• Grupperejser

Vi er eksperter i grupperejser

Vi er eksperter i grupperejser

Hos Bravo Tours har vi stor erfaring med at arrangere grupperejser. Uanset om du skal rejse med idrætsforeningen, kortklubben, kollegaerne eller vennerne kan vi hjælpe med at designe din grupperejse. Hos Bravo Tours finder du også et stort udbud af grupperejser, som du kan tilmelde dig, hvis du netop vil bruge ferien til at møde nye bekendtskaber med samme interesser som dig.

En grupperejse er en skræddersyet rejse til dig, der rejser med et helt særligt formål eller behov og er mindst 10 personer. Vi kan hjælpe med at arrangere alle dele af rejsen – fra fly, hotel og transporten, til udflugter med eller uden rejseleder, bestilling af tennisbaner eller bord på en restaurant. Det er op til dig, hvor stor en del af rejsen, vi skal tage hånd om.

Skal du rejse med hele familien, og vil du have et godt tilbud på en familierejse til et af vores mange rejsemål? Fortæl os om din familieferie og få et uforpligtende tilbud fra en af vores rejsekonsulenter.

Sammensæt din egen grupperejse

Bravo Tours gruppeafdeling består af dygtige og erfarne kollegaer, som rådgiver og vejleder dig både i forhold til valg af rejsemål, hoteller, faciliteter og oplevelser på rejsen. Vores gruppeafdeling kan hjælpe med alt det praktiske omkring rejsen, såsom kontakten med hotellet, ændringer af navne og betaling af rejsen.

Med en grupperejse hos Bravo Tours får du:
• En erfaren gruppeafdeling med sammen konsulent fra start til slut
• Et skræddersyet program, der er tilpasset gruppens ønsker og behov
• Nøje udvalgte hoteller og aktiviteter
• En samlet pris – altid med bagage inkluderet
• Gratis ændring af passagernavne, når du rejser med charterfly
• Hjælp til at lave flyers, programmer eller lignende til rejsens deltagere

Derudover står vores rejseledere selvfølgelig til rådighed, hvis du besøger et af vores charterrejsemål. Er gruppen på mere end 30 personer, kan vi også arrangere en privat udflugt med en dansktalende rejseleder, hvor du bestemmer udflugtens stop og seværdigheder.

Vi kan hjælpe med at sammensætte alle typer rejser til alverdens rejsemål. Herunder kan du se nogle af de grupperejser, vi har stor erfaring med at arrangere.

Aktiv ferie – dyrk din passion med idrætsforeningen eller sportsklubben
Behagelige temperaturer, høje bjerge, gode bølger eller sportsfaciliteter af høj standard lokker mange idrætsforeninger og klubber sydpå for at dyrke deres passion. Uanset om det er en træningslejr, en turnering, eller du vil kombinere feriedage med din sportsgren, kan vi sammensætte en aktiv ferie for dig.

Bravo Tours er Danmarks største arrangør af cykelrejser for grupper, men vi har også stor erfaring med tennisrejser, vandreture, petanque, linedance og meget mere. Vi sørger for, at du kan få det nødvendige udstyr med ombord på flyet, bestiller og reserverer faciliteter til dig og har stor erfaring med, hvorhen og hvornår du skal rejse for at få det optimale ud af din tur.

Vil du deltage i en af vores grupperejser med andre motionister, som deler din sportsgren, kan du se alle vores sports- og motionsrejser her.

Yoga og mindfulness – rejser for krop og sjæl
Uanset om du vil dyrke meditation eller yoga i omgivelser, hvor naturen og ro får lov til at dominere, kan vi hjælpe med at arrangere en rejse med fokus på mindfulness, krop og velvære.

Har du allerede en gruppe, der vil rejse sammen, kan du designe din egen grupperejse. Ellers har vi allerede arrangeret en række ture med dygtige yogainstruktører til flere forskellige rejsemål. Her kan du købe en samlet pakke og møde andre rejsende, som deler din passion for yoga.

Seniorrejser – oplev mere sammen
Vi hjælper mange lokale og nationale seniorforeninger med at arrangere rejser for deres medlemmer. Skal vi også hjælpe dig? Uanset om du blot ønsker en løsning med fly og hotel, eller om vi skal sammensætte et komplet udflugtsprogram for din gruppe, kan vi hjælpe med at skabe rammerne for nogle gode oplevelser. Vi har sammensat en række eksempler på seniorrejser for nysgerrige livsnydere, som du kan søge inspiration i.

Virksomheder, kurser eller studieture – kombiner fagligt indhold med store oplevelser
Der er mange fordele ved at arrangere firmature og konferencerejser, der går lidt længere væk end det lokale kongrescenter. En firmarejse er grobund for nogle fantastiske oplevelser sammen med kollegaerne. Det kan være med til at styrke sammenholdet, og der er samtidigt nogle professionelle faciliteter, der understøtter læring og fordybelse.

Uanset om der er tale om en forlænget weekend til en europæisk storby eller en uge med konferencer og forplejning kombineret med lokale oplevelser, kan Bravo Tours hjælpe. Læs mere om firma- og konferencerejser her.

Vi sammensætter også studieture for efterskoler, gymnasieklasser og højskoler.

Grupperejser for singler – rejs alene som en gruppe
En singlerejse er en fantastisk mulighed for at rejse på egen hånd og fortsat være en del af en gruppe. Ofte er singlerejserne til vores charterrejsemål, og en gruppeleder følger med hele vejen. Du bestemmer selv, hvad du vil lave på rejsen, men ofte er der arrangeret forskellige frivillige aktiviteter for gruppens rejsende.

denne side har vi samlet et overblik over vores aktuelle singlerejser.

Særlige behov – succesen ligger i detaljen
Bravo Tours har gennem mange år arrangeret rejser for foreninger, der repræsenterer medlemmer, der er udviklingshæmmede eller har fysiske handicaps, der stiller store krav til ferien og indkvartering.

Vi ved, at nøglen til succes ofte ligger i de små detaljer, og derfor gør vi os selvfølgelig umage med at lytte til dine behov og ønsker. Vores store kendskab til rejsemålene og stærke kontakt med hotellerne sikre dig en tur, hvor dine behov bliver tilgodeset.

Lad os sammensætte jeres grupperejse

Konferencerejser

Vi har arrangeret konference- og firmarejser i årevis.
Find din konferencerejse her >

Aktiv ferie

Kombinér din passion med ferie. Vælg selv, hvad din ferie skal indeholde.
Find din aktive ferie her >

Studieture

Lad os stå for årets studietur og få rejseoplevelser for livet.
Læs mere om studieture her >

Seniorrejser

Vi sætter en ære i at arrangere de seniorrejser, du drømmer om.
Find din seniorrejse her >

Særlige behov

Grupper med særlige behov – successen ligger ofte i detaljen.
Læs mere om særlige behov her >

 

Handicappede

Grupper med udviklingshandicap og handicappede. 

Læs mere her >

Saml hele familien!

Del en oplevelse med dem, du holder af, under sydens sol...
Få et uforpligtende tilbud her >

Singlerejser

For dig der ønsker at rejse alene på ferie.
Find din singlerejse her >

Uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud på en grupperejse
Vælg lufthavn *
 

Kontakt gruppeafdelingen

Kontakt gruppeafdelingen

Telefon                                 Mandag 09:00 - 16.00  
(+45) 9627 3777                                 Tirsdag 09:00 - 16.00  
                                  Onsdag 09:00 - 16.00  
Email                                 Torsdag 09:00 - 16.00  
gruppe@bravotours.dk                                 Fredag 09:00 - 15.00  
                                       
Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet

Del denne side via E-mail