Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Naturskønne Costa Rica

0
Rejselængde 14 Nætter
Pris fra 10 marts 2020 22.998 kr
Se alle afgange

På denne fantastiske rundrejse igennem Costa Ricas mageløse natur og mangfoldige dyreliv sejler vi på Tortugueros Amazon-lignende floder, der flyder hele vejen til Caribien. Ved den mægtige Arenal-vulkan slapper vi af i de varme kilder. Og på en fortryllende vandretur i Monteverde fascineres vi af de frodige og eventyrlige tågeskove.

Der venter altså kort sagt en mageløs rejse igennem det lille centralamerikanske land med den enorme naturrigdom. Vi vandrer også igennem Tortugueros tropiske skove, hvor vi kigger efter aber, firben og farverige fugle i trækronerne. Vi fortsætter med at komme helt tæt på landets utrolige dyreliv, når vi besøger Sea Turtle Conservancy, hvor man beskytter havskildpadderne, der lever i området. Og de farvestrålende kolibrier flasker lystigt, når vi besøger en kolibrihave.

Rejsen rundes af med bekymringsfri afslapning i Tambor direkte ud til Stillehavet.

Hele rejsen er med skandinavisktalende rejseleder, og vi får selskab af en engelsktalende rejseleder på flere af vores udflugter. Du kan se frem til en fantastisk og oplevelsesrig rundrejse, som du endda også kan sætte dit eget præg på. Du har nemlig mulighed for at tilkøbe en udflugtspakke med hele tre spændende udflugter til bl.a. Arenal-vulkanen, en kaffeplantage i Monteverde og en aftenvandretur i Monteverde.

 

Afrejse fra
 • København (CPH)
Rejsens højdepunkter
 • Bådtur gennem Tortuguero National Park
 • Vandring i Monteverdes tågeskove
 • Badetur i Arenal-vulkanens varme kilder
 • Besøg i kolibrihave
 • Besøg på Sea Turtle Conservancy
Og meget mere

Dagsprogram

Dag 1
Afrejse fra Danmark og ankomst til San José
Afrejse fra Danmark og ankomst til San José

I dag begynder vores rejse til naturskønne Costa Rica. Vi flyver fra Københavns Lufthavn og ankommer i San Josés lufthavn. Her står vores skandinavisk rejseleder klar til at byde os velkommen til et af Centralamerikas smukkeste lande. Vi bliver herefter kørt mod vores hotel, hvor vi slapper af efter en lang rejse.
Vi overnatter på hotel Barcelo San Jose Palacio eller tilsvarende hotel.

Dag 2
Sejltur gennem junglen til Tortuguero
Sejltur gennem junglen til Tortuguero

Tidligt om morgenen hentes vi med bus på vores hotel, hvorefter vi sætter kurs mod Tortuguero og Det Caribiske Hav. Undervejs nyder vi en stor costaricansk frokost i naturskønne omgivelser. Vores rejse tager os blandt andet gennem nationalparken Braulio Carrillo og forbi Chiquitas og Del Montes bananplantager. Trods Costa Ricas ydmyge størrelse byder det lille land på en imponerende varieret natur med frodige regnskove, knejsende vulkaner og langstrakte sandstrande. Ved floden Caño Blanco går vi ombord i en båd, der sejler os gennem kanalerne. Springende aber, grønne firben og talrige fuglearter lever her i junglen, og vi spejder efter dem på vores sejltur mod Tortuguero, der kaldes Costa Ricas Amazonas. Vi når vores lodge, hvor vi tjekker ind. Resten af dagen er fri til afslapning ved poolen, og vi nyder vores aftensmad i lodgen.

Vi overnatter på Pachira Lodge eller tilsvarende lodge.

Dag 3
Sejltur på Tortugueros floder og besøg på Sea Turtle Conservancy
Sejltur på Tortugueros floder og besøg på Sea Turtle Conservancy

I dag tager vi tidligt af sted på udflugt langs floderne i Tortuguero National Park. Omsluttet af de betagende smukke omgivelser og en helt særlig atmosfære tager vi i båd på opdagelse blandt Costa Ricas enorme dyre- og planteliv. Her gør aber, dovendyr, kaimaner og eksotiske fugle os selskab. Der er store chancer for, at vi både spotter farvestrålende kongfiskere, ara-papegøjer og tukaner! I nationalparken lever der også syv forskellige arter af jordskildpadder, som vi selvfølgelig også kigger efter. Med på turen har vi vores engelsktalende rejseleder, som gør os klogere på de imponerende økosystemer og på de mange fascinerende dyr.

Efter en frokost besøger vi Sea Turtle Conservancy, der arbejder for at bevare bestanden af områdets skildpadder. Vi vender tilbage til vores lodge, når det er ved at være tid til aftensmad.

Vi overnatter på Pachira Lodge eller tilsvarende lodge.

Dag 4
Den majestætiske Arenal-vulkan og badning i varme kilder
Den majestætiske Arenal-vulkan og badning i varme kilder

Vi tager af sted fra vores lodge i Tortuguero – først med båd og derefter med bus. I dag har vi nemlig vulkanen Arenal i sigte. På vores vej til den flotte, kegleformede vulkan kommer vi igennem et smukt, tropisk og varieret landskab. Frugtplantager og charmerende byer møder os på vores vej til byen La Fortuna, der ligger nær vulkanen. Vores lodge ligger i Arenals smukke naturområde. På lodgen er der et dejligt poolområde med god mulighed for dejlig afslapning. Synet af Arenal-vulkanens majestætiske silhuet imponerer, og vulkanens dramatiske historie griber os. Om eftermiddagen besøger vi vulkanens naturlige og mineralholdige varmtvandsbassiner, hvor vi nyder en varm dukkert omgivet af haver, junglebarer og spaområder.

Vi overnatter på Eco Arenal eller tilsvarende hotel.

Dag 5
Valgfri udflugt til Arenal-vulkanen og La Fortuna
Valgfri udflugt til Arenal-vulkanen og La Fortuna

Arenal-vulkanen og det omgivende område La Fortuna for foden af den kegleformede kæmpe er hjem for mange interessante oplevelser. Og du kan opleve alle de største højdepunkter på denne heldagsudflugt (tilkøb), der indgår som en af udflugtpakkens tre spændende udflugter.
Her er bl.a. mulighed for at udforske Arenal-søen på en kajaktur, opleve de smukke La Fortuna-vandfald eller tage på en vandretur i regnskoven og rundt om vulkanen. Skal adrenalinniveauet skrues op, kan du riverrafte på Arenal- og Pacuare-floderne, der betragtes som verdens bedste riverrafting-floder. Udover de mange oplevelser kan du også møde det costaricanske landsbyliv i La Fortuna, når du spadserer rundt i byens gader, der møder dig med sin behagelige atmosfære.

Vi overnatter på Eco Arenal eller tilsvarende lodge.

Dag 6
Fra Arenal til Rincon de la Vieja-vulkanen
Fra Arenal til Rincon de la Vieja-vulkanen

Efter morgenmad på hotellet tager vi afsked med den majestætiske Arenal-vulkan og begiver os mod endnu en af Costa Ricas prægtige vulkaner: Rincon de la Vieja. På vores vej dertil gør vi holdt i en landsby for at opleve de lokale omgivelser. Vi fortsætter igennem tropiske skove, indtil vi når vores hotel. Vi tjekker ind og nyder resten af dagen i dette charmerende og rustikke paradis, der lokker med både afslapning og dukkerter i poolen – skønt omgivet af den frodige costaricanske natur.

Vi overnatter på Borinquen eller tilsvarende hotel.

Dag 7
På opdagelse i nationalparken Rincon de la Vieja
På opdagelse i nationalparken Rincon de la Vieja

I dag tager vi på opdagelse i den frodige nationalpark Rincon de la Viejos – og her venter masser af spændende oplevelser på os. Du kan fx fire dig ned i en line fra et vandfald, ride på hesteryg, bade i varme, vulkanske kilder eller tage på vandretur ad stierne, der fører dig til smukke vandfald. Den tropiske regnskov vrimler med dyreliv – så husk at holde øjnene åbne. Her bor både jaguarer, tapirer, edderkopper, aber, snohalebjørne, dovendyr og smaragdtukaner. Kort sagt kan du nyde en dag omsluttet af en fortryllende, eksotisk atmosfære! De mange forskellige aktiviteter bookes på stedet. Det er også muligt at tilbringe dagen med afslapning på vores lodge.

Vi overnatter på Borinquen eller tilsvarende lodge.

