• Bedst til par

Ferie for par

Ferie for par

Nyd en romantisk parferie under varmere himmelstrøg, hvor der er tid til bare at være sammen og nyde hinandens selskab. Derfor har vi udvalgt en række hoteller, der er bedst til par – det betyder ikke, der ikke kan være familier og børn, men omgivelserne er perfekte til en kæresteferie.

Perfekt – uanset behov
Vi har udvalgt en række hoteller, vi synes, er gode til parferien. Nogle hoteller er simple lejligheder, mens andre tilbyder masser af faciliteter og ren luksus. Nogle er boutique-hoteller, mens andre har fokus på den helt rette beliggenhed tæt på strand og centrum. Det giver jer muligheden for at finde lige det hotel, der passer perfekt til jeres kærestetur – også hvis den ene er mest til afslapning, mens den anden fx gerne vil have fitness- og træningsfaciliteter.

Parferie i hele verden
Uanset, hvor I gerne vil rejse hen, så har vi et hotel, der er særlig velegnet til par og kæresterferier. Det gælder både på vores mange rejsemål i Europa, men også på vores spændende oversøiske rejsemål. Det et fx også muligt at bo I jeres egen villa med egen pool, så I selv bestemmer, hvornår der skal være vandplask fra poolen.

Venner, søskende eller noget helt tredje
En voksenferie behøver ikke nødvendigvis være et romantiskophold eller bare for ”dig-og-mig” – det kan også være, I er nogle venner, kollegaer, søskende eller noget helt fjerde, der vil nyde en hyggelig ferie sammen. Det gør dog ikke kravene mindre – og ofte vil både vores hoteller, der er bedst til par, og vores voksenhoteller passe perfekt til disse ferier også.

Voksenhoteller
Vil I være helt sikre på, at der ikke er børn på hotellet, så I skal i vælge et af vores voksenhoteller. Her er der kun adgang for voksne – typisk er der en aldersgrænse på min. 16 år. Det betyder, at der er en anden ro og atmosfære, mindre larm i restauranten og i poolen og oftest gode faciliteter for voksne. De bedste af vores voksenhoteller hedder ”Bravo Adult” – her har I bl.a. en garanti for standarden og rejselederservice døgnet rundt.

Ren luksus
Vægter luksus på kæresteferien mest for jer – og skal jeres næste parferie være noget ganske særligt – så bør I overveje et af Bravo Tours’ deluxe-hoteller. Det perfekte valg for jer, der vil have det allerbedste på ferien. Alle Bravo Deluxe-hoteller er kat. 5, og ferien starter allerede ved afrejse, hvor I har loungeadgang i lufthavnen.

Udvalgte hoteller til jeres parferie

Agriturismo Ruralia

CALABRIEN/SYDITALIEN
Charmerende og roligt hotel med fantastisk udsigt.
Se hotellet her >

Lejligheder Bella Vista

ALANYA
Fuldstændig fantastisk beliggenhed med panoramaudsigt.
Se hotellet her >

Hotel Marina Atlântico

AZORERNE
Bo direkte på havnepromenaden på flotte værelser alle med balkon.
Se hotellet her >

Hotel Holiday Inn

ALGARVE
Lækkert hotel direkte på stranden.
Se hotellet her >

Barcelo Fuerteventura

FUERTEVENTURA
Dejligt hotel ved lækker strand, mulighed for All Inclusive.
Se hotellet her >

Hotel Mogán Princess

Gran Canaria
Flot havudsigt fra alle værelser. Ophold med All Inclusive.
Se hotellet her >

Wora Bura Resort & Spa

THAILAND, HUA HIN
Hyggeligt hotel direkte på stranden.
Se hotellet her >

Ferie – kun for voksne

Voksenhoteller

På vores voksenhoteller er der kun adgang for voksne. Aldersgrænsen for hotellets gæster går typisk ved 16 år.
Se vores voksenhoteller her >

Bravo Duo 

Tid til ren afslapning - kun for voksne.
Se hoteller her >

Del denne side via E-mail