Vandsjov for hele familien

Vandsjov for hele familien

Består jeres familie af ægte vandhunde, som allerede ved synet af lyseblå pools, kæmpe vandrutsjebaner og lyden af vandplask tripper efter at kaste både håndklæde og klipklapper i den nærmeste liggestol?

Så er et af vores hoteller med vandland det oplagte valg til jeres næste ferie. Her er liv og glade dage for både store og små, hvor frydefulde hvin blander sig med latter, mens solen bruner og varmer.

Og skulle der være en enkelt voksen eller to i familien, som gyser ved tanken om maver der kildrer fra suset i rutsjebanen eller det kolde gys, når den solvarme hud møder det kølende vand, er der alligevel dømt ferie for alle pengene.

På vores hoteller med vandland kan I nemlig sagtens nyde de andres vandleg i tryg afstand fra poolkanten – i en behagelig liggestol, under en parasol og med familiens glade grin som baggrundsmusik.

Læs mere om hoteller med vandland her.

Pickalbatros Water Valley Resort

HURGHADA
Største vandland i hele Egypten, Neverland Aqua Park.
Se hotellet her >

Paradise Costa Taurito

GRAN CANARIA
Benyt gratis den imponerende saltvandslagune, Lago Park, som ligger midt i Taurito-dalen. All Inclusive-hotel.
Se hotellet her >

Caretta Beach

ZAKYNTHOS
Fantastisk lejlighedshotel til vandhunde i alle aldre.
Se hotellet her >

Globales Playa Estepona

COSTA DEL SOL
For små og store vandhunde er der et stort vandland "Splash Park" med rutsjebaner i alle størrelser.
Se hotellet her >

Hotel Lti Dolce Vita Sunshine Resort

GOLDEN SANDS
Minibadeland (3-14 år) med fire rutsjebaner.
Se hotellet her >

Paradise Valle Taurito

GRAN CANARIA
4-stjernet All Inclusive hotel med gratis adgang til vandland Lago Park.
Se hotellet her >

Adgang til et eventuelt vandland er ikke altid inkluderet i prisen, enkelte steder skal der betales ekstra, og enkelte steder kan det inkluderes i ferien hvis man tilkøber All Inclusive, læs mere om dette på selve hotelsiden. Du er altid velkommen til at ringe til os på 70 10 10 77 ved eventuel tvivl eller spørgsmål.

Hvad indebærer hoteller med vandland?

Hoteller med vandland betyder, at der på hotellet er et vandland, som du kan benytte dig af. Hvad der indgår i vandlandet, er forskelligt fra hotel til hotel, men det kunne fx være vandrutsjebaner, bølgebassiner, aktivitetsbassin, vandkanoner mv. Denne type hoteller er det perfekte valg for vaskeægte vandhunde, som ikke kan få nok af at plaske rundt og have det sjovt i vandet.

Bestil en ferie med vandland hos Bravo Tours

Leder du efter det perfekte hotel med vandland? Så har vi hos Bravo Tours udvalgt en række hoteller med vandland i hele verden. Fælles for alle destinationerne er, at vejret og klimaet er fantastisk og oplagt til en badeferie med masser af sjov og leg. Derudover er alle rejsemål familievenlige, samtidig med at de også byder på masser af oplevelser udenfor hotellet, hvis du trænger til lidt afveksling fra plask og vandsprøjt.

Der er med andre ord rig mulighed for at få en masse spændende ferieoplevelser med hjem - uanset om du befinder dig ved poolen, i strandkanten eller på feriebyernes gader og stræder.

Du kan desuden både rejse sommer og vinter. Vi har nemlig rejsemål, der sikrer dig sol og sommervejr, ligegyldigt hvilken årstid I planlægger at rejse på.

Hoteller med vandland i hele verden

Hos Bravo Tours finder du hoteller med vandland i hele verden. Du kan fx rejse til Gran Canaria eller Costa del Sol i Spanien, Zakynthos i Grækenland eller Golden Sands i Bulgarien. Hvilket hotel med vandland skal jeres næste ferie gå til? Klik ind på de forskellige hoteller og drøm jer afsted til varme himmelstrøg og lange solrige dage.

Meget mere end vandland

Når man rejser flere sammen, er det dejligt, når alles interesser kan tilgodeses på én gang - og det er der netop mulighed for, når I holder ferie på et af vores hoteller med vandland.

Mange af hotellerne byder nemlig på meget mere end blot et vandland. Her findes typisk også mange aktiviteter for de voksne i form af fx fitness, spa og wellness eller aftenunderholdning for hele familien.

I det hele taget kan I rejse på præcis den måde, I holder mest af. Her er mulighed for at holde ferie med All Inclusive, hvis I gerne vil spare på lommepengene, mens I nyder dagens gang i hotellets vandland. Derudover finder I hoteller med halvpension, så I kan gå på opdagelse blandt områdets spændende, lokale restauranter.

Hvorfor vælge hoteller med vandland?

Hvis du er en vandhund og bare ikke kan få nok af sjov og leg i vandet, så skal du helt sikkert overveje at vælge et hotel med et vandland. Andre grunde til at vælge et hotel med vandland:

  • Hoteller med vandland er mange børns favorit. Se frem til at børnene får en sjov og skøn ferie med masser af sjov i hotellets vandland.
  • Vandland er sjovt for både børn og voksne. Det giver mulighed for at nyde forskellige aktiviteter i vandet, som fx vandrutsjebaner, bølgebassin mv.
  • Vandlandene er typisk et attraktivt sted, hvor mange samles. Her har du rig mulighed for at møde andre mennesker - og måske endda skabe nye venskaber?

Kan man bruge vandlandet hele tiden?

De fleste hoteller har faste åbningstider på deres vandland. Det betyder at du kun kan benytte dig af vandlandet, i åbningstiden. Åbningstiderne varierer fra hotel til hotel, men generelt er åbningstiderne fra kl. 10.00-18.00. Det skyldes typisk at der udenfor åbningstiderne bliver gjort klar til dagen efter med fx rengøring af poolen, eller at der udenfor tidsrummet ikke er en livredder til stede. Det er dog ikke alle steder, hvor der er en livredder til stede ved vandlandet.

Del denne side via E-mail