Dag 8
Monteverdes tågeskove og valgfri udflugt til kaffeplantage
Monteverdes tågeskove og valgfri udflugt til kaffeplantage

Tanket op på masser af store naturoplevelser og med appetit på endnu flere, tager vi nu videre til vores næste stop: Monteverdes eventyrlige tågeskove. På vej mod de grønne bjerge får vi selskab af den betagende udsigt over landskabet. I disse næsten overjordisk frodige omgivelser lever over 100 forskellige pattedyr, 30 arter af kolobrier og svimlende 2.500 plantearter. Vi når vores hotel i tågeskoven, hvor vi bor med en uovertruffen udsigt. Vi tjekker ind, og resten af dagen er fri til afslapning akkompagneret af skovens eksotiske summen af dyrelyde. Om eftermiddagen er der mulighed for at finde din indre kaffeelsker frem. Som en del af vores valgfri udflugtspakke (tilkøb), kan du nemlig tage med på et smagfuldt besøg i en lokal kaffeplantage.

Vi overnatter på El Establo eller tilsvarende hotel.

Dag 9
Farverige kolibrier og valgfri aftenvandretur i Monteverde
Farverige kolibrier og valgfri aftenvandretur i Monteverde

Vi står op til endnu en pragtfuld dag i naturens tegn. Vi indleder dagens oplevelser med en vandretur i naturreservatet Santa Elena, hvor vi kommer tæt på det vilde dyreliv og pragtfulde planteflor. Vi besøger herefter en have, hvor farvestrålende kolibrier yndefuldt manøvrerer i luften. Her bliver vi også klogere på både fascinerende krybdyr og de smukke sommerfugle. Du kan også opleve naturen fra toppen af trækronerne med en svævebanetur. Det er muligt at booke eftermiddagens forskellige turmuligheder direkte på stedet.

Når mørket falder på over tågeskoven, har du mulighed for at tage med på en spændende aftenvandretur i Monteverdes regnskov. Vandreturen er en del af rejsens valgfri udflugtspakke (tilkøb). Her oplever vi dyrene og insekterne, der pusler livligt i nattens mørke.

Vi overnatter på El Establo eller tilsvarende hotel.

Dag 10
Fra Monteverdes højland til stillehavskystens sandstrande
Fra Monteverdes højland til stillehavskystens sandstrande

Vi siger farvel til tågeskovens frodige kulisse og sætter kursen mod stillehavskystens bølger. Efter en række oplevelsesrige dage er det blevet tid til at fordøje de mange indtryk på en skøn badeferie i Tambor. Tambor ligger på Nicoya-halvøen i Guanacaste-provinsen. Her er kontrasten mellem højlandets bjergrige regnskove og kystens vidstrakte sandstrande slående. Området har længe været mindre uudforsket grundet de gamle, dårlige veje. Infrastrukturen er nu forbedret, men området forekommer stadig uspoleret. I Tambor tjekker vi ind på vores moderne og luksuriøse resort, hvor vi bor med All Inclusive. Her venter der os en forrygende badeferie direkte ud til Tambors bløde sandstrande og Stillehavets endeløse horisont.

Vi overnatter på Barcelo Tambor Beach eller tilsvarende hotel.

Dag 11-14
Badeferie i Tambor
Badeferie i Tambor

Dagene i Tambor er til fri disposition. Badeferien kan altså nydes fuldstændig, som du har lyst til. Måske drømmer du om at slappe af på de kridhvide sandstrande til synet af vajende palmetræer, følelsen af varmt sand mellem tæerne og til lyden af bølgerne, der slår ind mod kysten. Du kan også udforske livet under havoverfladen på en dykke- eller snorkletur, prøve forskellig vandsport eller tage på en hyggelig bådtur til den lille paradis-ø Tortuga. Du kan også tage på tur til Cabo Blanco-reservatet, hvor du kan vandre i den tropiske skov og spotte bl.a. pelikaner. Det er en god ide at komme tidligt om morgenen, hvor du har størst chance for at opleve det vilde dyreliv. Også i Curu-reservatet kan du møde Costa Ricas fascinerende dyreliv. Her kan du se havskildpadder lægge æg på sandstranden, og du kan se hele 232 forskellige fuglearter sprede vingerne. Hvad end du er til flere eventyr eller fuld afslapning, byder det costaricanske naturparadis på det hele.

Vi overnatter på Barcelo Tambor Beach eller tilsvarende hotel. Opholdet er med All Inclusive.

