• Thailand

Hvad vælger du?

Badeferie

Når ferien skal være ren afslapning med muligheden for oplevelser.
Find din badeferie her >

 

Individuelle rejser med tryghed

Når du ønsker at opleve flere fantastiske rejsemål på din ferie.
Find din kombinationsrejse her >

 

Rundrejse i Thailand

Når du ikke kan få oplevelser nok. Vi arrangerer det hele for dig. 
Find din rundrejse her >

Om Thailand

Thailand – ”Smilets land” byder jer velkommen til skøn badeferie!

Thailand er et skønt og afslappende rejsemål, vi vender tilbage til år efter år. Når vinteren raser i Danmark, lokker Thailand med skønne sandstrande og krystalklart badevand. Hertil kommer alverdens eksotiske oplevelsesmuligheder som en tur i tuk-tuk gennem Bangkoks farvestrålende gader, bambusrafting, besøg ved templer med smukke Buddha-statuer omgivet af legesyge abekatte og smukke farverige flodmarkeder.

I Thailand oplever I flere af verdens fineste golfbaner og får nogle af verdens bedste dyk med hjem i kufferten. Dertil kommer billig shopping på farvestrålende markeder med alt fra lækre tasker, smukke tørklæder, billig elektronik til alverdens nips. Eller hvad med et sæt skræddersyet tøj til virkelig attraktive priser?

Bravo Tours har lang erfaring med Thailand og har nøje udvalgt vores destinationer, hoteller og udflugter. Thailand ligger 15 grader nord for Ækvator og tilbyder et lækkert tropisk klima med temperaturer mellem 24 og 38 grader.

Meditation er en stor del af den buddhistiske religion, og vil I have fred og ro til at samle tankerne giver Thailand plads hertil. Bliv forkælet med en oplivende spabehandling. Hvem drømmer ikke om en afslappende rygmassage i strandkanten til lyden af palmernes susen og bølgernes brusen efter en lang kold vintertid i Danmark? Her lader I for alvor jeres batterier op igen i solens nærende stråler.

På mange af vores rejsemål, står Bravo Tours’ rejseledere klar til at give jer et hav af oplevelser. Ta' med en tur i junglen, besøg de pragtfulde drømmelignende golfbaner, tag med på dykkerture til farvestrålende dybder, der byder på alt fra lille søde Nemo fisk til havskildpadder, hajer og kæmpestore rokker.

Naturen er i det hele taget fuldstændig bjergtagende i Thailand med smukke vandfald, frodige bjerge, barske klipper og gyldne drømmestrande. Thailand venter på jer igen og igen. Har I først været her, vender I med stor sandsynlighed tilbage.

Få det bedste - bestil tidligt
Vi flyver med nogle af verdens bedste flyselskaber til vores oversøiske rejsemål bl.a. Qatar og Thai Airways. Flere oversøiske flysæder bliver lukket ned for salg over en måned før afrejse. Vi anbefaler derfor, at I bestiller jeres rejse i god tid. 

Forandrede strande 
De thailandske myndigheder har fjernet alle former for ulovlig kommerciel virksomhed fra strandene, bl.a. liggestolsudlejning og strandcaféer. Det betyder, at vores rejsemålsbilleder og -film kan give et fejlagtigt indtryk, idet de stammer fra dengang, strandfaciliteterne stadig fandtes. Strandene er naturligvis lige dejlige, men serviceudbuddet kan altså være mindre, end billeder og film skildrer.

Fakta
Thailand ligger i Sydøstasien og er et land på størrelse med Spanien. 65 millioner indbyggere står klar med åbne arme. Knap 95 % af thaierne er buddhister, en religion med meget varme, tolerance, næstekærlighed og gæstfrihed. Thailand er derfor et rejsemål, hvor alle uanset køn, alder og status føler sig velkomne.

Thailand er et konstitutionelt monarki med en meget værdsat kongefamilie i spidsen. Thaierne forguder deres konge og opfører mange smukke ceremonier, paladser og monumenter til hans ære. Demokrati er udbredt, og folket vælger selv deres leder.

Vores service
Bravo Tours’ tilbyder både fleksible pakkerejser og charterferie med dansktalende rejselederservice hele døgnet til Thailand. På en charterrejse med rejseledere møder I vores dansktalende rejseledere allerede i lufthavnen, og har I bestilt transfer til hotellet, sørger de for, I kommer frem. I løbet af ferien kan I kontakte dem på servicetelefonen, møde dem på de fleste hoteller eller tage med på udflugt. Det er altid muligt at komme i kontakt med en rejseleder.

Vores fleksible pakkerejser er uden dansktalende rejselederservice og mulighed for transfer til/fra hotellet, men fortsat med fly, hotel og pakkerejsegaranti. I kan altid se, når I booker en rejse, om I bestiller en charter- eller fleksibelpakkerejse. 

Har I bestilt en pakkerejse inden d. 6. august 2018, er transfer inkluderet i rprisen på en charterrejse. Har I bestilt efter denne dato, er transfer til/fra hotellet et muligt tilkøb, så I selv har friheden til at vælge. 

Thailand Se på kort

Hovedstad: Bangkok Valuta: Baht Tidsforskel: +6 timer Sprog: Thai Befolkningstal: Ca. 67,9 mio.
Gennemsnitstemperatur
32° januar
33° februar
34° marts
35° april
34° maj
33° juni
33° juli
33° august
32° september
32° oktober
32° november
31° december

Vores rejsemål i Thailand

Kombinationer - Thailand

Flere rejsemål – flere oplevelser.
Find din rejse her >

Bangkok

Spændende og kontrastfyldt storby
Find din rejse her >

Hua Hin

Kongefamiliens foretrukne rejsemål.
Find din rejse her >

Khao Lak

Ro, autenticitet og lækre strande.
Find din rejse her >

 

Koh Yao Noi

Ubeskrivelig paradis-ø.
Find din rejse her >

Krabi/Ao Nang

Spektakulære klippeformationer.
Find din rejse her >

Phuket

Skønne strande og krystalklart vand.
Find din rejse her >

 

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Thailand.
Se billeder og video her >

 

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller i Thailand.
Se vores hoteller her >

Find rejse til Thailand

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 14
  • 21

Hoteller i Thailand

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed
Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet