Indrejsekrav på din ferie

Indrejsekrav på din ferie

De fleste lande kræver, at man er testet inden afrejse, ligesom man ofte skal udfylde en formular inden indrejse. Dette er for din sikkerheds skyld. Nedenfor har vi samlet kravene pr. rejseland, så du kan læse, hvad du skal gøre, inden du rejser ud i verden.

Vi sender dig mere information om indrejsekravene i forhold til din afrejse ca. 8 dage før afrejse. Det er dog vigtigt, at du holder dig opdateret helt op til afrejse, da der kan ske ændringer. Nye krav kan komme til, mens andre kan blive fjernet. Vi tager forbehold for disse ændringer.

Du kan holde dig orienteret på EUs side om genåbningen. Her kan du læse mere om indrejsekrav, ændringer og regler på rejsemålet. Se mere her

Det er dit ansvar at holde dig opdateret helt ind til afrejse, da kravene som nævnt kan ændre sig. Vi får vores informationer fra Udenrigsministeriet, og det er til hver en tid deres regler, der er de gældende. 

Vi får i øjeblikket mange spørgsmål vedr. coronatest inden afrejse. Du skal IKKE testes, hvis du er færdigvaccineret (mere end 14 dage siden sidste stik). Flere spørger også, hvilket sædenummer, man skal skrive i indrejseformularen – her skal du blot udfylde et fiktivt nummer fx 17A, hvis ikke du kender dit sædenummer. Du finder flere svar omkring udfyldelse af din indrejseformular til i vores danske vejledning.

     
   
     
 
     
   
     
   

Spanien

Spanien

Der er lige nu følgende krav for at rejse i Spanien:
Fra den 3. juni 2022 har Spanien fjernet ALLE indrejsekrav for rejsende fra Danmark. Der er derfor ingen krav om hverken indrejseformular eller coronapas for at rejse til Spanien eller De Kanariske Øer. 

På rejsemålet
Alle krav om mundbind er frafaldet, og der er derfor ingen restriktioner på rejsemålet ift. COVID-19.

OBS! er du golfgæst til Costa de la Luz skal du læse de portugisiske indrejseregler, da du lander i Portugal. Se mere her.

Opdateret 28/11 2023

Portugal - Algarve

Portugal - Algarve

Der er lige nu følgende krav for at rejse ind i Algarve-regionen i Portugal:
Fra den 1. juli 2022 har Portugal fjernet ALLE indrejsekrav for rejsende fra Danmark til fastlandet. Der er derfor ingen krav om hverken indrejseformular eller coronapas for at rejse til Algarve-kysten. 

På rejsemålet
Alle krav om mundbind er frafaldet, og der er derfor ingen restriktioner på rejsemålet ift. COVID-19.

Opdateret 31/8 2022

Portugal - Madeira

Portugal - Madeira

Der er lige nu følgende krav for at rejse til Madeira, Portugal:
Fra den 7. februar 2022 har Madeira fjernet ALLE indrejsekrav for rejsende fra Danmark. Der er derfor ingen krav om hverken indrejseformular eller coronapas for at rejse til Madeira. 

På rejsemålet
Vær opmærksom på, at adgang til restauranter, barer, diskoteker, kulturelle- og sportsbegivenheder kræver fremvisning af coronapas. Du kan enten fremvise dokumentation fra MinSundhed eller app’en; coronapas.

Der er desuden krav om mundbind på hospitaler, lægecentre og plejehjem. 


Opdateret 28/10 2022

Thailand

Thailand

På dette link kan du læse om landets indrejserestriktioner og nyeste opdateringer.

Du kan også læse mere i Udenrigsministeriets Rejsevejledning.

Værd at vide:
Krav om visum: Du skal ikke have visum, hvis dit ophold er færre end 30 dage (indrejse- og udrejsedag inkluderet)

Der er ikke krav om at være vaccineret mod covid-19

Du skal ikke have en indrejsetilladelse.

