egen hånd. 

Tidsforskel 
+3 timer i forhold til Danmark.

Pas og visum 
Passet skal være gyldigt i mindst seks måneder efter hjemrejse fra De Forenede Arabiske Emirater. Gæster med anden nationalitet end dansk skal selv kontakte De Forenede Arabiske Emiraters ambassade for at få oplysninger om pas- og visumregler. Det er ikke nødvendigt at søge visum, hvis I er danske statsborgere.

Valuta
Den lokale valuta er dirham (AED). 1 dirham svarer cirka til 1,80 danske kroner (forår 2016). Du kan bruge MasterCard og Visa de fleste steder. Medbring US-dollars, der er nyere end år 2000, hvis I ønsker at veksle.

Strande 
Emiraterne har generelt gode strande. Selv blandt Dubais vilde seværdigheder, er det også muligt at nyde en dag ved stranden. De bedste strande finder I dog længere mod nord i Ras al-Khaimah eller Fujairah.

Mad og drikke 
I Dubai finder du et væld af restauranter, der serverer både internationale og nationale retter i alle prisklasser. Restauranterne finder I både i byen, men også langs strandpromenaden.

I Emiraterne er det normalt at besøge de andre hotellers restauranter, hvis I vil ud at spise. Restauranter, der ikke ligger i sammenhæng med et hotel, har sjældent alkohol-tilladelse.

Transport 
Det er let at komme rundt i Emiraterne. Det hurtigste er at tage en taxa, hvilket også er forholdsvist billigt. I Dubai kører også metro. I kan også tage offentlig transport mellem Emiraterne, men de kører sjældent til tiden.

Elektricitet 
230 volt. Det er ikke de samme stik som i Danmark, derfor er det en god ide at medbringe adaptere.

Sport og aktiviteter 
Der er rig mulighed for at være aktiv på i Emiraterne. Ud over golf kan I også dyrke forskellige vandsportsaktiviteter, tennis, dykning, snorkling, minigolf, ridning, vandring og meget, meget mere. Der er næsten ingen grænser i Dubai.

Shopping 
Emiraterne – og især Dubai – er et rent shoppingmekka. Her er alle tænkelige mærker og butikker samlet i nogle af verdens største shoppingcentre.

Golf 
I kan både nemt spille golf i Dubai. Her finder I gode golfbaner. Det er en god ide at bestille starttider hjemmefra, så I får de ønskede starttider. 

Påklædning 
I byen er der skilte, der opfordrer til anstændigt tøj-brug. Hverken mænd eller kvinder må vise knæ eller skuldre. På finere restauranter skal I have lange bukser og lukkede sko på. På hotelområdet accepteres mere afslappet beklædning- dog må man ikke være topløs.

Alkohol 
Islam forbyder alkohol. I Dubai, Ras al-Khaimah, Ajman og Fujairah serveres alkohol på nogle af hotellernes restauranter og barer. I Ras al-Khaimah ligger en butik, der sælger alkohol til turister.

Turistskat på hotellet
I Dubai og Ras al-Khaimah skal alle hotelgæster betale en turistskat direkte til hotellet ved udcheckning. Afgiften gælder pr. værelse og pr. nat og varierer efter hotellets egen klassificering. Afgiften ligger på 10-20 AED. Denne afgift er ikke inkluderet i rejsens pris.

Depositum på hotellet 
Mange hoteller i Emiraterne tager en sikkerhedsdeponering, når I checker ind. I kan betale med kort eller kontanter (dirham eller euro). Bruger I betalingskortet, reserveres pengene på kortet. Da tilbagebetaling af depositum er via lokale banker, kan det tage 4-6 uger, inden beløbet igen er tilgængeligt på dit kort efter hjemrejse. Betaler du med kontanter (dirham eller euro), bliver beløbet refunderet i dirham direkte i forbindelse med check-out.

Vores service
Rejsen foregår på egen hånd, og der er ikke dansktalende rejseledere på destinationen, men det er altid muligt at kontakte Bravo Tours i Danmark, hvis der opstår udfordringer eller spørgsmål.