• Billeje

Biludlejning – din vej til store oplevelser

Biludlejning – din vej til store oplevelser

Kør, stop og oplev, når du vil. Der er ingen tvivl om, at billeje er friheden og vejen til store oplevelser. På den måde bestemmer du selv. Du kan køre præcis, når du vil og stoppe præcis så længe, du har lyst. Kør væk fra hovedvejen, besøg de lokale eller sus direkte til de store seværdigheder tidligt om morgenen før alle andre.

Nemt og enkelt – til den bedste pris
Hos Bravo Tours har vi gjort det let for dig. Hos os, kan du nemlig søge mellem flere kendte biludlejere, for du lejer bilen gennem www.rentalcars.com. På den måde er du altid sikret den bil, du ønsker, på det rigtige sted til den bedste pris. Samtidig er det ganske let at finde den bil, du ønsker. Du skal blot udfylde, hvor du gerne vil hente bilen, hvornår du ønsker den fra og til, og så får du alle muligheder frem. Det er simpelt! Fortryder du senere, er der hos flere selskaber gratis afbestilling indtil 48 timer inden afhentning.

Kendte udlejere
Der findes et hav af biludlejningsfirmaer. Med Bravo Tours har du friheden til selv at vælge, hvilket firma du vil leje hos. De meste kendte biludlejere er bl.a. Hertz, Avis, Eurocar, Budget, Alamo, Dollar og Thrifty.


                  


Tips på rejsemålet

På flere af vores rejsemål, kan I selvfølgelig også leje bil hos vores dansktalende rejseledere. Vi anbefaler dog altid, at I lejer bilen hjemmefra, så vi er sikre på, at der er en bil til jer – og ikke mindst den bil, I ønsker. Men på rejsemålet kan I selvfølgelig altid spørge vores rejseledere til råds. De bor og lever på destinationen, og ved derfor præcis, hvor I bør køre hen. Det gælder både, hvis I gerne vil opleve de mest kendte seværdigheder og de mere lokale oplevelser, som man ikke kan læse om i en bog. Mød dem på rejsemålet og få de bedste tips til jeres tur i lejebil.

Du lejer bilen gennem firmaet rentalcars. Al henvendelse både før, under og efter – ved fx ændringer – skal derfor gå gennem dem. Når du booker bilen, kan du se, hvilke betingelser, der gør sig gældende fx for afbestilling, ekstra fører etc. 


Del denne side via E-mail