Dag 15
Afrejse fra Costa Rica
Afrejse fra Costa Rica

En næsten endeløs række af fortryllende oplevelser i Costa Rica – omgivet af den frodige natur og det mægtige dyreliv – er ved at være ved vejs ende. Det er blevet tid til atter at begive os mod de nordlige himmelstrøg derhjemme. Vi tjekker ud fra vores hotel og kører mod San José, hvorfra vi flyver hjem.

Dag 16
Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark

Vi lander atter i Københavns Lufthavn med kufferten fyldt af store rejseminder efter en oplevelsesrig rundrejse i Costa Rica.

Datoer og priser

 • Rejsende

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Fly tur/retur, København – San José
 • Transfer mellem lufthavn og hotel
 • Bustransport under hele rundrejsen
 • 2 overnatninger på 3-stjernet hotel/lodge i Tortuguero
 • 2 overnatninger på 3-stjernet lodge i Arenal
 • 2 overnatninger på 3-stjernet lodge i Rincon de la Vieja
 • 2 overnatninger på 4-stjernet hotel i Monteverde
 • 5 overnatninger på 4-stjernet hotel i Tambor (Barcelo Tambor Beach med All Inclusive)
 • Morgenmad alle dage
 • Frokost dag 2, 3 og 4
 • Aftensmad dag 2, 3, 8 og 9
 • 2 flodsejlture
 • Vandring i Tortuguero National Park
 • Besøg i Sea Turtle Conservancy i Tortuguero
 • Badning i Arenal-vulkanens varme kilder
 • Udflugt til Rincon de la Viejos
 • Vandring i Monteverdes tågeskov og besøg i kolibrihave
 • Skandinavisktalende rejseleder og engelsktalende rejseleder

Dette er ikke inkluderet

 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge
 • Eneværelsestillæg
 • Udflugtspakke (tilkøb)

Udflugter

Udflugtspakke

Heldagstur Arenal-vulkanen og La Fortuna
På denne udflugt oplever vi nogle af Arenal-områdets største seværdigheder. Dagens oplevelser indledes med vandring på Arenals hængebroer højt oppe blandt trækronerne. Her kommer vi helt tæt på regnskovens rige flora og fauna. Vi besøger også vandfaldet i La Fortuna, hvor der er mulighed for en forfriskende svømmetur. Turen til vandfaldet tager ca. et kvarter og tager os igennem et kuperet terræn, hvilket kræver, at du er godt til bens. Om eftermiddagen vandrer vi til Arenal Volcano National Park, hvor vi oplever den mægtige vulkan og dens imponerende lavadeltaer. Her flød lavaen over jorden så sent som i 90’erne.

Kaffetur
Tag med på besøg i en lokal kaffeplantage i Monteverde-området. Her lærer vi, hvordan de gyldne kaffebønner dyrkes, høstes og raffineres. Vi begynder turen i de frodige kaffemarker, hvor vi bliver klogere på, hvad der adskiller de forskellige kaffesorter. På fabrikken sorteres bønnerne efter kvalitet og sendes derefter til soltørring og til sidst ristning. I løbet af vores besøg får vi selvfølgelig også en lækker smagsprøve på kaffen, og vi har mulighed for at købe den lokalt producerede kaffe med os hjem.

Aftenvandring i Monteverde
Når solen går ned, vækkes de mange nataktive dyr til live i regnskoven. Vaskebjørne, bæltedyr og dovendyr er blot nogle af de dyr, der kommer ud for at lede efter mad. Vi ser også edderkopper, frøer og mange andre forskellige slags insekter. På denne guidede vandretur er det muligt at opleve regnskoven fra en helt anden side, når vi i trit med mørket kommer tæt på nattens liv.

Vejledende pris:
Voksne kr. 950 pr. person

Hotel Barcelo Tambor Beach

Den sidste del af rejsen nydes på det 4-stjernede hotel Barcelo Tambor Beach. Her kan du fordøje rejsens mange store indtryk med skøn afslapning og varme solstrejf.

Du kan bl.a. tilbringe dagene ved hotellets indbydende poolområde eller på stranden i skyggen af et palmetræ med en god bog. Hotellet byder også på en række fine faciliteter som bl.a. spa, fitnesscenter og meget mere. Hotellet er desuden et godt udgangspunkt, hvis du ønsker at udforske området på egen hånd.

Barcelo Tambor Beach er uden tvivl det perfekte sted at afslutte vores fantastiske rundrejse.

Del denne side via E-mail