• Golden Sands

Om Golden Sands

Om Golden Sands

Golden Sands – dejlige, brede sandstrande og attraktivt prisniveau

Golden Sands ligger som en funklende juvel ved Sortehavet. Her finder du de perfekte ferieomgivelser. De lange og brede sandstrande får de fleste andre europæiske rejsemål til at blegne, og den hyggelig feriestemning kombineret med mange oplevelsesmuligheder gør Bulgarien ideel. Det hele får du til et særdeles attraktivt prisniveau. 

Læs mere om Golden Sands her.

Find netop din rejse

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Golden Sands.

Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller i Golden Sands.

Se vores hoteller her >

Oplev funklende Golden Sands

All Inclusive hoteller

Hold ferie uden lommepenge.
Se All Inclusive hoteller her >

Oplevelser

Tag med og få oplevelser for livet.
Se oplevelser her >

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter.
Se vejret her >

Rejseguide

Læs vores store rejseguide med alt der er værd at vide.
Se rejseguide her >

Hoteller i Golden Sands

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Find rejse til Golden Sands

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7
  • 14

Oplevelser

Jeepsafari

Bulgarien har også sin skønne, grønne og frodige natur. Det oplever vi i dag i jeeps, hvor der kan være op til seks personer i hver. Her bliver vi rystet godt sammen, smager på den lokale honning og får lov at skyde med luftgevær. Det hele bliver rundet af med en lækker picnic i naturen med en overraskelse til slut!

Udflugten inkluderer frokost og drikkevarer.

Vejledende pris:
Voksne kr. 415 pr. person
Børn kr. 240 pr. barn

Som udgangspunkt kører udflugten søndag.
Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Sortehavets perle

Vi stævner ud på Sortehavet med båden ”Polaris” fra havnen i Varna. Vi nyder dagen på havet med ren afslapning og mulighed for badestops undervejs. Der bliver også rig mulighed for at slikke sol på dækket. Om bord vil der også være mulighed for at fiske, nyde en forfriskning og en god barbeque-frokost – alt er inkluderet i prisen.

Udflugten inkluderer frokost og drikkevarer.

Vejledende pris:
Voksne kr. 320 pr. person
Børn kr. 190 pr. barn

Som udgangspunkt kører udflugten torsdag.
Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Hoteller til alle behov

I Golden Sands kan vi tilbyde lige det hotel, du drømmer om. Vi har et stort og varieret udbud, og vi kan både finde hoteller til dig, der vil bo lige i centrum og dig, der ønsker mere fred og ro. Hotellerne ligger tæt på stranden, og du behøver derfor ikke bevæge dig mange meter for at finde en skøn plet i solen. Stranden er desuden lang og fin, og en slentretur i vandkanten hånd i hånd kan absolut anbefales. Langs strandpromenaden er der altid liv, og her finder du både barer, restauranter og masser af små boder.

Lækkerier til små penge

Golden Sands tilbyder den perfekte ramme om en dejlig ferie for dig, som dels elsker sol og sommer, og som gerne vil have pengene til at række langt. Bulgarien har stadig sit attraktive lave prisniveau, og du får rigtig meget for pengene i Golden Sands. Der er masser af restauranter og barer, og vi anbefaler, at du smager på lokale retter. Prøv for eksempel grillede lam, ”kavarmagryde” med mørt kød og sprøde grøntsager og den dejlige ”banitsa cheesecake”. Smag dertil den lokale øl eller de fremragende bulgarske vine.

Smuk natur og livligt vandland

Golden Sands er velholdt og ligger på en grøn skråning. Tager du med på bådtur, kan du tydeligt se, hvor smukt byen ligger med det gyldne sand, det blå hav og de grønne skråninger. Her er masser af dejlige gåture i et fint kuperet terræn i grønne og skønne omgivelser. I bakkerne bag byen ligger det herlige vandland, Aquapolis, som imponerer børn og barnlige sjæle. Nord for Golden Sands ligger Kap Kaliakra på en smal, naturskøn klippehalvø, hvor skrænterne slutter brat i en 70 meter dyb afgrund. Kaliakra kan oversættes til “flot udsigt”, og i klart vejr kan du se helt til Golden Sands.

Oplevelser i Golden Sands

Når du rejser til Bulgarien, bør du også tage på en skøn heldagsudflugt til Sortehavskystens mest berømte by, Nessebar, som er kendt for sine vidunderlige middelalder-kirker. Byen emmer af historiens vingesus. Tag også med på jeepsafari, der byder på både lokale- og smukke naturoplevelser, eller oplev Balkan på en aften. 

Transfer

Når du rejser med Bravo Tours til Golden Sands, lander du i Varna. Det tager ca. 30 minutter at køre fra lufthavnen til det første hotel.