På rejsemålet
Der er ingen krav om mundbind i det offentlige rum. Privatejede områder og offentlig transport kan dog forbeholde sig retten til krav om brug af mundbind. Såfremt du er vaccineret eller har immunitetspas, anbefaler vi derfor, at du medbringer dit coronapas udprintet fra sundhed.dk.

Vær opmærksom på at nye regler eller lempelser af eksisterende regler kan indføres med meget kort varsel. Du bør derfor holde dig løbende opdateret. Du bør altid følge lokale myndigheders anvisninger.

Opdateret 20/9-2023

Grækenland

Grækenland

Der er lige nu følgende krav for at rejse til Grækenland:
Fra 1. maj 2022 har de græske myndigheder fjernet ALLE indrejsekrav for rejsende fra Danmark. Der er derfor ingen krav om hverken indrejseformular eller coronapas for at rejse til Grækenland. 

På rejsemålet
Fra 1. juni 2022 er der ikke længere krav om mundbind udendørs eller indendørs. Der kan fortsat nogle steder være krav om at bære mundbind indendørs ved offentlig transport, apoteker eller hospitaler. Du skal ligeledes bære mundbind ombord transferbussen til/fra hotellet. Børn under 4 år er dog undtaget.

Opdateret 07/06 2022

Kenya

Kenya

Der er lige nu følgende krav for at rejse til Kenya ved indrejse via Nairobi eller Mombasas lufthavn:
Der er pr. 9. maj 2023 ingen krav til vaccination mod COVID-19 eller en COVID-19 test før afgang til Kenya.

Kun rejsende, der ankommer til Kenya med symptomer på influenza, skal online udfylde denne formular: https://ears.health.go.ke/airline_registration/

Hvis du ankommer med symptomer på influenza, skal du ved ankomst til Kenya tage en COVID-19 antigentest for egen regning. Er den antigentest positiv skal du også for egen regning tage en COVID-19 PCR-test. Hvis den er positiv, skal du i isolation.

Det danske coronapas anerkendes ikke som dokumentation.

Visum
Udover COVID-19-indrejseformularen skal alle rejsende også søge visa, inden de rejser ind i Kenya. Du finder mere information om, hvordan du ansøger, og hvad du skal have klar på https://www.bravotours.dk/safari/kenya/ (under praktisk information nederst på siden).

På rejsemålet
Der er ikke længere krav om brug af mundbind udendørs.

Opdateret 8/6 2023

Italien

Italien

Der er lige nu følgende krav for at rejse i Italien:
Fra 1. juni 2022 har de italienske myndigheder fjernet ALLE indrejsekrav for rejsende fra DanmarkDer er derfor ingen krav om hverken indrejseformular eller coronapas for at rejse til Italien.

På rejsemålet
Der er krav om mundbind (type FFP2) i offentlig transport, på hospitaler, plejehjem og lægehuse samt indendørs teatre, biografer, koncerter samt ved indendørs sportsbegivenhed. Kravet om mundbind gælder ikke på fx restauranter. 

Opdateret 07/06 2022

Portugal - Azorerne

Portugal - Azorerne

Der er lige nu følgende krav for at rejse ind i Azorerne i Portugal:
Fra 1. juli 2022 har myndighederne på Azorerne fjernet ALLE indrejsekrav for rejsende fra Danmark. Der er derfor ingen krav om hverken indrejseformular eller coronapas for at rejse til Azorerne.

På rejsemålet
Fra den 23. april 2022 har de portugisiske myndingheder meddelt, at kravet om mundbind udendørs og indendørs bortfalder med undtagelse af på hospitaler. 

Opdateret 03/08 2022

Tyrkiet

Tyrkiet

Der er lige nu følgende krav for at rejse i Tyrkiet:
Fra den 31. maj 2022 har de tyrkiske myndigheder fjernet ALLE indrejsekrav for rejsende fra Danmark. Der er derfor ingen krav om hverken indrejseformular eller coronapas for at rejse til Tyrkiet.

