Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Rejser til Tenerife

    Tenerife

Find netop din rejse

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Tenerife.

Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller på Tenerife.

Se vores hoteller her >

Om Ferie på Tenerife

Tenerife – imponerende oplevelser og dejlige strande

I Atlanterhavet ligger en ø fyldt med oplevelser og dejlige strande, Tenerife. Solen, naturen og de mange aktivitetsmuligheder tiltrækker hvert år tusindvis af turister fra hele verden. Kombinationen af de smukke strande og høje bjerge danner de perfekte rammer for jeres næste ferie.

Strande og oplevelser
Kombinér skønne strande og sol med mange seværdigheder og naturoplevelser – så har I Tenerife. Langs kysten kan I henslængt nyde livet, dase på stranden og bade i det klare vand, mens den fantastiske natur inviterer på oplevelser væk fra kysten. Glæd dig til flotte bananplantager, frodige skove, en af verdens største vulkankratere og Spaniens højeste punkt, Teide.

På nye eventyr
Det er også let at leje bil på Tenerife. Vejene er fine, og det er nemt at komme rundt. I kan også tage på eventyr på de snoede bjergveje og finde vej til de smukke udsigtsposter mod El Teide – det hvide bjerg, der rækker 3.718 meter ind i himlen. Der er mange muligheder for gode vandreture i området. Det samme gør sig gældende i Masca-dalen, den glemte by, der er utrolig smuk.

Hvor skal I bo?
Bravo Tours har nøje udvalgt hoteller og lejligheder til en hver smag på den sydlige del af øen. De meste berømte feriebyer er Playa de las Américas og Los Cristianos. Begge områder er kendt for sine mange skønne ferieaktiviteter og gode strande, men Los Cristianos er mere rolig. I forlængelse af de to byer ligger Costa Adeje og Los Gigantes. Små hyggelige feriebyer, men stadig tæt på mange restauranter og Tenerifes store oplevelser.

Vejret på Tenerife
Tenerife har flere forskellige klimazoner. Det betyder, at øen i nord kan være grøn og frodig, mens solen skinner i syd. I syd finder I Bravo Tours’ udvalg af hoteller, hvor der om vinteren er en gennemsnitstemperatur på over 20 grader. Det perfekte udgangspunkt for en dejlig ferie.

Golf på Tenerife
Tenerife er et oplagt og populært valg, hvis I vil spille golf. Øen har rigtig mange spændende golfbaner, og der er udfordringer til en hver. Efterspørgslen efter starttider er stor, så det er en god ide at bestille dem hjemmefra. Bravo Tours’ golfafdeling hjælper dig gerne med at booke din næste golfrejse til Tenerife.

Om Tenerife
Tenerife er den største af de syv Kanariske Øer med et areal, der svarer til to tredjedele af Fyn. Her bor ca. 853.000 indbyggere, men hvert år ankommer fem millioner turister om året. Den største by er Santa Cruz de Tenerife. Øen er skabt af tre vulkanudbrud, det seneste var for bare 100 år siden. Øen er inddelt i flere forskellige klimazoner, den sydlige del af Tenerife er meget tør, mens den nordlige er frodig og grøn.

 

FAKTA OM TENERIFE

Afrejse
Med Bravo Tours kan I rejse til Tenerife fra:
- Billund
- Aalborg
- København

Flyet lander i Tenerifes sydlige lufthavn.

Flyvetid
Ca. 5 timer

Transfer
Transfertiden er tiden fra lufthavnen til første hotelstop.   
- Los Cristianos: 30 minutter
- Playa de las Américas: 25
- Costa Adeje: 30 minutter
- Los Gigantes: 50 minutter

Er trafikken tæt, kan transferen tage længere tid.

Tidsforskel
-1 time i forhold til Danmark.

Valuta
Euro.

Strande
Tenerifes sydkyst har mange dejlige og lange strande. Sandet er fint, og mange af strandene har mørkt lavasand. Mellem Playa de las Américas og Los Cristianos er sandet importeret og derfor lysere. Der er en fin strandpromenade langs sydkysten, og der er flere vandsportsaktiviteter på de fleste strande.

Mad og drikke
På Tenerife finder du et væld af restauranter, der serverer både internationale og nationale retter i alle prisklasser. Restauranterne finder I både i byområderne, men også langs strandpromenaden. Vi anbefaler, at I prøver den lokale tapas på jeres ferie – det smager fantastisk!

Der er også et stort udbud af barer i Playa de las Américas og Los Cristianos.

Transport
Det er let at komme rundt på Tenerife både med offentlig transport og taxa, som er forholdsvist billigt. Det er også muligt at besøge naboøen La Gomera. 

Elektricitet
220 volt. Adapter er ikke nødvendig.

Billeje
Det er en god ide at leje bil på Tenerife, hvis I vil se øen i jeres eget tempo. I kan både leje bilen inden afrejse eller på rejsemålet gennem Bravo Tours’ rejseledere.

Sport og aktiviteter
Der er rig mulighed for at være aktiv på Tenerife. Ud over golf kan I også dyrke forskellige vandsportsaktiviteter, tennis, dykning, snorkling, minigolf, ridning, vandring etc.

Shopping
På Tenerife kan I shoppe løs. I ferieområderne finder I et væld af souvenirbutikker, kiosker og mindre supermarkeder. Der er også enkelte mærkevarebutikker. I hovedstaden Santa Cruz er der et endnu større udvalg.

Golf
Der er rigtig gode muligheder for at spille golf i løbet af din ferie. Her findes otte baner, og de fleste ligger tæt på hotellerne. Vi anbefaler, at I booker starttider hjemmefra, så I er sikret de gode tider. I kan booke tider og få råd om banerne hos Bravo Tours’ golfafdeling.

Vores service
Bravo Tours’ tilbyder både fleksible pakkerejser (hele året) og charterferie med dansktalende rejselederservice hele døgnet (om vinteren) til Tenerife. På en charterrejse møder I vores dansktalende rejseledere allerede i lufthavnen, og har I bestilt transfer til hotellet, sørger de for, I kommer frem. I løbet af ferien kan I kontakte dem på servicetelefonen, møde dem på de fleste hoteller eller tage med på udflugt. Det er altid muligt at komme i kontakt med en rejseleder.

Vores fleksible pakkerejser er uden dansktalende rejselederservice og mulighed for transfer til/fra hotellet, men fortsat med fly, hotel og pakkerejsegaranti.

I kan altid se, når I booker en rejse, om I bestiller en charter- eller fleksibelpakkerejse. 

Perlen i de kanariske øer…

All Inclusive hoteller

Hold ferie uden lommepenge – rejs med med All Inclusive.
Se All Inclusive hoteller her >

Oplevelser

Tag med og få oplevelser for livet på Tenerife.
Se oplevelser her >

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter for hele året til din rejse.
Se vejret her >

Rejseguide

Læs vores store rejseguide med alt der er værd at vide.
Se rejseguide her >

Områder på Tenerife

Rolig og solsikre omgivelser
Hyggelige restauranter og gode strande
Charmerende, hyggelig og autentisk
Tenerifes mest solsikre område
Populær og livlig ferieby
Afslappet ferieby
Ægte kanarisk atmosfære
Luksus og gode golfbaner

Hoteller på Tenerife

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Find rejse til Tenerife

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7
  • 14