På rejsemålet
Der er ingen krav om brug af mundbind i Tyrkiet. 

Opdateret 04/08 2022

Bulgarien / Golden Sands

Bulgarien / Golden Sands

Der er lige nu følgende krav for at rejse i Bulgarien/Golden Sands:
Fra den 1. maj 2022 har de bulgarske myndigheder fjernet ALLE indrejsekrav for rejsende fra Danmark. Der er derfor ingen krav om hverken indrejseformular eller coronapas for at rejse til Bulgarien. 

På rejsemålet
Alle opfordres til at opretholde en distance på minimum 1,5 meter til andre, når man færdes i det offentlige rum. Der er ingen krav om mundbind, men en opfordring til at sørge for et højt niveau af personlig hygiejne.

Opdateret 10/6 2022

Tanzania (inkl. Zanzibar)

Tanzania (inkl. Zanzibar)

Der er lige nu følgende krav for at rejse til Tanzania (inkl. Zanzibar):

Coronapas
Alle rejsende anbefales at være fuldt vaccineret, men det er ikke et krav at fremvise coronapas eller anden dokumentation ved indrejse. 

 

Indrejseformular
Alle rejsende, der ankommer fra eller har transit i Uganda og Den Demokratiske Republik Congo, skal udfylde en online sundhedserklæring 24 timer før ankomst.

Visum
Alle rejsende skal søge visa, inden de rejser til Tanzania. Du finder mere information om, hvordan du ansøger, og hvad du skal have klar på her (under Visum til Tanzania nederst på siden).

Opdateret 27/02 2023

Egypten

Egypten

Der er lige nu følgende krav for at rejse til Egypten:
Fra og med den 18. juni har de egyptiske myndigheder fjernet ALLE indrejsekrav for rejsende fra Danmark. Der er derfor ingen krav om hverken indrejseformular eller coronapas for at rejse til Egypten.

Opdateret 27/7 2022

Indonesien, Bali

Indonesien, Bali

På dette link kan du læse om Balis indrejserestriktioner med nyeste opdateringer.

Du kan også læse mere i Udenrigsministeriets Rejsevejledning.

Værd at vide:
Der er krav om visum, som kan købes ved ankomst med kreditkort. Det koster ca. 35 USD pr. person uanset alder.

Der er ikke krav om at være vaccineret mod covid-19

Du skal ikke have en indrejsetilladelse.

Du skal udfylde en elektronisk tolddeklaration for at komme til Bali. Det kan du gøre ved ankomst eller indenfor tre dage før ankomst. Du kan udfylde en formular pr. familie. Læs mere her: e-CD Customs Declaration Form. Vi anbefaler, at du udfylder den hjemmefra for at undgå unødvendige udgifter til dataforbrug i udlandet, samt at du gemmer godkendelsen på telefonen eller medbringer den på print.

Dit pas skal være gyldigt 6 måneder efter hjemrejse.  

Opdateret 20/9 2023

Pakkerejse med rutefly

Pakkerejse med rutefly

Har du bestilt en pakkerejse med rutefly hos Bravo Tours, gælder ovenstående indrejseregler og krav også. Rejser du til et rejsemål indenfor de næste 4 uger, som ikke er nævnt ovenfor, kan du følge med i indrejsekravene på Udenrigsministeriets hjemmeside eller kontakte os på 70 10 10 77, så vi kan hjælpe dig.

Har du en mellemlanding på rejsen, kan der være specifikke krav i dette land til både test og indrejseformular. Eventuelle test vil være på egen regning. Hold dig altid opdateret, så du ikke bliver nægtet adgang til flyet. Det er dit ansvar, at du opfylder alle indrejsekrav, men vi hjælper dig naturligvis gerne.  

Det er dit ansvar at holde dig opdateret helt ind til afrejse, da kravene som nævnt kan ændre sig. Vi får vores informationer fra Udenrigsministeriet, og det er til hver en tid deres regler, der er de gældende. 

Del denne side via E-mail